Οι χρήστες των Windows 11 πήραν το Windows Spotlight στην τελευταία έκδοση 22000.739

Η Microsoft κυκλοφόρησε τη λειτουργία Spotlight που φημολογείται πρόσφατα για τα Windows 11 με την πιο πρόσφατη έκδοση 22000.739 . Κάθε μήνα τη δεύτερη Τρίτη, η εταιρεία κυκλοφορεί την ενημέρωση Patch της.

Συνήθως, αυτές οι ενημερώσεις προορίζονται κυρίως για επιδιορθώσεις ασφαλείας, αλλά αυτή τη φορά, η ενημέρωση των Windows 11 πρόσθεσε μια περίεργη νέα δυνατότητα για την οθόνη κλειδώματος που φημολογείται για την έκδοση των Windows 11 2H22 (the sun valley 2).

Η Google κυκλοφόρησε την πρώτη Beta του Android 13(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Microsoft κυκλοφόρησε τη λειτουργία Spotlight για Windows 11

 

Αυτή η δυνατότητα Windows Spotlight θα αλλάζει την οθόνη κλειδώματος των Windows 11 σε διαφορετικές εικόνες κάθε φορά. Με την ταπετσαρία εικόνων υψηλής ανάλυσης, θα σας δείξει επίσης ορισμένες λεπτομέρειες.

Αυτή η δυνατότητα είχε ήδη παρατηρηθεί σε ορισμένες εκδόσεις καναλιών που εμπιστεύονται, και επίσης, είχε προγραμματιστεί με την κυκλοφορία του 2H22, αλλά η εταιρεία άλλαξε το σχέδιό της.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία και να αλλάξετε τις λειτουργίες της από τις Ρυθμίσεις> Εξατομίκευση> Φόντο , και θα υπάρχει η επιλογή να την επιλέξετε, όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο οθόνης.

Εξάλλου, με αυτήν την ενημέρωση, αυτή η δυνατότητα θα ενεργοποιηθεί από προεπιλογή και τροφοδοτείται από το Bing της Microsoft, το οποίο θα εμφανίζει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τις εικόνες, αλλά το Bing θα το επεκτείνει σύντομα σαν γραφικά στοιχεία τρίτων .

Υπάρχουν και άλλες βελτιώσεις. Τα γραφικά στοιχεία εμφανίζονται τώρα στη σωστή οθόνη εάν χρησιμοποιείτε πολλές οθόνες , υπάρχει μια διόρθωση για τα θολά εικονίδια εφαρμογών στα αποτελέσματα αναζήτησης και η ταχύτητα μεταφοράς αρχείων έχει βελτιωθεί .

Η εταιρεία παρείχε επίσης επιδιορθώσεις για ορισμένες εφαρμογές .NET Framework 3.5 σε αυτήν την ενημέρωση που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα ή να μην μπορούν να ανοίξουν. Για την επόμενη ενημέρωση υπαινίσσεται τη βελτίωση της ταχύτητας αντιγραφής και επικόλλησης αρχείων.

Η μόνη άλλη αλλαγή που σημειώνεται στις επίσημες σημειώσεις έκδοσης είναι οι επιδιορθώσεις ασφαλείας . Φυσικά, αυτό είναι υποχρεωτικό, σε αντίθεση με τις ενημερώσεις προεπισκόπησης που θα φτάσουν αργότερα μέσα στον μήνα.

Μπορείτε να μεταβείτε στο Windows Update και να το εγκαταστήσετε τώρα, αλλά αν δεν το κάνετε, θα εγκατασταθεί αυτόματα κάποια στιγμή, επομένως πρέπει να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας Windows 11.

Η Apple θα εισαγάγει ορισμένες νέες υπηρεσίες στην εφαρμογή Health & Apple Pay το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4962

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: