Πώς να κάνετε streaming NFL 2023 στο Roku

Γρήγορη απάντηση

  • Με την εφαρμογή NFL, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα Παιχνίδια NFL 2023 στο Roku σας συσκευή ροής.
  • Η εφαρμογή NFL είναι επίσημα διαθέσιμο στο Roku Channel Store.

ο Σεζόν 2023-24 του NFL ξεκίνησε στις 08 Σεπτεμβρίου 2023. Για να μεταδώσετε ζωντανά όλα τα ζωντανά παιχνίδια NFL στο Roku, πρέπει να εγκαταστήσετε το Εφαρμογή NFL από το Channel Store.

Με την εγγραφή σας σε NFL+, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τους αγώνες από το NFL Network, το NFL RedZone και άλλα βίντεο κατ’ απαίτηση. ο Εβδομάδα 4 των αγώνων NFL 2023 έχουν προγραμματιστεί για 28 Σεπτεμβρίου έως 02 Οκτωβρίου 2023.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να μεταδίδετε ζωντανά παιχνίδια NFL στο Roku. Έχουμε επίσης συμπεριλάβει έναν ξεχωριστό οδηγό για το πώς να παρακολουθείτε παιχνίδια NFL χωρίς παρόχους καλωδιακής τηλεόρασης.

Δείτε και αυτό:live streaming αγωνες

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL 2023 στο Roku

1. Στην αρχική οθόνη του Roku, πατήστε το Κανάλια ροής επιλογή.

Επιλέξτε Κανάλια ροής στο Roku

2. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε το Αναζήτηση καναλιών επιλογή.

Κάντε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση καναλιών

3. Θα λάβετε το πληκτρολόγιο οθόνης. Αναζήτηση για το NFL εφαρμογή.

4. Επιλέξτε την εφαρμογή NFL από τα αποτελέσματα αναζήτησης και πατήστε το Προσθήκη στο κανάλι κουμπί για λήψη της εφαρμογής στο Roku.

5. Στη συνέχεια, πατήστε το Μεταβείτε στο κανάλι κουμπί για την εκκίνηση της εφαρμογής.

6. Τώρα, θα λάβετε τον κωδικό ενεργοποίησης στην οθόνη Roku.

7. Σημειώστε τον κωδικό και μεταβείτε στον ιστότοπο ενεργοποίησης NFL (https://www.nfl.com/activate/) στον υπολογιστή ή το smartphone σας.

8. Εισαγάγετε τον κωδικό στο καθορισμένο πλαίσιο και κάντε κλικ στο Να συνεχίσει κουμπί. Συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας NFL+. αυτό θα ενεργοποιήστε την εφαρμογή NFL.

Ενεργοποιήστε το NFL στο Roku

9. Στη συνέχεια, η εφαρμογή NFL στο Roku σας θα ανανεωθεί αυτόματα. Επιλέξτε οποιονδήποτε από τους ζωντανούς αγώνες και μεταδώστε τους σε ροή στο Roku σας.

Συνδρομή NFL+

Το NFL προσφέρει δύο τύπους συνδρομών στις ΗΠΑ.

  • NFL+ – 6,99 $ το μήνα ή 49,99 $ ανά έτος.
  • NFL+ Premium – 14,99 $ ανά μήνα ή 99,99 $ ανά έτος.

Στο πακέτο NFL+, θα λάβετε όλα τα ζωντανά τοπικά, primetime και postseason παιχνίδια. Στο NFL+ Premium, θα λάβετε περιεχόμενο NFL+ και παιχνίδια NFL RedZone.

Εάν διαμένετε εκτός των ΗΠΑ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα DAZN για να αποκτήσετε τη συνδρομή NFL Game Pass για να μεταδώσετε ζωντανά τα παιχνίδια. Η συνδρομή NFL Game Pass διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Αποκτήστε τη συνδρομή από το DAZN δικτυακός τόπος. Εγκαταστήστε την εφαρμογή DAZN στο Roku και μεταδώστε τα παιχνίδια NFL.

Πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια NFL στο Roku χωρίς καλώδιο

Τα περισσότερα παιχνίδια NFL μεταδίδονται στο κανάλι CBS ή FOX. Εάν η καλωδιακή σας τηλεόραση δεν προσφέρει αυτά τα κανάλια, μπορείτε να επιλέξετε παρόχους ζωντανής τηλεόρασης για ροή NFL στο Roku χωρίς καλώδιο.

fuboTV

Το fuboTV είναι μια δημοφιλής υπηρεσία ζωντανής τηλεοπτικής ροής που προσφέρει τα περισσότερα αθλητικά κανάλια στις ΗΠΑ. Προσφέρει και τα δύο κανάλια CBS και FOX στη σειρά του. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το fuboTV στο Roku απευθείας από το Channel Store.

fuboTV

Η συνδρομή ξεκινά από 74,99 $ ανά μήνα (Pro πακέτο). Το πρόγραμμα Elite κοστίζει 84,99 $ ανά μήνα και το πρόγραμμα Ultimate κοστίζει 99,99 $ ανά μήνα. Εάν είστε δωρεάν χρήστης, μπορείτε να λάβετε τη δωρεάν δοκιμή του fuboTV για 7 ημέρες. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή fuboTV χωρίς καμία χρέωση ακύρωσης.

Αγοράστε οποιοδήποτε από τα σχέδια από το fuboTV δικτυακός τόπος.

Hulu + Ζωντανή τηλεόραση

Παρόμοια με το fuboTV, το Hulu + Live TV προσφέρει κανάλια FOX και CBS. Με την εγκατάσταση της εφαρμογής Hulu στο Roku, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια NFL 2023.

Hulu

Η συνδρομή ξεκινά από 69,99 $ ανά μήνα. Για νέους χρήστες, το Hulu προσφέρει δωρεάν δοκιμή για επτά ημέρες. Μετά τη δωρεάν δοκιμή, μπορείτε να συνεχίσετε με τη συνδρομή ή να ακυρώσετε τη συνδρομή Hulu.

YouTube TV

Το YouTube TV είναι μια από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες ροής ζωντανής τηλεόρασης στις ΗΠΑ. Προσφέρει περισσότερα από 100+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των FOX και CBS. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το YouTube TV στο Roku από το Channel Store.

YouTube TV

Το YouTube TV προσφέρει μόνο ένα πρόγραμμα συνδρομής. Κοστίζει 72,99 $ το μήνα. Εάν είστε νέος χρήστης, θα λάβετε μια δωρεάν δοκιμή στο YouTube TV για 7-14 ημέρες για να δοκιμάσετε την υπηρεσία. Μαζί με τη δωρεάν δοκιμή, μπορείτε να λάβετε την πρώτη τρίμηνη συνδρομή σας για 54,99 $ ανά μήνα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη συνδρομή, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή YouTube TV και να μετακινηθείτε σε άλλους παρόχους ζωντανής τηλεόρασης.

Πρόγραμμα NFL Εβδομάδας 4

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων της 4ης εβδομάδας παρατίθεται παρακάτω.

Ημερομηνία Αγώνες
28 Σεπτεμβρίου 2023 Lions vs Packers
01 Οκτωβρίου 2023 Falcons vs Jaguars
Rams vs Colts
Ravens vs Browns
Vikings vs Panthers
Bengals vs Titans
Buccaneers vs Saints
Δελφίνια εναντίον Μπιλς
Broncos vs Bears
Commanders vs Eagles
Steelers vs Texans
Raiders vs Chargers
Cardinals vs 49ers
Patriots vs Cowboys
Chiefs vs Jets
02 Οκτωβρίου 2023 Seahawks vs Giants

FAQ

1. Μπορώ να παρακολουθήσω παιχνίδια NFL RedZone στο Roku χρησιμοποιώντας την τηλεόραση YouTube;

Ναι, μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανή ροή NFL RedZone χρησιμοποιώντας το YouTube TV στις συσκευές ροής Roku ή στις τηλεοράσεις Roku.

Πώς να προσθέσετε NFL σε Samsung Smart TV

Πώς να κάνετε streaming NFL Game Pass στο Chromecast

Πώς να παρακολουθήσετε το Bowl LVII στο Roku

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4924

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: