Ο πίσω πίνακας του iPhone 14 έχει τροποποιηθεί ώστε να είναι διαφανής από κάποιον

Ο πίσω πίνακας του iPhone 14 έχει τροποποιηθεί ώστε να είναι διαφανής από κάποιον

Το λανσάρισμα του iPhone 14 δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας και κάποιος το τροποποίησε με ένα κανονικό διαφανές πίσω γυάλινο πλαίσιο, ενδιαφέροντα, που δείχνει όλα τα εσωτερικά μέρη.

Και μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό, αλλά αυτή η πιθανότητα συνέβη μετά από πολλά χρόνια, καθώς το τελευταίο είχε εντοπιστεί με το iPhone 4. Ας εμβαθύνουμε σε ολόκληρη τη συζήτηση παρακάτω.

 

Κάποιος έκανε το πίσω πλαίσιο του iPhone 14 διαφανές

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, λίγους μήνες νωρίτερα, η Nothing παρουσίασε το πρώτο της smartphone, του οποίου ο σχεδιασμός του πίσω πίνακα ήταν λίγο διαφανής. Και αυτή η τροποποιημένη έκδοση του iPhone 14 δεν έχει καν φώτα, αλλά είναι εμπνευσμένη από αυτό.

Επί του παρόντος, η αρχική πηγή που έκανε αυτήν την τροποποίηση δεν έχει επαληθευτεί, αλλά πολλοί χρήστες του Twitter την έχουν μοιραστεί στην πλατφόρμα.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, το διαφανές πίσω γυαλί του δείχνει ξεκάθαρα την μπαταρία σε σχήμα L , το πηνίο ασύρματης φόρτισης, την πλακέτα λογικής, τον κινητήρα taptic, την εσωτερική πλευρά της υποδοχής Lightning και πολλά άλλα.

 

Ήταν δυνατό επειδή τα τυπικά μοντέλα iPhone 14 διαθέτουν εύκολα αφαιρούμενο πίσω γυαλί, ώστε να είναι πιο φιλικό προς την επισκευή .

Αυτό το αφαιρούμενο πράγμα δεν έχει σημασία με την αντοχή του iPhone 14 και όπως έχουμε ήδη δει σε ένα βίντεο από έναν YouTuber JerryRigEverything , το iPhone 14 έχει ήδη περάσει τη δοκιμή ανθεκτικότητας και είναι αρκετά ισχυρότερο.

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το iPhone έχει αφαιρούμενο πίσω γυαλί, επειδή το iPhone 4 και το iPhone 4S  ήταν τα πρώτα iPhone με αφαιρούμενο πίσω γυαλί, και τώρα μετά τη σειρά 10 iPhone, είναι εδώ.

Ακόμα κι αν φαίνεται καλό στο iPhone 14 και δείχνει εστιακά χρωματικά τμήματα, είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ισχυρότερο από το προηγούμενο πάνελ που προήλθε από την εταιρεία με καλά τοποθετημένες συμβατότητες.

Και αυτοί οι τύποι αλλαγών μπορούν επίσης να επηρεάσουν ορισμένες από τις λειτουργίες των τηλεφώνων, επειδή δεν γνωρίζουμε για ποιον μικρό σκοπό έχει θέσει η εταιρεία για ένα εξάρτημα, και ως εκ τούτου, μπορεί να δούμε ορισμένα προβλήματα ασύρματης φόρτισης ή ζητήματα θερμότητας .

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy