Οι καλύτερες εφαρμογές Android του 2022 (20 εφαρμογές που πρέπει να δοκιμάσετε)

Οι καλύτερες εφαρμογές Android του 2022 (20 εφαρμογές που πρέπει να δοκιμάσετε)

Αν μόλις αγοράσατε μια νέα συσκευή Android, το πρώτο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε εφαρμογές. Το Android είναι γνωστό για το τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών του και θα βρείτε εφαρμογές για διαφορετικούς σκοπούς.

Αν χρησιμοποιείτε το Google Play Store για πρώτη φορά, σίγουρα θα μπερδευτείτε. Έτσι, για να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για εσάς, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τις καλύτερες και προσεκτικά επιλεγμένες εφαρμογές Android.

Fire TV Stick Lite con telecomando vocale Alexa | Lite (senza comandi per la TV), Streaming in HD

La versione più conveniente di Fire TV Stick - Goditi uno streaming rapido in Full HD. Include il nuovo telecomando vocale Alexa | Lite.
Premi e chiedi ad Alexa - Usa la voce per cercare e guardare contenuti su varie app.
Migliaia di canali, Skill Alexa e app disponibili, tra cui Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+, NOW, DAZN, Mediaset Infinity, RaiPlay e altri. Potrebbe essere necessario un abbonamento separato.

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 19,99

Buy Now

Λίστα με τις 20 καλύτερες εφαρμογές Android όλων των εποχών

Σε αυτήν τη λίστα, θα βρείτε εφαρμογές για διάφορους σκοπούς. Υπάρχει μια εφαρμογή για παρακολούθηση βίντεο, μουσική, ηχητικά βιβλία και πολλά άλλα. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές Android που πρέπει να δοκιμάσετε στο νέο σας smartphone.

1. Netflix

 

Λοιπόν, το Netflix είναι μια premium εφαρμογή ροής βίντεο στη λίστα από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Έχει πολλαπλά προγράμματα premium. μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Η κορυφαία υπηρεσία ροής βίντεο διαθέτει πολλές αποκλειστικές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε με συνδρομή. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε προφίλ για τα μέλη της οικογένειάς σας.

2. MyFitnessPal

 

Το MyFitnessPal είναι μια εφαρμογή Android με κορυφαία βαθμολογία στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Με το MyFitnessPal, μπορείτε εύκολα να καταγράψετε ό,τι τρώτε στη βιβλιοθήκη τροφίμων σας.

Η προσθήκη του φαγητού σας ενημερώνει για τις θερμίδες, τις μακροεντολές, τα διατροφικά στοιχεία και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε στόχους απώλειας βάρους, αύξησης βάρους ή διατήρησης βάρους και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με την πάροδο του χρόνου.

3. Spotify

 

Το Spotify είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή ροής μουσικής διαθέσιμη για smartphone Android. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ακούτε ατελείωτες ώρες μουσικής δωρεάν.

Το Spotify έχει τόσο δωρεάν όσο και premium προγράμματα. Η δωρεάν έκδοση δεν έχει περιορισμούς, αλλά θα βλέπετε διαφημίσεις μεταξύ των τραγουδιών. Επίσης, η υψηλότερη ποιότητα ήχου δεν είναι διαθέσιμη στη δωρεάν έκδοση του Spotify.

4. Ακουστικό

 

Εάν δεν γνωρίζετε, το Audible είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία ακουστικών βιβλίων και podcast που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να μεταδίδετε ηχητικά βιβλία ή άλλες μορφές περιεχομένου προφορικού λόγου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Audible Android για πρόσβαση και αναπαραγωγή των ηχητικών βιβλίων που αγοράσατε μέσω του Audible.com. Η εφαρμογή για κινητά υποστηρίζει επίσης τη λήψη για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Έτσι, αν είστε μεγάλος λάτρης των ηχητικών βιβλίων, το Audible μπορεί να είναι η τέλεια εφαρμογή για εσάς.

5. Διαχειριστής αρχείων Solid Explorer

 

Το Solid Explorer File Manager είναι μια εξαιρετική εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android που μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Πρώτον, θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο smartphone Android και να προστατεύσετε αρχεία με ισχυρή κρυπτογράφηση.

Η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android έχει διάταξη διπλού παραθύρου που διευκολύνει τη διαχείριση αρχείων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Solid Explore File ManaExplorermanage αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αποθήκευση cloud ή NAS.

6. AirDroid

 

Λοιπόν, το AirDroid είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων για Android με ορισμένες επιπλέον δυνατότητες. Μπορεί να αντικατοπτρίζει το smartphone Android στον υπολογιστή σας για να σας βοηθήσει στη διαχείριση αρχείων.

Μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα αρχεία από τον υπολογιστή σας σε Android ή Android σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το AirDroid. Ωστόσο, η web έκδοση του AirDroid έχει πολλά σφάλματα, μερικές φορές αποτυγχάνοντας να συνδεθεί με την εφαρμογή για κινητά.

7. MX Player

 

Αν ψάχνετε για μια ισχυρή εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για το smartphone Android σας, τότε μην ψάχνετε άλλο από το MX Player. Το MX Player είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για Android που είναι συμβατή με ένα ευρύ φάσμα μορφών βίντεο και ήχου.

Η εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο για Android υποστηρίζει επίσης επιτάχυνση υλικού για τη φόρτωση των βίντεό σας χωρίς καθυστερήσεις. Ορισμένες άλλες δυνατότητες των MX Players περιλαμβάνουν υποστήριξη υποτίτλων και χειρονομιών, τη δυνατότητα ελέγχου της αναπαραγωγής και πολλά άλλα.

8. Dashlane Password Manager

 

Το Password Manager του Dashlane προσφέρει την καλύτερη ασφάλεια κωδικών πρόσβασης και διευκολύνει τη σύνδεση σε εφαρμογές και ιστότοπους. Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης που αποθηκεύει κωδικούς πρόσβασης για εσάς.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης από οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μη αυτόματα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, μαζί με ασφαλείς σημειώσεις. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης, πρέπει να εισαγάγετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης που ορίσατε κατά την αρχική ρύθμιση.

9. Προπόνηση 7 λεπτών

 

Αν θέλετε να χάσετε βάρος, να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά και να δυναμώσετε τους κοιλιακούς σας μυς, δοκιμάστε την 7λεπτη προπόνηση. Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα six-pack ενώ δυναμώνετε τον κορμό σας και τονώνετε τους κοιλιακούς σας, με βίντεο που σας δείχνουν πώς να κάνετε κάθε άσκηση.

Η προπόνηση των 7 λεπτών αποτελείται από μόνο 12 ασκήσεις που πρέπει να γίνουν για 30 δευτερόλεπτα, με διαλείμματα 10 δευτερολέπτων μεταξύ κάθε άσκησης.

10. Gboard

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή αντικατάστασης πληκτρολογίου για το Android smartphone σας, τότε το Gboard μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Το Gboard είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου με κορυφαία βαθμολογία που διατίθεται πλέον ενσωματωμένη σε smartphone Android.

TV Box Android 9.0, TUREWELL Android Box RK3318 Quad-Core 64bit 2GB RAM 16GB ROM Support Dual WiFi 2.4GHz/5GHz/3D/4K/H…

Clicca qui per verificare la compatibilità di questo prodotto con il tuo modello
【Il più recente sistema operativo Android 9.0】 Il dispositivo Android 9.0 TV adotta il potente e veloce sistema operativo Android 9.0, che assicura che il TV-Box sia all'avanguardia nell'elaborazione professionale delle immagini e nella velocità di esecuzione ultraveloce.
【Alta velocità di reazione】 La scatola di Android TV è equipaggiata con il nuovissimo chipset caricato con la CPU Quad Core ad alta velocità, fino a 2 GHz ad altissima frequenza, oltre 4 volte i miglioramenti delle prestazioni. Supporto WiFi 2.4GHz/5GHz.

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 35,99

Buy Now

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που πιθανότατα θα χρειαστείτε. Από την πληκτρολόγηση με χειρονομίες έως την υποστήριξη GIF έως τις προβλέψεις κειμένου, λαμβάνετε κάθε είδους μοναδικές δυνατότητες με την εφαρμογή Gboard για Android.

11. Google Opinion Reward

 

Με τις ανταμοιβές γνώμης της Google, μπορείτε να απαντάτε σε γρήγορες έρευνες και να κερδίσετε πίστωση στο Google Play με το Google Opinion Rewards, μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε από την ομάδα του Google Surveys.

Θα λάβετε μια ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας όταν μια σύντομη και σχετική έρευνα είναι έτοιμη για εσάς και μπορείτε να λάβετε έως και $1,00 σε πίστωση Play για τη συμπλήρωσή της.

12. Avast Antivirus & Security

 

Με το Avast Antivirus & Security, μπορείτε να προστατευτείτε από ιούς και κακόβουλο λογισμικό που προκαλούν αναδυόμενα παράθυρα. Είναι μια εφαρμογή ασφαλείας για κινητά με κορυφαία βαθμολογία για Android που μπορεί να προστατεύσει τη συσκευή σας τόσο από γνωστές όσο και από άγνωστες απειλές.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Avast Antivirus & Security διαθέτει επίσης εξαιρετικές δυνατότητες όπως αντικλεπτική προστασία, έλεγχος παραβίασης, θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών, σαρωτής αρχείων, καθαριστικό ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, ασπίδα ιστού, ασφάλεια WiFi και άλλα.

13. Greenify

 

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή Android για να εντοπίσετε και να θέσετε τις εφαρμογές που δεν συμπεριφέρονται σωστά σε κατάσταση αδρανοποίησης, τότε το Greenify μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Η εφαρμογή μπορεί να θέσει τις εφαρμογές σε κατάσταση αδρανοποίησης όταν δεν τη χρησιμοποιείτε ενεργά.

Με αυτόν τον τρόπο, η εφαρμογή καταφέρνει να εξοικονομήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Η εφαρμογή λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων της σε ένα smartphone Android με ρίζες. Συνολικά, το Greenify είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

14. Any.do

 

Λοιπόν, το Any.do είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές To Do List, Calendar, Planners, Tasks, Memos & Reminder για Android.

Android TV Box 11.0 4GB RAM 32GB ROM Set Top Box Smart TV Box Amlogic S905W2 1080P Ultra HD 4K HDR AV1 WiFi 2.4G 5.8GHz…

Clicca qui per verificare la compatibilità di questo prodotto con il tuo modello
Android 11.0 TV Box:Dotato del più potente processore Amlogic S905W2,La GPU Mali-G31 è molto più avanti nell'elaborazione delle immagini.Funzionamento regolare garantito e risposta rapida.L'eccellente memoria 4GB/32GB,Puoi anche espandere la memoria quanto vuoi tramite un extra 1TB HDD, la SD card 32GB e la TF card 32GB.Fornisce spazio sufficiente per installare app, giochi, ecc.OTA Tec la quale scarica automaticamente i pacchetti di aggiornamento e aggiorna automaticamente tramite la rete.
Wi-Fi a Doppia Banda 2.4G 5.8G:TV Android è dotato di IEEE 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G/5G WIFI e 100M Ethernet,Per garantire l'ambiente di rete più robusto e stabile.che assicura alla box di viaggiare stabilmente e fluidamente per caricare film, immagini e giochi senza buffer, non vi è bisogno di aspettare per un momento stupendo.(Scegli una stanza il più vicino possibile al WiFi)

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 46,99

Buy Now

Με το Any.do, μπορείτε να συγχρονίζετε απρόσκοπτα σε πραγματικό χρόνο μεταξύ του κινητού, του επιτραπέζιου υπολογιστή, του ιστού και του tablet σας. Διατηρεί όλες τις λίστες υποχρεώσεων, τις υπενθυμίσεις, το ημερολόγιο και τις σημειώσεις σας συγχρονισμένες, ώστε να μην ξεχνάτε ποτέ τίποτα.

15. Ανακατεύουμε

 

Με το Blendle, μπορείτε να διαβάσετε μεμονωμένα άρθρα από διάφορες δημοφιλείς εφημερίδες και περιοδικά. Καμία συνδρομή, καμία συμβολοσειρά.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την αγαπημένη σας κατηγορία και να βρείτε ποια άρθρα διαβάζουν οι άλλοι. Το Blendle προσφέρει τα πάντα, από τις καλύτερες εφημερίδες από την Ολλανδία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ.

16. Duolingo

 

Με το Duolingo, μπορείτε να εξασκήσετε τις δεξιότητες ομιλίας, ανάγνωσης, ακρόασης και γραφής ενώ παίζετε ένα παιχνίδι!

Θα βελτιώσετε τις δεξιότητες λεξιλογίου και γραμματικής απαντώντας σε ερωτήσεις και ολοκληρώνοντας μαθήματα. Ξεκινήστε με βασικά ρήματα, φράσεις και προτάσεις και μάθετε νέες λέξεις καθημερινά.

17. Nova Launcher

 

Το Nova Launcher είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης Android που μπορείτε να έχετε ποτέ. Το πρόγραμμα εκκίνησης βρίσκεται στο Play Store εδώ και πολλά χρόνια και λαμβάνει συχνές ενημερώσεις.

Android 11 TV Box 4GB RAM 32GB ROM Set Top Box Smart TV Box RK3318 USB 3.0 1080P Ultra HD 4K HDR WiFi 2.4GHz 5.8GHz BT 4…

Clicca qui per verificare la compatibilità di questo prodotto con il tuo modello
TV BOX Android 11.0 & WiFi Dual Band: La nuova TV Box Android 11.0 OS con WiFi Dual Band 2.4GHz & 5.8GHz, che assicura alla box di viaggiare stabilmente e fluidamente per caricare film, immagini e giochi senza buffer, non vi è bisogno di aspettare per un momento stupendo. Android 11.0 alza l'asticella della perfomance e usabilità con una interfaccia fluida senza ritardi e più stabile.
4GB RAM + 32GB ROM:TV box ha un aggiornamento 4GB / 32GB con memoria flash ad alta velocità. Puoi anche espandere la memoria quanto vuoi tramite un extra 1TB HDD, la SD card 32GB e la TF card 32GB. OTA (Over the Air Download Technology), la quale scarica automaticamente i pacchetti di aggiornamento e aggiorna automaticamente tramite la rete.

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 41,99

Buy Now

Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι ομαλό και ελαφρύ και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν πολλές προσαρμογές. Λοιπόν, αυτός είναι ένας από τους καλύτερους εκτοξευτές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταμορφώσετε την εμφάνιση του Android σας

18. Evernote

 

Λοιπόν, αυτή είναι μια από τις καλύτερες βοηθητικές εφαρμογές που μπορείτε να έχετε ποτέ στο smartphone ή το tablet σας Android.

Το Evernote είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα πολλαπλών πλατφορμών που επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν σημειώσεις σε διαφορετικές μορφές. Το εργαλείο έχει επίσης πολλά άλλα πλεονεκτήματα, όπως η οργάνωση των καθημερινών σας εργασιών.

19. WPS Office +PDF

 

Το WPS Office +PDF είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές γραφείου που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Με τη βοήθεια του WPS Office +PDF, μπορείτε να απολαύσετε το Microsoft Word, το Excel και το Powerpoint απευθείας από το Android smartphone σας.

Όχι μόνο αυτά, αλλά η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης PDF, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επεξεργαστείτε, να διαβάσετε και να μετατρέψετε τα αρχεία PDF σας.

20. Google Drive

 

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη υπηρεσία που προσφέρει η Google. Το Google Drive είναι πιθανώς μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αποθηκεύσετε τα πιο σημαντικά αρχεία και φακέλους σας στην υπηρεσία αποθήκευσης cloud.

Android TV Box, Android 9.0 TV BOX 4 GB RAM 32 GB ROM H6 Quad core corex-A53 Supporto 3D 6K Ultra HD H.265 WiFi 2.4 GHz…

Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε τη συμβατότητα αυτού του προϊόντος με το μοντέλο σας
❤NEWID ANDROID 9.0 OS και chipset H6: Το T95 Max TV BOX έρχεται με το πιο πρόσφατο chipset Android 9.0 OS και H6, το οποίο είναι πιο γρήγορο και αποτελεσματικό. Το Android box έχει καλύτερο λογισμικό, παιχνίδια και συμβατότητα εφαρμογών, καλύτερη διεπαφή χρήστη και εμπειρία χρήστη.
❤ 4 GB RAM και 32 GB ROM: Το Android TV T95 Max box προσφέρει άφθονο χώρο 4 GB DDR3 RAM 32 GB CPU ROM παρέχει μια γρήγορη εκκίνηση για τις εφαρμογές και τα παιχνίδια σας. Μπορείτε να κατεβάσετε όσες εφαρμογές θέλετε μέσω αυτού του android TV box.

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 51,99

Buy Now

Το Google Drive διαθέτει επίσης μια λειτουργία συγχρονισμού που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους από οποιονδήποτε υπολογιστή ή συσκευή συμβατή με το Google Drive.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android που πρέπει να δοκιμάσετε σήμερα. Ακόμα κι αν δεν είστε νέος χρήστης, θα βρείτε αυτές τις εφαρμογές πολύ χρήσιμες. Επίσης, ενημερώστε μας εάν θέλετε να μας προτείνετε άλλες χρήσιμες εφαρμογές Android.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy