Netflix Alternatives

Netflix Alternatives – 13 καλύτεροι ιστότοποι για παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών

Αν μιλάμε για τη λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες ροής βίντεο, χωρίς καμία αμφιβολία, το Netflix θα κυριαρχήσει στη λίστα. Σε σύγκριση με κάθε άλλη υπηρεσία ροής βίντεο, το Netflix έχει μοναδικό περιεχόμενο. Το υπέροχο με το Netflix είναι ότι σας επιτρέπει να κάνετε ροή πολυμέσων σε οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Netflix επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μοιράζονται έναν λογαριασμό με έως και 4 άτομα. Ωστόσο, στο μειονέκτημα, το Netflix είναι μια premium υπηρεσία που δεν σας επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο δωρεάν. Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν λογαριασμό για ένα μήνα αλλά έχει περιορισμένο περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης: Απόλυτος οδηγός για το Stremio + Torrentio + real debrid

and Addon για Stremio – Πλήρης οδηγός εγκατάστασης

Netflix Alternatives – 13 καλύτεροι ιστότοποι για παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών

Αυτό το άρθρο μοιράζεται το καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Netflix για να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε αυτό το άρθρο. Με αυτές τις υπηρεσίες, μπορείτε να παρακολουθήσετε ατελείωτο περιεχόμενο βίντεο δωρεάν. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Apple TV Plus

Apple TV Plus

Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Netflix, το Apple TV Plus εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερες υπηρεσίες ροής βίντεο φτιαγμένο για οικογένειες. Η βιβλιοθήκη του Apple TV Plus δεν είναι τόσο τεράστια όσο του Netflix, αλλά συνεχίζει να προσθέτει νέο περιεχόμενο τακτικά.

Το καλό με το Apple TV Plus είναι ότι είναι προσιτό, καθώς το μηνιαίο πρόγραμμα ξεκινά από μόλις 4,99 $. Επιπλέον, έχει εκπομπές υψηλής ποιότητας όπως Helpsters, The Morning Show, See, For All Mankind, Servant και άλλα.

2. Crackle

Κροτάλισμα

Το Crackle είναι μια δωρεάν υπηρεσία ροής βίντεο που κατέχει η Sony. Το καλό με την υπηρεσία βίντεο είναι ότι είναι δωρεάν και προσφέρει πολύ εξαιρετικό περιεχόμενο. Μέχρι στιγμής, το Crackle έχει πάνω από 150 ταινίες μεγάλου μήκους και 75+ εκπομπές.

Το μόνο μειονέκτημα του Crackle είναι ότι η υπηρεσία υποστηρίζει διαφημίσεις, εμφανίζοντας πολλές διαφημίσεις μεταξύ των βίντεο. Ίσως χρειαστεί να παρακολουθήσετε τουλάχιστον εννέα διαφημίσεις για μια ταινία μεγάλου μήκους, διακόπτοντας την εμπειρία παρακολούθησης ταινιών.

3. Amazon Prime Video

Amazon Prime Video

Εάν είστε μέλος του Amazon Prime, μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία Prime Video δωρεάν. Η υπηρεσία βίντεο Prime και μερικές πρόσθετες λειτουργίες ήταν ήδη μέρος της συνδρομής Amazon Prime.

Εάν δεν είστε μέλος του Amazon Prime, το Prime Video είναι επίσης μια αυτόνομη υπηρεσία. Η τιμή του Prime Video ξεκινά από 8,99 $ ανά μήνα.

Αν μιλάμε για περιεχόμενο βίντεο, το Amazon Prime Video έχει να προσφέρει πολλές εξαιρετικές σειρές, όπως The Man in the High Castle, The Boys, Tom Clancy’s Jack Ryan κ.λπ.

4. Hulu

Hulu

Λοιπόν, το Hulu είναι κυρίως γνωστό για το μοναδικό εσωτερικό του περιεχόμενο. Το Hulu είναι μια premium υπηρεσία βίντεο που φιλοξενεί παλιές και νέες επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Το βασικό σχέδιο του Hulu ξεκινά από μόλις 5,99 $, αλλά υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

Το καλό με το Hulu είναι ότι είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Μπορείτε να προσαρμόσετε την υπηρεσία με πρόσθετα όπως Showtime, Starz, Cinemax και HBO. Επίσης, έχει σχέδιο με ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.

Εάν θέλετε να καταργήσετε διαφημίσεις, εγγραφείτε σε ένα μηνιαίο πρόγραμμα που κοστίζει 11,99 $. Το Hulu έχει ακόμη και ένα πρόγραμμα με ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια που σας κοστίζει περίπου 40 $ το μήνα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποκτήσετε το Hulu δωρεάν

5. HBO

HBO Τώρα

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το τα καλύτερα βίντεο από το HBO μπορείτε να εγγραφείτε στο HBO Now. Είναι μια premium υπηρεσία βίντεο με περιεχόμενο αποκλειστικό για το HBO, όπως το Game Of Thrones.

Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια καθαρή διεπαφή χρήστη, που τον κάνει να ξεχωρίζει από το πλήθος. Η τιμολόγηση του HBO Now ξεκινά από 14,99 $. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε ένα σχέδιο για να παρακολουθήσετε όλα τα τρέχοντα και προηγούμενα επεισόδια πρωτότυπων, ταινιών HBO και τηλεοπτικών εκπομπών.

6. Fandor

Φαντόρ

Ο Fandor είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερη υπηρεσία ροής για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου. Όπως το Netflix, το Fandor είναι μια συνδρομητική υπηρεσία ροής για ταινίες και ντοκιμαντέρ.

Η υπηρεσία ροής βίντεο επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν κριτικές και να μοιράζονται λίστες ταινιών. Το μηνιαίο πρόγραμμα του Fandor ξεκινά από μόλις 5,99 $.

7. Mubi

Mubi

Αν ψάχνετε για μια προσιτή εναλλακτική λύση στο Netflix για ροή πολυμέσων, το Mubi μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Η μηνιαία τιμολόγηση του Mubi ξεκινά από 4,99 $. Ο λογαριασμός premium σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε πολλές επιλεγμένες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Δεν έχει μια τεράστια συλλογή ταινιών, αλλά έχει μια μοναδική.

Το Mubi είναι το καλύτερο για όσους αγαπούν τις κλασικές και indie ταινίες. Επίσης, η υπηρεσία ροής βίντεο είναι διαθέσιμη σε κάθε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων Mac, PC, iPhone, Android, ακόμη και σε Smart TV.

8. Disney+

Hotstar

Η Disney+ είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη και κορυφαία υπηρεσία ροής βίντεο στην Ινδία. Στο Hotstar, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες Bollywood, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλητικά, σειρές Ιστού κ.λπ.

Αν μιλάμε για δημοτικότητα, το Disney+ έχει ξεπεράσει το Prime Video και το Netflix όσον αφορά την ενεργή βάση χρηστών στην Ινδία.

9. Vudu

Vudu

Οι χρήστες συχνά αποκαλούν το Vudu μια δωρεάν υπηρεσία ροής βίντεο. Ωστόσο, δεν είναι δωρεάν κάθε περιεχόμενο στο Vudu. Οι περισσότερες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση.

Η δωρεάν κατηγορία του Vudu έχει πολύ περιεχόμενο, όπως κλασικά τηλεοπτικά, βίντεο anime, παιδικές εκπομπές και πολλά άλλα. Το καλό με το Vudu είναι ότι μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε Android, iOS, Windows 10, ακόμη και στην Smart TV σας.

10. Sling TV

Sling TV

Είναι άλλο ένα από τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Netflix για χρήστες των ΗΠΑ. Μάντεψε? Στο Sling TV, μπορείτε να μεταδώσετε τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, αθλητικά βίντεο και ειδήσεις.

Ωστόσο, το Sling TV είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες στις ΗΠΑ και προσφέρει διαφορετικές επιλογές συνδρομής. Το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από 20 $ μηνιαίως, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε 25 κανάλια.

11. Amazon Freevee

Freevee

Το Amazon Freevee δεν πλησιάζει πουθενά το Netflix, αλλά είναι μια δωρεάν πλατφόρμα από όπου θέλετε να παρακολουθήσετε πολλές κλασικές επιτυχίες.

Η πλατφόρμα είναι δωρεάν για πρόσβαση και προσφέρει περιεχόμενο από Lionsgate, Disney, Universal, Sony κ.λπ. Ενώ το Amazon Freevee υποστηρίζεται από την Amazon, δεν χρειάζεται να είστε συνδρομητής του Amazon Prime.

Είναι μια δωρεάν εναλλακτική λύση Netflix που υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Έτσι, εάν μπορείτε να προσαρμοστείτε με μερικές διαφημίσεις μεταξύ Ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, το Amazon Freevee θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή.

12. Plex

Plex

Το Plex εισήχθη αρχικά ως εφαρμογή διακομιστή πολυμέσων στο κοινό, αλλά τώρα διαθέτει μια δωρεάν υπηρεσία διαδικτυακής ροής.

Αν και ο κατάλογος του Plex δεν είναι τόσο τεράστιος όσο το Netflix, εξακολουθεί να έχει πολλούς δωρεάν τίτλους και ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια. Το καλό είναι ότι τα περισσότερα από τα περιεχόμενα της βιβλιοθήκης Plex μπορούν να παρακολουθηθούν για εσάς.

Το μόνο πράγμα με το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσετε όταν παρακολουθείτε ταινίες δωρεάν στο Plex είναι οι διαφημίσεις. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι το Plex έχει λιγότερους αριθμούς mainstream Ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών.

13. YouTube

YouTube

Το YouTube μπορεί να μην είναι ανταγωνιστής του Netflix, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο. Ο ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο δεν διαφημίζεται ποτέ ως πλατφόρμα για παρακολούθηση Ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός Ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν.

Πρέπει να ψάξετε βαθιά στην πλατφόρμα για να βρείτε κανάλια που ανεβάζουν Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Εκτός από τις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές, το YouTube διαθέτει επίσης ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια στην υπηρεσία YouTube TV του.

Το μόνο μειονέκτημα του YouTube είναι ότι εμφανίζει διαφημίσεις μεταξύ βίντεο, κάτι που μπορεί να καταστρέψει την εμπειρία παρακολούθησης ταινιών. Ωστόσο, μπορείτε να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις αγοράζοντας το YouTube Premium.

Εάν σκοπεύετε να εγκαταλείψετε το Netflix, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις εναλλακτικές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ατελείωτες ώρες περιεχομένου βίντεο σε αυτές τις πλατφόρμες. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλους τέτοιους ιστότοπους ροής βίντεο, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Shazam Alternatives

Πώς να κατεβάσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές της Disney

Turbo VPN Alternatives

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *