Παραβίαση δεδομένων Plex Faced. Τώρα θέλει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης

Η γνωστή πλατφόρμα ροής Plex επιβεβαίωσε ότι αντιμετώπισε παραβίαση δεδομένων και η εταιρεία το έμαθε την Τρίτη 23 Αυγούστου .

Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε δωρεάν λογαριασμό ή λογαριασμό επί πληρωμή, η εταιρεία έχει προτείνει δραστηριότητες για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ασφαλή για το μέλλον μέσω email.

Η παραβίαση δεδομένων της Plex περιλαμβάνει έκθεση κωδικών πρόσβασης και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πώς να εγκαταστήσετε το Plex στο PS5 [PlayStation5](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Plex δεν είναι κάποια νέα υπηρεσία μέσων ροής. Βρίσκεται στην αγορά τα τελευταία 12 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι έχει εκατομμύρια χρήστες και τώρα, για πρώτη μετά από πολλά χρόνια, αντιμετώπισε παραβίαση δεδομένων.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσημα ότι έχει θέσει σε κίνδυνο τα email πολλών λογαριασμών χρηστών, τους κωδικούς πρόσβασης και τα ονόματα χρήστη σε αυτήν την παραβίαση δεδομένων.

Εξάλλου, το πρωί άρχισε να στέλνει email σε όλους τους χρήστες για αυτή την παραβίαση δεδομένων όπου ανέφερε όλες τις λεπτομέρειες, οπότε ας συζητήσουμε.

Πρώτον, η εταιρεία έχει συστήσει ανεπιφύλακτα την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας , ώστε να μην αντιμετωπίζετε προβλήματα σχετικά με αυτόν στο μέλλον, και μπορείτε να δείτε αυτήν την επίσημη οδηγία .

Σύμφωνα με την εταιρεία, εντόπισαν κάποια μη εξουσιοδοτημένη δραστηριότητα σε μία από τις δικές της βάσεις δεδομένων και αφού την υπολόγισαν, η ομάδα της βρήκε « ύποπτη πρόσβαση τρίτων ».

Και για περισσότερα, έχει διευκρινιστεί ότι αυτή η πρόσβαση περιέχει περιορισμένα δεδομένα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα . Επίσης, δεν υπάρχει κανένα σημάδι παραβίασης άλλων προσωπικών πληροφοριών λογαριασμού ή ιδιωτικών βιβλιοθηκών πολυμέσων.

10 καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, υπάρχει μια χαλαρωτική λεπτομέρεια για τους premium συνδρομητές ότι η Plex επιβεβαίωσε ότι δεν παραβιάστηκαν οικονομικές πληροφορίες, όπως δεδομένα πιστωτικής κάρτας και άλλα στοιχεία πληρωμής  επειδή δεν ήταν αποθηκευμένα στους διακομιστές τους.

Η ερευνητική ομάδα της Plex εξακολουθεί να εργάζεται για τον εντοπισμό του τρόπου με τον οποίο έγινε αυτή η παραβίαση ασφαλείας και από τώρα, η εταιρεία έχει κάνει ορισμένες βέλτιστες πρακτικές και έχει αναλάβει τον ασφαλή έλεγχο συνολικά .

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τους χάκερ που το έκαναν αυτό και δεν έχουν γίνει ακόμη αξιώσεις από καμία ομάδα hacking.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian