Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για αντικατοπτρισμό της οθόνης Android σε υπολογιστή το 2022

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Android είναι το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για κινητά αυτή τη στιγμή. Σε σύγκριση με όλα τα άλλα λειτουργικά συστήματα για κινητά, το Android παρέχει στους χρήστες πολύ περισσότερες επιλογές και δυνατότητες προσαρμογής.

Μεταξύ όλων των λειτουργιών του Android, το screen mirroring είναι το πιο σημαντικό. Η λειτουργία Screen Mirroring επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται/αντικατοπτρίζουν εξ αποστάσεως την οθόνη μιας συσκευής σε μια άλλη, όπως Android σε υπολογιστή, υπολογιστή σε Android κ.λπ.

Πώς να παρακολουθήσετε Stremio στο Apple TV [2022](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές για αντικατοπτρισμό οθόνης Android σε υπολογιστή

Ωστόσο, για την απομακρυσμένη κοινή χρήση της οθόνης του Android σε έναν υπολογιστή ή άλλη συσκευή Android, οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν εφαρμογές κατοπτρισμού οθόνης.

Υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές αντικατοπτρισμού οθόνης διαθέσιμες στο Google Play Store που μπορούν να μεταδώσουν το Android σας στον υπολογιστή σας ή σε άλλες συσκευές Android. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες αντικατοπτρίσεις οθόνης Android.

1. Γρήγορη υποστήριξη Teamviewer

Είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές Android για να αντικατοπτρίζει την οθόνη σας Android στον υπολογιστή. Το υπέροχο με τη Γρήγορη Υποστήριξη του Teamviewer είναι ότι λειτουργεί τόσο σε συσκευές με root όσο και σε μη ριζωμένες συσκευές.

Η Γρήγορη Υποστήριξη του Teamviewer μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατοπτρισμό, μεταφορά αρχείου, ώθηση και έλξη ρυθμίσεων WiFi μεταξύ συσκευών. Έτσι, η Γρήγορη Υποστήριξη του Teamviewer είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές Android για να αντικατοπτρίζει την οθόνη σας Android στον υπολογιστή.

2.Vysor _

 

Αν ψάχνετε για μια εύκολη μέθοδο για να αντικατοπτρίσετε την οθόνη σας Android στον υπολογιστή σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Vysor. Η εφαρμογή αντικατοπτρισμού οθόνης είναι απλή στη χρήση και μόλις αντικατοπτριστεί, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια, να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές, να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης, να εγγράψετε οθόνη κ.λπ., με το Vysor.

Για να χρησιμοποιήσετε το Vysor για κατοπτρισμό οθόνης, οι χρήστες πρέπει να πραγματοποιήσουν λήψη του προγράμματος-πελάτη αντικατοπτρισμού Vysor στα Windows και της εφαρμογής Vysor στο Android.

10 καλύτερες εφαρμογές Snapchat Saver για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μόλις τελειώσετε, συνδέστε το Android στον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB και επιτρέψτε την προτροπή USB Debugging. Το λογισμικό υπολογιστή θα εντοπίσει τη συσκευή σύντομα και θα μεταδώσει την οθόνη του τηλεφώνου σας στον υπολογιστή.

3. ApowerMirror

 

Το ApowerMirror είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές αντικατοπτρισμού οθόνης που διατίθεται στο Google Play Store. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αντικατοπτρίσετε το smartphone σας σε υπολογιστή, Mac, τηλεόραση και άλλες κινητές συσκευές.

Εκτός από τον κατοπτρισμό οθόνης, το ApowerMirror προσφέρει επίσης άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως έλεγχο smartphone από υπολογιστή χρησιμοποιώντας ποντίκι και πληκτρολόγιο. Για να αντικατοπτρίσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας στον υπολογιστή, πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη επιφάνειας εργασίας του ApowerMirror.

Στα αρνητικά, τα περισσότερα από τα χρήσιμα χαρακτηριστικά του ApowerMirror περιορίζονται μόνο σε λογαριασμό premium.

4. AirDroid

 

Εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε για την εφαρμογή AirDroid. Το AirDroid είναι μια εφαρμογή μεταφοράς αρχείων που έχει επίσης μια λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης.

Η λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης είναι διαθέσιμη μόνο στον υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή και απλώς αντικατοπτρίζει τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ανοίξουν απομακρυσμένα την κάμερα στην έκδοση pro, να ενεργοποιήσουν/απενεργοποιήσουν τις ενσωματωμένες λειτουργίες κ.λπ.

5. Screen Stream Mirroring

 

Αν αναζητάτε τον καλύτερο τρόπο αντικατοπτρισμού και μετάδοσης της οθόνης Android σας σε υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο, πρέπει να δοκιμάσετε το Screen Stream Mirroring. Με το Screen Stream Mirroring, μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε την οθόνη σας ζωντανά όπως μια διπλή οθόνη.

Το καλύτερο πράγμα για το Screen Stream Mirroring είναι ότι βασίζεται σε WiFi και όχι σε USB για τη μετάδοση της οθόνης. Εκτός από αυτό, το mirroring μέσω της ροής της οθόνης καλωσορίζει επίσης πρόσθετες λειτουργίες όπως η μετάδοση όλων απευθείας στο YouTube, το Facebook, το UStream, το Twitch κ.λπ.

6. Κατοπτρισμός/Κοινή χρήση οθόνης από κινητό σε υπολογιστή

 

Αν και δεν είναι διάσημο, το Mobile to PC Screen Mirroring/Share εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές κοινής χρήσης οθόνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το Mobile to PC Screen Mirroring δεν απαιτεί την εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας.

Συνδέστε και τις δύο συσκευές στο ίδιο δίκτυο, ανοίξτε την εφαρμογή για κινητά και σημειώστε τη διεύθυνση IP. Στη συνέχεια, ανοίξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στον φορητό υπολογιστή/επιτραπέζιο υπολογιστή σας και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση IP. Θα μπορείτε να προβάλετε την οθόνη του κινητού στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές.

7. Mobizen Mirroring

 

Το Mobizen Mirroring είναι μια εφαρμογή αντικατοπτρισμού οθόνης, αλλά εστιάζει περισσότερο σε παιχνίδια ροής. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να ελέγχετε το smartphone Android από έναν υπολογιστή.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε παιχνίδια, βίντεο, φωτογραφίες σε μεγαλύτερη οθόνη και να ελέγχετε το smartphone σας με πληκτρολόγιο και ποντίκι. Επιπλέον, για να αντικατοπτρίζει την οθόνη, υποστηρίζει ενσύρματες/ασύρματες συνδέσεις όπως 3G, LTE, WiFi, USB κ.λπ.

Το Google Photos φέρνει νέο αναδυόμενο περιβάλλον χρήστη για γρήγορη κοινή χρήση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Mobizen Mirroring περιλαμβάνουν κατοπτρισμό σε πλήρη οθόνη, εγγραφή οθόνης smartphone από υπολογιστή, γρήγορη πρόσβαση σε βασικά πλήκτρα smartphone κ.λπ.

8. Miracast Display Finder

 

Η εφαρμογή σάς βοηθά να μοιράζεστε την οθόνη του κινητού σας με συμβατές συσκευές προβολής Miracast/Ασύρματη όπως έξυπνη τηλεόραση, φορητοί υπολογιστές, υπολογιστής κ.λπ.

Apple iPhone 13 Pro Max (256 GB) – Sierra Blue(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εμφανίζει όλο το περιεχόμενο από κινητά τηλέφωνα έως συστήματα όπως υπολογιστές Windows και MAC, Smart TV κ.λπ. Το πιο χρήσιμο είναι ότι μεταδίδει εικόνες HD και 4K Ultra HD, υποστηρίζοντας τις περισσότερες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου.

9. Screen Cast

 

Είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android στη λίστα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οθόνες μεταξύ συσκευών. Το καλό είναι ότι το Screen Cast υποστηρίζει πολλαπλές συνδέσεις συσκευών.

Για να συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ WiFi, Mobile Hotspot ή Mobile Data. Εκτός από αυτό, το Screen Cast είχε επίσης τη δυνατότητα εγγραφής της οθόνης του κινητού σας.

10. MirrorGo

 

Αν θέλετε να ζήσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι για κινητά σε μεγαλύτερη οθόνη, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το MirrorGo. Το MirrorGo χρησιμεύει ως ένας βολικός τρόπος για να αντικατοπτρίσετε οθόνες Android σε μεγαλύτερες οθόνες, να ελέγχετε το τηλέφωνό σας από υπολογιστή και να μεταφέρετε αρχεία ασύρματα.

Πιθανοί τρόποι για να αποκτήσετε τη Μουσική YouTube στο Roku(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μόλις αντικατοπτριστεί, μπορείτε ακόμη και να διαχειριστείτε τη συσκευή σας Android με πληκτρολόγιο και ποντίκι από την επιφάνεια εργασίας. Επίσης, μπορείτε να διαχειριστείτε άλλα πράγματα όπως SMS, μηνύματα WhatsApp και άλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές για να αντικατοπτρίσετε την οθόνη σας Android σε έναν υπολογιστή. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top