Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android το 2022

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android το 2022

Ας το παραδεχτούμε. λαμβάνουμε πολλές κλήσεις κάθε μέρα. Κάποια από αυτά είναι κρίσιμα, ενώ άλλα είναι για να σας ενοχλήσουν. Ναι, μιλάμε για κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ. Οι κλήσεις τηλεμάρκετινγκ είναι ενοχλητικές, ενοχλητικές και χρονοβόρες.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξαλείψετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις είναι χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων. Αν και ορισμένα smartphone Android προσφέρουν τη δυνατότητα αποκλεισμού κλήσεων, πολλά δεν το κάνουν. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android για τον αποκλεισμό κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας .

Πώς να κρύψετε την τελευταία εμφάνιση στο Truecaller για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android

Έχουμε επιλέξει μη αυτόματα τις εφαρμογές με βάση τις αξιολογήσεις και τις κριτικές χρηστών. Ας δούμε, λοιπόν, μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων για smartphone Android.

1. Τηλέφωνο από την Google

 

Λοιπόν, η εφαρμογή Phone by Google είναι ενσωματωμένη στα περισσότερα νέα smartphone Android και προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Εάν η συσκευή σας Android δεν έχει εγκαταστήσει αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να την εγκαταστήσετε από το Google Play Store.

Η εφαρμογή αναγνωρίζει κλήσεις και σας επιτρέπει να αποκλείετε αριθμούς με μη αυτόματο τρόπο. Με την πιο πρόσφατη έκδοση του Phone από την Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Βοηθό Google για να ελέγξετε αυτόματα άγνωστους καλούντες και να φιλτράρετε το τηλεμάρκετινγκ ή τις κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

2. Call Blocker- Μαύρη λίστα

 

Είναι μία από τις προηγμένες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων που είναι διαθέσιμες στο Play Store για συσκευές Android. Μάντεψε? Αποκλεισμός κλήσεων – Η μαύρη λίστα μπορεί εύκολα να βρει και να αποκλείσει κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής διατηρείται καθαρή και έχει επίσης πολλές άλλες δυνατότητες. Εκτός αυτού, το Calls Blacklist διαθέτει επίσης ένα πλήρως λειτουργικό ενσωματωμένο SMS Messenger. Με το Messenger, μπορείτε να στέλνετε, να λαμβάνετε και να διαχειρίζεστε τα SMS σας.

3. κ. Αριθμός

 

Αυτή η εφαρμογή διευκολύνει τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων κλήσεων και τον εντοπισμό και τη διακοπή ανεπιθύμητων μηνυμάτων, απάτης και απάτης. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να αποκλείσει κλήσεις και μηνύματα SMS από ένα άτομο, έναν κωδικό περιοχής ή από όλο τον κόσμο.

Το Gmail λειτουργεί πλέον χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, αν και με περιορισμένες λειτουργίες. Δείτε πώς(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να σταματήσετε τους τηλεπωλητές και τους εισπράκτορες οφειλών προτού χάσουν το χρόνο σας. Μπορείτε ακόμη και να αναφέρετε κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για να προειδοποιήσετε άλλους χρήστες μέσω αυτής της εφαρμογής.

4. Truecaller

 

Εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε ήδη για το TrueCaller. Το TrueCaller είναι αυτή τη στιγμή η πιο προηγμένη εφαρμογή αναγνώρισης καλούντων που είναι διαθέσιμη για Android.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί μια τεράστια βάση δεδομένων καλούντων για τον εντοπισμό κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ. Μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να αποκλείει αυτόματα όλες τις εισερχόμενες ανεπιθύμητες κλήσεις.

Εκτός από αυτό, το TrueCaller προσφέρει επίσης μερικές μοναδικές δυνατότητες, όπως μηνύματα flash, επιλογές συνομιλίας, εγγραφή κλήσεων και πολλά άλλα.

5. Showcaller – Αναγνώριση κλήσης και αποκλεισμός

 

Το ShowCaller είναι η καλύτερη εφαρμογή για τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό κλήσεων. Η πιο ακριβής και εύχρηστη εφαρμογή αναγνώρισης καλούντων μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε άμεσα τις εισερχόμενες κλήσεις που δεν βρίσκονται στη λίστα επαφών σας.

Το ShowCaller προσδιορίζει τις περισσότερες άγνωστες κλήσεις και εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες αναγνώρισης καλούντος, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ονόματα και φωτογραφίες ατόμων που καλούν.

6. Αναγνώριση κλήσης και αποκλεισμός από το CallApp

 

Το CallApp είναι σχεδόν παρόμοιο με την εφαρμογή TrueCaller που αναφέρεται παραπάνω. Το υπέροχο με το CallApp είναι ότι περισσότεροι από 85 εκατομμύρια χρήστες το χρησιμοποιούν για να αποκλείσουν όλα τα ανεπιθύμητα και τις εισερχόμενες κλήσεις.

Διαθέτει μια λειτουργία αναγνώρισης κλήσης που σας επιτρέπει να γνωρίζετε ποιος σας καλεί ακόμη και πριν λάβετε την κλήση. Διαθέτει επίσης αυτόματη συσκευή εγγραφής κλήσεων που μπορεί να καταγράφει τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσεις. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε την οθόνη του εισερχόμενου καλούντος με βίντεο.

7. Call Blocker

 

Αν ψάχνετε για μια απλή και εύχρηστη εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων για το Android σας, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια λίστα μπλοκ. Αρχικά, πρέπει να προσθέσετε αριθμούς στη λίστα αποκλεισμού και μόλις προστεθούν, η εφαρμογή αποκλείει αυτόματα τις κλήσεις.

8. Ντροπή

 

Με το Hiya, μπορείτε να αποκλείσετε κλήσεις και να προσθέσετε σε μαύρη λίστα ανεπιθύμητους αριθμούς τηλεφώνου και μηνύματα κειμένου. Μπορείτε ακόμη και να αντιστρέψετε την αναζήτηση πληροφοριών εισερχόμενων κλήσεων.

Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το καλύτερο πράγμα είναι ότι η εφαρμογή χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και αναζητά πληροφορίες καλούντων από μια βάση δεδομένων καλούντων που ενημερώνεται συχνά.

9. Έλεγχος κλήσεων – Αποκλεισμός κλήσεων

 

Αυτή είναι μια ακόμη αξιόπιστη εφαρμογή Android που μπορεί να αποκλείσει κλήσεις από spammers και αυτοματοποιούς. Μπορείτε ακόμη και να αποκλείσετε κλήσεις από οποιονδήποτε προσθέτοντάς τους στη λίστα αποκλεισμού.

Εκτός από τον αποκλεισμό κλήσεων, είχε και τη δυνατότητα αποκλεισμού SMS. Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Call Control περιλαμβάνουν μια προσωπική λίστα αποκλεισμού, αναγνώριση κλήσης, Smart dialer και πολλά άλλα.

10. Whoscall

 

Το Whoscall είναι μια εφαρμογή Android που μοιάζει πολύ με το TrueCaller. Είναι γνωστό για τη μοναδική του δυνατότητα αναγνώρισης κλήσης που αναγνωρίζει όλες τις άγνωστες και ανεπιθύμητες κλήσεις.

Εάν εντοπίσει ανεπιθύμητες κλήσεις, τις αποκλείει αυτόματα. Επίσης, έχετε την επιλογή να προσθέσετε τους δικούς σας αριθμούς στη λίστα μπλοκ.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων για Android. Με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές Android, μπορείτε να αποτρέψετε ή να αποκλείσετε άγνωστες και ανεπιθύμητες κλήσεις. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: