Οι 3 καλύτεροι ιστότοποι για αγορά αναπαραγωγής SoundCloud – 100% αληθινά και γρήγορα

Η αγορά παιχνιδιών, σχολίων και αναδημοσιεύσεων μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε γρήγορα την παρουσία σας στο SoundCloud. Αλλά πού μπορείτε να βρείτε τους καλύτερους ιστότοπους για να αγοράσετε παιχνίδια SoundCloud (και άλλα σήματα κοινωνικής δικτύωσης) που λειτουργούν πραγματικά; Επιπλέον, πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την πληρωμή για παιχνίδια από άλλους χρήστες του SoundCloud;

Ένας λογαριασμός SoundCloud μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα για να ξεκινήσει μια επιτυχημένη μουσική καριέρα. Εάν ο στόχος σας είναι να εισχωρήσετε στη μουσική βιομηχανία ως αξιόπιστος και καταξιωμένος καλλιτέχνης, το SoundCloud μπορεί να σας βοηθήσει να το πραγματοποιήσετε.

Μέχρι σήμερα, το SoundCloud έχει συγκεντρώσει ένα παγκόσμιο κοινό με περισσότερους από 175 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες. Για να μην αναφέρουμε περίπου 25 εκατομμύρια καλλιτέχνες και μουσικούς από όλα τα υπόβαθρα. Μια εξαιρετικά δημοφιλής μουσική πλατφόρμα, που ξεχωρίζει στο SoundCloud δεν είναι κάτι κακό. Αλλά είναι δυνατό αν το προσεγγίσεις με τον σωστό τρόπο.

Η αγορά σημάτων κοινωνικής δικτύωσης είναι μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη τακτική για να ξεχωρίζετε από το πλήθος στο SoundCloud. Όσο περισσότεροι άνθρωποι παίζουν τα κομμάτια σας, τόσο πιο δημοφιλής και νόμιμη φαίνεστε. Η ενίσχυση της δημοτικότητάς σας αγοράζοντας παιχνίδια μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά χρειάζεστε έναν πωλητή που να εμπιστεύεστε για την παράδοση των αγαθών. Με λίγα λόγια, εκτός κι αν τα έργα που αγοράζετε είναι 100% αληθινά, δεν αξίζει να τα αγοράσετε καθόλου.

Διέρρευσαν λεπτομέρειες για την καταχώριση Google Pixel 6a στο Best Buy Pixel 7 Pro(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι καλύτεροι ιστότοποι για αγορά SoundCloud Plays

Έχοντας κάνει δεκάδες εξειδικευμένες εταιρείες ανάπτυξης στο ρυθμό τους, περιορίσαμε τα πράγματα στις τρεις καλύτερες σε μια επιχείρηση. Τουλάχιστον όταν πρόκειται για την προώθηση και την ενίσχυση των προφίλ SoundCloud με πραγματικά σήματα κοινωνικής δικτύωσης. 

Εάν σκέφτεστε σοβαρά να τα καταφέρετε στη μουσική μπιζ, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ελέγξετε κάθε έναν από τους παρακάτω πωλητές:

1) Media Mister

Πρώτον, το Media Mister συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα ως το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε παιχνίδια SoundCloud από πραγματικούς ανθρώπους. Ιδρύθηκε το 2012, το Media Mister πουλάει αυθεντικές κοινωνικές αποδείξεις για περισσότερο από μια δεκαετία. Συνδυάζουν την προσιτή τιμή με έναν μακρύ κατάλογο εγγυήσεων και διαβεβαιώσεων, συμπεριλαμβανομένης της εγγύησης πλήρους επιστροφής χρημάτων με κάθε παραγγελία. 

Υπάρχει η επιλογή αγοράς παιχνιδιών SoundCloud από κοινό-στόχο με έδρα τις ΗΠΑ ή από ακροατές σε όλο τον κόσμο. Η γκάμα των πακέτων που διατίθενται στο Media Mister είναι τεράστια – μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε από 100 παιχνίδια έως 1 εκατομμύριο παιχνίδια ανά παραγγελία. Σε γενικές γραμμές, οι τιμές που αναφέρονται είναι πολύ φθηνές, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα αυτού που προσφέρεται. 

