Οι 9 καλύτεροι πάροχοι Dedicated Server Windows το 2023-[Επανεξέταση]

Περιεχόμενα

Θέλετε κάθε κομμάτι του διακομιστή μόνοι σας; Ή να το κρατήσετε εντελώς ιδιωτικό και για τον εαυτό σας; Για να αποκτήσετε απόρρητο, είναι απαραίτητο να κρατήσετε έναν ολόκληρο διακομιστή για τον εαυτό σας, ειδικά έναν διακομιστή που μπορεί να τρέξει και να χειριστεί διάφορους ιστότοπους. Μπορεί να χειριστεί υψηλή επισκεψιμότητα διατηρώντας παράλληλα τον υψηλό χρόνο λειτουργίας του ιστότοπου.  

Ένας διακομιστής κορυφαίας ποιότητας με δυνατότητες και υποστήριξη που είναι αναμφισβήτητα μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλο διακομιστή. Αν και είναι σίγουρα ακριβό, αλλά αξίζει την τιμή. 

Ωστόσο, εάν η επιχείρησή σας έχει πετύχει και θέλετε να διατηρήσετε το πρωτάθλημα, ο αποκλειστικός διακομιστής είναι η τέλεια φιλοξενία για τη λειτουργία του ιστότοπού σας! 

Περαιτέρω, σε αυτό το άρθρο, θα διαβάσουμε για τους καλύτερους παρόχους Windows Dedicated Server και τα σχέδια και τις τιμές τους ώστε οι αναγνώστες μας να επιλέξουν τον καλύτερο πάροχο σύμφωνα με τις ανάγκες τους. 

Οι καλύτερες εταιρείες Cloud Hosting 2023 – [Κριτική]

 • Καλύτερο Συνολικά
  κουπόνι με το λογότυπο interserver

  InterServer

  • Απολαύστε τους αποκλειστικούς πόρους του Interserver, την κορυφαία ασφάλεια και την κορυφαία απόδοση. Βελτιώστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με τους αξιόπιστους και προσαρμόσιμους αποκλειστικούς διακομιστές μας.
 • Το καλύτερο για αρχάριους
  κουπόνι λογότυπο youstable

  YouStable

  • Εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο και υψηλής απόδοσης αποκλειστικό διακομιστή των Windows, το YouStable είναι μια εξαιρετική επιλογή. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα σχεδίων που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς και τις ανάγκες .
 • Τα περισσότερα χαρακτηριστικά
  Κουπόνι με το λογότυπο UltahOst

  UltaHost

  • Η UltaHost προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΗ 25% σε όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας για περιορισμένο χρονικό διάστημα! και χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού « GoogieHost », επωφεληθείτε από 5% επιπλέον έκπτωση σε ετήσια και τριετή προγράμματα.

Τι είναι ο αποκλειστικός διακομιστής των Windows

Windows Dedicated Server είναι όταν έχετε ολόκληρο τον διακομιστή στον εαυτό σας, πλήρως αφιερωμένο χωρίς κανέναν να μοιραστείτε. 

Όλος ο χώρος που θα χρειαστείτε ποτέ με την καλύτερη δυνατή εμπειρία, εξερευνήστε τον Dedicated Server με λειτουργικό σύστημα τα Windows

Γιατί Windows; Υποθέτουμε ότι είναι το πιο φιλικό προς τον χρήστη και ευρέως χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα όσον αφορά την ευκολία της εμπειρίας χρήστη. 

Τι είναι το Windows Dedicated Server

Ως εκ τούτου, ένας Dedicated Server με Windows ως λειτουργικό σύστημα είναι γνωστός ως Windows Dedicated Server . Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για κάποιους παρόχους που προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες.

Σύντομη ώρα; Εδώ είναι οι καλύτεροι αποκλειστικοί διακομιστές των Windows τον Σεπτέμβριο του 2023

✅ InterServer: Απολαύστε τους αποκλειστικούς πόρους του Interserver, την κορυφαία ασφάλεια και την κορυφαία απόδοση. Βελτιώστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με τους αξιόπιστους και προσαρμόσιμους αποκλειστικούς διακομιστές μας.

✅ YouStable: Αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο και υψηλής απόδοσης αποκλειστικό διακομιστή των Windows, το YouStable είναι μια εξαιρετική επιλογή. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς και τις ανάγκες και οι διακομιστές τους είναι γνωστοί για την υψηλή απόδοση και την αξιοπιστία τους.

✅  UltaHost: Το UltaHost παρέχει αποκλειστικές λύσεις φιλοξενίας με πλήρη πρόσβαση στο λειτουργικό σύστημα Windows. Η UltaHost προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΗ 25% σε όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας για περιορισμένο χρονικό διάστημα! και χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού « GoogieHost », επωφεληθείτε από 5% επιπλέον έκπτωση σε ετήσια και τριετή προγράμματα .

9 καλύτεροι πάροχοι αποκλειστικών διακομιστών των Windows

Διαλέξαμε τα καλύτερα από την παρτίδα — αυτοί είναι 9 πάροχοι Windows Dedicated Server από τους χίλιους στην αγορά:

1. InterServer- Ξεκινήστε με 0,01 $ για τον πρώτο μήνα

Για τα τελευταία 22 χρόνια και τα επόμενα, πιστεύουμε ότι ο InterServer δεν θα παραλείψει ποτέ να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους χρήστες που απευθύνονται σε αυτούς.

Έχουν σημειώσει το όνομά τους στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων για έναν λόγο: τις αξιόπιστες και αξιόπιστες υπηρεσίες τους. 

Ο InterServer διαθέτει αντιπροσωπευτική ομάδα 24/7 για να λύσει τα προβλήματά σας. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να απαντήσετε, αλλά βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις για να επιλύσουν τα ερωτήματά σας. 

Interserver Σχετικά

Χαρακτηριστικά 

Οι δυνατότητες που προσφέρει ο αποκλειστικός διακομιστής Windows του InterServer:

🔶 Προστασία DDoS : Φυλακισμένοι διακομιστές χωρίς φόβο για επιθέσεις και άλλα μέτρα ασφαλείας για τον ιστότοπό σας. 

🔶 Διαχειριζόμενη υποστήριξη : Διαχειριζόμενη υποστήριξη επιπέδου Premium ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχει στιγμή που δεν θα λάβετε απάντηση από το τέλος του InterServer. 

🔶 Δωρεάν μετεγκατάσταση δεδομένων : Εκτιμούν τα δεδομένα σας και μεταφέρουν όλα τα δεδομένα και τα πολυμέσα του ιστότοπού σας από την προηγούμενη φιλοξενία στο δικό τους δωρεάν!

🔶 Παρακολούθηση 24/7 Uptime : Δεν αρκεί η διασφάλιση του 99,9% του χρόνου λειτουργίας, αλλά η διασφάλιση ότι διατηρείται η ακεραιότητα του χρόνου λειτουργίας και εάν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα είναι πιο σημαντικό. Ως εκ τούτου, ο InterServer παρέχει παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας για τον συνεχή έλεγχο του ιστότοπού σας. 

🔶 Μηδενικά τέλη εγκατάστασης : Ρυθμίστε τον διακομιστή σας σε χρόνο μηδέν και επίσης δωρεάν! Δεν χρειάζεται να περιμένετε πολλά για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο. 

Τιμή και σχέδια

Λάβαμε τις υπηρεσίες ακριβώς όπως έχουν διεκδικηθεί σε κάθε πρόγραμμα της InterServer. Η επεκτασιμότητα είναι εύκολη και μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε τις ανάγκες σας ανάλογα με την ανάπτυξη του ιστότοπού σας. 

Προσφέρουν διάφορα σχέδια, επιλέξτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Προς το παρόν, έχουμε περιγράψει ορισμένα σχέδια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

AMD RYZEN 3600X Z- 67,00 $/μήνα XEON E3-1230V5- 55,00 $/μήνα2 X SIX-CORE E5-2620- 104,00 $/μήνα  
Μονή CPU 6 πυρήνωνCPU 4 πυρήνωνCPU 12 πυρήνων 2
Μνήμη 64 GBΜνήμη 32 GB (4) σκληρός δίσκος ή Μνήμη 64 GB
(2)Σκληρός δίσκος ή (2)SSD ή (2)Μεταφορά NVMe150TB(4) Μεταφορά SSD ή (2) NVMe150TB(4) Μεταφορά σκληρού δίσκου ή (4) SSD150TB

2. YouStable – Συνολικά οι καλύτεροι αποκλειστικοί διακομιστές των Windows

Ενώ προχωράμε μπροστά όταν εργαζόμαστε με το YouStable, θα θέλαμε να αναφέρουμε την αξιοσημείωτη ασφάλεια και την απόδοσή του.

Μαζί με την ευελιξία να επιλέξετε και να σχεδιάσετε την αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή σας, απολαύστε πλήρη έλεγχο, premium υποστήριξη και στατική διεύθυνση IP με έναν ιδιωτικό διακομιστή για εργασία!

YouStable Σχετικά με

Χαρακτηριστικά 

Οι δυνατότητες που προσφέρει ο YouStable Dedicated Server :

🔶 Διευθύνσεις IP : Πέντε στατικές διευθύνσεις IP παρέχονται με κάθε διακομιστή στις ΗΠΑ. Άλλοι διακομιστές παρέχονται με τουλάχιστον μία διεύθυνση IP. Προσθέστε περισσότερες διευθύνσεις IP στην παραγγελία σας ως πρόσθετο. Οι διακομιστές τους είναι συμβατοί με IPV6.

🔶DDoS Defense: Μην φοβάστε τις επιθέσεις DDoS με το YouStable. Προστατεύουν τον διακομιστή σας από γνωστές και άγνωστες επιθέσεις με τα premium χαρακτηριστικά ασφαλείας τους.

🔶Αδειοδότηση: Το YouStable Hosting παρέχει μια μεγάλη ποικιλία αδειών χρήσης, όπως λειτουργικά συστήματα (Windows & Linux), πίνακες ελέγχου, άδειες διακομιστή MSSQL κ.λπ.

🔶 Άπειρο εύρος ζώνης: Παρέχουν επίσης διακομιστές με απεριόριστο εύρος ζώνης. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί τους σύμφωνα με τις ανάγκες σας και το εύρος ζώνης σας θα επεκταθεί ή θα προσαρμοστεί σε χρόνο μηδέν, χωρίς να προκαλεί διακοπές αλλά εξασφαλίζοντας ομαλότητα. 

🔶 Εκτελούμενα συστήματα: Με οποιοδήποτε σχέδιο διακομιστή γυμνού μεταλλικού, προσφέρουν μια ποικιλία λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστών CentOS, Ubuntu, CloudLinux και των Microsoft Windows.

🔶Παρατήρηση διακομιστή: Το να γνωρίζετε πόσο επώδυνο είναι να λειτουργεί ένας διακομιστής για ώρες χωρίς να το γνωρίζετε, μπορεί επίσης να σας κοστίσει μια περιουσία. Το YouStable διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας δεν αντιμετωπίζει διακοπές λειτουργίας και διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία, ώστε κανένας πελάτης να μην κάνει κλικ στο κουμπί επιστροφής. 

Τιμή και σχέδια

Το YouStable διαθέτει έναν αριθμό αποκλειστικών προγραμμάτων διακομιστή για τους χρήστες του. Από την ατελείωτη λίστα των σχεδίων, ακολουθούν μερικές λεπτομερείς περιγραφές ορισμένων από τα Dedicated Plans του YouStable :

Intel Quad-Core Xeon E-2274G : 134,0 $/μήναIntel Hexa-Core Xeon E-2286G : 170,0 $/μήνα
CPU: 4 x 4,0 GHzCPU: 6 x 4,0 GHz
Μνήμη: 32 GB DDR4Μνήμη: 64 GB DDR4
Αποθηκευτικός χώρος: 2x480GB SSDΑποθηκευτικός χώρος: 2x480GB SSD
Εύρος ζώνης: 10 TBΕύρος ζώνης: 10 TB

Τα σχέδια μοιάζουν κάπως με αυτά. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και να περιηγηθείτε στις σελίδες του σχεδίου για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας. 


3. UltaHost – Γρήγοροι, ασφαλείς και αξιόπιστοι αποκλειστικοί διακομιστές

Εμπιστευτείτε έναν στόλο αποκλειστικών διακομιστών με απαράμιλλη επεκτασιμότητα που προσφέρει η Ultahost Hosting. Ο όγκος της εργασίας που πρέπει να ολοκληρώσετε αυξάνεται καθώς αυξάνεται η ζήτηση των επιχειρήσεων.

Η εμπειρία μας μαζί τους δείχνει ότι το υλικό και η δικτυακή τους υποδομή παρέχει μια επεκτάσιμη, αποκλειστική πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων , που εγγυάται την καλύτερη διαθεσιμότητα για όλους.

Με εξαιρετική συνδεσιμότητα δικτύου, κορυφαίες επιδόσεις και κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, το UltaHost προσφέρει πολλά περισσότερα που μπορεί να ζήσετε ενώ εργάζεστε μαζί του!

ultahost ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ

Χαρακτηριστικά 

Πρέπει να συναντήσετε μερικές εξαιρετικές δυνατότητες από άλλους παρόχους φιλοξενίας, αλλά τι γίνεται αν ορίσουμε μερικές μοναδικές που προσφέρει η UltaHost και ισχυριστούμε ότι είναι τόσο καλά όσο λένε:

🔶 WHM & cPanel Included : Διαχειριστείτε τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας σας από έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου σε διαχειριζόμενους διακομιστές.

🔶Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου: Δωρεάν υπηρεσίες μετεγκατάστασης για τη μεταφορά των δεδομένων και του ιστότοπού σας από άλλους παρόχους φιλοξενίας. Εκτιμούν τα δεδομένα σας και επομένως γνωρίζουν τη σημασία τους. 

🔶 Προστασία πολλαπλών επιπέδων: Ενσωματώστε την ασφάλεια επόμενης γενιάς στην ασφάλεια της επιχείρησής σας με προστασία DDoS και άλλα μέτρα ασφαλείας. 

🔶Πιστοποιητικό SSL χωρίς κόστος: Διατίθεται κρυπτογράφηση 2048-bit με δωρεάν πιστοποιητικά SSL, προστατεύοντας εσάς και τους πελάτες σας.

🔶 Φιλοξενία διαχειριστή: Ενισχύστε την προβολή και επικεντρωθείτε στην επέκταση της εταιρείας σας, ενώ η UltaHost χειρίζεται τις αναβαθμίσεις, τη χρήση και άλλα ζητήματα.

🔶 Απλές εγκαταστάσεις με ένα κλικ: Η αυτοματοποίηση εφαρμογών ιστού ανοιχτού κώδικα όπως το WordPress είναι απλή με το Softaculous.

Τιμή και σχέδια

Όπως ίσως γνωρίζετε, είχαμε μια αξιόπιστη εμπειρία με τις φιλοξενίες UltaHost ενώ αγοράσαμε το κοινό πρόγραμμα φιλοξενίας της και μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες που παρείχαν με εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

Έτσι, κατά τη γνώμη μας, το να αποκτήσετε τα χέρια σας για τη φιλοξενία του αποκλειστικού διακομιστή τους θα είναι πολύ καλύτερο, έχοντας εξαιρετικές δυνατότητες. 

Λοιπόν, ας δούμε τι όλα προσφέρουν σε ποιες τιμές:

ULTA100 XEON- 129,90 $/μήνα ULTA EX51 SSD – 195,90 $/μήνα ULTA AX160-NVMe- 289,90 $/μήνα ULTA DX180- 351,50 $/μήνα 
CPU – Intel® Xeon® E-2276G Hexa-CoreCPU – Intel® Xeon® E-2276G Hexa-CoreCPU – AMD EPYC 7402 24 Cores “Naples”CPU – AMD EPYC 7401P 24 πυρήνων «Naples».
2 x 960 GB SSD2x 500GB NVMe SSD2 x 960 GB NVMe SSD2x  1,92 TB  NVMe SSD
64 GB μνήμης RAM64 GB μνήμης RAM128 GB RAM128 GB μνήμης RAM
Διευθύνσεις IP – 1 IPv4Διευθύνσεις IP – 1 IPv4Διευθύνσεις IP – 1 IPv4Διευθύνσεις IP – 1 IPv4
Διαχειριζόμενος διακομιστήςΔιαχειριζόμενος διακομιστήςΔιαχειριζόμενος διακομιστήςΔιαχειριζόμενος διακομιστής

4. A2Hosting – 20X Ultra-Fast Bare Metal Dedicated Server

Ιδρύθηκε το 2001 , ο Διευθύνων Σύμβουλος Bryan Muthig ξεκίνησε με την ιδέα να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας με υψηλή απόδοση και εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

Αυτό τον οδήγησε να σχηματίσει μια ομάδα έμπειρου προσωπικού καλύπτοντας περισσότερες από 223 χώρες και προσεγγίζοντας πάνω από 120.000 πελάτες παγκοσμίως, ενδυναμώνοντάς τους με τις υπηρεσίες τους.

Με χαμηλούς κινδύνους ειδικευμένες μεταξύ των κορυφαίων υπηρεσιών αποκλειστικού διακομιστή των Windows , η φιλοξενία A2 βρίσκεται στην κορυφή των γραφημάτων με τις αναμφισβήτητα εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες της.

A2 Φιλοξενία Σχετικά

Χαρακτηριστικά

Εδώ είναι τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που προσφέρει το A2 Hosting:

🔶 Περισσότερη ταχύτητα με προγράμματα Turbo: Επιλέξτε ένα πρόγραμμα Turbo (ένα από τα προγράμματα που προσφέρει η A2Hosting) για περισσότερες δυνατότητες απόδοσης και ταχύτητας.

🔶 Επιλέξτε την CPU σας: Επιλέξτε ένα αποκλειστικό πρόγραμμα με τον επεξεργαστή που προτιμάτε.

🔶 Επιλογές για εξαιρετικά γρήγορη αποθήκευση NVMe: Με το Turbo, η αποθήκευση NVMe επιτρέπει έως και τρεις φορές ταχύτερους ρυθμούς ανάγνωσης/εγγραφής.

🔶 Ανώτερη απόδοση: Οι νέοι διακομιστές BMD (Bare Metal Dedicated) είναι απίστευτα γρήγοροι και αποτελεσματικοί.

🔶 Διακομιστές υψηλής αξιοπιστίας: Εμπιστευτείτε την A2 Hosting με την εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, καθώς είναι σε θέση να προστατεύσει τον λογαριασμό σας.

Τιμή και σχέδια

Ακολουθεί μια λεπτομερής ματιά στα σχέδια και τις τιμές του Dedicated Server Windows της A2 Hosting . Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την επιλογή των Windows ως λειτουργικού συστήματος:

HYPER 1- 105,99 $/μήναHYPER 2 AMD ή INTEL- 135,99 $/μήναHYPER 2 TURBO AMD ή INTEL- 165,99 $/μήνα HYPER 3 AMD- 425,99 $/μήναHYPER 3 TURBO AMD- 455,99 $/μήνα 
CPU Intel Xeon E-2224 4,6 GHz TurboCPU AMD Rome 2ndGEN EPYC 7232 3,2 GHz TurboCPU AMD Rome 2ndGEN EPYC 7232 3,2 GHz Turbo2X AMD Rome 2ndGEN EPYC 7232 3,2 GHz Turbo CPU2X AMD Rome 2ndGEN EPYC 7232 3,2 GHz Turbo CPU
16 GB DDR4 EEC RAM32 GB DDR4 EEC RAM64 GB DDR4 EEC RAM64 GB DDR4 EEC RAM128 GB DDR4 EEC RAM
Χώρος αποθήκευσης SSD 2X1 TBΧώρος αποθήκευσης SSD 2X1 TBΧώρος αποθήκευσης SSD 2X1 TB NVMe M.2Αποθηκευτικός χώρος 2X960 GB U.22X960 GB NVMe U.2 SSD SSD
Μεταφορά 6 TBΜεταφορά 10 TBΜεταφορά 10 TBΜεταφορά 15 TBΜεταφορά 15 TB
Root AccessRoot AccessRoot AccessRoot AccessRoot Access

5. Liquid Web – Ασυναγώνιστες επιδόσεις φιλοξενίας

Το έμπειρο προσωπικό της Liquid Web διευκολύνει την επιτυχή φιλοξενία μιας ιστοσελίδας. Με μια ζωντανή συνομιλία απόκρισης 59 δευτερολέπτων και άλλες επιλογές επικοινωνίας, είναι αρκετά αποτελεσματικές ώστε να προσεγγίζουν κάθε χρήστη και να επιλύουν τις αμφιβολίες τους με τις καλύτερες δυνατές λύσεις. 

Εργάζονται για να βελτιώσουν το έργο σας και διασφαλίζουν ότι κάθε δυνατότητα και σχέδιο παρέχεται με την καλύτερη ποιότητα για να εκπληρώσει τις ανάγκες φιλοξενίας σας. Όχι μόνο το προσέξαμε αλλά το ζήσαμε κιόλας. 

Liquidweb

Χαρακτηριστικά 

Οι αποκλειστικές δυνατότητες διακομιστή του υγρού Web Hosting:

🔶 Τυπική προστασία DDoS: Λάβετε παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο για την εξάλειψη των κινδύνων και την προστασία του διακομιστή και του ιστότοπού σας από απρόβλεπτες επιθέσεις.

🔶CDN Cloudflare: Μπορείτε να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας διεθνείς διακομιστές κοντά στους επισκέπτες σας.

🔶 Drive For Backup: Ένας δευτερεύων δίσκος είναι προεγκατεστημένος σε κάθε αποκλειστικό διακομιστή Liquid Web ως βασικός εξοπλισμός για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας.

🔶 Προηγμένη ασφάλεια για ServerSecure: Βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις ασφαλείας με τους αποκλειστικούς διακομιστές Windows και Linux που διαχειρίζονται και προστατεύονται πλήρως από το ServerSecure.

🔶 Διαθεσιμότητα Interworx, Plesk ή cPanel: Αποκτήστε έλεγχο σε επίπεδο συστήματος και ενοποιημένη διαχείριση φιλοξενίας για όλους τους διακομιστές και τους ιστότοπούς σας.

🔶 Root Access: Αποκτήστε πρόσβαση σε επίπεδο root στον διακομιστή σας και λάβετε πλήρεις εντολές για τη διαχείριση του περιβάλλοντος διακομιστή σας.

🔶 Αποκλειστική διεύθυνση IP: Μπορείτε να βελτιώσετε την προσβασιμότητα και την ασφάλεια του διακομιστή σας με μια αποκλειστική διεύθυνση IP.

🔶 Αποθήκευση SSD: Οι δίσκοι στερεάς κατάστασης μπορούν να επιταχύνουν την απόδοση του διακομιστή και να χειριστούν την αποθήκευση εταιρικών δεδομένων.

🔶 SLA για 100% χρόνο λειτουργίας δικτύου και τροφοδοσίας: Επειδή ο χρόνος λειτουργίας είναι ζωτικής σημασίας, παρέχουν στους αποκλειστικούς διακομιστές πρόσβαση και ισχύ στο δίκτυο. Εάν αντιμετωπίζετε χρόνο διακοπής λειτουργίας κατά τη διάρκεια της περιόδου φιλοξενίας σας, ισχυρίζονται ότι σας δίνουν πίστωση χρόνου διακοπής 10 φορές.

Τιμή και σχέδια

Ας σας παρουσιάσουμε τα προγράμματα Dedicated Server που προσφέρει η Liquid Web. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε περισσότερους πόρους και πρόσβαση σε εκτεταμένες λειτουργίες. Εάν δεν τα βρίσκετε σε αυτά τα πακέτα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών τους για να προσαρμόσετε το πρόγραμμα αποκλειστικού διακομιστή σας και να πληρώσετε ανάλογα. 

Μέχρι τότε, ας δούμε τα σχέδια που ορίζει η Liquid Web Hosting:

INTEL XEON 123v6- 169 $/μήνα INTEL XEON GOLD 6226R- SINGLE: 224,25 $/ΜΗΝΑ INTEL XEON GOLD 6226R- DUAL: 374,25 $/μήνα  
Μέγιστο 4 πυρήνες @3,9 GHz16 πυρήνες @ 2,9 GHz (3,9 Max Turbo)32 πυρήνες @ 2,9 GHz (3,9 Max Turbo)
16 GB RAM32 GB μνήμης RAM64 GB μνήμης RAM
Κύριος δίσκος SSD 2 x 240 GBΚύριος δίσκος SSD 2 x 480 GBΚύριος δίσκος SSD 2 x 480 GB
1 x 1 TB SATA Backup Disk1 x 2 TB SATA Backup Disk1 x 2 TB SATA Backup Disk2x1TB SSD RAID
Εύρος ζώνης 5 TBΕύρος ζώνης 8 TBΕύρος ζώνης 8 TB
250 GB Acronis Cyber ​​Backup250 GB Acronis Cyber ​​Backup250 GB Acronis Cyber ​​Backup

 6. Bluehost – Ισχυρό SSD Dedicated Hosting με Full Root Access

Η BlueHost περπατά με τους χρήστες της στο μονοπάτι της επιτυχίας, από την εκκίνηση στην επιτυχία. Δημιουργήστε τον ιστότοπο των ονείρων σας με αυτήν την πλατφόρμα WordPress Optimized , η οποία έχει την εμπιστοσύνη πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες σε αυτήν. 

Θέλετε κάτι από τον πάροχο φιλοξενίας σας; Το BlueHost έχει τα πάντα για εσάς! Επεκτείνοντας με τον καιρό και προσπαθώντας να φτάσει στην τελειότητα, το BlueHost προσφέρει διάφορα προγράμματα διακομιστή Windows Dedicated για να διαλέξετε!

Φιλοξενία Bluehost

Χαρακτηριστικά

Οι δυνατότητες που προσφέρονται από το Bluehost Windows Dedicated Server hostin g:

🔶 Το πρώτο έτος ενός τομέα δωρεάν : Κάθε νέα συνδρομή παρέχει εγγραφή τομέα για ένα έτος. Στη συνέχεια, η ανανέωση τιμολογείται ανάλογα με την αγορά.

🔶 Extreme Rapidity: Κάθε διακομιστής δημιουργείται χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα. Οι αναβαθμίσεις απόδοσης είναι δυνατές με την πάροδο του χρόνου.

🔶Επέκταση χώρου αποθήκευσης: Χωρίς τη βοήθεια διαχειριστή διακομιστή, μπορείτε να επεκτείνετε άμεσα και σε πραγματικό χρόνο τον διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης στον διακομιστή σας.

🔶 Πιστοποιητικό SSL χωρίς κόστος: Ένα SSL ενεργοποιεί το ηλεκτρονικό εμπόριο, προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα και προσφέρει ασφαλή σύνδεση με τον ιστότοπό σας.

🔶 Γρήγορη παροχή: Εντός 24-72 ωρών, η ομάδα ειδικών της BlueHost θα συναρμολογήσει και θα στοιχίσει τον διακομιστή σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές και θα τον συνδέσει στο δίκτυο.

🔶Υπόσχεση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Έχετε 30 ημέρες για να ακυρώσετε και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για το κόστος φιλοξενίας σας. 

🔶Εξειδικευμένη Βοήθεια: Απολαύστε γρήγορη βοήθεια από μέλη του προσωπικού που είναι εκπαιδευμένα να αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με την αποκλειστική φιλοξενία.

Τιμή και σχέδια

Έχουμε σημειώσει τις διαμορφώσεις, τα σχέδια και τις τιμές παρακάτω. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά. 

Οι χρεώσεις ενδέχεται να διαφέρουν όταν επιλέγετε τα Windows ως λειτουργικό σας σύστημα :

STANDARD- 79,99 $/μήνα ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ- 99,99 $/μήναPREMIUM- 119,99 $/μήνα 
CPU – 3 MB CacheCPU – 8 MB CacheCPU – 8 MB Cache
RAM – 4 GBRAM – 8 GBRAM – 16 GB
Αποθηκευτικός χώρος RAID επιπέδου 1 – 2 x 500 GBΑποθηκευτικός χώρος RAID επιπέδου 1 – 2 x 1000 GBΑποθηκευτικός χώρος RAID επιπέδου 1 – 2 x 1000 GB
Εύρος ζώνης δικτύου – 5 TBΕύρος ζώνης δικτύου – 10 TBΕύρος ζώνης δικτύου – 15 TB
Δωρεάν Domains – 1Δωρεάν Domains – 1Δωρεάν Domains – 1
Ειδικές IP – 3Ειδικές IP – 4Ειδικές IP – 5

7 . DreamHost – Πλήρως διαχειριζόμενη φιλοξενία αποκλειστικού διακομιστή

Η ισχύς και ο πλήρης έλεγχος των διακομιστών σας κάνουν να χειρίζεστε εύκολα τον ιστότοπό σας. Ο αποκλειστικός διακομιστής της DreamHost προσφέρει εξαιρετική απόδοση, ασφάλεια και διαισθητική διαχείριση με υποστήριξη πελατών 24/7. 

Σκοπεύουν να κάνουν τον ιστότοπό σας επιτυχημένο και είναι πάντα διαθέσιμοι για τους πελάτες!

Dreamhost Σχετικά με

Χαρακτηριστικά 

Οι δυνατότητες που προσφέρει ο Dedicated Server των Windows της DreamHost:

🔶 Εγγυημένο 100% Network Uptime : Υποστηρίζουν τον ιστότοπό σας με 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας λόγω της εμπιστοσύνης τους στην υποδομή τους.

🔶Παρακολούθηση διακομιστή και τεχνική υποστήριξη 24×7: Μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι οι ειδικοί της DreamHost παρακολουθούν συνεχώς τους διακομιστές σας.

🔶Full Shell & Root Access (SSH): Υιοθετήστε έναν τρόπο ζωής στη γραμμή εντολών. Αποκτήστε ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση και ξεκινήστε να εργάζεστε.

🔶Linux και Ubuntu: Μια πολύ γνωστή λίστα λειτουργικών συστημάτων με βιομηχανικά πρότυπα που είναι έτοιμη να λειτουργήσει για εσάς.

🔶DDoS Defense: Ό,τι κι αν γίνει, θα είστε ασφαλείς από σχεδόν όλα τα είδη επιθέσεων, συνεχίζοντας να προσφέρετε υπηρεσίες στους επισκέπτες του ιστότοπού σας.

🔶Απεριόριστο εύρος ζώνης: Ο ιστότοπος ή η εφαρμογή σας μπορεί να λάβει όσο το δυνατόν περισσότερη επισκεψιμότητα.

🔶Δυνατότητες μεταπωλητών και δευτερευόντων λογαριασμών: Μπορείτε να δημιουργήσετε όσους δευτερεύοντες λογαριασμούς χρειάζεστε για τη διαχείριση λογαριασμών πελατών, FTP και χρέωσης.

🔶Προηγμένο, φιλικό προς το χρήστη Πίνακας: Μπορείτε να διαχειριστείτε τους ιστότοπους, τις βάσεις δεδομένων, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις χρεώσεις σας χρησιμοποιώντας τη δική τους ειδικά σχεδιασμένη και αυτονόητη διεπαφή.

Τιμή και σχέδια

Υπάρχουν πολλά σχέδια που έχουν σχεδιαστεί για να επιλέξουν οι χρήστες του Dream Host. Ως εκ τούτου, εδώ είναι τα δύο κύρια ετήσια σχέδια. Μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπό τους για περισσότερα στην επιλογή Dedicated Server:

STANDARD- 149,00 $/ΜΗΝΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ- 279,00 $/μήνα  16 πυρήνες @ 2,9 GHz (3,9 Max Turbo)
Intel Xeon 4-Core 8-ThreadIntel Xeon 12-Core 24-Thread
4 GB RAM16 GB μνήμης RAM
Σκληρός δίσκος 1 TBΣκληρός δίσκος 2 TB
Αποθηκευτικός χώρος RAID 1Αποθηκευτικός χώρος RAID 1
Root AccessRoot Access

8. HostGator – Ultimate Power Windows Dedicated Servers

Το HostGator έχει δημιουργηθεί για φόρτους εργασίας υψηλής έντασης με μέγιστη ευελιξία βελτιστοποίησης και διαμόρφωσης και έχει πολλές περισσότερες προδιαμορφωμένες δυνατότητες

Κάνοντας την παρουσία στο Διαδίκτυο επιτυχημένη και εξέχουσα, χρησιμοποιούν αποκλειστική φιλοξενία για να χειρίζονται όλη την επισκεψιμότητα που μπορείτε να βάλετε για να διασφαλίσετε ότι δεν υπάρχουν διακοπές στο δρόμο σας! 

Hostgator Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά

Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του Windows Dedicated Hosting του HostGator, τα οποία βιώσαμε και αντικατοπτρίζονται μέσα από ορισμένες κριτικές:

🔶Αποκλειστικός διακομιστής κατασκευασμένος για απόδοση και σχεδιασμένος για βαριές εργασίες.

🔶Προσφέρετε πλήρη διακριτικότητα σε κάθε πτυχή με βέλτιστη εντολή.

🔶Μέγιστη εξατομίκευση με ευελιξία στη διαμόρφωση και παρέχει επίσης ευέλικτες μεθόδους εγκατάστασης.

🔶Τυποποιημένες προδιαγραφές υλικού.

🔶Διατηρεί διακομιστές σε πολλά σημεία, προσφέροντας απόδοση, ποιότητα, αξιοπιστία και ευελιξία.

Τιμή και σχέδια

Η τιμολόγηση του Windows Dedicated Server και τα χαρακτηριστικά του:

WIN-BASIC- 120,89 $/μήνα WIN-STANDARD- 144,07 $/μήνα WIN-ELITE- 193,72 $/μήνα WIN-PRO- 215,25 $
Λειτουργικό σύστημα: Windows Λειτουργικό σύστημα: Windows Λειτουργικό σύστημα: Windows Λειτουργικό σύστημα: Windows 
Intel E3-1220v3 (Τετραπύρηνος 3,10 GHz)Intel E3-1265v3 (2,50 GHz Quad Core w/HT)Intel E3-1265v3 (2,50 GHz Quad Core w/HT)Intel E3-1271v3 (3,60 GHz Quad Core w/HT)
4 GB Ram12 GB Ram20 GB Ram28 GB Ram
Σκληρός δίσκος 1000 GB (RAID 1)Σκληρός δίσκος 1000 GB (RAID 1)Σκληρός δίσκος 2000 GB (RAID 1)Σκληρός δίσκος 2000 GB (RAID 1)
Εύρος ζώνης 1 TBΕύρος ζώνης 1 TBΕύρος ζώνης 2 TBΕύρος ζώνης 2 TB

9. TMD Hosting – Dedicated Servers, Πλήρως Διαχειριζόμενοι από Ειδικούς

Πλήρως διαχειριζόμενοι, πλήρως περιττοί και απίστευτα γρήγοροι αποκλειστικοί διακομιστές για τη βελτίωση της επιτυχίας του ιστότοπου και την προσέγγιση των επισκεπτών! Η TMD Hosting εργάζεται σκληρά εδώ και αρκετά χρόνια για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών, φροντίζοντας σήμερα οι άνθρωποι να τους επιλέγουν χωρίς να αμφιβάλλουν για την αξία τους.

Με σωστή και γρήγορη ανταπόκριση πελατών και προσιτές τιμές, η TMD Hosting έχει το κέντρο δεδομένων της εξαπλωμένο σε όλο τον κόσμο για να φτάσει σε κάθε γωνιά μέσω των αναμφισβήτητα εξαιρετικών υπηρεσιών της. 

Σχετικά με το TMD Hosting

Χαρακτηριστικά 

Τα χαρακτηριστικά του αποκλειστικού διακομιστή της TMD Hosting:

🔶 Ταχύτητα ανάπτυξης : Δωρεάν μεταφορά επαγγελματικού ιστότοπου και δωρεάν υποστήριξη για εγκατάσταση και λειτουργία μέσα σε 20 λεπτά.

🔶Το Premium Security θα είναι λειτουργικό: Περιλαμβάνει ένα δωρεάν τείχος προστασίας που βασίζεται στον ιστό και την επιλογή προστασίας γραμματοκιβωτίου SpamExperts, την οποία ελέγχουν καθημερινά οι κορυφαίοι υπάλληλοι.

🔶Εξαιρετική συνδεσιμότητα: Δίκτυο με δύο θύρες 10 Gbe για υψηλή απόδοση. Μια εγκατάσταση δικτύου που έχει πιστοποίηση SSAE-16 και είναι απευθείας συνδεδεμένη με παρόχους Tier 1.

🔶Lightning Fast:
Υψηλής ταχύτητας SSD και SATA cluster IOPS και απαράμιλλοι ρυθμοί συμπίεσης. Το TMD Hosting χρησιμοποιεί συστοιχίες δίσκων από τη σειρά Intel Enterprise 520. 

🔶Εντελώς περιττό: Αξιόπιστη δικτύωση και άμυνα DDoS που υποστηρίζεται από χώρο αποθήκευσης RAID-10. 

🔶Υποστήριξη πελατών: Πλήρης λειτουργία, 365 ημέρες το χρόνο, υπό ανθρώπινη παρακολούθηση με εγγύηση χρόνου απόκρισης 15 λεπτών.

Τιμή και σχέδια

Τα σχέδια που προσέφερε η TMD Hosting ήταν προσιτά και πλήρως αξιόπιστα , σύμφωνα με εμάς. Είναι η ευκαιρία σας να τα αναλύσετε τώρα:

STARTER: 79,97 $/μήναΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ: 99,97 $/μήνα SMART: 124,97 $/μήνα ΣΟΥΠΕΡ ΙΣΧΥΡΟ: 149,97 $/μήνα 
Αποθηκευτικός χώρος 1 TB (RAID-10)Αποθηκευτικός χώρος 2 TB (RAID-10)Αποθηκευτικός χώρος 2 TB (RAID-10)Αποθηκευτικός χώρος 2x2TB (RAID-10)
Απεριόριστο εύρος ζώνηςΑπεριόριστο εύρος ζώνηςΑπεριόριστο εύρος ζώνηςΑπεριόριστο εύρος ζώνης
4 πυρήνες CPU, 8 νήματα6 πυρήνες CPU, 12 νήματα8 πυρήνες CPU, 16 νήματα8 πυρήνες CPU, 16 νήματα
8 GB DDR4 RAM8 GB DDR4 RAM16 GB DDR4 RAM32 GB DDR4 RAM

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτεροι φτηνοί αποκλειστικοί διακομιστές στο Άμστερνταμ, Ολλανδία

Παράγοντες που πρέπει να έχετε κατά νου πριν επιλέξετε τον αποκλειστικό διακομιστή των Windows

Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν επιλέξετε τον Windows Dedicated Server

🔶 Προϋπολογισμός: Πρέπει να λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας πριν αγοράσετε έναν αποκλειστικό διακομιστή. Οι Dedicated Servers είναι premium και ως εκ τούτου ακριβοί, γι’ αυτό επιλέξτε μια εταιρεία που σας παρέχει επιλογές προσαρμογής ή μια σειρά από καλά σχεδιασμένα σχέδια. 

🔶 Εξετάστε το ενδεχόμενο διακοπής λειτουργίας: Μετά τους ισχυρισμούς των εταιρειών για χρόνο λειτουργίας 99,9 ή 99,95%, δεν πρέπει να σταματήσουμε και να βασιστούμε σε αυτό. Αναλύστε τους πιθανούς χρόνους διακοπής λειτουργίας και βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει μαζί σας ή όχι. Εάν όχι, πηγαίνετε σε άλλη εταιρεία φιλοξενίας, επειδή ο χρόνος λειτουργίας είναι σημαντικός εάν δεν θέλετε να χάσετε πιθανούς πελάτες. 

🔶 Παράγοντες απόδοσης: Οι δυνατότητες και οι υπηρεσίες που σας παρέχονται με τον αποκλειστικό διακομιστή σας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες απόδοσης. Αυτοί οι παράγοντες καθορίζουν την επιτυχία του ιστότοπού σας, επομένως βεβαιωθείτε ότι είναι αξιόπιστοι και αξιόπιστοι για απόδοση.

🔶Ασφάλεια: Η ασφάλεια είναι σημαντική για την ασφάλεια του ιστότοπού σας και των δεδομένων που περιέχει. Η ασφάλειά σας είναι στα χέρια σας. Ως εκ τούτου, η επιλογή μιας εταιρείας με αξιόπιστα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι σημαντική. 

🔶 Τεχνική υποστήριξη: Η υποστήριξη από την εταιρεία φιλοξενίας είναι πολύ σημαντική. Τι κάνετε αν έχετε κολλήσει κάπου και ο ιστότοπός σας δημιουργεί προβλήματα; Είναι όταν η υποστήριξη πελατών είναι χρήσιμη για την γρήγορη λειτουργία του ιστότοπού σας και την επίλυση προβλημάτων.

🔶 Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας: Εκτιμάτε τα δεδομένα σας; Εάν το κάνετε, έχετε πάντα μια εφεδρική επιλογή για αυτούς. Ως εκ τούτου, το να έχετε έναν πάροχο που διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή με καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. 

🔶 Δίκτυο και συνδεσιμότητα: Αυτά τα δύο διασφαλίζουν ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί πάντα. Επομένως, εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να λειτουργεί ομαλά και να μην χάσετε κανένα πελάτη, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν διακομιστή με ένα κοντινό κέντρο δεδομένων.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Windows Dedicated Server

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Windows Dedicated Server:

Pro

 • Αξιόπιστη απόδοση 
 • Κορυφαία ασφάλεια 
 • Αποκλειστική και Premium Υποστήριξη 
 • Πλήρης έλεγχος 

Μειονεκτήματα

 • Δύσκολη Επεκτασιμότητα 
 • Ακριβός

Συχνές ερωτήσεις – Ο καλύτερος αποκλειστικός διακομιστής των Windows

Τι είναι ένας Dedicated Server των Windows;

Ένας πελάτης νοικιάζει έναν φυσικό διακομιστή με το λειτουργικό σύστημα Windows μέσω μιας πλατφόρμας φιλοξενίας που ονομάζεται φιλοξενία αποκλειστικού διακομιστή Windows. Ο διακομιστής ανήκει στον πελάτη.

Ποιος χρειάζεται έναν αποκλειστικό διακομιστή των Windows;

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Windows Dedicated Server και του Linux Dedicated Server;

Τίποτα εκτός από τη διαφορά μεταξύ λειτουργικών συστημάτων με αποκλειστικούς διακομιστές είναι ο παράγοντας που τα ξεχωρίζει. Ο Windows Dedicated Server χρησιμοποιεί τα Windows ως λειτουργικό του σύστημα και ο Linux Dedicated Server χρησιμοποιεί το Linux ως λειτουργικό σύστημα. 

Ποιο είναι το όφελος ενός αποκλειστικού διακομιστή των Windows;

Η αξιόπιστη και αξιόπιστη απόδοση, οι συνεχείς μεγάλοι χρόνοι λειτουργίας, η ιδιωτικότητα και ο πλήρης και αποκλειστικός έλεγχος του διακομιστή είναι μερικά πλεονεκτήματα που θα έχετε με τον Windows Dedicated Server. 

Οδηγώντας στο τέλος του άρθρου, το μόνο πράγμα που καταλάβαμε κατά την περιήγηση και τη συνεργασία με αυτές τις εταιρείες είναι ότι η υποστήριξη πελατών παίζει καθοριστικό ρόλο στη λειτουργία ενός αποκλειστικού διακομιστή, ειδικά αν είστε αρχάριος. 

Αφού επενδύσει κανείς ένα τέτοιο ποσό χρημάτων στον αποκλειστικό διακομιστή, θα ήθελε να λάβει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

Ως εκ τούτου, αν αναζητούσατε μια τέτοια εταιρεία και κάπως μια από τις εταιρείες που αναφέραμε ταιριάζει με τις απαιτήσεις σας, μην χάνετε άλλο χρόνο αλλά μεταβείτε στον κόσμο του Windows Dedicated Server για να αφήσετε την επιχείρησή σας να ξεκινήσει και να ανθίσει!

Πώς να κατεβάσετε και να ρυθμίσετε το Plex για Mac

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Plex στο Chromebook

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *