Ποια Cryptos είναι τα καλύτερα για αγορά το 2023;

Στην τρέχουσα bear market, οι έμποροι μπορεί να αισθάνονται κολλημένοι, καθώς η περιορισμένη αστάθεια μεταφράζεται σε μειωμένες δυνατότητες όσον αφορά τα βραχυπρόθεσμα κέρδη. Αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο για τους μακροπρόθεσμους επενδυτές, καθώς οι τρέχουσες συνθήκες μπορεί να φέρουν νέες μελλοντικές ευκαιρίες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι χαμηλές τιμές μεταφράζονται σε τεράστιες ανοδικές δυνατότητες για μεγαλύτερες περιόδους. Ποια είναι όμως η καλύτερη κρυπτογράφηση για αγορά το 2023; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε.

Ethereum

Ως το 2ο μεγαλύτερο crypto στην αγορά, το Ethereum αποτελεί επίσης μία από τις καλύτερες επιλογές όταν επενδύετε σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Στην πραγματικότητα, το Ethereum αναφέρεται ως ο παγκόσμιος υπολογιστής λόγω της ικανότητάς του να εκτελεί DApps ή αποκεντρωμένες εφαρμογές μέσω της τεχνολογίας έξυπνων συμβολαίων του. Η δυνατότητα ανάπτυξης dApps στο δίκτυο Ethereum το έχει καταστήσει ελκυστική πλατφόρμα για διαφορετικά έργα, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών DeFi και των NFT. Οποιοσδήποτε μπορεί να εκτελέσει έξυπνες συμβάσεις στο δίκτυο μέσω κώδικα αυτοεπιβολής, εξαλείφοντας την ανάγκη για μεσάζοντες όπως μεσίτες ή δικηγόρους. Αυτό το χαρακτηριστικό, μαζί με την πραγματική του αξία, καθιστά το Ethereum μία από τις καλύτερες επιλογές για τους επενδυτές. Αν θέλετε να αγοράστε ethereum, συνιστούμε να αναζητήσετε μια αξιόπιστη ανταλλαγή και να επιλέξετε ένα πορτοφόλι όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα χρήματά σας. Αλλά πρώτα, φροντίστε να αξιολογήσετε το επίπεδο κινδύνου σας γιατί, όπως κάθε άλλη επένδυση, το Ethereum εμπεριέχει κινδύνους και είναι ζωτικής σημασίας να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στα κρυπτογράφηση. Συνιστάται πάντα να ζητάτε συμβουλές από έναν επαγγελματία χρηματοοικονομικό, καθώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να θέσετε έξυπνους επενδυτικούς στόχους και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για κέρδος.

Η δυσκολία εξόρυξης του Δικτύου Bitcoin αυξάνεται σε υψηλό όλων των εποχών, καθιστώντας την ανακάλυψη μπλοκ πιο προκλητική(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Bitcoin

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Bitcoin παραμένει ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα για αγορά και πώληση, καθώς έχει σημαντική κεφαλαιοποίηση – πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεύει σχεδόν το 40% της συνολικής αξίας των κρυπτονομισμάτων. Το Bitcoin έχει επιβιώσει ήδη από πολλούς χειμώνες κρυπτογράφησης, φθάνοντας πάντα σε νέα υψηλά. Προφανώς, δεν υπάρχουν εγγυήσεις σχετικά με την κρυπτογράφηση. Ωστόσο, ορισμένοι πιστεύουν ότι το Bitcoin μπορεί να γίνει το νόμισμα του Διαδικτύου. Αυτό το κρυπτογράφηση έχει υψηλές δυνατότητες το 2023, καθώς χρησιμοποιείται ευρέως μεταξύ των επενδυτών και βασίζεται στην τεχνολογία αιχμής, δηλαδή στο blockchain, καθιστώντας το πολύ ασφαλές. Επιπλέον, η αγορά κρυπτογράφησης αναπτύσσεται ραγδαία και το Bitcoin βρίσκεται στο προσκήνιο σε αυτή την κίνηση. Το Bitcoin έχει επίσης ένα σημαντικό οικοσύστημα χρηστών αφοσιωμένο στην υποστήριξη της μακροπρόθεσμης ανάπτυξής του. Όλοι αυτοί οι λόγοι δείχνουν ότι το Bitcoin είναι ένα πολύτιμο κρυπτό το 2023.

Η Tascombank Pilots της Ουκρανίας με βάση το Stellar E-hryvnia(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Cardano

Λόγω της προγραμματιζόμενης φύσης του, το Cardano επιτρέπει επίσης στους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές και έργα κρυπτογράφησης. Αυτό το περιουσιακό στοιχείο έχει κερδίσει δημοτικότητα λόγω της αφοσίωσής του στις δοκιμές, καθώς χρησιμοποιεί μια αργή και σταθερή προσέγγιση όσον αφορά την ανάπτυξη, αυξάνοντας τις πιθανότητές του να επιβιώσει μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, η Cardano έχει αναπτύξει πολλαπλές παγκόσμιες συνεργασίες, ειδικά στην Αφρική, αποστολή της οποίας είναι η επίλυση τοπικών προβλημάτων μέσω του blockchain. Αυτό το κρυπτογράφηση έχει υψηλό ανώτατο όριο αγοράς, υποδεικνύοντας ότι το νόμισμα έχει αρκετή ρευστότητα. Το Cardano θεωρείται ακαδημαϊκό crypto, καθώς οι προγραμματιστές δημιούργησαν την πλατφόρμα από την αρχή αφού έκαναν επιστημονική έρευνα και χρησιμοποίησαν μεθόδους που βασίζονται σε στοιχεία. Το έχουν σχεδιάσει με σκοπό να επιβιβαστούν όσοι δεν είναι τραπεζικοί. Για τους επενδυτές, οι αριθμοί έχουν τη μεγαλύτερη σημασία και η Cardano έχει μια εξαιρετική δυνητική αγορά, καθιστώντας την κορυφαία κρυπτογράφηση για αγορά το 2023.

Το Ιράν και η Ρωσία εξετάζουν το ενδεχόμενο έκδοσης Stablecoin με χρυσό(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σολάνα

Ως πλατφόρμα blockchain υψηλής απόδοσης, το Solana έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μεγαλύτερες ταχύτητες συναλλαγών και χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με άλλα δίκτυα blockchain. Έχει ξεχωρίσει από άλλα έργα –ιδιαίτερα στον χώρο του DeFi– λόγω του συνδυασμού μηχανισμών συναίνεσης και ενός διαφορετικού γλώσσα προγραμματισμού, το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία πιο σύνθετων εφαρμογών στο blockchain. Η Solana έχει τη δυνατότητα να γίνει κορυφαία κρυπτογράφηση με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, καθώς επιδιώκει να υποστηρίξει εκατομμύρια χρήστες μέσω του δικτύου dApps. Από την κυκλοφορία του, αυτό το κρυπτογράφηση έχει δημιουργήσει εντυπωσιακές αποδόσεις για τους επενδυτές, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία που έχετε τώρα.

Η εξέλιξη του Blockchain: Από τις πρώτες μέρες του έως σήμερα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κέρμα Binance

Το Binance Coin έχει αποδείξει την ανθεκτικότητά του όλα αυτά τα χρόνια, καθιστώντας ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα κρυπτονομίσματα. Το νόμισμα έφτασε στο αποκορύφωμά του το 2021, όταν κέρδισε σημαντική αξία, ακόμα κι αν δεν υπήρχε τόσο καιρό. Επιπλέον, κατάφερε επίσης να επιβιώσει από τον χειμώνα κρυπτογράφησης πριν από το 2021 και ακόμη και το απροσδόκητο κραχ της αγοράς στα μέσα του 2021. Αυτοί οι παράγοντες το καθιστούν ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά φέτος. Αυτό το crypto πιθανότατα θα αντέξει τις τρέχουσες συνθήκες στην αγορά και θα έχει γρήγορη ανάκαμψη μόλις η αγορά αρχίσει να ανακάμπτει. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέχρι το τέλος του 2023, το νόμισμα BNB να αυξηθεί σημαντικά.

Metacade

Το Metacade είναι ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά το 2023, καθώς μπορεί να προσφέρει σημαντικά κέρδη στους παίκτες στον χώρο των κρυπτογράφησης. Το Metacade επιδιώκει να γίνει μια κεντρική τοποθεσία για τους χρήστες του Web3, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μοιράζονται πληροφορίες, να κοινωνικοποιούνται και να οδηγούν την πρόοδο στον χώρο του GameFi. Το Metacade στοχεύει να δώσει κίνητρα για την ανταλλαγή γνώσεων, τη δημιουργία περιεχομένου και τη συμμετοχή της κοινότητας, δημιουργώντας έτσι ένα ακμάζον και αφοσιωμένο οικοσύστημα παικτών, προγραμματιστών και άλλων μελών της κοινότητας Web3.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα διακριτικά MCADE δεν χρησιμοποιούνται μόνο για ανταμοιβές στην πλατφόρμα Metacade, αλλά έχουν επίσης χρησιμότητα ως κρυπτογράφηση που οι επενδυτές μπορούν να ανταλλάξουν και να χρησιμοποιήσουν για συναλλαγές στο blockchain. Τα διακριτικά MCADE παρέχουν επιλογές πονταρίσματος στους κατόχους, επιτρέποντάς τους να κερδίσουν μια πρόσθετη ροή εισοδήματος βοηθώντας στη διατήρηση της ασφάλειας του έργου. Η Metacade έχει επίσης προσελκύσει επενδυτές λόγω της πρωτοβουλίας της στο Metagrants, ενθαρρύνοντας τους προγραμματιστές παιχνιδιών να εμπλακούν στην κοινότητα προτείνοντας νέες ιδέες για παιχνίδια. Οι κάτοχοι MCADE μπορούν να ψηφίσουν για τη χρηματοδότηση των έργων ανάπτυξης παιχνιδιών, που σημαίνει ότι μπορούν να αποφασίσουν πού θα κατευθυνθεί το έργο.

Τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για επενδύσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συμβουλές για να επιλέξετε την καλύτερη κρυπτογράφηση για αγορά

Η εύρεση της καλύτερης κρυπτογράφησης για επένδυση είναι πρόκληση, κυρίως επειδή η αγορά αναπτύσσεται ραγδαία και όλο και περισσότερα νομίσματα κυκλοφορούν. Ωστόσο, ορισμένοι παράγοντες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια κρυπτογράφηση θα προσθέσετε στο χαρτοφυλάκιό σας:

Επενδυτική στρατηγική. Ας υποθέσουμε ότι ψάχνετε για μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να αναζητήσετε πολλά υποσχόμενα νομίσματα όπως το BTC. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε βραχυπρόθεσμος έμπορος, τα volatile meme coins είναι καλύτερη επιλογή.
Ανοχή ρίσκου. Είναι καλύτερο να αποφύγετε να επενδύσετε σε εξαιρετικά ασταθή κρυπτογράφηση, όπως νομίσματα meme, εάν δεν είστε επενδυτής με ανεκτικούς κινδύνους. Η αναζήτηση πιο σταθερών επιλογών όπως το ETH και το BTC είναι ασφαλέστερο εάν δεν είστε τόσο έμπειροι με το πώς λειτουργούν τα πράγματα στον χώρο κρυπτογράφησης.

Τεχνική ανάλυση Bitcoin, Ethereum: Το BTC παραμένει κοντά στα $23.000 για να ξεκινήσει η εβδομάδα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)
Σχετικότητα. Η επιβεβαίωση της συνάφειας της προτιμώμενης επένδυσης κρυπτογράφησης είναι ζωτικής σημασίας, επομένως φροντίστε να καταλάβετε εάν λύνει ένα πραγματικό πρόβλημα.
Ρευστότητα. Το crypto της επιλογής σας θα πρέπει να είναι καταχωρισμένο σε αξιόπιστα χρηματιστήρια και να έχει επαρκή ρευστότητα.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, ενδέχεται να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω ενός συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που σας προτείναμε, διαβάστε περισσότερα για αυτό στο αποκάλυψη συνεργατών.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top