Για παράδειγμα, 500 παιχνίδια θα σας κάνουν πίσω μόλις $5 και μπορείτε να πάρετε 5.000 παιχνίδια για $19 ή να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο με 50.000 παιχνίδια στην πολύ λογική τιμή των $155. Σε συνδυασμό με μια εγγύηση διατήρησης που εκτείνεται για οκτώ ολόκληρες εβδομάδες, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί το Media Mister εξακολουθεί να ηγείται της χρέωσης στη σκηνή ανάπτυξης του SoundCloud. 

2) GetAFollower

Στη συνέχεια, οι άνθρωποι στο GetAFollower αξίζει επίσης να το ελέγξετε για τις υπηρεσίες SoundCloud. Αναμφισβήτητα ο καλύτερος ιστότοπος για αγορά SoundCloud παίζει με γρήγορη παράδοση. Το GetAFollower ξεκινά τη δουλειά εκπληρώνοντας τις περισσότερες παραγγελίες μέσα σε λίγες ώρες. Αυτή τη φορά αύριο, θα μπορούσατε να βλέπετε κομμάτια SoundCloud με έναν τόνο ακόμη αναπαραγωγή στο προφίλ σας. 

Το GetAFollower ισχυρίζεται ότι προέρχεται κάθε παιχνίδι από έναν ενεργό και αυθεντικό χρήστη, που εκτελείται με τον κανονικό τρόπο (χωρίς τη χρήση bots ή αυτοματισμού). Δέχονται μια μακρά λίστα δημοφιλών μεθόδων πληρωμής και όλες οι συναλλαγές είναι κρυπτογραφημένες SSL για μέγιστη ασφάλεια. Οι εκπρόσωποι της υποστήριξης πελατών τους αξίζουν επίσης αναφοράς – μια πραγματικά φιλική ομάδα ανθρώπων που δεν μπορεί να κάνει αρκετά για να βοηθήσει. 

Όσον αφορά την τιμή, το GetAFollower διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις και τους προϋπολογισμούς. Για παράδειγμα, η τιμή των 250 παιχνιδιών είναι 3 $, τα 2.500 θα σας κάνουν να μην ξεπεράσετε τα 11 $ ή μπορείτε να τα κερδίσετε για 250.000 παιχνίδια για 599 $. Όλα αυτά έρχονται με τις ίδιες εγγυήσεις ποιότητας και γνησιότητας, ανεξάρτητα από το πόσα θα παραγγείλετε.

3) Buy Real Media

Τέλος, το Buy Real Media προσφέρει μια ιλιγγιώδη σειρά από προωθητικά προϊόντα και πακέτα για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα θα μπορούσατε ποτέ να χρειαστείτε για να ενισχύσετε την παρουσία σας στο SoundCloud, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών από πραγματικούς ανθρώπους.

Ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για να αγοράσετε το SoundCloud παίζει αν θέλετε να αγοράσετε μια ευκαιρία, το Buy Real Media προσφέρει πακέτα που ξεκινούν από μόλις $2. Για αυτό, λαμβάνετε 100 αυθεντικά παιχνίδια από ενεργούς χρήστες του SoundCloud. 

Ανεβείτε σε ένα πακέτο 1.000 παιχνιδιών και θα πληρώσετε μόλις 7 $, ενώ 10.000 παιχνίδια θα σας κοστίσουν μόλις 33 $. Αρκετά ασυναγώνιστο από άποψη σχέσης ποιότητας/τιμής.

Το Buy Real Media υπερέχει επίσης στο απόρρητο και τη διακριτικότητα, φτάνοντας στα άκρα για να κρατήσει τα πράγματα χαμηλά για τους πελάτες του. Η πολιτική απορρήτου τους επιτρέπει την καθησυχαστική ανάγνωση και δεν χρειάζεται να τους δώσετε ευαίσθητες πληροφορίες (ή κωδικούς πρόσβασης) ή να παραγγείλετε τα προϊόντα τους. Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων, εάν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως είχε προγραμματιστεί, υπάρχουν πολλά να ειπωθούν για το πώς λειτουργεί το Buy Real Media.  

Γιατί πρέπει να αγοράσετε SoundCloud Plays;

Η αγορά αναπαραγωγών SoundCloud μπορεί να ενισχύσει την παρουσία σας στην πλατφόρμα με διάφορους τρόπους. Τα παιχνίδια είναι μια ένδειξη δημοτικότητας, δείχνοντας στον κόσμο πόσοι άνθρωποι ακούν τα κομμάτια σας. Όσο πιο δημοφιλής φαίνεται η μουσική σας, τόσο πιο ελκυστική γίνεται ως αποτέλεσμα. Ο κόσμος αρχίζει να σε παίρνει στα σοβαρά ως καλλιτέχνη και τα υπόλοιπα φροντίζουν τον εαυτό τους.

Παίζει την αφοσίωση στο SoundCloud – κοινοποιήσεις, λήψεις, αγαπημένα, σχόλια, επισημάνσεις «μου αρέσει», αναδημοσιεύει κ.λπ. – κάνοντας τη μουσική σας να φαίνεται δημοφιλής. Επίσης, οδηγούν την επισκεψιμότητα στο προφίλ καλλιτέχνη σας, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο να συγκεντρώσετε νέους ακόλουθους. Κάθε παιχνίδι που αγοράζετε βελτιώνει την εικόνα σας και δίνει ώθηση στη φήμη σας. Και κάτι τέτοιο σας δίνει περισσότερες πιθανότητες να κάνετε ένα όνομα για τον εαυτό σας ως καλλιτέχνη. 

Εκτός από τα παραπάνω, τα παιχνίδια επηρεάζουν τον αλγόριθμο SoundCloud. Οι αναπαραγωγές υποδεικνύουν μουσική που είναι δημοφιλής ή τάσεις, την οποία σημειώνει το SoundCloud. Εάν θέλετε το SoundCloud να προτείνει τη μουσική σας σε άλλους χρήστες, χρειάζεστε όλα τα plays που μπορείτε να λάβετε. Σε τελική ανάλυση, δεν έχει νόημα να μοιράζεστε την καλύτερη μουσική που έχει δει ποτέ η πλατφόρμα, εάν είναι αδύνατο για τους ανθρώπους να τη βρουν εξαρχής.

10 καλύτερα Discord Music Bots για το 2022 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκτήσετε περισσότερες αναπαραγωγές SoundCloud;

Η αγορά παιχνιδιών μπορεί να είναι εξαιρετική για να ωθήσετε την καμπάνια σας προς τη σωστή κατεύθυνση. Ακόμα κι έτσι, πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερα οργανικά έργα. Για να μην αναφέρουμε την προσέλκυση νέων ακροατών και τη διεύρυνση του κοινού σας. 

Ακολουθούν οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι συλλογής περισσότερων οργανικών παιχνιδιών για τη μουσική σας στο SoundCloud:

Κάντε υπέροχη μουσική

Φυσικά, είναι αυτονόητο ότι το κλειδί της επιτυχίας στο SoundCloud βρίσκεται στη δημιουργία εξαιρετικής μουσικής. Αυτό είναι που θα καθορίσει αν θα πετύχετε ή όχι τη μεγάλη στιγμή. 

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι περισσότεροι από 25 εκατομμύρια καλλιτέχνες ανταγωνίζονται όλοι για την ίδια προσοχή στο SoundCloud. 

Κατά συνέπεια, απλά δεν υπάρχει καθόλου χώρος για μουσική δεύτερης διαλογής. Εάν δεν είναι ένα κομμάτι για το οποίο είστε πραγματικά περήφανοι, δεν έχει θέση στο SoundCloud, όπου η ποιότητα είναι το παν. 

Προσελκύστε το κοινό σας

Μια καμπάνια SoundCloud δεν πρέπει ποτέ να αντιμετωπίζεται ως μονόδρομη πρωτοβουλία. Εάν θέλετε οι άνθρωποι να ασχοληθούν με τη μουσική και το προφίλ σας, πρέπει να κάνετε το ίδιο για αυτούς σε αντάλλαγμα. Γίνετε όσο πιο δραστήριοι μπορείτε και γίνετε μέλος της κοινότητας που στοχεύετε με τη μουσική σας. 

Ακούστε τα κομμάτια τους, ακολουθήστε τα, γράψτε σχόλια, αφήστε like, μοιραστείτε τη μουσική τους και κάντε ό,τι μπορείτε για να τους βοηθήσετε. Σε αντάλλαγμα, θα κάνουν το ίδιο για εσάς – συμπεριλαμβανομένου του να ακούσουν τη μουσική σας και να σας ακολουθήσουν. 

 

Κάντε τη μουσική σας ανιχνεύσιμη

Το να κάνετε τη μουσική ανιχνεύσιμη στο SoundCloud σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον, σημαίνει ότι διασφαλίζετε ότι τα κομμάτια σας αρέσουν στον αλγόριθμο SoundCloud (όπου μπορούν να βοηθήσουν οι αναπαραγωγές και άλλα σήματα κοινωνικής δικτύωσης). 

Δεύτερον, σημαίνει να συμπεριλάβετε τις σωστές ετικέτες με τη μουσική σας. Το SoundCloud βασίζει τις συστάσεις του σε ετικέτες, οι οποίες χρησιμοποιούνται επίσης από τους ακροατές για να βρουν μουσική που θα τους ενδιαφέρει. Οι ετικέτες που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι 100% σχετικές με τη μουσική σας και να χρησιμοποιούνται με λογική μετριοπάθεια.

Προώθηση σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Αυτό είναι απαραίτητο – είναι απαραίτητο να προωθήσετε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν πιο επιθετικά εξωτερικά. Κάθε φορά που μοιράζεστε ένα νέο κομμάτι στο SoundCloud, διαδώστε τη λέξη μέσω των άλλων προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα. Συνδέστε τα άλλα κοινωνικά σας είδη κοινού με το προφίλ σας στο SoundCloud, μοιραστείτε αποσπάσματα από την καλύτερη δουλειά σας και υπενθυμίστε τους να σας ελέγχουν σε τακτική βάση. Μην περιμένετε απλώς να ακούσουν τη μουσική σας και να σας ακολουθήσουν – ζητήστε τους να το κάνουν απευθείας. Η στρατηγική χρήση των CTA μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά. 

Δημιουργήστε λίστες αναπαραγωγής

Τέλος, μια λίστα αναπαραγωγής είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να κάνετε περισσότερους ανθρώπους να ακούσουν περισσότερη μουσική σας. Αν ακούσουν και απολαύσουν ένα από τα κομμάτια σας, το πιθανότερο είναι ότι θα τους αρέσει και η υπόλοιπη δουλειά σας. Με μια λίστα αναπαραγωγής, μπορείτε να δημιουργήσετε την καλύτερη δουλειά σας για να την ακούσουν, χωρίς να απαιτείται προσπάθεια εκ μέρους τους. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, ο αλγόριθμος SoundCloud δείχνει επίσης μια προτίμηση για καλλιτέχνες που δημιουργούν λίστες αναπαραγωγής υψηλής ποιότητας. 

10 καλύτερες εφαρμογές ροής μουσικής για Android το 2021(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι καλή ιδέα η αγορά SoundCloud Plays;

Ναι – η αγορά αναπαραγωγών SoundCloud μπορεί να βελτιώσει την παρουσία σας στην πλατφόρμα με διάφορους τρόπους. Κάνει τα κομμάτια σας να φαίνονται πιο δημοφιλή, σας βοηθά να προσελκύσετε τον αλγόριθμο SoundCloud και μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους ακροατές. Ουσιαστικά, μπορεί να φέρει όλα τα οφέλη της συλλογής οργανικών θεατρικών παραστάσεων, μόνο πολύ πιο γρήγορα. 

Είναι δυνατόν να αγοράσω παιχνίδια για τους φίλους μου;

Ναι – μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια για οποιονδήποτε σας αρέσει στο SoundCloud. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, θα σας ζητηθεί να δώσετε τη διεύθυνση URL του κομματιού που θέλετε να προωθήσετε. Αυτό μπορεί να είναι το δικό σας κομμάτι ή οποιουδήποτε άλλου και τα έργα θα παιχτούν κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών.

Είναι δυνατόν κάποιος να καταλάβει ότι αγόρασα θεατρικά έργα;

Όχι, εκτός αν τους το πείτε εσείς, καθώς τα παιχνίδια στο SoundCloud δεν μπορούν να εντοπιστούν από άλλους χρήστες στην προέλευσή τους. Τα παιχνίδια στο SoundCloud είναι τεχνικά ανώνυμα, που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να δει ακριβώς από πού προέρχονται. 

Ως εκ τούτου, κανείς δεν θα καταλάβει ότι αγοράσατε έργα για τα κομμάτια σας στο SoundCloud – αρκεί τα έργα που αγοράζετε να είναι αυθεντικά.

Πώς να αποκτήσετε το SoundCloud στο Firestick(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πότε θα παραδοθούν τα έργα;

Οι περισσότεροι πωλητές αρχίζουν να παραδίδουν παιχνίδια μέσα στις πρώτες ώρες, ακολουθούμενοι από τους υπόλοιπους μέσα σε μερικές ημέρες. Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πόσα παιχνίδια θα παραγγείλετε, καθώς είναι σημαντικό να μην στοιβάζετε τα παιχνίδια πολύ γρήγορα. Πρέπει να εκτελούνται σταδιακά για να διατηρούνται τα πράγματα διακριτικά και να φαίνεται σαν να είναι βιολογικά. 

Πόσο κοστίζει η αγορά SoundCloud Plays;

Οι τιμές ποικίλλουν από τον έναν πωλητή και το πακέτο στον άλλο, αλλά μπορείτε να παραλάβετε πραγματικά παιχνίδια SoundCloud από τις παραπάνω επωνυμίες ξεκινώντας από λιγότερα από πέντε δολάρια. Ακόμη και με ένα πακέτο εισαγωγικού επιπέδου, εξακολουθείτε να επωφεληθείτε από μια εγγύηση ικανοποίησης και μια εγγύηση διατήρησης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα παραγγέλνοντας μαζικά, αλλά μπορείτε πάντα να τα δοκιμάσετε με μια μικρή παραγγελία πρώτα για να δείτε πώς λειτουργούν τα πράγματα.

συμπέρασμα

Καθένας από τους τρεις καλύτερους ιστότοπους για την αγορά παιχνιδιών SoundCloud που αναφέρονται παραπάνω αξιολογήθηκε με βάση την ποιότητα, την αυθεντικότητα και τη σχέση ποιότητας/τιμής. Για άλλη μια φορά, πρέπει να τονιστεί η σημασία της αγοράς μόνο 100% πραγματικών παιχνιδιών.

Πάντα να αναζητάτε διαβεβαιώσεις γνησιότητας κατά την αγορά και την αναπαραγωγή του SoundCloud και να διαβάζετε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του πωλητή πριν από την αγορά. 

Το SoundCloud έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει παιχνίδια που δημιουργούνται από bot από λογαριασμούς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιείτε ψεύτικα μηνύματα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να τεθείτε σε αναστολή ή αποκλεισμό από την πλατφόρμα. Εκτός εάν ένας πωλητής μπορεί να εγγυηθεί 100% αυθεντικά σήματα κοινωνικής δικτύωσης, παίρνετε τεράστιο ρίσκο αγοράζοντας τα. 

Ως εκ τούτου, καθένας από τους τρεις παραπάνω πωλητές συνιστάται εξίσου ιδιαίτερα εάν αγοράζετε αξιόπιστες υπηρεσίες για το SoundCloud.

 

Πώς να εγκαταστήσετε το SoundCloud Kodi Addon(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: