Οι 5 καλύτεροι αρπαγές διευθύνσεων IP (Τελευταίοι ιχνηλάτες IP)

Μερικές φορές, όταν επισκεπτόμαστε τους αγαπημένους μας ιστότοπους ή κάνουμε κύλιση στις ροές δεδομένων στο κοινωνικό δίκτυο, όλοι έχουμε συναντήσει δημοσιεύσεις που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ωστόσο, το πλεονέκτημα της εξελισσόμενης τεχνολογίας είναι ότι έχει μια λύση σχεδόν για τα πάντα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ελέγξετε αν η προσφορά που βλέπετε στα κοινωνικά δίκτυα είναι πραγματική ή ψεύτικη. Μπορείτε να ελέγξετε τις κριτικές, να τις αναζητήσετε στο διαδίκτυο ή να στείλετε στην αφίσα ένα IP Logger .

Τι είναι το IP Address Grabbers;

Οι ιχνηλάτες διεύθυνσης IP , οι ιχνηλάτες διευθύνσεων IP και ο καταγραφέας IP ήταν τα ίδια. ήταν απλά διαφορετικά ονόματα. Τα IP Address grabbers ήταν διαδικτυακές υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια διεύθυνση URL με πλήρη παρακολούθηση.

Πρέπει να στείλετε σε κάποιον τον σύνδεσμο και να τον κάνετε να κάνει κλικ σε αυτόν. Μόλις κάνουν κλικ στον σύνδεσμο, θα έχετε τα στοιχεία IP του ατόμου. Αυτές οι υπηρεσίες χρησιμοποιούνται κυρίως για να αρπάξουν τη διεύθυνση IP ή την τοποθεσία του ατόμου χωρίς να το γνωρίζουν.

Λίγες υπηρεσίες IP Tracker χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες για να εξαγάγουν την ακριβή θέση της συσκευής όπου έγινε κλικ στον σύνδεσμο. Εκτός από τις καλές τους χρήσεις, οι καταγραφείς IP χρησιμοποιήθηκαν επίσης λανθασμένα.

5 Καλύτεροι αρπαγές διευθύνσεων IP το 2022

Τώρα που γνωρίζετε ακριβώς τα IP Grabbers, ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα. Παρακάτω, έχουμε παραθέσει μερικά από τα καλύτερα IP Address Grabbers που είναι ακόμα ενεργά σήμερα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Ας τσεκάρουμε.

1. Καταγραφέας IP

 

Το IP Logger είναι μια υπηρεσία συντόμευσης διευθύνσεων URL με προηγμένα αναλυτικά στοιχεία για ανάλυση επισκεψιμότητας. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να συντομεύετε τις διευθύνσεις URL και να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα μέσω των συνδέσμων και των επισκεπτών σας.

Το IP Logger σάς προσφέρει επίσης μερικές προηγμένες λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ καρτελών για να δείτε καταχωρημένες διευθύνσεις IP και να προβάλετε τα δεδομένα τους. Επίσης, έχετε την επιλογή να εξαγάγετε τη λίστα των διευθύνσεων IP που έχετε συλλάβει μέσω των συνδέσμων.

Εκτός αυτού, σας προσφέρει επίσης έναν έλεγχο URL που ελέγχει οποιαδήποτε διεύθυνση URL για κρυφές ανακατευθύνσεις και βρίσκει τις πληροφορίες του διακομιστή και την τοποθεσία του.

2. Grabify

 

Το Grabify είναι ίσως το καλύτερο και το πιο δημοφιλές εργαλείο αρπαγής διευθύνσεων IP που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Αυτό λειτουργεί ακριβώς όπως όλα τα άλλα προγράμματα καταγραφής IP – δημιουργείτε μια διεύθυνση URL, τη στέλνετε σε ένα άτομο και το κάνετε να κάνει κλικ.

Μόλις κάνουν κλικ στον σύνδεσμο που δημιουργήθηκε μέσω του Grabify, θα μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση IP, την τοποθεσία, το πρόγραμμα περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, τον τύπο συσκευής, τον παράγοντα χρήστη κ.λπ., στον πίνακα ελέγχου του Grabify.

Το Grabify διαθέτει επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται Smart Logger που καταγράφει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Με το Smart Logger, το Grabify μπορεί να αξιοποιήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής, την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης, τον προσανατολισμό της οθόνης και άλλες λεπτομέρειες.

3. Bit.ly

 

Το Bit.ly δεν είναι ακριβώς ένα πρόγραμμα παρακολούθησης διεύθυνσης IP , αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για αυτόν τον σκοπό. Είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα συντόμευσης διευθύνσεων URL που δημιουργεί συντομότερους συνδέσμους για τις μεγάλες διευθύνσεις URL σας.

Το καλό με το Bit.ly είναι ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τον σύνδεσμο που δημιουργείτε μέσω της υπηρεσίας. Παρέχει μια πλήρη επισκόπηση των λεπτομερειών της συσκευής όπου έγινε κλικ στους συνδέσμους σας.

Ωστόσο, μην περιμένετε προηγμένες λειτουργίες στο Bit.ly όπως το Grabify, καθώς είναι απλώς μια συντόμευση συνδέσμου με ορισμένα πρόσθετα πλεονεκτήματα. Ναι, το Bit.ly σάς παρέχει μια επιλογή εξαγωγής των δεδομένων που συλλέγονται μέσω των συνδέσμων.

4. ps3CFW.com IP Logger

 

Αν ψάχνετε για ένα απλό στη χρήση καταγραφικό διεύθυνσης IP , τότε το ps3CFW.com IP Logger μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι ένα απλό IP grabber που δεν προσφέρει προηγμένες ή περίπλοκες δυνατότητες.

Το ps3CFW.com IP Logger έχει σχεδιαστεί για να αρπάζει τη διεύθυνση IP κάποιου στέλνοντάς του έναν σύνδεσμο. Μόλις ένας χρήστης κάνει κλικ στον σύνδεσμο, θα λάβετε αμέσως τη διεύθυνση IP.

Δεν θα σας δείξει τον τύπο της συσκευής, την τοποθεσία, κ.λπ. Ως εκ τούτου, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο ιστότοπο αρπαγής στοιχείων IP τρίτου μέρους για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση IP.

Εκτός από το πρόγραμμα παρακολούθησης IP, το ps3CFW.com IP Logger διαθέτει άλλα εργαλεία όπως το WHOIS Lookup, το Cloudflare Resolver, το VPN Detection, το IP Ping Tet και άλλα.

5. SpyLink

 

Το SpyLink μπορεί να μην είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους χρήστες IP Address που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Σε αυτόν τον ιστότοπο, πρέπει να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο κατασκοπείας και να τον στείλετε στο άτομο που θέλετε να κατασκοπεύσετε.

Όταν ένα άτομο κάνει κλικ στον σύνδεσμο, θα λάβετε αμέσως τα προσωπικά του στοιχεία στο γραμματοκιβώτιό σας. Όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο, το SpyLink συλλαμβάνει τη διεύθυνση IP και τη γεωγραφική θέση της συσκευής.

Το SpyLink σάς δείχνει επίσης άλλες λεπτομέρειες όπως το APN, τη ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης, το όνομα του προγράμματος περιήγησης, την κατάσταση ενεργοποίησης των cookies, την έκδοση flash, το λειτουργικό σύστημα, την ανάλυση οθόνης της συσκευής κ.λπ.

Έτσι, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα εργαλεία IP Address Grabber που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν γνωρίζετε άλλα εργαλεία IP Address Grabber, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top