Πληρώνεστε για να παρακολουθήσετε το Netflix

Φωτογραφία από την Alin Surdu στο Unsplash

Πρόσφατα συνάντησα έναν ενδιαφέροντα τρόπο για να κερδίσω χρήματα στο Διαδίκτυο — Netflix tagger jobs — που έχει γίνει πολύ δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε πολλά φόρουμ εργασίας από το σπίτι.

Βασικά, ένας tagger παρακολουθεί εκπομπές και ταινίες στο Netflix και, στη συνέχεια, τους προσθέτει ετικέτες (tags) με σχετικές λέξεις-κλειδιά για να βοηθήσει τους θεατές να βρουν τα προγράμματα που αναζητούν.

Είναι πραγματικές οι θέσεις εργασίας με tagger; Προφανώς, η εταιρεία προσλαμβάνει άτομα από καιρό σε καιρό για να βοηθήσουν στην ετικέττα εκπομπών.

Επομένως, αν η πληρωμή για να παρακολουθήσετε το Netflix ακούγεται σαν μια ονειρική φασαρία, τότε θα θέλετε να συνεχίσετε να διαβάζετε.

Τι είναι τα παιχνίδια Netflix και πώς λειτουργούν;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι κάνει ένας tagger του Netflix;

Έχετε ποτέ αναζητήσει μια ταινία στο Netflix χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά όπως “ρομαντικές ταινίες με χλιαρό τέλος”, “τρομακτικές ταινίες που είναι αστείες” ή “μουσικά δράματα βασισμένα σε αληθινές ιστορίες;”

Για να βεβαιωθείτε ότι η αναζήτηση λέξεων-κλειδιών σας αποφέρει σχετικά αποτελέσματα, το Netflix προσλαμβάνει ετικέτες (άτομα σαν εσάς) για να προσθέτουν σχετικές ετικέτες σε εκπομπές με βάση το περιεχόμενό τους.

Για παράδειγμα, μια αναζήτηση για “τρομακτικές ταινίες που είναι αστείες” μπορεί να σας δώσει ένα αποτέλεσμα όπως η σειρά ταινιών Scary Movie από τη δεκαετία του 2000, εάν ένα tagger επισήμανε αυτές τις ταινίες και ως “τρομακτικές” και “αστείες”.

Ουσιαστικά, ένας tagger πρέπει να μπορεί να αποτυπώσει την ουσία μιας εκπομπής με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, προσθέτοντας ετικέτες στο περιεχόμενο με σχετικές λέξεις-κλειδιά.

Η δουλειά περιλαμβάνει να αφιερώνεις ώρες παρακολουθώντας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, για μερικές από τις οποίες μπορεί να μην είσαι τόσο τρελός, αλλά, πάλι, γι’ αυτό είναι δουλειά.

Ο ιστότοπος Netflix Junkie περιγράφει τους tagger ως «σύγχρονους βιβλιοθηκονόμους που γνωρίζουν πολλά από το περιεχόμενο του Netflix».

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν περιεχόμενο για το ιστολόγιό σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πόσο πληρώνονται οι tagger του Netflix;

Σύμφωνα με μια TikToker που ονομάζεται Ramona, η οποία διευθύνει το κανάλι businessbase1.0, το side hustle πληρώνει περίπου 45 $ την ώρα.

Ωστόσο, με βάση τις γρήγορες αναζητήσεις μου στο Google, βρήκα εύρη πληρωμών που πλησίαζαν τα 25 $ — 30 $ την ώρα. Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις συναυλίες είναι μερικής απασχόλησης, διάβασα ότι ορισμένοι tagger πλήρους απασχόλησης μπορούν να κερδίσουν έως και 70.000 $ το χρόνο.

Επομένως, μπορεί να είναι το είδος της συναυλίας από το οποίο μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα καθώς αποκτάτε περισσότερη εμπειρία.

Αλλά ακόμα κι αν ξεκινάτε με 25 $ την ώρα, αυτή εξακολουθεί να είναι καλή αμοιβή για κάποιον που του αρέσει να παρακολουθεί βίντεο.

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο χωρίς επένδυση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς γίνεσαι tagger του Netflix;

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Netflix Junkie, εδώ είναι τα κριτήρια επιλεξιμότητας και προσόντων για μια εργασία με ετικέτα.

  1. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να κάνετε αίτηση.

Επιπλέον, ο επίσημος ιστότοπος του Netflix είναι το μόνο μέρος στο Διαδίκτυο όπου μπορείτε πραγματικά να κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας με ετικέτα. Θα θέλετε να ελέγχετε τακτικά τις λίστες θέσεων εργασίας στον ιστότοπό τους για να κάνετε αίτηση όταν γίνει διαθέσιμη μια θέση ετικέτας.

Όπως αναφέρθηκε, οι περισσότερες από αυτές τις συναυλίες είναι μερικής απασχόλησης. Αλλά εξακολουθεί να ακούγεται σαν ένας υπέροχος τρόπος για να κερδίσετε $25 — $30 την ώρα.

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ετικέτες στις Επαφές Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: