Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Nova Launcher το 2022

Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Nova Launcher το 2022

Το Android είναι πράγματι ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα για κινητά που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα που βασίζεται στο Linux. Λόγω της φύσης του, παρέχει στους χρήστες ατελείωτες επιλογές προσαρμογής.

Όχι μόνο οι προσαρμογές, αλλά η διαθεσιμότητα της εφαρμογής είναι επίσης σχετικά υψηλή στο Android σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Σε αυτή την ανάρτηση, θα μιλήσουμε κυρίως για προσαρμογή. Για προσαρμογές Android, πολλές εφαρμογές εκκίνησης είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, όπως Nova Launcher, GO Launcher, Apex Launcher κ.λπ.

Το Nova Launcher ξεχωρίζει από το πλήθος λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών του. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν πλέον το Nova Launcher, το καλύτερο στην ενότητα εκκίνησης. Αλλά, δεδομένου ότι το Nova Launcher είναι ένας πολύ παλιός εκτοξευτής, τώρα φαίνεται και φαίνεται βαρετό.

Πώς να αλλάξετε το μέγεθος των εικονιδίων στο Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Nova Launcher

Έτσι, αν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε το Nova Launcher, ήρθε η ώρα να μεταβείτε στις εναλλακτικές του. Πολλές εφαρμογές Launcher είναι διαθέσιμες στο Google Play Store που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για το Nova Launcher. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Android Nova Launcher.

1. Εκτοξευτής πίτας

 

Το Pie Launcher είναι μια νέα εφαρμογή εκκίνησης στη λίστα που μπορείτε να δοκιμάσετε στο Android σας. Ενώ η εφαρμογή προσφέρει λιγότερες επιλογές προσαρμογής από το Nova Launcher, εξακολουθεί να φέρει πολλές συναρπαστικές δυνατότητες. Η εφαρμογή εκκίνησης υποστηρίζει θέματα (1000+ θέματα), πακέτα εικονιδίων, ενέργειες ολίσθησης προς τα επάνω και πολλά άλλα.

HUAWEI Nova 9 – Smartphone 128GB, 8GB RAM, Dual Sim, Μαύρο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από τις τακτικές επιλογές προσαρμογής, το Pie Launcher φέρνει επίσης πολλές λειτουργίες Android 11, κουκκίδες ειδοποιήσεων, χειρονομίες, απόκρυψη εφαρμογών και πολλά άλλα. Συνολικά, το Pie Launcher είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εκκίνησης που μπορείτε να δοκιμάσετε στο Android σας.

2. Total Launcher

 

Το Total Launcher είναι μια από τις καλύτερες και ελαφριές εφαρμογές εκκίνησης στο Android. Αν και η εφαρμογή δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο το Nova Launcher, εξακολουθεί να σας προσφέρει αρκετές επιλογές προσαρμογής. Η εφαρμογή εκκίνησης Android φέρνει πολλά ενδιαφέροντα θέματα, ατελείωτες επιλογές προσαρμογής, γραφικά στοιχεία με πλούσια χαρακτηριστικά και πολλά άλλα.

Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικούς προσανατολισμούς και σχέδια στο Android σας μέσω του Total Launcher. Συνολικά, το Total Launcher είναι μια εναλλακτική λύση Nova Launcher που αξίζει να δοκιμάσετε και δεν πρέπει να χάσετε.

3. Εκκίνηση CMM

 

Το CMM Launcher είναι μια γρήγορη, έξυπνη και φιλική προς την μπαταρία εφαρμογή εκκίνησης διαθέσιμη στο Google Play Store.

Πώς να εγκαταστήσετε το Nova TV Apk 2022 για FireStick & Fire TV, Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή εκκίνησης Android προσφέρει πολλά θέματα, εφέ 3D, ζωντανές ταπετσαρίες και πολλά άλλα πράγματα για προσαρμογή. Επίσης, σας επιτρέπει να αποκρύψετε εφαρμογές και να προστατεύσετε το απόρρητό σας με μια λειτουργία τεντώματος χειρονομίας.

4. XOS Launcher

 

Αν ψάχνετε για μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή εκκίνησης για Android, το XOS Launcher θα μπορούσε να είναι το κατάλληλο για εσάς. Μάντεψε? Η εφαρμογή εκκίνησης για Android είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη, έξυπνη και όμορφη.

Διαθέτει πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως το Smart Scene, το οποίο ανακαλύπτει τραγούδια επιτυχιών και το Discovery, το οποίο διαθέτει νέες ταπετσαρίες καθημερινά.

5. Apex Launcher

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή εκκίνησης εξαιρετικής εμφάνισης για τη συσκευή σας Android, πρέπει να δοκιμάσετε το Apex Launcher. Το Apex Launcher προσφέρει στους χρήστες χιλιάδες θέματα και πακέτα εικονιδίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Εκτός από αυτό, το Apex Launcher είναι βελτιστοποιημένο τόσο για smartphone όσο και για tablet. Έτσι, η κατανάλωση μπαταρίας δεν θα είναι πρόβλημα με το Apex Launcher.

6. Εκκίνηση pixel

 

Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά μια συσκευή Pixel. Εάν είστε ακριβώς όπως εγώ, που δεν μπορώ να έχω συσκευή Pixel, πρέπει να δοκιμάσετε το πρόγραμμα εκκίνησης Pixel.

Το Pixel launcher για Android φέρνει την εμφάνιση και την αίσθηση των τηλεφώνων Pixel. Δεν έχει θέματα ή πακέτα εικονιδίων, αλλά εστιάζει στη σταθερότητα, την ταχύτητα και την ασφάλεια.

7. ADW Launcher 2

 

Το ADW Launcher 2 είναι η αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής ADW Launcher, ενός 3D launcher. Όσον αφορά την προσαρμογή, καμία άλλη εφαρμογή εκκίνησης δεν μπορεί να ξεπεράσει το ADW Launcher 2.

Παρέχει στους χρήστες ατελείωτες επιλογές προσαρμογής, όπως χρωματισμό Dynamic UI, πολλαπλές αρχικές οθόνες, widget εφαρμογών, wallpapers, επιλογές γρήγορης κύλισης κ.λπ.

8. Microsoft Launcher

 

Το Microsoft Launcher, παλαιότερα γνωστό ως Arrow launcher, είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση Nova Launcher στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε.

Το υπέροχο με το Microsoft Launcher είναι ότι είναι απίστευτα ελαφρύ και γρήγορο. Εκτός από αυτό, το Microsoft Launcher διαθέτει νέα ταπετσαρία κάθε μέρα, την οποία παίρνει από το Bing.

9. Action Launcher: Pixel Edition

 

Η ανανεωμένη έκδοση του προηγούμενου προγράμματος εκκίνησης Action είχε περισσότερα χρώματα και επιλογές προσαρμογής. Η εφαρμογή εκκίνησης για Android φέρνει όλες τις λειτουργίες εκκίνησης Pixel, όπως χειρονομίες ολίσθησης, προσαρμόσιμη αναζήτηση βάσης σύνδεσης, προσαρμοστικά εικονίδια, ενσωμάτωση Google Discover κ.λπ.

Το PlayStation PC Games Launcher της Sony μπορεί να φτάσει σύντομα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης μια ενότητα Quicktheme που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την αρχική σας οθόνη.

10. Εκτοξευτής Niagara

 

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά και καθαρή εφαρμογή εκκίνησης για Android, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Niagara Launcher. Το μινιμαλιστικό Niagara Launcher κάνει τα πάντα προσβάσιμα με το ένα χέρι και σας επιτρέπει να εστιάσετε σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία.

Διαθέτει βελτιωμένο, μινιμαλιστικό σχεδιασμό που καταπραΰνει την αρχική σας οθόνη και μειώνει τους περισπασμούς. Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι χωρίς διαφημίσεις και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Nova Launcher;

Το Nova launcher είναι η καλύτερη εφαρμογή εκκίνησης εκεί έξω. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο. Άλλες εφαρμογές εκκίνησης που αναφέρονται στο άρθρο έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Έχουν αυτοί οι εκτοξευτές υποστήριξη χειρονομιών;

Δεν έχουν όλοι υποστήριξη χειρονομιών, αλλά κάποιοι έχουν. Εκτοξευτές όπως το Pixel Launcher, το Action Launcher κ.λπ., διαθέτουν υποστήριξη χειρονομιών.

Έχουν αυτοί οι εκτοξευτές σκοτεινή λειτουργία;

Δεν έχουν όλα σκοτεινή λειτουργία, αλλά μερικά έχουν. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Pocolauncher για να απολαύσετε τη σκοτεινή λειτουργία.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Nova Launcher για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις Nova Launcher για να προσαρμόσετε την εμφάνιση του Android smartphone σας. .

 

Πώς να εκτελέσετε τα Windows 11 σε συσκευή Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy