Οι αξιωματούχοι της Apple επιβεβαίωσαν ότι το iPhone αλλάζει σε USB-C

Οι αξιωματούχοι της Apple επιβεβαίωσαν ότι το iPhone αλλάζει σε USB-C

Μετά από πολλές φήμες και διαρροές, οι αξιωματούχοι της Apple επιβεβαίωσαν ότι το επόμενο iPhone θα έχει θύρα USB-C αντί για θύρα Lightning, η οποία φαίνεται να έχει αλλάξει, αλλά είναι μεγάλη υπόθεση για την εταιρεία.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, πολλοί tipsters ισχυρίστηκαν νωρίτερα ότι η Apple δοκιμάζει μια θύρα USB-C για AirPods και δεν σχεδιάζει ακόμα για iPhone, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε ότι θα δούμε μία ή ίσως δύο σειρές iPhone με θύρα USB-C έως το 2024.

Ο SVP Marketing της Apple επιβεβαίωσε την υιοθέτηση USB-C

 

Στο συνέδριο Wall Street Journal Tech Live 2022, οι αξιωματούχοι της Apple Craig Federighi (Αναπληρωτής Μηχανικής Λογισμικού) και Greg Joswiak (Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ) ρωτήθηκαν σχετικά με την υποχρεωτική νομοθεσία της ΕΕ για τη θύρα φόρτισης για ηλεκτρονικές συσκευές.

Και ο Γκρεγκ  απάντησε σε αυτό και επιβεβαίωσε ότι η Apple σέβεται τον νόμο της κυβέρνησης και ότι συμμορφώνεται με αυτόν καθώς δεν έχει άλλη επιλογή να κάνει. Σημείωσε επίσης ένα σημαντικό ζήτημα που θα δούμε μετά από αυτή την αλλαγή.

Τον περασμένο μήνα, ο κανονισμός της ΕΕ ψήφισε νόμο για όλες τις εταιρείες παραγωγής ηλεκτρονικών συσκευών για να καταστήσουν τις θύρες φόρτισης USB-C υποχρεωτική θύρα φόρτισης για ηλεκτρονικές συσκευές όπως smartphone, ακουστικά και tablet.

Και κάποια άλλη χώρα όπως η Βραζιλία έχει αυξήσει την ίδια ζήτηση για αυτές τις εταιρείες, αλλά δεν επισήμαναν τη θύρα USB-C ως υποχρεωτική.

Η δήλωση του Greg διευκρίνισε ότι θα δούμε το πρώτο iPhone και ίσως τα πρώτα AirPods, με USB-C το 2024 , και επίσης, δεν θα δούμε ακόμη ένα iPhone με πλήρη ασύρματη φόρτιση. υπάρχουν ακόμα χρόνια να το δούμε.

Σύμφωνα με τον Greg, η μετάβαση σε USB-C θα ήταν επίσης πρόβλημα για τους παλαιότερους χρήστες iPhone και θα δημιουργήσει πολλά ηλεκτρονικά απόβλητα καθώς κάθε χρήστης iPhone πρέπει να αγοράσει ένα νέο USB-C και το παλιό καλώδιο Lightning δεν θα να είναι σε οποιαδήποτε χρήση.

Εξάλλου, σε αυτό το συνέδριο, διευκρίνισαν επίσης ότι η Apple θα διατηρεί πάντα το iMessage αποκλειστικά μόνο για iOS .

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: