Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Time-Lapse για Android το 2022

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μια καλή κάμερα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που συνήθως προσπαθούμε να βρούμε σε ένα smartphone, καθώς η τρέχουσα γενιά smartphone έχει καταφέρει να αντικαταστήσει τις ψηφιακές κάμερες σε πολλές περιπτώσεις.

Μέσα στο πανόραμα της φωτογραφίας, οι ποικίλες φωτογραφικές τεχνικές μπορούν να μας επιτρέψουν να αποκτήσουμε πολύ πρωτότυπα και ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Ένα από αυτά, και για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα, είναι το TimeLapse.

Πώς να εγκαταστήσετε το Popcorn Time σε Smart TV [2022](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το TimeLapse είναι μια πολύ δημοφιλής τεχνική για τη λήψη «γρήγορων» συμβάντων που συμβαίνουν αργά. Μιλήσαμε για τα τυπικά βίντεο με σύννεφα που κινούνται πολύ πιο γρήγορα, ένα ηλιοβασίλεμα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα ή ένα άνοιγμα λουλουδιών. Ωστόσο, αυτό απαιτεί χρόνο, και παρόλο που γνωρίζουμε αυτήν την τεχνική, μπορούμε να την συνοψίσουμε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Ως εκ τούτου, δίνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές Time-lapse για Android

Εδώ θα σας δείξουμε τις 10 καλύτερες εφαρμογές timelapse που θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε αυτά τα βίντεο γρήγορα και να τα μοιραστούμε με τους φίλους και την οικογένειά μας, ενώ μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αυτά τα βίντεο στο προφίλ σας στο κοινωνικό δίκτυο.

1. Framelapse – Time Lapse Camera

 

Στο Framelapse, μπορούμε να ελέγξουμε ουσιαστικά όλες τις απαραίτητες παραμέτρους για να δημιουργήσουμε ένα καλό timelapse.

Καθώς μπορούμε να έχουμε καθαρό έλεγχο της δημιουργίας ανεξάρτητων βίντεο, όπως πόσο καιρό θέλουμε να είναι το τελικό μας βίντεο, και στην επάνω δεξιά γωνία, θα μας δείξει πόσο καιρό θα πρέπει να εγγράψουμε. Φυσικά, αυτό θα εξαρτηθεί από τα καρέ ανά δευτερόλεπτο που θέλουμε να τραβήξουμε—όσο λιγότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο, τόσο μικρότερη είναι η διάρκεια του αρχικού βίντεο.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Popcorn Time σε Mac [2022](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η διεπαφή είναι απλή και πολύ εύκολη στην εγγραφή του πρώτου σας βίντεο. Στο αριστερό μέρος, μπορούμε να ελέγξουμε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και να ξεκινήσουμε την εγγραφή και την αναπαραγωγή του μόλις επιταχυνθεί.

2. Lapse It – Time Lapse Camera

 

Lapse Είναι ένας από τους γνωστούς αντιπάλους του Framelapse που προσφέρει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά και καλά αποτελέσματα στα τελικά βίντεο. Η εφαρμογή προσφέρει έναν απλούστερο και πιο κοντινό τρόπο για όλους τους χρήστες να καταγράφουν και να κάνουν το δικό τους timelapse.

Μπορούμε να επιλέξουμε πόσο συχνά θέλουμε να τραβήξουμε το βίντεο μέσα από τις ρυθμίσεις εγγραφής. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε, θα πρέπει να διαλέξουμε τη μία ή την άλλη απόσταση και εξαρτάται από εμάς. Ωστόσο, μπορούμε επίσης να επιλέξουμε την ποιότητα του βίντεο και τη μορφή στην οποία θα εξαχθεί. πιστέψτε με, όλα είναι πολύ απλά.

3. Time Lapse

 

Αυτή είναι η πρώτη εφαρμογή που μπορεί να δημιουργήσει Timelapse σε ανάλυση 4K. Όπως και στα προηγούμενα, μπορούμε να διαμορφώσουμε τον αριθμό των καρέ ανά δευτερόλεπτο από 1fps έως 50fps, ανάλογα με το τι χρειαζόμαστε. Ενώ η λειτουργία εγγραφής 4K είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές με κάμερα 9 MP ή μεγαλύτερη.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Popcorn Time για iPhone/iPad(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επιπλέον, η επιλογή εγγραφής 4K είναι διαθέσιμη μόνο ως αγορά εντός εφαρμογής. Η δυνατότητα εγγραφής έως και 24 ωρών καθιστά δυνατή τη δημιουργία ενός απίστευτου βίντεο εάν εκμεταλλευτούμε την ανάλυση 4K. Ωστόσο, η εγγραφή σε FullHD θα πρέπει επίσης να είναι φανταστική.

Ωστόσο, το πιο συναρπαστικό με αυτή την εφαρμογή είναι ότι είναι δωρεάν, αλλά όπως είπαμε, αν θέλουμε να κάνουμε εγγραφή σε 4K, θα χρειαστεί να προχωρήσουμε στην αγορά εντός εφαρμογής.

4. Κάμερα Time Lapse

 

Η Time Lapse Camera είναι μια μοναδική εφαρμογή για τη δημιουργία Time Lapse. Όπως και με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο και να τα δημοσιεύσετε όλα στο YouTube.

Επιπλέον, όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το time-lapse είναι μια γρήγορη αναπαραγωγή αργών διαδικασιών που συνήθως δεν γίνονται αντιληπτές στα μάτια μας. Οπότε, φυσικά, η γνωστή εφαρμογή Time Lapse Camera είναι η καλύτερη εφαρμογή για να τραβήξετε όλες αυτές τις στιγμές.

5. PicPac Stop Motion & TimeLapse

 

Το ολοκαίνουργιο PicPac Stop Motion & TimeLapse είναι μια άλλη blockbuster εφαρμογή timelapse που διατίθεται δωρεάν για συσκευές Android.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ AQUAEL MAGIC ALGAE STOP(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Καθώς αυτή η εκπληκτική εφαρμογή σάς επιτρέπει να συσκευάζετε όλες τις εικόνες σας σε Stop Motion Movies, Stop motion animation και time-lapse, όλες αυτές οι λειτουργίες βρίσκονται σε μία μόνο εφαρμογή.

6. Stop Motion Maker – Life Lapse

 

Η εφαρμογή Life Lapse για Android σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας εκπληκτικά βίντεο time-lapse και stop-motion.

Επιπλέον, με αυτήν την εκπληκτική εφαρμογή, μπορείτε να μετατρέψετε τις εικόνες που επιθυμείτε σε βίντεο με βρόχο και το πιο ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με αυτήν την εκπληκτική εφαρμογή είναι ότι σε αυτήν την εφαρμογή, απαιτείται μηδενική επεξεργασία. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι ότι αυτή η εφαρμογή δεν εμφανίζει ενοχλητικές διαφημίσεις.

7. Πάροδο ζωής

 

Το Life Lapse είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε κινούμενα σχέδια βίντεο Stop Motion με εύκολα βήματα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο timelapse.

Η εφαρμογή έχει ληφθεί εκατομμύρια φορές στο Google Play Store και σας παρέχει 100+ σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν να μάθετε να φτιάχνετε φανταστικά βίντεο stop-motion ή timelapse.

8. Superlapse

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για την εγγραφή εκπληκτικών ταινιών time-lapse υψηλής ποιότητας, όπως αυτή που τραβήχτηκε από επαγγελματική κάμερα, τότε το Superlapse μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή κάμερας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για εγγραφή βίντεο με καθορισμένο ρυθμό καρέ. Για την εγγραφή time-lapse, σας παρέχει διάφορες ρυθμίσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε ρυθμό καρέ βίντεο, διάστημα καρέ, ανάλυση, ζουμ και επιλογές αυτόματης εστίασης, ισορροπία λευκού κ.λπ.

9. TimeLab

 

Με το TimeLab, μπορείτε είτε να τραβήξετε βίντεο με timelapse είτε να εξάγετε μια σειρά εικόνων και να τις μετατρέψετε σε βίντεο timelapse.

Το TimeLab σάς επιτρέπει να καταγράφετε time-lapse με εξαιρετικά προσαρμόσιμες ρυθμίσεις. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρονικά διαστήματα, τον αριθμό των εικόνων, την ανάλυση βίντεο, τον ρυθμό καρέ, τον ρυθμό μετάδοσης bit βίντεο και πολλά άλλα.

10. Time Lapse Video

 

Το Time Lapse Video μπορεί να μην είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Time Lapse Video που είναι διαθέσιμες για smartphone Android. Με το Time Lapse Video, μπορείτε να απαθανατίσετε πολύτιμες στιγμές και να τις σβήσετε με απίστευτη ταχύτητα.

Έξυπνος Συναγερμός Σφήνα Πόρτας με ισχυρή σειρήνα 120dB – Door Stop Alarm(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να εγγράψετε βίντεο κανονικής ταχύτητας χρησιμοποιώντας την κάμερα ή να επιλέξετε ένα υπάρχον βίντεο από τη Συλλογή σας. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα λήξης. Συνολικά, το Time Lapse Video είναι μια εξαιρετική εφαρμογή time-lapse για συσκευές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Αυτές οι εφαρμογές είναι οι καλύτερες προτάσεις μας για εσάς. Ως εκ τούτου, ως πρόταση, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε και να δοκιμάσετε μερικές από αυτές τις εφαρμογές για να βρείτε κάποια που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτήν τη λίστα; Μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy