Οι 7 καλύτεροι ιστότοποι με λίστες θέσεων εργασίας για εφήβους

Οι 7 καλύτεροι ιστότοποι με λίστες θέσεων εργασίας για εφήβους

Η καλοκαιρινή ή μερική απασχόληση είναι μέρος της ενηλικίωσης και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους μαθητές γυμνασίου να βγάλουν χρήματα από την πλευρά τους. Οι περισσότεροι έφηβοι πιστεύουν ότι η πρώτη τους δουλειά μπορεί να είναι ως μπέιμπι σίτερ ή κάτι στο γρήγορο φαγητό, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει – και το ίδιο και οι επιλογές για τους εφήβους.

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο χωρίς επένδυση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τώρα, οι θέσεις εργασίας για εφήβους δεν περιορίζονται στις παραδοσιακές θέσεις εργασίας . Μπορούν να βρουν θέσεις εργασίας στην εισαγωγή δεδομένων, ως εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών, ως ναυαγοσώστες και πολλά άλλα. Το Διαδίκτυο κάνει την αναζήτηση ευκαιριών εργασίας πιο εύκολη από ποτέ και δίνει στους εφήβους την ευκαιρία να αποκτήσουν πραγματική επαγγελματική εμπειρία.

Απροσδόκητο εμπόδιο

Ο Snag ήταν κάποτε γνωστός ως Snagajob. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για έφηβους που αναζητούν εργασία. Ενώ οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει το εργαλείο, έχει ειδικά μια ενότητα που έχει κατασκευαστεί για έφηβους που αναζητούν εργασία. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση με ταχυδρομικό κώδικα. Οι θέσεις εργασίας επισημαίνονται ως πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης και/ή έφηβοι, καθιστώντας εύκολο να δείτε ποιες θέσεις μπορεί να είναι κατάλληλες για εσάς με μια ματιά.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι έφηβοι είναι να εισάγουν τον ταχυδρομικό τους κώδικα και μια λέξη-κλειδί που σχετίζεται με τη δουλειά τους. Στη συνέχεια, μπορούν να φιλτράρουν από τις επιλογές μενού στο επάνω μέρος της οθόνης.

Μίσθωση εφήβου

Η Hire Teen είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται ειδικά σε έφηβους εργαζόμενους, προσφέροντας απασχόληση σε διάφορες κατηγορίες. Οι έφηβοι μπορούν να πραγματοποιούν αναζήτηση με βάση τη λέξη-κλειδί, την πόλη και την πολιτεία και την ηλικία ή μπορούν να αναζητήσουν συγκεκριμένα θέσεις εργασίας στην ηλικιακή τους κλίμακα. Για παράδειγμα, οι θέσεις εργασίας για παιδιά ηλικίας 15 ετών μπορεί να περιλαμβάνουν υπηρεσίες φαγητού, συμβούλους κατασκήνωσης, πλυντήρια πιάτων και άλλα.

Οι έφηβοι μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν αναζήτηση κατά κατηγορίες που περιλαμβάνουν λούνα παρκ, κρατικούς φορείς, εστιατόρια, καταστήματα λιανικής, ακόμη και θέσεις εργασίας μοντελοποίησης για εφήβους. Η ανάληψη μιας αρχικής θέσης εργασίας βοηθά στη δημιουργία εμπειρίας για μεταπτυχιακή απασχόληση.

Teens4Hire

Το Teens4Hire είναι ένας ιστότοπος που στοχεύει να βοηθήσει άτομα ηλικίας 14 έως 19 ετών να βρουν εποχιακές, εθελοντικές ή μερικής απασχόλησης θέσεις εργασίας. Οι μαθητές γυμνασίου πρέπει να εγγραφούν με λογαριασμό. Οι εργοδότες πρέπει επίσης να εγγραφούν για να καταχωρήσουν θέσεις εργασίας στο διαδίκτυο. Διαθέτει επίσης εργαλεία ενημέρωσης για προετοιμασία για συνεντεύξεις και εντυπωσιασμό στο γραφείο.

Οι μακρόπνοες ιδέες που έγιναν δυνατές χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο ως έναν τρόπο να βρουν υποψήφιους υπαλλήλους. Το Teens4Hire είναι ένας οργανισμός, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά από το προσωπικό του εργάζονται σε εθελοντική βάση με το ενδιαφέρον των παιδιών στο επίκεντρο.

Survey Junkie

Εάν δεν ψάχνετε για μια παραδοσιακή δουλειά, τότε το Survey Junkie μπορεί να προσφέρει μια λύση. Είναι σαν μια διαδικτυακή δουλειά . οι έφηβοι εγγράφονται και δημιουργούν ένα προφίλ, μετά το οποίο ο ιστότοπος τους ταιριάζει με έρευνες που τους ταιριάζουν καλύτερα. Οι ολοκληρωμένες έρευνες αξίζουν ένα συγκεκριμένο ποσό πόντων, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν για PayPal ή δωροκάρτες. Δεν απαιτείται τραπεζικός λογαριασμός.

Υπάρχουν άρθρα σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας εσόδων από λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και πώς να αναζητήσετε αυτοαπασχόληση. Εάν προσπαθείτε να βρείτε δουλειά, αλλά καμία από τις τυπικές λίστες θέσεων εργασίας δεν φαίνεται σωστή, τότε το Survey Junkie προσφέρει μια εναλλακτική λύση.

Καλοκαιρινές δουλειές

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Summer Jobs στοχεύει να συνδέσει τους ανθρώπους με πιθανή εποχιακή εργασία. Αυτό είναι ιδανικό για ανηλίκους που μπορεί να μην πληρούν τις προϋποθέσεις για θέσεις εργασίας σε άλλους τομείς, αλλά είναι ένας εύκολος τρόπος για να βρείτε δουλειά ως ναυαγοσώστης ή σύμβουλος καλοκαιρινής κατασκήνωσης. Μερικές φορές, οι καλοκαιρινές δουλειές μπορεί να συνεπάγονται ακόμη και φύλαξη παιδιών για μια εργαζόμενη οικογένεια ή απλώς κούρεμα γκαζόν για κοντινές επιχειρήσεις.

Nextdoor

Το Nextdoor είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που αναλύεται ανά γειτονιές και ταχυδρομικούς κώδικες. Πρέπει να αποδείξετε ότι ζείτε σε μια συγκεκριμένη περιοχή για να επωφεληθείτε από την πλατφόρμα. Εάν έχετε εξωσχολικές δραστηριότητες ή άλλες ευθύνες που εμποδίζουν την αναζήτηση εργασίας , το NextDoor είναι ένας εύκολος τρόπος να βρείτε περίεργες δουλειές για να κερδίσετε λίγα επιπλέον μετρητά.

Όποιος ενδιαφέρεται να βρει εργασία στο NextDoor μπορεί να δημοσιεύσει στην ενότητα Προς πώληση και δωρεάν του ιστότοπου ή να κάνει μια γενική ανάρτηση στη γειτονιά του με τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Fiverr

Το Fiverr είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος ανεξάρτητος επαγγελματίας όπου οι πωλητές μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες σχεδόν κάθε είδους, από σχέδιο και κινούμενα σχέδια μέχρι προγραμματισμό και γραφή. Μπορείτε ακόμη να προσφέρετε διαδικτυακή διδασκαλία. Το Fiverr είναι μια εξαιρετική επιλογή για εφήβους επειδή η απαίτηση ηλικίας είναι μόνο 13 ετών, σε αντίθεση με άλλα καταστήματα ανεξάρτητων επαγγελματιών όπως το Upwork .

Μεταλλική Θήκη με 6 θέσεις για Ποτήρια Κρασιού με σχέδιο Bar σε μαύρο χρώμα, 65x13x36 cm(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σε μια εποχή που οι παραδοσιακές θέσεις εργασίας μπορεί να μην ταιριάζουν στον συγκεκριμένο τύπο εργασίας που αναζητά ένας έφηβος, οι επιλογές για ελεύθερους επαγγελματίες είναι ο καλύτερος τρόπος. Το Fiverr διαθέτει επίσης μια εφαρμογή για κινητά στην οποία ένας έφηβος μπορεί να παρακολουθεί τη δουλειά του. Επιπλέον, η ανεξάρτητη εργασία μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού χαρτοφυλακίου που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει στο μέλλον όταν υποβάλλει αίτηση για έναν πιο παραδοσιακό τίτλο εργασίας.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *