Όλα τα μοντέλα του iPhone 15 θα μπορούσαν να διαθέτουν Dynamic Island

Η Apple μπορεί να εισαγάγει το δυναμικό νησί και τον σχεδιασμό εγκοπής σε όλα τα μοντέλα του iPhone 15, συμπεριλαμβανομένων των μη επαγγελματικών μοντέλων, αλλά παρόλα αυτά, θα παρακάμψει ένα χαρακτηριστικό από αυτά.

Όλοι γνωρίζουμε πόση δημοτικότητα πέτυχε το iPhone 14 με τη νέα του σχεδίαση εγκοπής και μια νέα δυνατότητα, το Dynamic Island, αλλά είναι αποκλειστικά μόνο για τα μοντέλα iPhone 14 Pro. Αλλά η σειρά του επόμενου έτους θα είναι διαφορετική.

Τα μοντέλα iPhone 15 που δεν είναι Pro δεν θα έχουν οθόνη ProMotion 120 Hz

 

Αυτή η λεπτομέρεια προήλθε από ένα tweet του Ross Young, του οποίου το ιστορικό για την ακρίβεια διαρροών είναι εξαιρετικό, ειδικά όσον αφορά τις διαρροές προϊόντων της Apple.

Και τώρα ο Ross υποδεικνύει ότι η πλήρης σειρά του iPhone 15 θα έχει τη δυνατότητα Dynamic Island, πράγμα που σημαίνει ότι τα τυπικά μοντέλα iPhone 15 θα έχουν επίσης τη σχεδίαση εγκοπής αυτού του iPhone 14 Pro .

Ναι, το Dynamic Island αναμένεται στα τυπικά μοντέλα του 15. Ακόμα δεν περιμένουμε 120Hz/LTPO σε τυπικά μοντέλα, καθώς η αλυσίδα εφοδιασμού δεν μπορεί να το υποστηρίξει.

— Ross Young (@DSCCRoss) 18 Σεπτεμβρίου 2022

Όπως είδαμε, για τη σειρά iPhone 14, η εταιρεία έκανε μια τεράστια διαφορά μεταξύ των μοντέλων iPhone 14 pro και των μοντέλων μη επαγγελματιών χρησιμοποιώντας το περσινό τσιπ στα τυπικά μοντέλα iPhone 14 και μια σχεδίαση εγκοπής για τα μοντέλα iPhone 14 Pro.

Έτσι, μπορεί να δούμε το ίδιο και με το iPhone 15. Η εταιρεία θα εισαγάγει μια νέα σχεδίαση εγκοπής για μοντέλα iPhone 15 pro και στα μη επαγγελματικά μοντέλα, η εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ίδια σχεδίαση εγκοπής .

Με όλα αυτά, ο Ross ανέφερε επίσης ότι ακόμη και τα μη επαγγελματικά μοντέλα αποκτούν νέο σχεδιασμό εγκοπής, αλλά παρόλα αυτά, υπάρχουν πιθανότητες να μην έχει οθόνη LTPO 120hz .

Και ο λόγος για αυτό είναι ότι η αλυσίδα εφοδιασμού δεν μπορεί να το υποστηρίξει, επομένως θα είναι αποκλειστικό μόνο για επαγγελματικά μοντέλα. Αλλά μπορεί να το δούμε με το iPhone 16, το οποίο αναμένεται να έρθει το 2025 .

Ωστόσο, δεν υπάρχει επιβεβαίωση αυτή τη στιγμή εάν το iPhone 15 θα κυκλοφορήσει το 2024 ή όχι .

Εκτός αυτού, η Apple θα εισαγάγει την ενσωμάτωση του API ζωντανών δραστηριοτήτων για τη λειτουργία Dynamic Island με την κυκλοφορία του iOS16.1 . Με αυτό, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τις ζωντανές δραστηριότητες στην αριστερή και δεξιά περιοχή της σχεδίασης εγκοπής.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5043

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d