ομαδοποίηση εφαρμογών

Πώς να καταργήσετε την ομαδοποίηση εφαρμογών και να εμφανίσετε ετικέτες στη γραμμή εργασιών στα Windows 11

Ας το παραδεχτούμε: Τα Windows 11 είναι ένα αρκετά καλό λειτουργικό σύστημα, αλλά έχει μερικά σημαντικά ελαττώματα. Όταν το λειτουργικό σύστημα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό, παλιότερα ήταν ένα πλήρες χάος με όλα τα νέα εικονίδια, σφάλματα, δυσλειτουργίες κ.λπ. Ωστόσο, το λειτουργικό σύστημα βελτιώθηκε και ο αριθμός των σφαλμάτων και των δυσλειτουργιών μειώθηκε σημαντικά.

Στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows 11, μπορεί να έχετε παρατηρήσει μια νέα δυνατότητα που έδειχνε ετικέτες δίπλα στα εικονίδια στη γραμμή εργασιών σας, αλλά η Microsoft σύντομα απέσυρε τη δυνατότητα. Μετά την αφαίρεση, η Microsoft έλαβε πολλές απαιτήσεις από τους χρήστες και αναγκάστηκε να προσθέσει ξανά τη δυνατότητα στα Windows 11 έκδοση 23H2.

Εάν χρησιμοποιείτε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows 11 έκδοση 23H2, έχετε πρόσβαση στην κατάργηση ομαδοποίησης και στις ετικέτες της γραμμής εργασιών. Επομένως, εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την κατάργηση ομαδοποίησης και ετικετών της γραμμής εργασιών στα Windows 11, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Πώς να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου στα Windows 11

Πώς να καταργήσετε την ομαδοποίηση εφαρμογών και να εμφανίσετε ετικέτες στη γραμμή εργασιών στα Windows 11

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την ενεργοποίηση της κατάργησης ομαδοποίησης της γραμμής εργασιών και των ετικετών στα Windows 11. Τα βήματα είναι εύκολο να ακολουθηθούν. βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows 11. Δείτε τι πρέπει να κάνετε.

Ενημερώστε τα Windows 11 σας

Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης των Windows 11. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω για να ενημερώσετε τα Windows 11 σας.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Ενημερωμένη έκδοση για Windows τμήμα στην αριστερή πλευρά.

Ενημερωμένη έκδοση για Windows

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Ελεγχος για ενημερώσεις.

Ελεγχος για ενημερώσεις

4. Εάν εκκρεμεί κάποια ενημέρωση, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κατάργηση ομαδοποίησης και ετικετών της γραμμής εργασιών σε έναν υπολογιστή με Windows 11.

Ενεργοποιήστε την κατάργηση ομαδοποίησης και ετικετών στη γραμμή εργασιών στα Windows 11

Τώρα που έχετε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows 11, είστε έτοιμοι να ενεργοποιήσετε την κατάργηση ομαδοποίησης και ετικετών στη γραμμή εργασιών. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Εξατομίκευση.

Εξατομίκευση

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Γραμμή εργασιών.

Γραμμή εργασιών

4. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω και αναπτύξτε το Συμπεριφορές στη γραμμή εργασιών.

Συμπεριφορές στη γραμμή εργασιών

5. Τώρα κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα Συνδυάστε τα κουμπιά της γραμμής εργασιών και αποκρύψτε τις ετικέτεςκαι ρυθμίστε το σε Ποτέ.

Ποτέ

6. Θα δείτε αμέσως ετικέτες στη γραμμή εργασιών των Windows 11.

7. Εάν έχετε πολλές οθόνες και επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε την κατάργηση ομαδοποίησης και ετικετών της γραμμής εργασιών, επιλέξτε Ποτέ για κουμπιά Combine Taskbar και απόκρυψη ετικετών σε άλλες επιλογές της γραμμής εργασιών.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κατάργηση ομαδοποίησης και ετικετών της γραμμής εργασιών σε έναν υπολογιστή με Windows 11.

Τρόπος απόκρυψης ετικετών σε εικονίδια γραμμής εργασιών

Εάν αλλάξετε γνώμη και σκοπεύετε να αποκρύψετε τις ετικέτες, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να αποκρύψετε ετικέτες δίπλα στα εικονίδια της γραμμής εργασιών στα Windows 11.

1. Κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών και επιλέξτε Ρυθμίσεις γραμμής εργασιών.

Ρυθμίσεις γραμμής εργασιών

2. Στη συνέχεια, αναπτύξτε το Συμπεριφορές στη γραμμή εργασιών.

Συμπεριφορές στη γραμμή εργασιών

3. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στα κουμπιά της γραμμής εργασιών Συνδυασμός και απόκρυψη ετικετών και επιλέξτε Πάντα.

Πάντα

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκρύψετε ετικέτες δίπλα στα εικονίδια της γραμμής εργασιών σε έναν υπολογιστή με Windows 11.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά την εμφάνιση ετικετών δίπλα στα εικονίδια της γραμμής εργασιών σε υπολογιστές με Windows 11. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση της κατάργησης ομαδοποίησης της γραμμής εργασιών και των ετικετών στα Windows 11. Επίσης, εάν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δημιουργήσετε νέο διαμέρισμα συρρικνώνοντας ένα υπάρχον στα Windows 11

10 καλύτερα Bootable USB Tools για Windows, Linux και MacOS

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *