Ορισμένες λειτουργίες του iOS 16 ενδέχεται να μην λειτουργούν σε κάποιο παλιό iPhone

iOS 16’s Some Features Might Not Work in Some Old iPhone

Το iOS 16 θα είναι μια τεράστια ενημέρωση για τους χρήστες iPhone και όπως γνωρίζετε, έρχεται με πολλές νέες δυνατότητες και αναβαθμίσεις, αλλά όχι για όλα τα iPhone. Μια αναφορά πρότεινε ότι ορισμένες λειτουργίες του iOS 16 ενδέχεται να μην λειτουργούν σε ορισμένα iPhone.

Αυτόν τον μήνα, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη εκδήλωση της Apple, το WWDC, και η εταιρεία έκανε πολλές νέες ανακοινώσεις, αλλά πάνω από το 30% της εκδήλωσης αφορούσε το επερχόμενο iOS 16 λόγω μιας επεξήγησης νέων χαρακτηριστικών.

Η Apple θα εισαγάγει ορισμένες νέες υπηρεσίες στην εφαρμογή Health & Apple Pay το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

[WooZoneProducts asin=”amz-B07X3R1S7S”][/WooZoneProducts]

Το iPhone XS ή νεότερο θα μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο τις δυνατότητες του iOS 16

 

Σύμφωνα με μια αναφορά από το 9to5Macs , ορισμένες λειτουργίες στο iOS 16 μπορούν να υποστηριχθούν μόνο από τα iPhone, τα οποία διατηρούν το τσιπ A12 Bionic ή νεότερο λόγω των υψηλών απαιτήσεών τους.

Εδώ είναι μια πλήρης λίστα χαρακτηριστικών:

Ζωντανό κείμενο σε βίντεο
Γρήγορες ενέργειες σε Live Text
Emoji σε κείμενα
Νέες γλώσσες για Live Text Ολοκαίνουργια
εμπειρία υπαγόρευσης
Προσθέστε φάρμακα χρησιμοποιώντας την κάμερα του iPhone σας
Ανακαλύψτε τις δυνατότητες και τις εφαρμογές του Siri
Αναζήτηση εικόνων σε περισσότερες εφαρμογές
Ταπετσαρία αστρονομίας
Αναζήτηση εικόνων σε περισσότερες εφαρμογές
Βελτιώσεις οπτικής αναζήτησης
Νέο τομείς για Visual Look Up

Η Apple κυκλοφορεί το iOS 15.6 & iPadOS 15.6 Τρίτη έκδοση Beta για προγραμματιστές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τα iPhone που μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις λειτουργίες είναι το iPhone XR , το  iPhone XS ,  το iPhone 11 , το  iPhone 11 Pro ,  το iPhone SE (2η γενιά) , το  iPhone 12 ,  το iPhone 12 Pro , το iPhone 13 , το iPhone 13 Pro και το iPhone SE (3η γενιά) .

Μπορείτε επίσης να δείτε μια πλήρη αναφορά όλων των λειτουργιών που έρχονται στο iOS 16 . Επιπλέον, το iOS 16 διέκοψε την υποστήριξη για ορισμένα iPhone , όπως η σειρά iPhone 7, η σειρά iPhone 6 και το iPod Touch.

Το iOS 16 πρόκειται να κυκλοφορήσει στη σταθερή έκδοση για τα υποστηριζόμενα iPhone το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους και οι εικασίες προτείνουν ίσως στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου με την κυκλοφορία του iPhone 14.

Και το iOS 16 Public Beta θα έφτανε την πρώτη εβδομάδα του επόμενου μήνα, επομένως δεν απομένει πολύς χρόνος για την άφιξή του στην Beta. Επιπλέον, η εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα το iOS 16 Beta 2 μόνο για προγραμματιστές.

[WooZoneProducts asin=”amz-B092RDJLGD”][/WooZoneProducts]

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4605

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: