Ο Επίτροπος της FCC θέλει την Apple & Η Google θα αφαιρέσει το TikTok

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το TikTok χαρακτηρίζεται πλέον ως «Κίνδυνος Εθνικής Ασφάλειας» και ο Επίτροπος της FCC έγραψε μια επιστολή στον τεχνολογικό γίγαντα Google & Apple για να το αφαιρέσει από τα Καταστήματα.

Πρόσφατα, το TikTok εντόπισε επίσης την εύρεση ενός νέου συνεργάτη στην Ινδία για επιστροφή, κάτι που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Και τώρα, δεν υπάρχουν φήμες σχετικά με αυτό, αλλά οι ινδικές αρχές αντέδρασαν σε αυτό.

Κατεβάστε το TikTok για υπολογιστή το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το TikTok έχει χαρακτηριστεί ως «Κίνδυνος εθνικής ασφάλειας» στις ΗΠΑ

 

Ο Επίτροπος FCC (Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών) Μπρένταν Καρ ανάρτησε μια αίτηση που έγραψε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Apple Tim Cook και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Google, Sunder Pichai, σχετικά με τη δημοφιλή πλατφόρμα σύντομων βίντεο, TikTok.

Το Tweet αναφέρει, « Ο Tiktok είναι ένας λύκος με ρούχα προβάτου » και συγκεντρώνει όλα τα ευαίσθητα δεδομένα των χρηστών των ΗΠΑ, στα οποία έχει επίσης πρόσβαση η μητρική του εταιρεία, το προσωπικό της ByteDance στο Πεκίνο .

Η Google ενδέχεται να αφαιρέσει σχεδόν 900.000 εφαρμογές Android από το Play Store(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και η έκθεση που αναφέρει ο Επίτροπος στο tweet προέρχεται από το BuzzFeed , το οποίο δημοσιεύτηκε πριν από μια εβδομάδα με ισχυρισμούς από διαρροή ήχου από 80 εσωτερικές συναντήσεις TikTok ότι τα δεδομένα των χρηστών μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στην Κίνα.

Το TikTok δεν είναι απλώς μια άλλη εφαρμογή βίντεο.
Αυτό είναι το ένδυμα του προβάτου.

Συγκεντρώνει λωρίδες ευαίσθητων δεδομένων που νέες αναφορές δείχνουν ότι έχουν πρόσβαση στο Πεκίνο.

Κάλεσα την @Apple και την @Google να αφαιρέσουν το TikTok από τα καταστήματα εφαρμογών τους για το μοτίβο κρυφών πρακτικών δεδομένων. pic.twitter.com/Le01fBpNjn

— Brendan Carr (@BrendanCarrFCC) 28 Ιουνίου 2022

Ο Brendan Carr  τόνισε επίσης ορισμένα σημεία από την πολιτική απορρήτου του, όπου το TikTok παραπλανά επίσης τους χρήστες και αδυνατεί να εξηγήσει την πολιτική του. Και μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες στην πλήρη μετατροπή του tweet του.

SAMSUNG Galaxy A21s 32 GB Dual SIM Λευκό(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σύμφωνα με τον Brendan Carr, το TikTok συλλέγει δεδομένα όπως ιστορικά αναζήτησης και περιήγησης, μοτίβα πληκτρολόγησης, βιομετρικά αναγνωριστικά, πρόχειρα μηνύματα και μεταδεδομένα .

Επιπλέον, η συλλογή δεδομένων περιλαμβάνει επίσης αποθηκευμένα δεδομένα στο πρόχειρο της συσκευής, όπως κείμενο, εικόνες και βίντεο. Όπως σημειώνει ο Carr , ορισμένες από τις πολιτικές της Apple και της Google σχετίζονται με το μοτίβο κρυφών δεδομένων του TikTok.

Το 2019, το TikTok απαγορεύτηκε επίσης στην Ινδία για τον ίδιο λόγο, τον «Κίνδυνο Εθνικής Ασφάλειας», και τώρα φαίνεται στις ΗΠΑ. Η Carr δίνει προθεσμία στους δύο τεχνολογικούς κολοσσούς για την απομάκρυνσή του, η οποία είναι η 8η Ιουλίου.

Πώς να μεταφέρετε βίντεο Chromecast Tiktok στην τηλεόραση [2022](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy