εφαρμογές Android

Οι καλύτερες εφαρμογές Android του 2022 (20 εφαρμογές που πρέπει να δοκιμάσετε)

Αν μόλις αγοράσατε μια νέα συσκευή Android, το πρώτο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε εφαρμογές. Το Android είναι γνωστό για το τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών του και θα βρείτε εφαρμογές για διαφορετικούς σκοπούς.

Αν χρησιμοποιείτε το Google Play Store για πρώτη φορά, σίγουρα θα μπερδευτείτε. Έτσι, για να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για εσάς, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τις καλύτερες και προσεκτικά επιλεγμένες εφαρμογές Android.

Λίστα με τις 20 καλύτερες εφαρμογές Android όλων των εποχών

Σε αυτήν τη λίστα, θα βρείτε εφαρμογές για διάφορους σκοπούς. Υπάρχει μια εφαρμογή για παρακολούθηση βίντεο, μουσική, ηχητικά βιβλία και πολλά άλλα. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές Android που πρέπει να δοκιμάσετε στο νέο σας smartphone.

1. Netflix

Λοιπόν, το Netflix είναι μια premium εφαρμογή ροής βίντεο στη λίστα από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Έχει πολλαπλά προγράμματα premium. μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Η κορυφαία υπηρεσία ροής βίντεο διαθέτει πολλές αποκλειστικές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε με συνδρομή. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε προφίλ για τα μέλη της οικογένειάς σας.

2. MyFitnessPal

Το MyFitnessPal είναι μια εφαρμογή Android με κορυφαία βαθμολογία στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Με το MyFitnessPal, μπορείτε εύκολα να καταγράψετε ό,τι τρώτε στη βιβλιοθήκη τροφίμων σας.

Η προσθήκη του φαγητού σας ενημερώνει για τις θερμίδες, τις μακροεντολές, τα διατροφικά στοιχεία και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε στόχους απώλειας βάρους, αύξησης βάρους ή διατήρησης βάρους και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με την πάροδο του χρόνου.

3. Spotify

Το Spotify είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή ροής μουσικής διαθέσιμη για smartphone Android. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ακούτε ατελείωτες ώρες μουσικής δωρεάν.

Το Spotify έχει τόσο δωρεάν όσο και premium προγράμματα. Η δωρεάν έκδοση δεν έχει περιορισμούς, αλλά θα βλέπετε διαφημίσεις μεταξύ των τραγουδιών. Επίσης, η υψηλότερη ποιότητα ήχου δεν είναι διαθέσιμη στη δωρεάν έκδοση του Spotify.

4. Ακουστικό

Εάν δεν γνωρίζετε, το Audible είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία ακουστικών βιβλίων και podcast που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να μεταδίδετε ηχητικά βιβλία ή άλλες μορφές περιεχομένου προφορικού λόγου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Audible Android για πρόσβαση και αναπαραγωγή των ηχητικών βιβλίων που αγοράσατε μέσω του Audible.com. Η εφαρμογή για κινητά υποστηρίζει επίσης τη λήψη για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Έτσι, αν είστε μεγάλος λάτρης των ηχητικών βιβλίων, το Audible μπορεί να είναι η τέλεια εφαρμογή για εσάς.

5. Διαχειριστής αρχείων Solid Explorer

Το Solid Explorer File Manager είναι μια εξαιρετική εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android που μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Πρώτον, θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο smartphone Android και να προστατεύσετε αρχεία με ισχυρή κρυπτογράφηση.

Η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android έχει διάταξη διπλού παραθύρου που διευκολύνει τη διαχείριση αρχείων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Solid Explore File ManaExplorermanage αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αποθήκευση cloud ή NAS.

6. AirDroid

Λοιπόν, το AirDroid είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων για Android με ορισμένες επιπλέον δυνατότητες. Μπορεί να αντικατοπτρίζει το smartphone Android στον υπολογιστή σας για να σας βοηθήσει στη διαχείριση αρχείων.

Μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα αρχεία από τον υπολογιστή σας σε Android ή Android σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το AirDroid. Ωστόσο, η web έκδοση του AirDroid έχει πολλά σφάλματα, μερικές φορές αποτυγχάνοντας να συνδεθεί με την εφαρμογή για κινητά.

7. MX Player

Αν ψάχνετε για μια ισχυρή εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για το smartphone Android σας, τότε μην ψάχνετε άλλο από το MX Player. Το MX Player είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για Android που είναι συμβατή με ένα ευρύ φάσμα μορφών βίντεο και ήχου.

Η εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο για Android υποστηρίζει επίσης επιτάχυνση υλικού για τη φόρτωση των βίντεό σας χωρίς καθυστερήσεις. Ορισμένες άλλες δυνατότητες των MX Players περιλαμβάνουν υποστήριξη υποτίτλων και χειρονομιών, τη δυνατότητα ελέγχου της αναπαραγωγής και πολλά άλλα.

8. Dashlane Password Manager

Το Password Manager του Dashlane προσφέρει την καλύτερη ασφάλεια κωδικών πρόσβασης και διευκολύνει τη σύνδεση σε εφαρμογές και ιστότοπους. Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης που αποθηκεύει κωδικούς πρόσβασης για εσάς.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης από οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μη αυτόματα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, μαζί με ασφαλείς σημειώσεις. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης, πρέπει να εισαγάγετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης που ορίσατε κατά την αρχική ρύθμιση.

9. Προπόνηση 7 λεπτών

Αν θέλετε να χάσετε βάρος, να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά και να δυναμώσετε τους κοιλιακούς σας μυς, δοκιμάστε την 7λεπτη προπόνηση. Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα six-pack ενώ δυναμώνετε τον κορμό σας και τονώνετε τους κοιλιακούς σας, με βίντεο που σας δείχνουν πώς να κάνετε κάθε άσκηση.

Η προπόνηση των 7 λεπτών αποτελείται από μόνο 12 ασκήσεις που πρέπει να γίνουν για 30 δευτερόλεπτα, με διαλείμματα 10 δευτερολέπτων μεταξύ κάθε άσκησης.

10. Gboard

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή αντικατάστασης πληκτρολογίου για το Android smartphone σας, τότε το Gboard μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Το Gboard είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου με κορυφαία βαθμολογία που διατίθεται πλέον ενσωματωμένη σε smartphone Android.

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που πιθανότατα θα χρειαστείτε. Από την πληκτρολόγηση με χειρονομίες έως την υποστήριξη GIF έως τις προβλέψεις κειμένου, λαμβάνετε κάθε είδους μοναδικές δυνατότητες με την εφαρμογή Gboard για Android.

11. Google Opinion Reward

Με τις ανταμοιβές γνώμης της Google, μπορείτε να απαντάτε σε γρήγορες έρευνες και να κερδίσετε πίστωση στο Google Play με το Google Opinion Rewards, μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε από την ομάδα του Google Surveys.

Θα λάβετε μια ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας όταν μια σύντομη και σχετική έρευνα είναι έτοιμη για εσάς και μπορείτε να λάβετε έως και $1,00 σε πίστωση Play για τη συμπλήρωσή της.

12. Avast Antivirus & Security

Με το Avast Antivirus & Security, μπορείτε να προστατευτείτε από ιούς και κακόβουλο λογισμικό που προκαλούν αναδυόμενα παράθυρα. Είναι μια εφαρμογή ασφαλείας για κινητά με κορυφαία βαθμολογία για Android που μπορεί να προστατεύσει τη συσκευή σας τόσο από γνωστές όσο και από άγνωστες απειλές.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Avast Antivirus & Security διαθέτει επίσης εξαιρετικές δυνατότητες όπως αντικλεπτική προστασία, έλεγχος παραβίασης, θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών, σαρωτής αρχείων, καθαριστικό ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, ασπίδα ιστού, ασφάλεια WiFi και άλλα.

13. Greenify

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή Android για να εντοπίσετε και να θέσετε τις εφαρμογές που δεν συμπεριφέρονται σωστά σε κατάσταση αδρανοποίησης, τότε το Greenify μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Η εφαρμογή μπορεί να θέσει τις εφαρμογές σε κατάσταση αδρανοποίησης όταν δεν τη χρησιμοποιείτε ενεργά.

Με αυτόν τον τρόπο, η εφαρμογή καταφέρνει να εξοικονομήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Η εφαρμογή λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων της σε ένα smartphone Android με ρίζες. Συνολικά, το Greenify είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

14. Any.do

Λοιπόν, το Any.do είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές To Do List, Calendar, Planners, Tasks, Memos & Reminder για Android.

Με το Any.do, μπορείτε να συγχρονίζετε απρόσκοπτα σε πραγματικό χρόνο μεταξύ του κινητού, του επιτραπέζιου υπολογιστή, του ιστού και του tablet σας. Διατηρεί όλες τις λίστες υποχρεώσεων, τις υπενθυμίσεις, το ημερολόγιο και τις σημειώσεις σας συγχρονισμένες, ώστε να μην ξεχνάτε ποτέ τίποτα.

15. Ανακατεύουμε

Με το Blendle, μπορείτε να διαβάσετε μεμονωμένα άρθρα από διάφορες δημοφιλείς εφημερίδες και περιοδικά. Καμία συνδρομή, καμία συμβολοσειρά.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την αγαπημένη σας κατηγορία και να βρείτε ποια άρθρα διαβάζουν οι άλλοι. Το Blendle προσφέρει τα πάντα, από τις καλύτερες εφημερίδες από την Ολλανδία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ.

16. Duolingo

Με το Duolingo, μπορείτε να εξασκήσετε τις δεξιότητες ομιλίας, ανάγνωσης, ακρόασης και γραφής ενώ παίζετε ένα παιχνίδι!

Θα βελτιώσετε τις δεξιότητες λεξιλογίου και γραμματικής απαντώντας σε ερωτήσεις και ολοκληρώνοντας μαθήματα. Ξεκινήστε με βασικά ρήματα, φράσεις και προτάσεις και μάθετε νέες λέξεις καθημερινά.

17. Nova Launcher

Το Nova Launcher είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης Android που μπορείτε να έχετε ποτέ. Το πρόγραμμα εκκίνησης βρίσκεται στο Play Store εδώ και πολλά χρόνια και λαμβάνει συχνές ενημερώσεις.

Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι ομαλό και ελαφρύ και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν πολλές προσαρμογές. Λοιπόν, αυτός είναι ένας από τους καλύτερους εκτοξευτές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταμορφώσετε την εμφάνιση του Android σας

18. Evernote

Λοιπόν, αυτή είναι μια από τις καλύτερες βοηθητικές εφαρμογές που μπορείτε να έχετε ποτέ στο smartphone ή το tablet σας Android.

Το Evernote είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα πολλαπλών πλατφορμών που επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν σημειώσεις σε διαφορετικές μορφές. Το εργαλείο έχει επίσης πολλά άλλα πλεονεκτήματα, όπως η οργάνωση των καθημερινών σας εργασιών.

19. WPS Office +PDF

Το WPS Office +PDF είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές γραφείου που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Με τη βοήθεια του WPS Office +PDF, μπορείτε να απολαύσετε το Microsoft Word, το Excel και το Powerpoint απευθείας από το Android smartphone σας.

Όχι μόνο αυτά, αλλά η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης PDF, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επεξεργαστείτε, να διαβάσετε και να μετατρέψετε τα αρχεία PDF σας.

20. Google Drive

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη υπηρεσία που προσφέρει η Google. Το Google Drive είναι πιθανώς μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αποθηκεύσετε τα πιο σημαντικά αρχεία και φακέλους σας στην υπηρεσία αποθήκευσης cloud.

Το Google Drive διαθέτει επίσης μια λειτουργία συγχρονισμού που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους από οποιονδήποτε υπολογιστή ή συσκευή συμβατή με το Google Drive.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android που πρέπει να δοκιμάσετε σήμερα. Ακόμα κι αν δεν είστε νέος χρήστης, θα βρείτε αυτές τις εφαρμογές πολύ χρήσιμες. Επίσης, ενημερώστε μας εάν θέλετε να μας προτείνετε άλλες χρήσιμες εφαρμογές Android.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αποκτήσετε νέα Emoji στο Android

10 Τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της NASA όλων των εποχών

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4891

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *