Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων για Android το 2022

Δεν έχει σημασία αν δημιουργείτε μια νέα επιχείρηση ή έναν διαδικτυακό ιστότοπο. χρειάζεστε ένα τέλειο λογότυπο για να δημιουργήσετε και να προωθήσετε την επωνυμία σας. Το λογότυπο που παρατηρούν πρώτοι οι χρήστες όταν επισκέπτονται τον ιστότοπό σας γίνεται το πιο κρίσιμο πράγμα για κάθε διαδικτυακό ιστότοπο ή επιχείρηση.

Υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί κατασκευαστές λογότυπων που διατίθενται στο διαδίκτυο. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν ιστότοποι υψηλής ποιότητας. Η δημιουργία ενός λογότυπου δεν είναι εύκολη, καθώς είναι εντελώς διαφορετική από την παραδοσιακή επεξεργασία φωτογραφιών.

Πώς να σχεδιάσετε δωρεάν σε ένα αρχείο PDF το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έτσι, για να αντιμετωπίσετε όλα αυτά τα πράγματα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων. Πολλές εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων στο Google Play Store θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εκπληκτικά λογότυπα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

 

Λίστα με τις 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων για Android

Επομένως, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων Android. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μοναδικά λογότυπα απευθείας από το smartphone σας με αυτές τις εφαρμογές. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων .

1. Dotpict

 

Λοιπόν, το Dotpict είναι μια εύχρηστη εφαρμογή σχεδίασης Android για καλλιτέχνες pixel. Δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή δημιουργίας λογότυπων, αλλά αν ξέρετε πώς να τη χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά λογότυπα σε ελάχιστο χρόνο.

Η εφαρμογή Android σάς επιτρέπει να δημιουργείτε τα έργα τέχνης pixel σας με απλά βήματα. Το Dotpict είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, αλλά η επαγγελματική έκδοση του προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

Πώς να αφαιρέσετε τον ήχο από τα βίντεο στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Dotpict συσκευάζει επίσης λειτουργίες για τη δημιουργία μοναδικών pixel art. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε μοναδικά κινούμενα σχέδια, να περιηγηθείτε στην κοινότητα για να ανακαλύψετε την τέχνη pixel άλλων και πολλά άλλα.

2. Font Rush

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η γραμματοσειρά είναι το πιο σημαντικό πράγμα για το λογότυπο. Με το Font Rush, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά λογότυπα χρησιμοποιώντας περισσότερες από 200 μοναδικές γραμματοσειρές που παρέχει η εφαρμογή.

Μαζί με τις μοναδικές γραμματοσειρές, το Font Rush σας προσφέρει επίσης 250+ εικόνες φόντου για χρήση στις φωτογραφίες σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε εξαιρετικά λογότυπα για τα έργα σας.

Εκτός από αυτό, το Font Rush παρέχει επίσης εργαλεία για τη δημιουργία φυλλαδίων, πανό μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καλλιγραφία, τέχνη ονομάτων και πολλά άλλα.

3. Ibis Paint X

 

Το Ibis Paint X είναι μια εφαρμογή σχεδίασης Android που παρέχει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες για το σχεδιασμό λογότυπων. Μάντεψε? Το Ibis Paint X σας προσφέρει περισσότερα από 2500+ υλικά, 800 γραμματοσειρές, 335 πινέλα, 64 φίλτρα και πολλούς τόνους οθόνης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα υλικά για να δημιουργήσετε εξαιρετικά λογότυπα για τα έργα σας. Ωστόσο, πρέπει να αγοράσετε την premium έκδοση του Ibis Paint X για να ξεκλειδώσετε κάθε δυνατότητα.

4. Iris Logo Maker

 

Το Iris Logo Maker είναι μια πλήρης εφαρμογή σχεδιαστή λογότυπων για Android που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε επαγγελματικά, μοναδικά και εντυπωσιακά λογότυπα.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το Iris Logo Maker σάς προσφέρει περισσότερα χρώματα, φόντα, γραμματοσειρές και υφές.

RAZER Cynosa Lite Chroma(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα υλικά για να δημιουργήσετε μοναδικά και πρωτότυπα λογότυπα σε ελάχιστο χρόνο. Μπορείτε επίσης να λάβετε άλλα επαγγελματικά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών για την επεξεργασία κειμένου και τη βελτίωση της ποιότητας του λογότυπου.

5. Canva

 

Λοιπόν, η Canva είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές γραφικού σχεδιασμού στο Google Play Store. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δημιουργία αφίσας, πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και δημιουργία λογότυπου.

Αν μιλάμε για τον κατασκευαστή λογότυπων, η εφαρμογή σάς παρέχει διάφορες επιλογές, όπως μοναδικά εικονίδια, στυλ κειμένου, φόντο, χρωματικούς κώδικες κ.λπ.

Εν ολίγοις, το Canva είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά λογότυπα και banner. Συνολικά, το Canva είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που δεν πρέπει να χάσετε.

6. Logo Maker

 

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Logo Maker έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί λογότυπα από smartphone. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται ήδη από εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο.

Το Huawei Nova 10 Pro Renders κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουλίου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το σπουδαίο είναι ότι χωρίζει τα υλικά δημιουργίας λογοτύπου σε κατηγορίες όπως Μόδα, Επιχειρήσεις, Πολύχρωμα, Lifestyle, Πρόγραμμα κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Logo Maker προσφέρει επίσης πολλαπλά υπόβαθρα και επιλογές επικάλυψης.

7. DesignEvo

 

Το DesignEvo είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή δημιουργίας λογότυπων στο Google Play Store. Η εφαρμογή είναι αρκετά ελαφριά και είναι απλή στη χρήση.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακά λογότυπα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Το καλό είναι ότι το DesignEvo προσφέρει στους χρήστες περισσότερα από 3500 πρότυπα λογότυπων, 100+ γραμματοσειρές λογότυπων και ισχυρές επιλογές επεξεργασίας για τη δημιουργία μοναδικών λογότυπων.

8. Swift Logo Maker Logo Designer

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή δημιουργίας λογότυπων για Android για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα λογότυπα μέσα σε λίγα λεπτά, πρέπει να δοκιμάσετε το Swift Logo Maker Logo Designer.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε λογότυπα επιχειρήσεων, προσωπικά λογότυπα ή λογότυπα προϊόντων.

Δημιουργούν μοναδικά λογότυπα. η εφαρμογή σάς προσφέρει ένα εργαλείο πινέλου, δωρεάν πρότυπα, ένα πρόγραμμα επεξεργασίας που βασίζεται σε επίπεδα, γραμματοσειρές κειμένου κ.λπ.

9. Brand Maker

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή δημιουργίας λογότυπων Android για να δημιουργήσετε ένα προφίλ επωνυμίας, πρέπει να δοκιμάσετε το Brand Maker. Με το Brand Maker, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δημιουργικό και μοναδικό λογότυπο σε ελάχιστο χρόνο.

Η δημιουργία ενός λογότυπου προσφέρει πολλά στοιχεία γραφικού σχεδιασμού, όπως εικονίδια, αυτοκόλλητα, τέχνες κειμένου κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 100+ στυλ γραμματοσειράς.

10. Gaming Logo Maker

 

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Gaming Logo Maker είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε ένα μοναδικό και δροσερό λογότυπο για κανάλια gaming.

Η εφαρμογή προσφέρει πολλά χρώματα φόντου, μοτίβα, αυτοκόλλητα, περιγράμματα, εφέ κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά αφού δημιουργήσετε το υπέροχο λογότυπο του παιχνιδιού σας, μπορείτε να το μοιραστείτε απευθείας σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram και άλλα.

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν, αλλά ορισμένες μπορεί να απαιτούν τη δημιουργία λογαριασμού. Μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά αρχεία καταγραφής με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian