Ο Όμιλος CME θα προσφέρει στους συμμετέχοντες στην αγορά επιλογές Ethereum 3 ημέρες πριν από τη συγχώνευση

Τρεις ημέρες πριν από τη μετάβαση του Ethereum από την απόδειξη της εργασίας (PoW) στην απόδειξη στοιχήματος (PoS), η μεγαλύτερη αγορά παραγώγων στον κόσμο από άποψη όγκου, η CME Group, ανακοίνωσε σχέδια για τη λίστα επιλογών ethereum. Ενώ το προϊόν προαίρεσης αιθέρα της CME προετοιμάζεται για ρυθμιστική αναθεώρηση, η εταιρεία διευκρίνισε ότι το συμβόλαιο δικαιωμάτων προαίρεσης θα μετρηθεί σε 50 αιθέρες ανά συμβόλαιο, χρησιμοποιώντας την τιμή αναφοράς CME CF Ether-Dollar Rate.

Ο Όμιλος CME αποκαλύπτει την κυκλοφορία του Ethereum Options

Η ρευστότητα οδήγησε την ανάπτυξη του DeFi μέχρι σήμερα, οπότε ποια είναι η μελλοντική προοπτική;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Chicago Mercantile Exchange, γνωστό και ως CME Group, αποκάλυψε τις προθέσεις της εταιρείας να απαριθμήσει συμβόλαια δικαιωμάτων προαίρεσης ethereum τρεις ημέρες πριν από τη συγχώνευση, στις 12 Σεπτεμβρίου 2022. Η CME αναφέρει λεπτομερώς ότι οι νέες επιλογές αιθέρα εντάσσονται στις επιλογές bitcoin ( BTC ) της εταιρείας και bitcoin μικρού μεγέθους και συμβόλαια δικαιωμάτων προαίρεσης αιθέρος .

“Αυτά τα νέα συμβόλαια παραδίδουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ενός αιθέρα, με μέγεθος 50 αιθέρα ανά συμβόλαιο και βασίζονται στην τιμή αναφοράς CME CF Ether-Dollar Rate , η οποία χρησιμεύει ως επιτόκιο αναφοράς μία φορά την ημέρα της τιμής του αιθέρα σε δολάρια ΗΠΑ”, τα παράγωγα είπε η αγορά την Πέμπτη. Ο παγκόσμιος επικεφαλής των προϊόντων μετοχών και συναλλαγματικών ισοτιμιών της CME, Tim McCourt, σημείωσε την Πέμπτη ότι τα νέα συμβόλαια ether options προσθέτουν στην υπάρχουσα σειρά προϊόντων κρυπτοπαραγώγων της εταιρείας.

«Η κυκλοφορία αυτών των νέων συμβάσεων δικαιωμάτων προαίρεσης βασίζεται στη σημαντική ανάπτυξη και τη βαθιά ρευστότητα που έχουμε δει στα υπάρχοντα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Ether, τα οποία έχουν διαπραγματευτεί περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια συμβόλαια μέχρι σήμερα», δήλωσε ο McCourt σε δήλωση. Το στέλεχος του CME πρόσθεσε:

Καθώς πλησιάζουμε την πολυαναμενόμενη Συγχώνευση Ethereum τον επόμενο μήνα, συνεχίζουμε να βλέπουμε τους συμμετέχοντες στην αγορά να στρέφονται στον Όμιλο CME για να διαχειριστούν τον κίνδυνο τιμής αιθέρα. Οι νέες μας επιλογές αιθέρα θα προσφέρουν σε ένα ευρύ φάσμα πελατών μεγαλύτερη ευελιξία και πρόσθετη ακρίβεια για τη διαχείριση της έκθεσής τους σε αιθέρα πριν από γεγονότα που κινούνται στην αγορά.

Ο Όμιλος CME θα συμμετάσχει σε μια σειρά ανταλλαγών που προσφέρουν ήδη συμβόλαια προαίρεσης ethereum, συμπεριλαμβανομένων των Deribit, Okex, Bit.com και Huobi. Τον Ιούλιο, ο όγκος των επιλογών ETH ήταν 11,38 δισεκατομμύρια δολάρια με το Deribit να έχει 10,86 δισεκατομμύρια δολάρια και από τα τέσσερα χρηματιστήρια που απαριθμούν επιλογές ETH . Το μερίδιο αγοράς του ανοιχτού ενδιαφέροντος των Ether options κυριαρχείται επίσης από το Deribit, σε σύγκριση με τα μεγέθη ανοιχτού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με τα Huobi, Okex και Bit.com.

Όσον αφορά τις επιλογές bitcoin, το Deribit ξεπερνά επίσης το CME καθώς ο όμιλος CME είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος από άποψη ανοιχτού ενδιαφέροντος επιλογών bitcoin με 441 εκατομμύρια δολάρια που καταγράφηκαν στις 17 Αυγούστου. Με τον ίδιο τρόπο, το CME είναι το τρίτο μεγαλύτερο όσον αφορά τον όγκο επιλογών bitcoin ενώ το Deribit παίρνει το προβάδισμα. Η Okex καταφέρνει να συλλάβει ένα άγγιγμα περισσότερο όγκο όσον αφορά τις επιλογές bitcoin.

Το μέλλον του Bitcoin Trading στην Ακτή Ελεφαντοστού(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Με τις νέες επιλογές αιθέρα CME, η TP ICAP Digital Assets και η Akuna Capital υποστηρίζουν την κυκλοφορία των επιλογών αιθέρα της CME. Η TP ICAP Digital Assets είναι ενθουσιασμένη που υποστηρίζει τον Όμιλο CME στην ανάπτυξη του πλήρους μεγέθους συμβόλαιό του με επιλογές Ether», παρατήρησε ο επικεφαλής διαμεσολάβησης της TP ICAP, Sam Newman, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης. «Αυτή η επιλογή Ether μεγαλύτερου μεγέθους, σε συνδυασμό με την ήδη δημοφιλή επιλογή Micro Ether, περίμεναν με ανυπομονησία οι πελάτες της TP ICAP».

Τι πιστεύετε για το CME Group που προσφέρει επιλογές ethereum στις 12 Σεπτεμβρίου 2022;
από Bitcoin News

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian