Ο στρατός των ΗΠΑ αντιμετωπίζει προβλήματα με τα ακουστικά Hololens της Microsoft

Η Microsoft παρείχε ακουστικά Hololens επαυξημένης πραγματικότητας στον στρατό των ΗΠΑ για δοκιμαστικούς σκοπούς και τώρα έρχονται αναφορές ότι οι στρατιώτες αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα με αυτά παρά πλεονεκτήματα.

Ωστόσο, οι αξιωματούχοι του στρατού, ή ούτε καν η ίδια η Microsoft, δεν έχουν σημειώσει τίποτα σχετικά με αυτές τις λεπτομέρειες, παρά το γεγονός ότι προέρχονται από μια μη διαβαθμισμένη αναφορά που παρατήρησαν ορισμένοι δημοσιογράφοι.

Ακουστικά Bluetooth Neckband Crystal Audio – Λευκό

Τα ακουστικά AR της Microsoft για τον αμερικανικό στρατό δεν φαίνεται καθόλου πλεονέκτημα

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Bloomberg  και  το Insider , πολλοί από τους στρατιώτες του αμερικανικού στρατού που είναι δοκιμαστές των ακουστικών Hololens της Microsoft έχουν υποφέρει από ορισμένα προβλήματα όπως ναυτία , πονοκεφάλους και κόπωση των ματιών .

Όπως ανέφερα ήδη παραπάνω, ο αμερικανικός στρατός μόλις τα δοκιμάζει στο πλαίσιο ενός προγράμματος που ονομάζεται “Soldier Touch Point”, και ορισμένα από τα αποτελέσματα των δοκιμών έχουν βρει αυτά τα ελαττώματα, που είναι ο στόχος του προγράμματος.

Και ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να αποκτήσει πραγματική ανατροφοδότηση από το πεδίο, η οποία πληροφορίες θα βοηθήσουν επίσης τη Microsoft να βελτιώσει τη συσκευή HoloLens, ώστε οι στρατιώτες να μπορούν να την εκμεταλλευτούν πλήρως στο πεδίο της μάχης.

Ακουστικά Sony MDREX15LP Λευκά

Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού AR είναι επίσης γνωστό ως Ολοκληρωμένο Σύστημα Οπτικής Αυξήσεως ( IVAS ) και αυτοί οι στρατιώτες έχουν επίσης σημειώσει ότι το IVAS παρέχει ένα πεπερασμένο οπτικό πεδίο και η θέση του στρατιώτη θα μπορούσε να εκτεθεί από την ακτίνα της οθόνης του.

Εξάλλου, η αναφορά του Insider αποκάλυψε ακόμη και τη δήλωση του εργάτη της Microsoft, ο οποίος είπε ότι «το IVAS απέτυχε σε τέσσερα από τα έξι τμήματα σε μόνο μία δοκιμή».

Επίσης, ανέφερε ότι ο Διευθυντής Επιχειρησιακών Δοκιμών του Τμήματος Αξιολόγησης και Άμυνας, Nickolas Guertin , είπε, «υπήρχαν ακόμη πάρα πολλές αστοχίες για βασικά χαρακτηριστικά».

Σε αντίκτυπο, η εύνοια των στρατιωτών είναι πολύ χαμηλή καθώς αυτό το ακουστικό έχει πολλά ελαττώματα, όπως είναι ογκώδες για τα κεφάλια τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η συσκευή είναι άχρηστη επειδή ο στρατός έχει ήδη βρει χρήσιμη την τεχνολογία AR .

Χρειάζεται απλώς βελτιώσεις από την εταιρεία, ώστε να είναι χρήσιμο για την απόκτηση περισσότερων πληροφοριών και τη χρήση της νυχτερινής όρασης .

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: