Ο Internet Explorer της Microsoft έκλεισε επίσημα μετά από 27 χρόνια

Η Microsoft έκλεισε επίσημα την πόρτα για τον Internet Explorer, ένα εμβληματικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Η Microsoft εισήγαγε για πρώτη φορά τον Internet Explorer το 1995 με τα Windows 95, και ονομάστηκε επίσης «Αστέρι των Windows».

Πρόσφατα, ο Edge της Microsoft πέτυχε ένα ορόσημο στην κούρσα των προγραμμάτων περιήγησης. Έχει γίνει το δεύτερο πρόγραμμα περιήγησης Desktop με τον πιο σημαντικό αριθμό χρηστών.

A95X MAX II Amlogic S905X3 4GB/64GB Android 9.0 TV Box 2.4G/5G WIFI Bluetooth Gigabit LAN Υποστηρίζει SATA HDD(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο Internet Explorer έχει πλέον αποσυρθεί

Πηγή: Microsoft

Ενώ η Microsoft μας είχε ήδη ενημερώσει για την απόσυρσή της πριν από ένα χρόνο σε μια ανάρτηση ιστολογίου , μπορούμε να πούμε ότι είναι για το καλό του προγράμματος περιήγησης Edge της Microsoft, αλλά υπήρχαν και κάποιοι άλλοι λόγοι, οπότε ας τους συζητήσουμε.

Πρόσφατα, η Apple διέκοψε το επαναστατικό προϊόν της, το iPod , λόγω της χαμηλής ζήτησης και των τεχνολογικών αναβαθμίσεων, οι ίδιοι λόγοι για την απόσυρση της Microsoft από τον Internet Explorer.

Το 2020, η Microsoft παρουσίασε την έκδοση του Internet Explorer με 11 ονόματα, αλλά κανείς δεν την πήρε στα σοβαρά γιατί έμοιαζε ακόμα παλιά λόγω της εντύπωσής της.

Επιπλέον, η εταιρεία κυκλοφόρησε τον Internet Explorer στις 16 Αυγούστου 1995 . Αυτή τη στιγμή, είχε έναν ανταγωνιστή που ονομαζόταν Netscape και ο IE ήταν επίσης ενσωματωμένος στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης macOS .

Desktop Quest Me (Intel Celeron – J1900/4GB/128GB SSD/Intel® HD Graphics) + Bitdefender για 2 έτη + Περιφερειακά(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να ελέγξετε τα στατιστικά των χρηστών του Internet Explorer μέσω του StatCounter . Το 1,65 % των χρηστών του προγράμματος περιήγησης για υπολογιστές χρησιμοποιεί τον Internet Explorer και το 10,12 χρησιμοποιεί το πρόγραμμα περιήγησης Edge της Microsoft, το οποίο βασίζεται στο χρώμιο .

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Microsoft παρουσίασε τον Edge το 2015. Μετά από αυτό, κάθε έκδοση των Windows είχε 2 προεπιλεγμένα προγράμματα περιήγησης, το IE και το Edge, τα οποία δημιούργησαν μεγαλύτερη σύγχυση στη χρήση προγραμμάτων περιήγησης.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι και οι δύο είναι ίδιοι, γεγονός που επηρεάζει επίσης την ανάπτυξη του Microsoft Edge. Με αυτή τη σκέψη, η Microsoft σχεδιάζει να επικεντρωθεί σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, το οποίο είναι νέο και ήδη αναπτύσσεται.

Και όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, το μέλλον του ” Internet Explorer είναι στον Microsoft Edge ,” και οι χρήστες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον Internet Explorer θα ανακατευθύνονται στο πρόγραμμα περιήγησης Edge από τώρα.

Τί είναι το Android Τv Box?(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4929

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: