Ο νέος ιστότοπος της Google ζητά από την Apple να τερματίσει την «πράσινη φούσκα»

Πολλοί χρήστες iPhone ειδοποιούνται όταν ένας φίλος αλλάζει σε Android και οι φυσαλίδες μηνυμάτων στην ομαδική συνομιλία γίνονται πράσινες.

Η επικοινωνία μεταξύ iPhone και τηλεφώνων Android είναι διαφορετική, όπως, οι ενδείξεις πληκτρολόγησης είναι απενεργοποιημένες, οι αντιδράσεις γράφονται σε κείμενο και οι εικόνες και τα βίντεο έχουν εικονοστοιχεία. Οι περισσότεροι χρήστες παραπονιούνταν για αυτό για τόσο καιρό.

5 πιο απαιτούμενα χαρακτηριστικά που έρχονται στο WhatsApp το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Google έχει ξεκινήσει μια καμπάνια μάρκετινγκ που επιτίθεται στην Apple για αυτό το ζήτημα. Ο γίγαντας αναζήτησης Google δημοσίευσε έναν ιστότοπο “Λάβετε το μήνυμα” . Ζητάει από τους ανθρώπους να καλούν την Apple στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για χαλασμένες ομαδικές συνομιλίες.

Η Google ζητά από την Apple να τερματίσει την πράσινη φούσκα

 

Ο ιστότοπος λέει, “Ήρθε η ώρα για την Apple να διορθώσει τα γραπτά μηνύματα”, . Η Apple δεν διαθέτει σύγχρονα πρότυπα γραπτών μηνυμάτων για επικοινωνία με iPhone και συσκευές Android.

10 καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού μηνυμάτων κειμένου για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Από την Google, αυτή η καμπάνια είναι η πιο επιθετική κίνηση για να κάνει την Apple να ακολουθεί την υπηρεσία γραπτών μηνυμάτων πιο συμβατή με συσκευές Android. Νωρίτερα φέτος, ο Hiroshi Lockheimer από το Android είπε ότι το αποτέλεσμα των γραπτών μηνυμάτων της Apple ήταν η πίεση από τους συνομηλίκους και ο εκφοβισμός.

Η Google δημοσίευσε επίσης μια ανάρτηση ιστολογίου που έχει μια συνέντευξη με τον Elmar Weber, από την Google. Αναλύει για τον αγώνα μεταξύ RCS και iMessage. Είπε επίσης για προβλήματα μεταξύ iPhone και Android τηλεφώνων που επισημαίνει το σφάλμα της Apple.

Η Google είναι μεγάλος υποστηρικτής του RCS (Rich Content Services) για εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Ο τεχνολογικός γίγαντας κυκλοφόρησε το RCS όταν οι πάροχοι ασύρματης σύνδεσης με έδρα τις ΗΠΑ ζήτησαν υποστήριξη.

Το iMessage της Apple δεν χρησιμοποιεί RCS και δημιουργεί μια «Πράσινη φούσκα» όταν κάποιος από τους φίλους στέλνει μηνύματα από το Android.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το RCS και το iMessage, μεταβείτε στη διεύθυνση android.com/get-the-message . Αυτός ο ιστότοπος αντιμετωπίζει άμεσα το ζήτημα.

Οι περισσότεροι χρήστες iPhone χρησιμοποιούν το iMessage, κυρίως στις ΗΠΑ. Έτσι, οι χρήστες Android στις ομαδικές συνομιλίες δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις λειτουργίες iMessage. Αντίθετα, χρησιμοποιούν άλλες πλατφόρμες όπως το WhatsApp ή το Telegram. Εν ολίγοις, οι χρήστες iPhone στις ΗΠΑ απορρίπτουν τους χρήστες Android και αυτό καταστρέφει σχέσεις και φιλίες.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5027

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d