φιλοξενία στο cloud

Οι καλύτερες εταιρείες Cloud Hosting 2023 – [Κριτική]

Περιεχόμενα

Καθώς η διαδικτυακή αγορά γυρίζει ολόκληρο τον κόσμο των επιχειρήσεων, πρέπει να συνεισφέρουμε στους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας Ιστού για την προώθηση των επιχειρήσεών μας. Η ευελιξία της ανάπτυξης λύσεων για μια συνεχώς εξελισσόμενη επιχείρηση είναι η ανάγκη της ώρας όχι μόνο για τον πάροχο υπηρεσιών αλλά και για τον πελάτη. Οι καλύτερες εταιρείες λύσεων φιλοξενίας cloud αναπτύσσουν με σχετικά χαμηλότερο κόστος υλοποίησης.  

Η φιλοξενία στο cloud είναι ένας τύπος παρόχου υπηρεσιών φιλοξενίας που καθιστά προσβάσιμες εφαρμογές και ιστότοπους χρησιμοποιώντας πόρους cloud. Στην περίπτωση της φιλοξενίας cloud, ένα δίκτυο συνδεδεμένων εικονικών και φυσικών διακομιστών cloud φιλοξενεί την εφαρμογή ή τον ιστότοπο, αντί να αναπτύσσει λύσεις σε έναν μόνο διακομιστή. 

Η αγορά σήμερα έχει πολλές διαφορετικές επιλογές για το Top best Cloud Hosting και υπάρχει μια πληθώρα επωνυμιών που παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά είναι ευθύνη των χρηστών ή των επενδυτών να εξετάσουν τις διάφορες επιλογές και στη συνέχεια να επιλέξουν αυτή που πιστεύουν ότι ταιριάζει τους καλύτερους. 

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης VPS Hosting

Ακολουθεί μια λεπτομερής ανασκόπηση του ποιες πιστεύουμε ότι είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές των εταιρειών φιλοξενίας cloud που είναι διαθέσιμες στους χρήστες.

Ο κορυφαίος καλύτερος πάροχος φιλοξενίας cloud για το 2023

Υπήρξαν αρκετές μάρκες που μας έχουν ξεχωρίσει όσον αφορά τη φιλοξενία στο cloud. Ας δούμε τώρα μερικές καλύτερες λύσεις φιλοξενίας cloud.
1. Kamatera – Δοκιμάστε το δωρεάν για 1 μήνα
2. ScalaHosting – Συνολικά Καλύτερη Διαχειριζόμενη Φιλοξενία Cloud
3. Hostinger– Συνολικός Διακομιστής Cloud Budget
4. Chemicloud – Συνολικά Καλύτερη Αξιόπιστη Φιλοξενία Cloud
5. Hostarmada – Συνολικά Αξιόπιστη Φιλοξενία
Cloudway6. – Ξεκινήστε για FreeVultr – Εξαιρετικά Αξιόπιστη Πλατφόρμα Cloud
7. Vultr – Εξαιρετικά Αξιόπιστη Πλατφόρμα Cloud
8. DigitalOcean – Ξεκινήστε με πίστωση $200
9. Liquidweb – Συνολικά κορυφαίος καλύτερος αποκλειστικός διακομιστής και διακομιστής Cloud VPS
10. Linode – Ευέλικτο και προσιτό Λύση
11. Φιλοξενία A2 – Γρήγορη και αξιόπιστη φιλοξενία Ιστού
12. InterServer – Συνολικά ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας Cloud VPS
13. Hostwinds – Συνολικά Καλύτερη λύση φιλοξενίας στο cloud
14. DreamHost – Καλύτερη εταιρική φιλοξενία που βασίζεται στο Cloud

1. Καματέρα – Δοκιμάστε το Δωρεάν για 1 μήνα

Η Kamatera ξεκίνησε το 1995 και συλλέγει ανεκτίμητη εμπειρία χωρίς διάλειμμα εδώ και 27 χρόνια και αποτελεί σταθερό μέρος ενός διεθνούς δικτύου παρόχων υπηρεσιών που βασίζονται σε IT, γνωστούς ως OMC Computers. 

Το Kamatera μας βοηθά να αναπτύξουμε το Cloud Server μέσα σε 60 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας το Kubernetes Cluster. Επίσης, είναι γνωστό ότι είναι επεκτάσιμο και ευέλικτο και παρέχει περιθώρια για υψηλό επίπεδο προσαρμογής.

Είναι επίσης μια σχετικά προσιτή λύση που το κάνει αρκετά δημοφιλές στον κλάδο.

Καματέρα Σχετικά

Χαρακτηριστικά

Ας δούμε τώρα τις διάφορες δυνατότητες που παρέχει η Kamatera.

🔶Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών: Το Kamatera συνοδεύεται από μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών χωρίς “χωρίς δέσμευση ούτε κρυφές χρεώσεις” και μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή ανά πάσα στιγμή. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει έναν διακομιστή cloud, 1000 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud, πλήρη πρόσβαση σε λειτουργίες που υπάρχουν στην πλατφόρμα διαχείρισης, ολοκληρωμένη υποστήριξη πελατών και δυνατότητα αναβάθμισης ή υποβάθμισης. Είναι πράγματι ένα ασφαλές στοίχημα για εσάς.

🔶Εύκολο στη χρήση διεπαφή χρήστη: Η διεπαφή χρήστη της Kamatera είναι πολύ απλή και εύκολη στη χρήση, αλλά δεν θα σας παράσχει καμία πρόσθετη βοήθεια από την πλευρά τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, επομένως απαιτεί γνώση τεχνικής ορολογίας και δεξιοτήτων κωδικοποίησης.

🔶Uptime: Η Kamatera μπορεί να υπερηφανεύεται για 99,95% χρόνο λειτουργίας, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς ο χρόνος λειτουργίας είναι απαραίτητος για τη σωστή λειτουργία οποιουδήποτε ιστότοπου. Έχει επομένως στέρεη υποδομή για τους διακομιστές cloud για επιχειρήσεις.

🔶Υποστήριξη: Παρέχουν σημαντικό όγκο πληροφοριών για την υποδομή του και έχουν ενεργή εξυπηρέτηση πελατών. Έχουν επίσης μια καλή ενότητα Συχνών Ερωτήσεων που αντιμετωπίζει πολλές συνήθεις ερωτήσεις. 

Τιμή και σχέδια

Η Καματέρα παρέχει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων μαζί με διακυμάνσεις στις τιμές και πρέπει να κατανοήσει κανείς τη μακροπρόθεσμη προοπτική της επιχείρησής του για να επιλέξει το πρόγραμμα που του ταιριάζει καλύτερα.

Τιμή ΕΜΒΟΛΟ Χώρος στο δισκο εύρος ζώνης 
$4/μήνα1 GB RAM 20 GB SSD 1 TB 
$8/μήνα2 GB RAM 30 GB SSD 1 TB 
$12/μήνα3 GB μνήμης RAM 40 GB SSD1 TB 

🔔 Προσφορά Καματέρα Σεπτέμβριος 2023  – Βιαστείτε! Απλώς ξεκινήστε το 30ήμερο δωρεάν μονοπάτι στην Καματέρα τώρα. ! Χωρίς κρυφές χρεώσεις. 24ωρη υποστήριξη. Μην το χάσετε!


2. ScalaHosting – Συνολικά η καλύτερη διαχείριση Cloud Hosting

Ένα από τα καλύτερα διαχειριζόμενα φιλοξενία cloud που χρησιμοποιεί υποδομή διακομιστών εξοπλισμένη με τεχνολογίες κοπής, όπως απίστευτα γρήγορες μονάδες NVMe SSD και προσαρμοσμένους πίνακες ελέγχου, για να διασφαλιστεί ότι μπορείτε να απολαύσετε τη βέλτιστη απόδοση για τον ιστότοπό σας. 

Επιπλέον, η ScalaHosting έχει εξοπλίσει τους διακομιστές με SShield, το οποίο περιέχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει το 99,998% των επιθέσεων. Έτσι μαζί με την απόδοση, θα έχετε και ασφάλεια υψηλής ποιότητας. 

ScalaHosting

Χαρακτηριστικά

Εδώ σε αυτήν την ενότητα, έχουμε παραθέσει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα της ποιότητας των υπηρεσιών του. 

🔶 Αμέτρητο εύρος ζώνης: Η ScalaHosting εξασφαλίζει τη μέγιστη ισχύ για τον ιστότοπό σας, γι’ αυτό και παρέχουν αμέτρητο εύρος ζώνης με τις υπηρεσίες τους. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όλους τους διατιθέμενους πόρους σας χωρίς καμία διακοπή. 

🔶 Πλήρως ευέλικτοι πόροι: Ανεξάρτητα από το αν διαθέτετε έναν ιστότοπο blogging ή έναν εμπορικό ιστότοπο, μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε τους πόρους σας ανά πάσα στιγμή χωρίς κανέναν περιορισμό. 

🔶 Ισχυρή προσωρινή αποθήκευση: Η προσωρινή μνήμη είναι απλώς ένα αντίγραφο των αρχείων του ιστότοπού σας που είναι αποθηκευμένα στα προγράμματα περιήγησης του χρήστη, έτσι ώστε τα προγράμματα περιήγησής τους να μην χρειάζεται να φορτώνουν όλα τα αρχεία του ιστότοπού σας κάθε φορά που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας.

🔶  Φίλτρο κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων: Το φίλτρο κατά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας της ScalaHosting προστατεύει τον διακομιστή σας από τυχόν εισερχόμενα ή εξερχόμενα ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

Τιμή και σχέδια 

Ελέγξτε τον πίνακα που επισυνάπτεται παρακάτω για να κατανοήσετε την αξία της υπηρεσίας τους και εάν ταιριάζει στον ιστότοπό σας ή όχι. 

Κατασκευή #1Κατασκευή #2Κατασκευή #3Κατασκευή #4
2 πυρήνες CPU4 πυρήνες CPU8 πυρήνες CPU12 πυρήνες CPU
4 GB RAM8 GB RAM16 GB RAM24 GB RAM
50 GB NVMe SSD100 GB NVMe SSD150 GB NVMe SSD200 GB NVMe SSD
ΑΜΕΤΡΗΤΟ Εύρος ζώνηςΑΜΕΤΡΗΤΟ Εύρος ζώνηςΑΜΕΤΡΗΤΟ Εύρος ζώνηςΑΜΕΤΡΗΤΟ Εύρος ζώνης
29,95 $ /μήνα63,95 $ /μήνα121,95 $ /μήνα179,95 $ /μήνα

🔔 Προσφορά ScalaHosting Σεπτέμβριος, 2023 –  Για Προσφορά Περιορισμένου Χρόνου Η ScalaHosting  προσφέρει επί του παρόντος ΕΚΠΤΩΣΗ έως και 36%. Αποκτήστε επιπλέον ΕΚΠΤΩΣΗ 10% με τον χαρούμενο κωδικό κουπονιού “ GOOGIEHOST ”. Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά τώρα και εξοικονομήστε περισσότερα στη  συνδρομή σας στο ScalaHosting Cloud Server .


3. Hostinger- Συνολικός προϋπολογισμός Cloud Server 

Η φιλοξενία web Hostinger cloud είναι αξιόπιστη, επεκτάσιμη και ασφαλής. Η φιλοξενία cloud του Hostinger σας προσφέρει την καλύτερη απόδοση και ευελιξία. Η φιλοξενία cloud του Hostinger σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε εύκολα το σχέδιό σας για να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες του ιστότοπού σας, ανεξάρτητα από το αν περιμένετε αύξηση της επισκεψιμότητας ή αυξημένη χρήση δεδομένων.

Η φιλοξενία cloud του Hostinger εγγυάται υψηλό χρόνο λειτουργίας, έτσι ο ιστότοπός σας θα είναι πάντα προσβάσιμος στους επισκέπτες.

Η φιλοξενία cloud του Hostinger έχει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων ασφαλείας. Το Hostinger προσφέρει λειτουργίες ασφαλείας, όπως δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, πιστοποιητικά SSL και προστασία DDoS για να διατηρήσετε τον ιστότοπο και τα δεδομένα σας ασφαλή.

hostinger περίπου

Η τεχνολογία απομονωμένου κοντέινερ του Hostinger προστατεύει τον ιστότοπό σας από άλλους χρήστες που χρησιμοποιούν τον ίδιο διακομιστή. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Τα προγράμματα φιλοξενίας cloud Hostinger ξεκινούν από 9,99 $ ανά μήνα. Το Hostinger προσφέρει έναν φιλικό προς το χρήστη πίνακα ελέγχου και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας για όλες τις ανάγκες σας στον ιστό.

Χαρακτηριστικά

Ας δούμε τώρα τις διάφορες δυνατότητες που παρέχονται από το Hostinger.

🔶 Ασυναγώνιστη ταχύτητα: Με το Hostinger Cloud Hosting, απολαύστε αστραπιαίες ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπου και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

🔶 Εξαιρετικά επεκτάσιμο: Το Hostinger Cloud Hosting προσφέρει την ευελιξία να κλιμακώνετε τους πόρους σας καθώς μεγαλώνει ο ιστότοπός σας, χωρίς να ανησυχείτε για προβλήματα διακοπής λειτουργίας ή απόδοσης.

🔶 Εύκολο στη χρήση: Με έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου και εύχρηστα εργαλεία, η διαχείριση του ιστότοπού σας και των πόρων σας στο Hostinger Cloud Hosting είναι παιχνιδάκι.

🔶 Αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας: Το Hostinger Cloud Hosting εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας είναι πάντα προσβάσιμος και διαθέσιμος για τους επισκέπτες σας.

🔶 Προηγμένη ασφάλεια: Το Hostinger Cloud Hosting διαθέτει προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας, όπως πιστοποιητικά SSL, τείχη προστασίας και σαρωτές κακόβουλου λογισμικού, για να διατηρεί τον ιστότοπό σας ασφαλή από διαδικτυακές απειλές.

🔶 Προσιτή τιμολόγηση: Το Hostinger Cloud Hosting προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις και ιδιώτες που αναζητούν αξιόπιστες, υψηλής απόδοσης λύσεις φιλοξενίας cloud.

🔶 Υποστήριξη 24/7: Με το Hostinger Cloud Hosting, απολαύστε υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο από μια ομάδα έμπειρων και φιλικών ειδικών που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν με οποιοδήποτε ζήτημα ή απορία.

🔶 Παγκόσμια Κέντρα Δεδομένων: Το Hostinger Cloud Hosting διαθέτει κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε μια τοποθεσία πιο κοντά στο κοινό-στόχο σας, 2 εξασφαλίζοντας μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτωσης και καλύτερη εμπειρία χρήστη.

🔶 Φιλική προς τον χρήστη διεπαφή: Το Hostinger Cloud Hosting έχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που διευκολύνει τους αρχάριους και τους ειδικούς να διαχειρίζονται εύκολα τους ιστότοπούς τους.

Hostinger Price and Plans 

Η Hostinger προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας cloud για να ταιριάζει σε κάθε προϋπολογισμό και ανάγκες ιστότοπου. Κάθε σχέδιο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει βέλτιστη απόδοση, αξιοπιστία και ασφάλεια. Παρακάτω είναι ο πίνακας με τα διάφορα σχέδια, χαρακτηριστικά και επιλογές τιμολόγησης:

Όνομα σχεδίουΤιμή/ΜήναΕΜΒΟΛΟΠυρήνες CPUΑποθήκευσηεύρος ζώνης
Εκκίνηση Cloud$9.993 GB2200 GBΑπεριόριστος*
Cloud Professional$14.996 GB4250 GBΑπεριόριστος*
Cloud Enterprise $29.9912 GB6300 GBΑπεριόριστος*

Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει υποστήριξη πελατών 24/7, αποκλειστική διεύθυνση IP, δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

🔔 Προσφορά Hostinger Σεπτέμβριος, 2023 – Η Hostinger προσφέρει επί του παρόντος ΕΚΠΤΩΣΗ έως και 75% για Προσφορά Περιορισμένου Χρόνου. Αποκτήστε επιπλέον ΕΚΠΤΩΣΗ 7% με τον κωδικό κουπονιού «SAVEBIG». Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά τώρα και εξοικονομήστε περισσότερα στη συνδρομή σας στο Hostinger.


4. Chemicloud – Συνολικά το καλύτερο αξιόπιστο Cloud Hosting

Και με περισσότερα από 11 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να απολαύσετε τη βέλτιστη απόδοση για τον ιστότοπό σας. 

Επιπλέον, σας προτείνουν να επιλέξετε το πλησιέστερο κέντρο δεδομένων για να ελαχιστοποιήσετε την καθυστέρηση όσο το δυνατόν περισσότερο και να έχετε απίστευτα γρήγορη απόδοση.

χημικό σύννεφο περίπου

Χαρακτηριστικά 

Θα συζητήσουμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του εδώ σε αυτήν την ενότητα, ώστε να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα της ποιότητας των υπηρεσιών του. 

🔶 Ισχυροί επεξεργαστές CPU: Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πτυχή του Chemicloud είναι ότι χρησιμοποιούν την τελευταία σειρά επεξεργαστών AMD EPYC, η οποία είναι πολύ δημοφιλής για το χειρισμό περιβαλλόντων πολλαπλής επεξεργασίας. 

🔶 Δωρεάν cPanel: Όσοι έχουν ήδη φιλοξενήσει μια ιστοσελίδα στο παρελθόν θα γνωρίζουν σίγουρα το cPanel, αν όχι, είναι ένας από τους καλύτερους πίνακες ελέγχου υψηλής ποιότητας που διατίθενται στην αγορά!! Και το ChemiCloud σας παρέχει δωρεάν!! 

🔶 Εγγύηση υψηλού χρόνου λειτουργίας: Το καλύτερο μέρος για το Chemicloud είναι ότι σας παρέχει υπηρεσίες με εγγύηση υψηλού χρόνου λειτουργίας 99,99%, για να σας διασφαλίσει τη μέγιστη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας στο διαδίκτυο. 

🔶 Υποστήριξη πελατών 24*7: Με μια αφοσιωμένη ομάδα πιστοποιημένων τεχνικών εμπειρογνωμόνων για την παροχή υποστήριξης σε κάθε στάδιο της διαδικτυακής σας σύνδεσης και τη διασφάλιση ότι λύνουν άμεσα τις απορίες σας.

Τιμή και σχέδια 

Έχουμε επισυνάψει έναν παρακάτω πίνακα για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε αν ταιριάζει στον ιστότοπό σας ή όχι. 

σύννεφο 1 σύννεφο 2σύννεφο 3σύννεφο 4 
2 CPU4 CPU6 CPU8 CPU
4 GB RAM8 GB μνήμης RAM16 GB RAM32 GB μνήμης RAM
80 GB NVMe160 GB NVMe320 GB NVMe640 GB NVMe
Εύρος ζώνης 4 TBΕύρος ζώνης 5 TBΕύρος ζώνης 6 TBΕύρος ζώνης 7 TB
34,97 $/μήνα55,97 $/μήνα97,97 $/μήνα181,97 $/μήνα

🔔 Προσφορά Chemicloud Σεπτέμβριος 2023 – Χρειάζεστε κωδικό κουπονιού Chemicloud; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με αυτό. Ακολουθεί ο κωδικός κουπονιού 100% Verified & Active Chemicloud – Έκπτωση 70% μόνο για νέους χρήστες “GoogieHost” . Μην το χάσετε!


5. HostArmada – Συνολικά το αξιόπιστο Cloud Hosting

Το HostArmada είναι ένα από τα web hosting που βασίζονται στο cloud που χρησιμοποιεί τους καλύτερους διακομιστές που είναι εξοπλισμένοι με τις τελευταίες τεχνολογίες!!

Όπως οι πιο πρόσφατοι δίσκοι NVMe SSD, ισχυροί επεξεργαστές AMD και πολλά άλλα.  

Μα γιατί? Βασικά για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να απολαύσετε τη βέλτιστη απόδοση για τον ιστότοπό σας και επίσης να διατηρήσετε όσο το δυνατόν υψηλότερο χρόνο λειτουργίας. 

Hostarmada Περίπου

Χαρακτηριστικά

Εδώ είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα της ποιότητας των υπηρεσιών του. 

🔶 Διακομιστές εξοπλισμένοι με NVMe SSD: Μία από τις καλύτερες πτυχές του HostAramada είναι ότι έχουν εξοπλίσει τους διακομιστές τους με μονάδες NVMe SSD που είναι πολύ δημοφιλείς για τις εκπληκτικές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων τους.

🔶 LiteSpeed ​​Cache: Ο HostAramada σάς παρέχει υπηρεσίες που υποστηρίζονται από διακομιστές web cache LiteSpeed ​​που είναι οι καλύτεροι και ταχύτεροι διακομιστές ιστού που διατίθενται στην αγορά. 

🔶Δωρεάν τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού: Για να διασφαλίσετε ότι είστε απόλυτα ασφαλείς έναντι οποιουδήποτε είδους επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, όπως κακόβουλο λογισμικό, DDoS, ωμή βία ή κάθε άλλου είδους κακόβουλες επιθέσεις. 

🔶Εικονικοί διακομιστές KVM: εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ, τότε πρέπει να έχετε συνειδητοποιήσει ότι μερικές φορές οι διακομιστές γίνονται ασταθείς, αλλά το HostArmada χρησιμοποιεί τους πιο πρόσφατους εικονικούς διακομιστές KVM που είναι ο καλύτερος διακομιστής για τη δημιουργία σταθερών VPS. 

Τιμή και σχέδια

Εδώ σε αυτήν την ενότητα, θα συζητήσουμε την τιμή και τα σχέδιά του για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε αν ταιριάζει στον ιστότοπό σας ή όχι. 

Web Shuttleταξίδια στο διαδίκτυοWeb RaiderΜεταφορέας τοποθεσίας
Απεριόριστες ιστοσελίδεςΑπεριόριστες ιστοσελίδεςΑπεριόριστες ιστοσελίδεςΑπεριόριστες ιστοσελίδες
Αποθηκευτικός χώρος 50 GB SSD80 GB αποθήκευσης SSD160 GB αποθήκευσης SSD320 GB αποθήκευσης SSD
CPU 1 πυρήναCPU 2 πυρήνωνCPU 4 πυρήνωνCPU 6 πυρήνων
2 GB RAM4 GB RAM8 GB μνήμης RAM16 GB RAM
Εύρος ζώνης 2 TBΕύρος ζώνης 4 TBΕύρος ζώνης 5 TBΕύρος ζώνης 8 TB
41,21 $/μήνα48,71 $/μήνα63,71 $/μήνα101,21 $/μήνα

🔔 Προσφορά HostArmada Σεπτέμβριος 2023 – Χρειάζεστε κωδικό κουπονιού Host Armada; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με αυτό. Ακολουθεί ο 100% λειτουργικός κωδικός κουπονιού HostArmada “GOOGIEHOST75” και εξοικονομήστε Άμεση ΕΚΠΤΩΣΗ 75% σε όλα τα κοινά προγράμματα φιλοξενίας.


6. Cloudways – Ξεκινήστε δωρεάν

Είστε λοιπόν αρχάριος και αναζητάτε έναν εύχρηστο και καλύτερο πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας cloud; Τότε το Cloudways θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς!!

 Επειδή σας παρέχει έναν πλήρως διαχειριζόμενο διακομιστή των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας cloud της βιομηχανίας όπως Linode, AWS κ.λπ. 

Επιπλέον, σας παρέχουν επίσης πλήρη υποστήριξη με την υπηρεσία, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα ομαλό διαδικτυακό ταξίδι. Έτσι, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους οποιαδήποτε στιγμή αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους διακομιστές. 

σύννεφα περίπου

Χαρακτηριστικά 

Έχουμε αναφέρει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του εδώ σε αυτήν την ενότητα παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε και να καταλάβετε αν ταιριάζει στον ιστότοπό σας ή όχι. 

🔶 Πλήρως διαχειριζόμενα πακέτα Cloud: Η Cloudways δημιούργησε τα πακέτα πόρων cloud (Πλήρης διαχείριση) τα οποία μπορείτε να επιλέξετε με ένα μόνο κλικ. Άρα δεν έχει σημασία αν είσαι αρχάριος ή επαγγελματίας!! Μπορείτε εύκολα να χειριστείτε τους διακομιστές σας. 

🔶 Υψηλή απόδοση: Όπως σας είπαμε παραπάνω, η CloudWays σας παρέχει τα καλύτερα πακέτα φιλοξενίας κορυφαίων παρόχων φιλοξενίας cloud. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε μια πραγματικά εκπληκτική απόδοση για τον ιστότοπό σας. 

🔶 Δωρεάν πιστοποιητικό SSL: Το CloudWays σάς παρέχει ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL το οποίο παρέχει ένα πρωτόκολλο δικτύου βασισμένο σε κρυπτογράφηση για τον ιστότοπό σας. Το SSL προστατεύει τον ιστότοπό σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. 

🔶 Δωρεάν δοκιμή: Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πτυχή του Cloudways είναι ότι σας παρέχει υπηρεσίες με δωρεάν δοκιμή 3 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την ποιότητα της υπηρεσίας τους. 

Τιμή και σχέδια 

Εδώ σε αυτήν την ενότητα, έχουμε παραθέσει την τιμή και τα σχέδια του DigitalOcean, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το αν ταιριάζει στον ιστότοπό σας ή όχι. 

$12/μήνα26 $/μήνα$50/μήνα96 $/μήνα
RAM 1 GBRAM 2 GBRAM 4 GBRAM 8 GB
Επεξεργαστής 1 CoreΕπεξεργαστής 1 CoreΕπεξεργαστής 2 CoreΕπεξεργαστής 4 πυρήνων
Αποθηκευτικός χώρος 25 GBΑποθηκευτικός χώρος 50 GBΑποθηκευτικός χώρος 80 GBΑποθηκευτικός χώρος 160 GB
Εύρος ζώνης 1 TBΕύρος ζώνης 2 TBΕύρος ζώνης 4 TBΕύρος ζώνης 5 TB

🔔 Προσφορά Cloudways Σεπτέμβριος 2023 – Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η προσφορά Cloudways *Δοκιμαστική περίοδος 3 ημερών χωρίς πιστωτική κάρτα. Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά τώρα και εξοικονομήστε περισσότερα στη συνδρομή σας στο Cloudways Cloud Server. Αποκτήστε επιπλέον έκπτωση 20% με το Coupon Special20 .


7. Vultr – Ultra-Reliable Cloud Platform

Το Vultr είναι ένας άλλος πάροχος υπολογιστών cloud που δραστηριοποιείται εδώ και πολύ καιρό.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον περίπλοκο κόσμο των διαδικτυακών κεντρικών υπολογιστών, έχουν βάλει ως αποστολή τους να απλοποιήσουν το cloud και να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές. 

Vultr Σχετικά

Χαρακτηριστικά

Ας δούμε τώρα τις δυνατότητες που παρέχει το Vultr:

🔶 Μεγάλη ποικιλία κέντρων δεδομένων: λειτουργούν σε 15 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί υποδεικνύει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας. Την άλλη μέρα η Μα το έβαλε στο κάνιστρο.

🔶 Υποστήριξη: έχει καλή εξυπηρέτηση πελατών ότι εκτιμά την υποστήριξή μου και περιέχει επίσης μια μεγάλη βάση γνώσεων μέσω συχνών ερωτήσεων που βοηθούν στην απάντηση σε όλα τα ερωτήματά σας. 

🔶 Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος: με τα μηνιαία όρια που περιορίζονται στις 28 ημέρες, δεν θα χρειαστεί ποτέ να πληρώσετε περισσότερες από 672 ώρες σε κανένα μήνα. Είναι ευέλικτο και ως εκ τούτου μπορούν να συμπεριληφθούν νέα χαρακτηριστικά σύμφωνα με την προσαρμογή.

🔶 Πίνακας ελέγχου πλούσιος σε χαρακτηριστικά: βοηθά τους χρήστες να ενσωματώσουν τον σωστό τύπο διαμορφώσεων και βελτιστοποιεί την προσαρμογή. 

🔶Ωριαία χρέωση: η έννοια της ωριαίας χρέωσης είναι χρήσιμη επειδή μειώνει τον χαμένο χρόνο και χρήμα, καθώς οι άνθρωποι μπορούν να πληρώσουν μόνο για εκείνους τους πόρους που έχουν χρησιμοποιήσει.

Τιμή και σχέδια 

Το Vultr προσφέρει 8 δημόσιους διακομιστές cloud και 4 αποκλειστικά προγράμματα διακομιστών cloud και έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε μηνιαία ή ωριαία. Μπορείτε να δείτε τον ιστότοπό τους για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ίδιο.

$5/μήνα$10/μήνα$20/μήνα
25 GB55 GB80 GB
1,00 TB2,00 TB3,00 TB
1 GB2 GB4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ
1 vCPU1 vCPU2 vCPU

🔔 Προσφορά Vultr Σεπτέμβριος, 2023 –  Για Προσφορά Περιορισμένου Χρόνου Η Vultr Προσφέρει  50 $ χωρίς πίστωση Πίστωση μόνο για νέο χρήστη Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά τώρα και εξοικονομήστε περισσότερα στη συνδρομή σας στο  Vultr  Server.


8. DigitalOcean – Ξεκινήστε με πίστωση 200 $

Το DigitalOcean είναι μια πλατφόρμα υποδομής ως υπηρεσίας (IaaS) που λειτουργεί εκτός Νέας Υόρκης και είναι γνωστή για την υποστήριξή της σε διαχειριζόμενα συμπλέγματα Kubernetes και τη δυνατότητα « Droplets ».

Παρέχει μια σειρά από διαφορετικά χαρακτηριστικά που πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά.

DigitalOcean Σχετικά

Χαρακτηριστικά

Ας δούμε τις διάφορες δυνατότητες που παρέχονται από το DigitalOcean:

🔶 Επεκτασιμότητα: σας επιτρέπει να αυξήσετε, να μειώσετε ή να μετακινηθείτε μεταξύ Droplets που είναι στην πραγματικότητα εικονικές μηχανές, έτσι ώστε να είναι δυνατή η διαχείριση της κυκλοφορίας μεταξύ των μηχανών.

🔶Ωριαία χρέωση: προσφέρει μια επιλογή ωριαίας χρέωσης που είναι κάπως ασυνήθιστο χαρακτηριστικό.

🔶Ασφάλεια: χρησιμοποιούν τείχη προστασίας cloud, ιδιωτική δικτύωση, εξουσιοδότηση δύο παραγόντων και κεντρική χρέωση για το ίδιο.

🔶 Παρακολούθηση: βοηθά στην παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του διακομιστή, αποτρέποντας έτσι την ταχεία αποσύνθεση οποιουδήποτε. Παρέχει ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Κάποιος μπορεί να δημιουργήσει διαχειριζόμενα συμπλέγματα Kubernetes που οδηγούν σε παγκόσμια διαθεσιμότητα.

Τιμή και σχέδια

Παρέχει διαφορετικές τιμές για διαφορετικά σχέδια, αλλά όλα τα σχέδια είναι στην πραγματικότητα πολύ ευέλικτα και αξιόπιστα, ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν την αναβάθμιση πολύ αποτελεσματικά. 

$12/μήνα$50/μήνα26 $/μήνα96 $/μήνα
RAM 1 GBRAM 4 GBRAM 2 GBRAM 8 GB
Επεξεργαστής 1 CoreΕπεξεργαστής 2 CoreΕπεξεργαστής 1 CoreΕπεξεργαστής 4 πυρήνων
Αποθηκευτικός χώρος 25 GBΑποθηκευτικός χώρος 80 GBΑποθηκευτικός χώρος 50 GBΑποθηκευτικός χώρος 160 GB
Εύρος ζώνης 1 TBΕύρος ζώνης 4 TBΕύρος ζώνης 2 TBΕύρος ζώνης 5 TB

🔔 Προσφορά DigitalOcean Σεπτέμβριος, 2023 –  Προσφορά για περιορισμένο χρόνο Προσφορά DigitalOcean  200$ Δωρεάν πίστωση Πίστωση μόνο για νέο χρήστη Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά τώρα και εξοικονομήστε περισσότερα στη συνδρομή σας  στο DigitalOcean  Server.


9. Liquidweb – Συνολικά Κορυφαίος καλύτερος αποκλειστικός διακομιστής και διακομιστής Cloud VPS

Παρά την παροχή υψηλής ποιότητας και των καλύτερων υπηρεσιών cloud hosting της αγοράς!! Το LiquidWeb είναι ένας αρκετά υποτιμημένος πάροχος υπηρεσιών. 

Και ακόμα, το έχουμε αναφέρει στη λίστα μας, χάρη στα χαρακτηριστικά του που τράβηξαν αμέσως την προσοχή μας όταν προσγειωθήκαμε στον ιστότοπό του.

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πτυχή του είναι ότι το LiquidWeb παρέχει πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες, επομένως, παρόλο που δεν έχετε τεχνική εξειδίκευση, μπορείτε εύκολα να χειρίζεστε τους διακομιστές τους. 

Liquidweb

Χαρακτηριστικά

Ας συζητήσουμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε να πάρετε μια σοφή απόφαση και να κατανοήσετε την ποιότητα που θα απολαύσετε με τις υπηρεσίες του. 

🔶 Cloudflare CDN: αν δεν γνωρίζετε τα CDN, είναι βασικά διακομιστές συμπλέγματος που δημιουργήθηκαν με σκοπό την ελαχιστοποίηση του λανθάνοντος χρόνου φόρτωσης ιστότοπου. Το LiquiWeb σας παρέχει το Cloudflare CDN, το οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή CDN που διατίθενται στην αγορά. 

🔶Υλικό εταιρικής ποιότητας: Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πτυχή του LiquidWeb είναι ότι χρησιμοποιούν εξοπλισμό διακομιστή υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσουν ότι μπορείτε να απολαύσετε τη βέλτιστη απόδοση για τον ιστότοπό σας.

🔶Προστασία DDoS πολλαπλών επιπέδων: Το DDoS σημαίνει επίθεση κατανεμημένης άρνησης υπηρεσιών που έχει σκοπό να καταρρεύσει τον ιστότοπό σας μέσω μιας βιαστικής επίθεσης ψεύτικων χρηστών ρομπότ. Αλλά μην ανησυχείτε όταν έχετε φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας με διακομιστές πολλαπλών επιπέδων προστασίας DDoS της LiquidWeb. 

🔶 Root Access: Εάν έχετε φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας στους διακομιστές cloud χωρίς να έχετε πρόσβαση root σε αυτόν, τότε έχετε κυριολεκτικά σπαταλήσει τα χρήματά σας. Αλλά επειδή το LiquidWeb είναι ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας, θα έχετε πρόσβαση root στις υπηρεσίες του. 

Τιμή και σχέδια

Έχουμε επισυνάψει έναν πίνακα παρακάτω που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την αξία της υπηρεσίας τους και εάν θα είναι μια σοφή απόφαση για εσάς ή όχι. 

Intel Xeon E3-1230 v6Intel Xeon E3-1230 v6Intel Xeon E5-1650 v4
16 GB RAM32 GB μνήμης RAM32 GB μνήμης RAM
408 GB SSD RAID-1918 GB SSD RAID-10917 GB SSD RAID-10
Εύρος ζώνης 5 TBΕύρος ζώνης 5 TBΕύρος ζώνης 5 TB
149 $/μήνα189 $/μήνα219 $/μήνα

🔔 Προσφορά Liquidweb Σεπτέμβριος, 2023 – Η Liquideweb προσφέρει επί του παρόντος ΕΚΠΤΩΣΗ 25% για 4 μήνες. σε Μηνιαία Προγράμματα με Κωδικό LW25CLOUD ††† έκπτωση Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά τώρα και εξοικονομήστε περισσότερα στη συνδρομή σας Liquideweb


10. Linode – Ευέλικτη & Προσιτή Λύση Φιλοξενίας

Όταν πρόκειται για τον καλύτερο πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας cloud, δεν μπορεί ποτέ να είναι εκτός προσοχής, επειδή παρέχει πολλές εκπληκτικές δυνατότητες που μπορούν να κάνουν την εφαρμογή σας πολύ γρήγορη.

Για παράδειγμα, έχουν φιλοξενήσει την εφαρμογή σας σε διακομιστές εξοπλισμένους με 100% καθαρές μονάδες SSD, έτσι ώστε να έχετε εκπληκτική γρήγορη απόδοση για την εφαρμογή σας. 

Επιπλέον, η Linode σάς παρέχει την καλύτερη αγορά του κλάδου όπου μπορείτε να αποκτήσετε τα καλύτερα σενάρια ή πόρους που θέλετε για να βελτιώσετε την απόδοση της εφαρμογής σας. 

Οι καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας cloud 2023 – Κορυφαία #14 [Κριτική]

Χαρακτηριστικά

Εδώ σε αυτήν την ενότητα, έχουμε παραθέσει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το επίπεδο απόδοσης που θα έχετε με τους διακομιστές του. 

🔶 Πλήρως προστατευμένο DDoS: Το DDoS σημαίνει επίθεση κατανεμημένης άρνησης υπηρεσιών που έχει σκοπό να στεγνώσει όλους τους πόρους σας και να καταρρεύσει την εφαρμογή σας. Αλλά μην ανησυχείτε όταν είστε με τους διακομιστές της Linode που προστατεύονται από DDoS. 

🔶 Αυτοματοποιημένα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας: Όλα χάρη στις δυνατότητες αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, η Linode θα δημιουργεί πάντα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του ιστότοπού σας που είναι αποθηκευμένα στους διακομιστές της, ώστε να μπορείτε να τα επαναφέρετε σε περίπτωση που συμβεί κάποια ατυχία. 

🔶Υποστήριξη πολλαπλών πινάκων ελέγχου: Αισθάνεστε άνετα να εργάζεστε με το cPanel ή θέλετε το Plesk για τον ιστότοπό σας; Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία ελέγχου που επιθυμείτε στο Linode, χάρη στην εκτεταμένη αγορά τους!! 

🔶 Υποστήριξη πελατών 24*7: Χάρη στην αφοσιωμένη ομάδα τεχνικών εμπειρογνωμόνων τους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους ανά πάσα στιγμή σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους διακομιστές σας. Η ομάδα των ειδικών της είναι πολύ δημοφιλής για την παροχή άμεσων απαντήσεων στα προβλήματά σας. 

Τιμή και σχέδια

Μπορείτε να δείτε τα σχέδια για να κατανοήσετε τις υπηρεσίες τους! Έχουμε αναφέρει τιμές μαζί με τους πόρους που θα λάβετε με τα σχέδιά σας. 

ΠεριγραφήΗμερομηνία δημοσίευσηςΔημοσίευσεΕξοδοςεύρος ζώνης
Αφιερωμένο 4 GB$30/μήνα4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ80 GB4 TB
Αφιερωμένο 8 GB$608 GB160 GB5 TB
Αφιερωμένο 16 GB$12016 GB320 GB6 TB
Αφιερωμένο 32 GB$24032 GB640 GB7 TB

11. A2Hosting – Γρήγορη και αξιόπιστη φιλοξενία Ιστού

Η A2 Hosting Services, που ιδρύθηκε το 2003 στο Μίσιγκαν, δραστηριοποιείται εδώ και πολύ καιρό και παρέχει υπηρεσίες σε προσιτό κόστος, γεγονός που είναι ένας από τους λόγους που είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στον κλάδο. 

Είναι περισσότερο γνωστοί για την ταχύτητα.

A2 Φιλοξενία Σχετικά

Χαρακτηριστικά

Οι δυνατότητες που παρέχονται από τη φιλοξενία A2 περιλαμβάνουν :

🔶 Ταχύτητα φόρτωσης σελίδας: Παρέχουν εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας 288 ms, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου και τη διατήρηση των πελατών. Έδειξαν μια σταδιακή αύξηση της ταχύτητάς τους με τα χρόνια και τους βγήκε σε καλό.

🔶Απίστευτο χρόνο λειτουργίας: Παρέχουν εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας 99.985 που είναι αστραπιαία, θα χρειαστεί αυτό το επίπεδο ταχύτητας για να τα πάει καλά ο ιστότοπός σας γιατί θα βοηθήσει τον ιστότοπο να συμβαδίζει με την εισερχόμενη επισκεψιμότητα μόλις αρχίσει να επεκτείνεται η επιχείρηση και θα βοηθήσει επίσης Ο ιστότοπός σας κατατάσσεται καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης.

🔶Παρακολούθηση διακομιστή: Αποδίδουν στο υψηλότερο επίπεδο της χωρητικότητάς τους, παρά το γεγονός ότι διαθέτουν πρόσθετα χαρακτηριστικά για απόλυτη ασφάλεια και παρέχουν παρακολούθηση διακομιστή 24×7 που τους βοηθά να αποτρέψουν προβλήματα πριν προκαλέσουν τους διακομιστές των χρηστών. Οι διακομιστές τους προστατεύονται από το HackScan, το οποίο είναι μια υπηρεσία παρακολούθησης 24×7 που σαρώνει για κακόβουλο λογισμικό. Εγγυούνται επίσης επεκτάσιμα κέντρα δεδομένων που προστατεύουν τον ιστότοπό σας από DDoS. 

🔶 Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου: Σας παρέχουν μια επιλογή για 25 δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπου, εάν πηγαίνετε με τον μεταπωλητή, αποκλειστική ή διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS, αλλά εάν επιλέξετε πολλούς ιστότοπους, τότε σας κοστίζουν 10 $ ανά ιστότοπο επιπλέον.

🔶  Οποιαδήποτε χρονική εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Παρέχουν μια πολύ ασυνήθιστη χρονική εγγύηση επιστροφής χρημάτων, ώστε να λαμβάνετε ολόκληρο το ποσό σας πίσω εάν αποφασίσετε να ακυρώσετε εντός των πρώτων 30 ημερών. Ορισμένες πτυχές όπως το όνομα τομέα και η μετεγκατάσταση δεν επιστρέφονται, αλλά μπορείτε να διατηρήσετε το όνομα τομέα ή οτιδήποτε άλλο δεν επιστρέφεται. Επίσης, το αίτημα πρέπει να υποβληθεί εντός 30 ημερών για την επιστροφή χρημάτων.

🔶 Green Web Hosting: Η A2Hosting έχει γίνει πράσινη με τις υπηρεσίες της και ακολούθησε την πόλη καταγωγής της, η οποία είναι το έδαφος για περιβαλλοντικά μέτρα. Φροντίζει για τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον πόρων. 

Τιμή και σχέδια 

Παρέχει διαφορετικά σχέδια όπως Κοινόχρηστη φιλοξενία ιστού, φιλοξενία WordPress, φιλοξενία VPS, φιλοξενία μεταπωλητών και φιλοξενία αποκλειστικού διακομιστή σε ποικίλες τιμές.

Με βάση το μέγεθος και τον τύπο της επιχείρησής σας, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο του προγράμματος που χρειάζεστε, το οποίο θα πρέπει να είναι αρκετά βολικό, δεδομένου ότι μπορούν να φιλοξενήσουν όλους τους τύπους επιχειρήσεων, από μικρές έως επιχειρήσεις.

Ανελκυστήρας 4 Ανελκυστήρας 8Ανελκυστήρας 168 Μαχ
39,99 $/μήνα54,99 $/μήνα$67.9959,99 $/μήνα
4 GB RAM8 GB RAM 16 GB RAM 8 GB RAM 
150 GB αποθήκευσης SSD 250 GB αποθήκευσης SSD Αποθηκευτικός χώρος SSD 450 GB150 GB NVMe SSD
Εύρος ζώνης 2 TB Εύρος ζώνης 3 TB Εύρος ζώνης 4 TB Εύρος ζώνης 2 TB 

🔔 Προσφορά A2Hosting Σεπτέμβριος, 2023 – Προσφορά περιορισμένου χρόνου Εξοικονομήστε 48% ΕΚΠΤΩΣΗ στα προγράμματα A2Hosting Cloud. Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά τώρα και εξοικονομήστε περισσότερα στη συνδρομή σας στο A2Hosting Cloud Server.


12. InterServer – Συνολικά ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας Cloud VPS

Η Interserver δραστηριοποιείται από το 1999 τα τελευταία 23 χρόνια και λειτουργεί με βάση τις βασικές αρχές της ποιότητας, εξυπηρέτησης και υποστήριξης με τις οποίες έχουν συμβαδίσει όλα αυτά τα χρόνια. 

Λειτουργούν εκτός του Νιου Τζέρσεϋ και έχουν βελτιώσει σταδιακά τις προσφορές προϊόντων τους με τα χρόνια και σίγουρα θα πρέπει να ελέγξετε μερικές από τις πολύ ενδιαφέρουσες δυνατότητες που παρέχουν.

Interserver Σχετικά

Χαρακτηριστικά

Ας δούμε τώρα τις διάφορες δυνατότητες που παρέχει ο Interserver:

🔶 Ιδιωτικό κέντρο δεδομένων: Το Interserver περιλαμβάνει ιδιόκτητους διακομιστές δεδομένων έτσι ώστε οι διακομιστές να δημιουργούνται και να υποστηρίζονται από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Τα κέντρα δεδομένων δεν λειτουργούν με πλήρη χωρητικότητα, δίνοντας έτσι σε εσάς και την επιχείρησή σας τον απαιτούμενο χώρο για επέκταση.

🔶 Uptime: Ο Interserver εγγυάται 100% χρόνο λειτουργίας μαζί με πλήρη αυτόματη απόλυση που συμβάλλει στην εξαιρετική ταχύτητα και διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας παραμένει εντυπωσιακός διαρκώς. 

🔶 Δωρεάν μετεγκαταστάσεις: Ο Interserver παρέχει δωρεάν μετεγκαταστάσεις που σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να μεταφέρουν τους ιστότοπούς τους στον νέο τους λογαριασμό με τον λιγότερο χρόνο διακοπής λειτουργίας. Βοηθά στη μεταφορά της εγγραφής του τομέα σας μαζί με δωρεάν μετεγκατάσταση, ώστε να είναι το κεράσι στην τούρτα.

🔶 Περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης: Ο Interserver διαθέτει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης, ιστότοπους, email και βάσεις δεδομένων. Περιλαμβάνει επίσης δωρεάν πιστοποιητικά SSL που βοηθούν στην ενίσχυση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας της πλατφόρμας.

🔶 Ισχυρή εξυπηρέτηση πελατών: Η Interserver διαθέτει πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών που εξασφαλίζει 24ωρη παρακολούθηση από το προσωπικό μέσω ζωντανών συνομιλιών, εισιτηρίων email και τηλεφωνικών κλήσεων. Περιλαμβάνει επίσης τακτικά αντίγραφα ασφαλείας που θα σας αποτρέψουν από το να χάσετε δεδομένα.

🔶 Εύκολο στη χρήση: Ο InterServer συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή των υπηρεσιών φιλοξενίας. Έρχεται με μια εύχρηστη διεπαφή που είναι καθαρή και μινιμαλιστική, επομένως είναι πολύ χρήσιμη για τους νέους χρήστες.

Τιμή και σχέδια 

Παρέχει δύο τύπους φιλοξενίας σε γενικές γραμμές – Τυπικό Web Hosting και ASP.NET Web Hosting. Ο InterServer συνοδεύεται από εγγύηση κλειδώματος τιμής που σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να αισθάνονται πιέσεις για τυχόν συνδρομές διάρκειας ενός έτους και παρέχουν στους χρήστες τους μια λεπτομερή ιδέα για το μακροπρόθεσμο κόστος. Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό.

6,00 $ /μήνα12,00 $/μήνα18,00 $/μήνα24,00 $/μήνα
ΠΥΡΗΝΕΣ CPU 1 ΠΥΡΗΝΕΣCPU CORES2 CORESCPU CORES 3 CORECPU CORES4 CORE
ΜΝΗΜΗ 2048 MBΜΝΗΜΗ 4096 MBΜΝΗΜΗ 6144 MBΜΝΗΜΗ 8192 MB
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 30 GB SSDΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 60 GB SSDΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 90 GB SSDΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 120 GB SSD
ΜΕΤΑΦΟΡΑ 2 TBTRANSFER4TBΜΕΤΑΦΟΡΑ 6 TBΜΕΤΑΦΟΡΑ 8 TB

🔔Προσφορά InterServer Σεπτέμβριος, 2023 – Ο InterServer προσφέρει επί του παρόντος 1 $ για 3 μήνες χρησιμοποιώντας το κουπόνι GRABPENNY . Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά τώρα και εξοικονομήστε περισσότερα στη συνδρομή σας στο InterServer.


13. HostWinds – Συνολικά η καλύτερη λύση φιλοξενίας Cloud

Αναζητάτε υπηρεσίες φιλοξενίας cloud σε επίπεδο επιχείρησης; Το HostWinds θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς!! Όλα αυτά χάρη στην υψηλής ποιότητας υποδομή διακομιστών που έχουν κατασκευαστεί.

Έχουν εξοπλίσει τους διακομιστές τους με την τελευταία σειρά επεξεργαστών Intel Xeon μαζί με χώρο αποθήκευσης SSD για να παρέχουν τη βέλτιστη απόδοση για τον ιστότοπό σας. 

Για όσους δεν γνωρίζουν τις μονάδες SSD και τους επεξεργαστές Intel Xeon, αυτός ο συνδυασμός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για τις εκπληκτικές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. 

hostwinds Σχετικά με

Χαρακτηριστικά 

Εδώ σε αυτήν την ενότητα, έχουμε παραθέσει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα της απόδοσης που θα έχετε με τους διακομιστές τους. 

🔶Θύρες μετάδοσης δεδομένων 1Gbps: Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του HostWinds είναι ότι έχει επιλέξει τους διακομιστές με τις υψηλότερες θύρες μετάδοσης δεδομένων για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να απολαύσετε υψηλή απόδοση. 

🔶 Τείχος προστασίας υψηλής ποιότητας: Για να διασφαλιστεί μια αδιαπέραστη ασφάλεια για τον ιστότοπό σας, η HostWinds έχει εξοπλίσει τους διακομιστές της με τα καλύτερα τείχη προστασίας του κλάδου. Περιέχει τις δυνατότητες προστασίας του ιστότοπού σας από κάθε είδους απειλή στον κυβερνοχώρο, όπως επίθεση DDoS, κακόβουλο λογισμικό, ωμή βία ή οποιοδήποτε άλλο είδος κακόβουλης επίθεσης. 

🔶Πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες: Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πτυχή του HostWinds είναι ότι παρέχει στους διακομιστές σας πλήρη διαχείριση, ώστε να μπορείτε εύκολα να εστιάσετε στην ανάπτυξη του ιστότοπού σας αντί να ανακατεύεστε με τα τεχνικά πράγματα. 

🔶Παρακολούθηση διακομιστή 24*7: Η HostWinds διαθέτει επίσης επιτόπου τεχνικούς εμπειρογνώμονες που εργάζονται 24*7 για να παρακολουθούν τους πόρους σας και να επιδιορθώνουν κάθε είδους τρωτά σημεία, αν τύχει να τους βρουν. 

Τιμολόγηση και σχέδια

Έχουμε επισυνάψει έναν παρακάτω πίνακα που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν ταιριάζει στον ιστότοπό σας ή όχι. 

Τιμή εύρος ζώνης Αποθήκευση ΕΜΒΟΛΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ
0,006931 $/ώρα1 TB30 GB1 GB1 CPU
0,013875 $/ώρα2 TB50 GB2 GB1 CPU
0,026375 $/ώρα2 TB75 GB4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ2 CPU
0,040264 $/ώρα2 TB100 GB6 GB2 CPU

🔔 Προσφορά Hostwinds Σεπτέμβριος, 2023 : Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, Διαχειριστείτε τον δικό σας διακομιστή και εξοικονομήστε έως και 50% έκπτωση στην τιμή του διακομιστή σας! Μην το χάσετε!


14. DreamHost – Καλύτερη εταιρική φιλοξενία που βασίζεται στο Cloud

Το DreamHost είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους αλλά και καλύτερους παρόχους φιλοξενίας cloud στην αγορά!!

Ακούγεται σαν μια πολύ σίγουρη δήλωση, σωστά; Λοιπόν, αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών έχουν την τεχνογνωσία άνω των 25 ετών. 

Και αυτή η τεχνογνωσία είναι ξεκάθαρα ορατή στις δυνατότητες του διακομιστή τους. Για παράδειγμα, το DreamHost εμπιστεύονται περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο χρήστες, οι οποίοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα και τις επιδόσεις των υπηρεσιών τους. 

Dreamhost Σχετικά με

Χαρακτηριστικά

Μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του για να καταλάβετε μόνοι σας τον λόγο της εμπιστοσύνης μας. Θα σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτήν την ενότητα για να έχετε την πλήρη εικόνα. 

🔶 Καταπληκτική γρήγορη απόδοση: Δεδομένου ότι έχουν εξοπλίσει τους διακομιστές τους με υλικό υψηλής ποιότητας, όπως μονάδες SSD για αποθήκευση και πολλά άλλα. Μπορείτε να περιμένετε απίστευτα γρήγορη απόδοση για τον ιστότοπό σας. 

🔶 Πλήρης πρόσβαση root: Για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να απολαύσετε τη βέλτιστη απόδοση για τον ιστότοπό σας, η DreamHost σάς παρέχει πλήρη πρόσβαση root στους διακομιστές της. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε τους πόρους σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. 

🔶 Εύκολα επεκτάσιμο: Χάρη στους ευέλικτους διακομιστές τους, μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε τους πόρους σας όπως θέλετε!! Ανεξάρτητα από το αν διαχειρίζεστε ένα ιστολόγιο ή έναν ιστότοπο επιχείρησης. 

🔶 Εξαιρετική υποστήριξη πελατών:  Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με την ομάδα των τεχνικών εμπειρογνωμόνων τους σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα στο διαδικτυακό σας ταξίδι και να λάβετε άμεσες λύσεις. 

Τιμή και σχέδια

Έχουμε επισυνάψει έναν πίνακα παρακάτω που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την αξία της υπηρεσίας τους και εάν θα ταιριάζει στον ιστότοπό σας ή όχι. 

VPS BasicVPS BusinessVPS ProfessionalVPS Enterprise
10,00 $/μήνα20,00 $/μήνα40,00 $/μήνα80,00 $/μήνα
1 GB Ram2 GB Ram4 GB Ram8 GB Ram
30 GB αποθήκευσης SSD60 GB αποθήκευσης SSD120 GB αποθήκευσης SSDΑποθηκευτικός χώρος SSD 240 GB
Απεριόριστη κίνησηΑπεριόριστη κίνησηΑπεριόριστη κίνησηΑπεριόριστη κίνηση

🔔 DreamHost Προσφορά  «Σεπτέμβριος, –  Προσφορά περιορισμένου χρόνου Εξοικονομήστε έως και 67% ΕΚΠΤΩΣΗ στα προγράμματα DreamHost Cloud. Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά τώρα και εξοικονομήστε περισσότερα στη συνδρομή σας  στο DreamHost  Cloud Server.

Συχνές ερωτήσεις – Καλύτερο Cloud Hosting

Τι είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας cloud;

Η φιλοξενία στο cloud είναι ένας τύπος παρόχου υπηρεσιών φιλοξενίας που καθιστά προσβάσιμες εφαρμογές και ιστότοπους χρησιμοποιώντας πόρους cloud. Στην περίπτωση της φιλοξενίας cloud, ένα δίκτυο συνδεδεμένων εικονικών και φυσικών διακομιστών cloud φιλοξενεί την εφαρμογή ή τον ιστότοπο, αντί να αναπτύσσει λύσεις σε έναν μόνο διακομιστή.

Ποιο είναι το καλύτερο web hosting ή cloud hosting;

Η φιλοξενία στο cloud είναι καλύτερη από πιο παραδοσιακές πτυχές όπως η φιλοξενία ιστού, καθώς παρέχει στους χρήστες την ευκαιρία να αναβαθμίσουν και να αυξήσουν την προσβασιμότητα.

Σε ποιους προτείνεται το Cloud Hosting;

Είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που θέλουν να επεκταθούν, αλλά το είπαμε αυτό, δεν είναι κακή επιλογή ούτε για αρχάριους. Ακριβώς αυτό, σίγουρα θα χρειαστούν κάποιες τεχνικές γνώσεις για να το λειτουργήσουν.

Ποια είναι τα οφέλη του Cloud Hosting;

Το Cloud Hosting έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα ευελιξία, μοντέλο pay-as-you-go και αξιοπιστία. Επιτρέπει στους οργανισμούς να πληρώνουν μόνο για εκείνους τους πόρους που χρησιμοποιούν και οι πόροι μπορούν να κλιμακωθούν στις ανάγκες των χρηστών. Οι λύσεις αυτοματοποιούνται και ελέγχονται με χρήση API που επιτρέπουν τις αυτόματες ενημερώσεις και κάνει την όλη εμπειρία ομαλή.  

Σε ποιον απευθύνεται το Cloud Hosting;

Το Cloud Hosting είναι ιδανικό για επιχειρήσεις μεσαίας έως μεγάλης κλίμακας. Η επιχείρηση που αναζητά αναβαθμισμένες ή ήδη εδραιωμένες επιχειρήσεις θέλει να στραφεί σε άλλες επιλογές. Κάνει την όλη διαδικασία της αναβάθμισης ομαλή.

Γιατί να επιλέξετε το Cloud Hosting για τον ιστότοπό σας; 

Το CloudHosting δίνει στον ιστότοπό μου την ευκαιρία να κλιμακώσει και να βελτιώσει την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του ιστότοπού μας. Θα βοηθήσει στη δημιουργία πολλαπλών αντιγράφων ασφαλείας για τα δεδομένα μας, επομένως θα πρέπει οπωσδήποτε να πάτε στο Cloud Hosting.

Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο πάροχο φιλοξενίας Cloud 2023;

Μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας cloud περνώντας από κριτικές όπως αυτή και κάνοντας ξανά την κατάλληλη επιλογή.

Συμπέρασμα: Καλύτερο Cloud Hosting

Το Cloud Hosting Solution είναι επομένως μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα και είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να εξετάσει κάποιος για να προωθήσει τις επιχειρήσεις του σε μεγαλύτερα ύψη. Είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που θέλουν να επεκτείνουν ή μεγάλης κλίμακας διακομιστές cloud για επιχειρήσεις, αλλά δεν είναι κακό για αρχάριους που πρέπει να κατανοήσουν την τεχνική ορολογία για να το λειτουργήσουν σωστά. 

BestHost Κριτική

Κριτική AmbitionHost

Κριτική SiteCountry

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *