Οι 10 καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για iPhone το 2022

Δεδομένου ότι το διαδίκτυο έχει πλέον μπει στην εικόνα, η ταχύτητά του έχει βελτιωθεί πέρα ​​από κάθε προσδοκία. Πέρασαν εκείνες οι μέρες που έπρεπε να βασιστούμε στην ταχύτητα internet έως και 512 Kbps. Τα πρότυπα Διαδικτύου έχουν αυξηθεί και η ταχύτητα Διαδικτύου 5-10 Mbps θεωρείται πλέον «Κανονική».

Σε όλους αρέσει να έχουν ταχύτερο internet και είναι λογικό να ελέγχουμε την ταχύτητα του Διαδικτύου. Αναλύοντας την ταχύτητα διαδικτύου σας, μπορείτε να προσδιορίσετε εάν είναι ώρα να μεταβείτε σε άλλο δίκτυο.

Μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε εάν ο ISP σας εξαπατά με χαμηλή ταχύτητα Διαδικτύου. Όχι μόνο αυτό, αλλά αναλύοντας την ταχύτητα του Διαδικτύου, μπορείτε επίσης να καταλάβετε εάν άλλοι κάνουν κακή χρήση του δικτύου WiFi σας ή όχι.

42 Μυστικοί Κώδικες Android και Hacks που πρέπει να γνωρίζετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για iPhone

Ο έλεγχος της ταχύτητας του Διαδικτύου σε υπολογιστές με Windows είναι εύκολος. Μπορείτε να το ελέγξετε μέσω της διαχείρισης εργασιών. Ωστόσο, στα smartphone, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο περίπλοκα. Έτσι, για να κάνουμε τα πράγματα εύκολα, εκατοντάδες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας Διαδικτύου είναι διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS.

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για χρήστες Android. Σήμερα, θα μοιραστούμε τις καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για iPhone.

1. ΓΡΗΓΟΡΗ Δοκιμή Ταχύτητας

 

Το FAST Speed ​​Test από το Netflix είναι μια από τις καλύτερες και πιο ελαφριές εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας που μπορεί κανείς να έχει σε ένα iPhone. Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση. εκκινήστε την εφαρμογή και εκτελέστε τη σάρωση.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την εκτέλεση μιας σάρωσης, το FAST Speed ​​Test θα εκτιμήσει και θα σας δείξει πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Το καλό είναι ότι το FAST Speed ​​Test μπορεί να σας πει την ταχύτητα Διαδικτύου του κινητού, της ευρυζωνικής σύνδεσης, του WiFi ή άλλων μορφών συνδεσιμότητας.

2. Δοκιμή ταχύτητας Διαδικτύου

 

Το Internet Speed ​​Test είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή iPhone στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε την ταχύτητα των δικτύων WiFi, 5G ή 4G LTE. Δεν σας δείχνει μόνο την ταχύτητα λήψης/μεταφόρτωσης από το Διαδίκτυο, αλλά σας λέει και τον χρόνο ping.

Πώς να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε τα παιχνίδια υπολογιστή εκτός σύνδεσης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από τις τακτικές δοκιμές ταχύτητας Διαδικτύου, το Internet Speed ​​Test προσφέρει μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα διατήρησης ιστορικού των αποτελεσμάτων των προηγούμενων δοκιμών σας, λεπτομερή προβολή αποτελεσμάτων με τοποθεσία δοκιμής, ping δικτύου και τεστ jitter και πολλά άλλα.

3. SpeedSmart

 

Λοιπόν, αν ψάχνετε για μια εφαρμογή απόλυτης δοκιμής ταχύτητας για τη συσκευή σας iOS που μπορεί να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την ταχύτητα κινητής τηλεφωνίας και WiFi, τότε το SpeedSmart μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο κατάστημα εφαρμογών iOS και 200 ​​εκατομμύρια χρήστες τη χρησιμοποιούν τώρα. Η εφαρμογή σάς δείχνει μια πλήρη επισκόπηση της δοκιμής ταχύτητας με βαθμό σύνδεσης, γράφημα λήψης και μεταφόρτωσης, μέση ταχύτητα ISP και πολλά άλλα.

4. Δοκιμή ταχύτητας: Έλεγχος ping δικτύου

 

Με το Speed ​​Test: Network Ping Check, μπορείτε όχι μόνο να ελέγχετε την ταχύτητα Διαδικτύου των δικτύων WiFi και κινητής τηλεφωνίας σας, αλλά μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε και να συγκρίνετε τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας του παρελθόντος.

Η διεπαφή χρήστη του Speed ​​Test: Network Ping Check είναι σχετικά καθαρή και απλή στη χρήση και σας στέλνει ευανάγνωστες αναφορές ταχύτητας Διαδικτύου.

5. Δοκιμή ταχύτητας WIFI & Internet από το MushTrip

 

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εκτελέσετε έναν ειδικό έλεγχο ταχύτητας Διαδικτύου με ένα μόνο πάτημα. Δοκιμή ταχύτητας WIFI & Internet από το MushTrip ht που χρησιμοποιείται τώρα από εκατομμύρια χρήστες για την αξιολόγηση της ταχύτητας σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και WiFi.

Ηλεκτρικό Ποδήλατο Γυμναστικής – Αποκατάστασης Eco-de Eco-pro5000(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εμφανίζει επίσης γραφήματα σε πραγματικό χρόνο με βαθμό σύνδεσης, γραφήματα ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης, τη μέση ταχύτητα του ISP σας κ.λπ.

6. Ελεγκτής ταχύτητας

 

Το Speed ​​Checker είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή iOS που διατίθεται στο κατάστημα εφαρμογών iOS. Το καλύτερο πράγμα για το Speedchecker είναι η διαισθητική διεπαφή του, η οποία φαίνεται καθαρή και καλά οργανωμένη.

Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και μπορεί να ελέγξει γρήγορα την ταχύτητα του διαδικτύου σας. Μπορεί να μετρήσει την ταχύτητα των συνδέσεων 3G, 4G και WiFi.

Διαθέτει επίσης μια αγορά εντός εφαρμογής που προσφέρει μη αυτόματη επιλογή διακομιστή, χωρίς διαφημίσεις και άλλες δυνατότητες.

7. nΠερφ

 

Το nPerf είναι μια από τις καλύτερες και πιο προηγμένες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας Διαδικτύου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη Συσκευή σας iOS. Μάντεψε? Το nPerf μπορεί να σας εμφανίσει πλήρη αποτελέσματα δοκιμών QoS με λίγα μόνο αγγίγματα.

 

Το nPerf μπορεί να δοκιμάσει την ταχύτητα bit, την καθυστέρηση, την ταχύτητα περιήγησης, την ταχύτητα ροής βίντεο κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το nPerf επιτρέπει επίσης στους χρήστες να συγκρίνουν την ταχύτητα του διαδικτύου με αυτούς που χρησιμοποιούν το ίδιο δίκτυο.

8. Speedtest Master

 

Το Speedtest Master είναι μια άλλη εφαρμογή δοκιμής ταχύτητας διαδικτύου με κορυφαία βαθμολογία για το iPhone 2019. Το Speedtest Master μπορεί να ελέγξει την ταχύτητα διαδικτύου για 2G, 3G, 4G, 5G, DSL και ADSL.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Speedtest Master προσφέρει επίσης έναν αναλυτή WiFi που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε το δίκτυο WiFi σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε συσκευές συνδεδεμένες σε Wi-Fi, να διαγνώσετε αυτόματα το δίκτυο WiFi όταν υπάρχει κακή σύνδεση κ.λπ.

9. Speedtest από την Ookla

 

Το Speedtest της Ookla είναι μακράν η καλύτερη και ταχύτερη εφαρμογή δοκιμής ταχύτητας Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη τόσο για χρήστες Android όσο και για iOS. Με το Speedtest της Ookla, μπορείτε να ελέγξετε τη Λήψη, τη Μεταφόρτωση και το PING.

Όχι μόνο αυτό, αλλά δείχνει τα γραφήματα συνέπειας σε πραγματικό χρόνο. Εκτός από αυτό, το Speedtest της Ookla εμφανίζει επίσης κριτικές χρηστών για τους ISP.

10. Μετέωρος

 

Το Meteor είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας iOS. Το καλύτερο πράγμα για το Meteor είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης του δικτύου WiFi.

Μπορείτε επίσης να αξιολογήσετε την ταχύτητα ροής, την ταχύτητα περιήγησης στον ιστό κ.λπ. Ωστόσο, η εφαρμογή δεν είναι πολύ δημοφιλής στο κατάστημα εφαρμογών iOS και έχει μόνο 17 αξιολογήσεις.

Μπορείτε να αξιολογήσετε γρήγορα την ταχύτητα του WiFi σας με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές iPhone. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4962

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: