Ο Έλον Μασκ θα αποχωρούσε από τη θέση του CEO του Twitter

Ο πρόσφατος διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Elon Musk , ενδέχεται να παραιτηθεί σύντομα από τη θέση του επικεφαλής και αυτή η απόφαση θα είναι από τον ίδιο, όχι από τρίτους, μετατροπείς Twitter ή οποιονδήποτε γερουσιαστή των ΗΠΑ.

Βασίζεται απόλυτα στους οπαδούς του στο Twitter, καθώς χρησιμοποίησε μια δημοσκόπηση στο Twitter για αυτή την απόφαση, οπότε αν πρόκειται να συμβεί, θα είναι τελικά η επιλογή του Μασκ. Ας το συζητήσουμε εν συντομία παρακάτω.

Το Twitter εργάζεται σε νέες δυνατότητες, όπως Tweet μικτών μέσων και άλλα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο Έλον Μασκ θα παραιτηθεί από διευθύνων σύμβουλος του Twitter, εάν η επιλογή «Ναι» της δημοσκόπησης Tweet λάβει περισσότερες ψήφους

 

Πρόσφατα, ο Elon Musk έφερε ορισμένες αλλαγές πολιτικής στην πλατφόρμα σχετικά με συνδέσμους κοινωνικής πλατφόρμας τρίτων στο Tweet, οι οποίες θα εμποδίσουν τους χρήστες να προσθέσουν συνδέσμους που σχετίζονται με τις πλατφόρμες ανταγωνισμού του Twitter.

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, η εικόνα σημειώνει όλες τις αλλαγές πολιτικής. Σύμφωνα με αυτό, το Twitter θα αφαιρέσει κάθε δωρεάν προώθηση κοινωνικών πλατφορμών τρίτων όπως το Facebook , το Instagram , το Mastodon , το Truth Social , το Nostr , το Post και το Tribel .

Εάν οποιοσδήποτε χρήστης προσπαθήσει να επαναλάβει τα παραπάνω παραδείγματα ξανά και ξανά στον λογαριασμό του, ώστε να αντιμετωπίσει επίσης αναστολή λογαριασμού , όπως την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπισε η Mastodon.

Λόγω αυτής της πολιτικής, πολλοί άνθρωποι επέκριναν τον Musk και το χαρακτήρισαν «η χειρότερη απόφαση για την πλατφόρμα». Μετά από αυτό, ο Μασκ το βρήκε και αυτός να τρέμει στην πλατφόρμα, οπότε με tweet ζήτησε συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή.

Το Twitter κάνει DM κρυπτογραφημένα και προσθέτει βίντεο και φωνητική συνομιλία, σύμφωνα με τον Elon Musk(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στο εξής, θα υπάρξει ψηφοφορία για σημαντικές αλλαγές πολιτικής. Συγγνώμη. Δεν θα ξαναγίνει.

— Elon Musk (@elonmusk) 18 Δεκεμβρίου 2022

Αλλά δεν το βρήκε αρκετό για τους χρήστες του Twitter, γι’ αυτό δημοσίευσε στο Twitter μια δημοσκόπηση με δύο επιλογές ναι ή όχι που θα κρίνει αν θα πρέπει να παραιτηθεί από επικεφαλής του Twitter.

Πρέπει να παραιτηθώ από επικεφαλής του Twitter; Θα τηρήσω τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης.

— Elon Musk (@elonmusk) 18 Δεκεμβρίου 2022

Επί του παρόντος, η ψηφοφορία έχει τελειώσει σε αυτήν τη δημοσκόπηση και συγκέντρωσε περισσότερες από 16 εκατομμύρια ψήφους σε 24 ώρες . Το 42,5% των ψήφων είναι υπέρ του « όχι » και το υπόλοιπο 57,5% είναι υπέρ του « ναι », που σημαίνει ότι ο κόσμος θέλει ο Μασκ να παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Twitter.

Δεν ξέρουμε τώρα τι θα κάνει ο Musk, αλλά φαίνεται ότι ήταν σοβαρός για αυτό, όπως σημείωσε στο tweet, οπότε μείνετε στον ιστότοπό μας και θα σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με αυτήν την κατάσταση.

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εναλλαγή υπότιτλων του Twitter στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4565

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: