Οι υπότιτλοι στο Hulu δεν είναι συγχρονισμένοι και πώς να διορθώσετε

Το Hulu είναι μια δημοφιλής υπηρεσία ροής που επιτρέπει στους συνδρομητές να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, το smartphone ή τη συσκευή ροής. Αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι δημοφιλές δεν σημαίνει ότι είναι απρόσβλητο σε προβλήματα αναπαραγωγής — συμπεριλαμβανομένου του περίφημου προβλήματος συγχρονισμού κλειστών λεζάντων.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξηγήσουμε γιατί οι υπότιτλοι σας στο Hulu δεν είναι συγχρονισμένοι και πώς να διορθώσετε αυτό το απογοητευτικό σφάλμα.

Γιατί οι υπότιτλοι Hulu είναι εκτός συγχρονισμού;

Τον τελευταίο χρόνο, αναφέρθηκε ευρέως ένα ζήτημα υποτίτλων όπου οι υπότιτλοι του Hulu δεν συγχρονίζονται με το βίντεο. Αυτό το σφάλμα δεν φαίνεται να περιορίζεται ούτε σε μία συσκευή ροής, με τους χρήστες να αναφέρουν το πρόβλημα στην εφαρμογή και τον ιστότοπο Hulu.

Σύμφωνα με τον Hulu, εάν αντιμετωπίζετε το σφάλμα συγχρονισμού υπότιτλων Hulu, αυτό οφείλεται σε ένα σφάλμα που παρουσιάζεται κατά την πρώτη φόρτωση του βίντεο. Ωστόσο, πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι το σφάλμα παρουσιάζεται συχνά, υποδεικνύοντας ότι είναι ένα πιο σημαντικό ζήτημα.

Πώς να διορθώσετε τους υπότιτλους Hulu εκτός συγχρονισμού

Ακολουθούν μερικές λύσεις που ενδέχεται να διορθώσουν το πρόβλημα συγχρονισμού Hulu και να βελτιώσουν την εμπειρία προβολής σας. Ξεκινήσαμε με τις πιο απλές διορθώσεις, οπότε ξεκινήστε από την κορυφή και προχωρήστε στις πιο περίπλοκες λύσεις.

1. Επανεκκινήστε το Hulu (και τη συσκευή ροής σας)

Οι υπότιτλοι στο Hulu δεν είναι συγχρονισμένοι

Το πρώτο βήμα, αν δεν το έχετε ήδη δοκιμάσει, είναι να επανεκκινήσετε το Hulu και τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για τη ροή τηλεοπτικών εκπομπών. Συχνά, μια απλή επανεκκίνηση είναι αρκετή για να διορθωθούν προσωρινές δυσλειτουργίες και να λειτουργήσουν ξανά τα πράγματα.

Εάν το πρόβλημα παραμένει μετά την επαναφορά της εφαρμογής, δοκιμάστε να φορτώσετε ένα διαφορετικό βίντεο. Το πρόβλημα συγχρονισμού μπορεί να συνδέεται με το συγκεκριμένο βίντεο που προσπαθείτε να παρακολουθήσετε. Σε αυτήν την περίπτωση, πιθανότατα θα πρέπει να περιμένετε μέχρι η ομάδα Hulu να το διορθώσει χειροκίνητα.

Σημείωση: Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι μπορούν να επιλύσουν αυτό το πρόβλημα ανανεώνοντας το πρόγραμμα περιήγησής τους μέχρι να συγχρονιστούν ξανά οι υπότιτλοι. Παρόλο που είναι μια δύσκολη λύση, μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημά σας όταν χρειάζεστε πραγματικά τον συγχρονισμό των υπότιτλων.

2. Απενεργοποιήστε τους υπότιτλους και ενεργοποιήστε τους ξανά

Η Hulu συνιστά να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους σας και στη συνέχεια να τους ενεργοποιήσετε ξανά.

Για να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους στην εφαρμογή Hulu:

 1. Πάτα το Κουμπί επάνω ή σύρετε δύο φορές προς τα επάνω για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων.
 2. Επιλέγω Μακριά από κάτω από Υπότιτλοι και λεζάντεςμετά επιλέξτε Επί.

Για να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους σε Android ή iPhone:

 1. Πατήστε το Εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων υποτίτλων.
 2. Κάτω από Υπότιτλοι & Υπότιτλοιεπιλέξτε Μακριά από έπειτα Επί.
Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά τους υπότιτλους
 1. Πατήστε το Χ εικονίδιο για να αποθηκεύσετε αυτήν τη ρύθμιση.

Για να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους στο Hulu.com:

 1. Επίλεξε το Ρυθμίσεις εικονίδιο για πρόσβαση στις επιλογές υποτίτλων.
 2. Τύπος Υπότιτλοι & Ήχος.
 3. Επιλέξτε μια γλώσσα υποτίτλων και, στη συνέχεια, πατήστε Μακριά από.
Οι υπότιτλοι στο Hulu δεν είναι συγχρονισμένοι
 1. Επιλέγω Επί.

Σημείωση: Ίσως αξίζει επίσης να παίζετε με τις ρυθμίσεις προσβασιμότητας της συσκευής σας. Αυτά μπορεί να παρακάμπτουν την εφαρμογή Hulu με τρόπο που παρεμβαίνει στους υπότιτλους.

3. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Η Hulu ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα συγχρονισμού υποτίτλων προκαλείται από ένα σφάλμα όταν ένας χρήστης φορτώνει για πρώτη φορά το βίντεο. Είναι πιθανό μια κακή σύνδεση στο διαδίκτυο να προκαλέσει τη φόρτωση του βίντεο με διαφορετική ταχύτητα από τους υπότιτλους, με αποτέλεσμα να αποσυγχρονιστούν.

Για να μάθετε αν φταίει το δίκτυό σας, συνιστούμε να εκτελέσετε ένα δοκιμασία ταχύτητας. Η Hulu συνιστά ταχύτητα λήψης τουλάχιστον 3 Mbps για γενικές ταινίες, 8 Mbps για ζωντανή τηλεόραση και 16 Mbps για περιεχόμενο 4K. Εάν το Διαδίκτυό σας δεν επιτυγχάνει αυτές τις ταχύτητες, δοκιμάστε να μειώσετε την ποιότητα του βίντεο ή να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο.

Αποτελέσματα Speedtest.net για σύνδεση

4. Μετάβαση σε άλλη συσκευή ροής

Η συσκευή ροής σας μπορεί να είναι η αιτία των μη συγχρονισμένων υπότιτλων του Hulu. Για να ελέγξετε αν συμβαίνει αυτό ή όχι, δοκιμάστε να φορτώσετε το ίδιο βίντεο σε διαφορετική συσκευή. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε συνήθως ένα Roku για ροή Hulu, δοκιμάστε να φορτώσετε το βίντεο στην έξυπνη τηλεόραση ή στην κινητή συσκευή σας. Εάν οι υπότιτλοι δεν είναι συγχρονισμένοι μόνο σε μία συσκευή, έχετε βρει το πρόβλημα.

5. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη

Περιστασιακά, τα αποθηκευμένα αρχεία μπορεί να καταστραφούν και να προκαλέσουν προβλήματα με την αναπαραγωγή στην εφαρμογή ή τον ιστότοπο Hulu. Για να διορθώσετε αυτά τα ζητήματα, θα πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη στην εφαρμογή ή στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη Hulu σε ένα Android:

 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή.
 2. Επιλέγω Εφαρμογές και εντοπίστε Hulu.
 3. Παρακέντηση Αποθήκευση και κρυφή μνήμη και επιλέξτε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.
Διαχειριστείτε τον χώρο αποθήκευσης και διαγράψτε την προσωρινή μνήμη στην εφαρμογή Hulu

Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη Hulu σε ένα iPhone:

 1. Ανοίξτε τη συσκευή σας Ρυθμίσεις εφαρμογή και επιλέξτε Γενικός > iPhone αποθήκευση.
 2. Βρες το Εφαρμογή Hulu και πατήστε Εκφόρτωση.
Αποφόρτωση εφαρμογής από το iPhone

Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας, ανοίξτε το Ρυθμίσεις μενού, βρείτε Ιστορία ή Δεδομένα περιήγησης, και επιλέξτε Σαφή. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη σε κάθε δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

5. Αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά

Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι η αποσύνδεση και η επανασύνδεση βοηθά στην επαναφορά των υπότιτλων του Hulu. Η διαδικασία αποσύνδεσης θα εξαρτηθεί από τη συσκευή ροής σας, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετά απλή. Από την αρχική οθόνη της εφαρμογής ή τον ιστότοπο, επιλέξτε το Ρυθμίσεις μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αποσύνδεση. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε την εφαρμογή ή τον ιστότοπο και συνδεθείτε ξανά.

6. Η λύση “Παράλειψη μπροστά”.

Εάν τίποτα άλλο δεν έχει λειτουργήσει, η λύση “παράλειψη μπροστά” μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα των υποτίτλων σας. Αυτή είναι μια γρήγορη λύση που φαίνεται να βοηθά ορισμένους (αλλά όχι όλους) χρήστες να κάνουν τους υπότιτλους τους να λειτουργούν σωστά:

 1. Ξεκινήστε την αναπαραγωγή στην ταινία σας. Σημειώστε πού βρίσκεστε στην ταινία και, στη συνέχεια, προχωρήστε σε ένα τυχαίο μέρος.
 2. Κλείστε το βίντεο και επιστρέψτε στην οθόνη επιλογής εκπομπής.
 3. Συνεχίστε την ίδια ταινία και, στη συνέχεια, επιστρέψτε την αναπαραγωγή στο αρχικό σημείο εκκίνησης.
Παραλείψτε τη λύση για να διορθώσετε τους υπότιτλους

Συγχρονισμός ξανά

Εάν καμία από αυτές τις λύσεις δεν είναι σε θέση να επιλύσει το πρόβλημα συγχρονισμού, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Hulu. Αν και ο Hulu δεν φαίνεται να ξέρει ακριβώς πώς να διορθώσει το πρόβλημα συγχρονισμού των υπότιτλων, μπορεί να είναι σε θέση να σας υποδείξει τη σωστή κατεύθυνση. Και, όσο περισσότερα άτομα αναφέρουν το πρόβλημα, τόσο πιο πιθανό είναι να καταβάλουν προσπάθεια για να το διορθώσουν.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποκτήσετε το Hulu στο Firestick / Fire TV

Πώς να παρακολουθήσετε το Hulu στο Roku

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *