Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Hulu

Το Hulu είναι μια εξαιρετική υπηρεσία ροής για τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες , αλλά μπορεί να θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Hulu και να μεταβείτε στο Netflix, το HBO Max, το Disney Plus ή το Amazon Prime Video. Ίσως σας ενοχλούν οι διαφημίσεις που σας διακόπτουν ή ακυρώνουν την αγαπημένη σας εκπομπή. Ευτυχώς, είναι εύκολο να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Hulu.

Θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης του λογαριασμού σας. Να θυμάστε ότι θα χάσετε την πρόσβαση στο περιεχόμενο που παρακολουθήσατε προηγουμένως εάν ακυρώσετε. Επομένως, εάν δεν είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε την πρόσβαση σε όλο το εξαιρετικό περιεχόμενο στο Hulu , προτείνουμε να διατηρήσετε τη συνδρομή σας ενεργή.

Ποιες είναι οι επιλογές σας;

Πριν ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Hulu, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με άλλες επιλογές. Ίσως θα θέλετε να επιστρέψετε σε αυτήν την υπηρεσία ροής σύντομα για να παρακολουθήσετε μια άλλη σεζόν του Bob’s Burgers, οπότε ο τερματισμός της συνδρομής μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε χρήματα ενώ εξερευνάτε άλλες υπηρεσίες ροής .

Το Hulu προσφέρει μια λιγότερο δραματική επιλογή συνδρομής. Άλλωστε, θέλουν να σε κρατήσουν ως πελάτη. Έτσι, αντί να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε πάντα να κάνετε παύση ή να αλλάξετε το σχέδιό σας.

Παύση συνδρομής

Η Παύση Συνδρομής είναι η δυνατότητα του Hulu που σας επιτρέπει να θέσετε τη συνδρομή σας σε αναμονή. Μπορείτε να το κάνετε για έως και 12 εβδομάδες. Ωστόσο, το Hulu σας θα τεθεί σε παύση από τον επόμενο κύκλο χρέωσης. Δείτε πώς μπορείτε να θέσετε σε παύση τη συνδρομή σας στο Hulu:

1. Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε το αναπτυσσόμενο μενού.

2. Επιλέξτε Λογαριασμός.

3. Βρείτε την ενότητα Η συνδρομή σας στη σελίδα λογαριασμού.

4. Βρείτε Παύση της συνδρομής σας στο κάτω μέρος της ενότητας και επιλέξτε το κουμπί Παύση.

5. Μπορείτε να ορίσετε πόσο καιρό θέλετε να θέσετε σε παύση τη συνδρομή σας στο Hulu οπουδήποτε μεταξύ 1 και 12 εβδομάδων.

Η συνδρομή σας θα ανανεωθεί αυτόματα μετά τη λήξη του χρονικού πλαισίου παύσης που έχετε ορίσει. Η ημερομηνία χρέωσής σας θα ξεκινήσει ξανά. Να θυμάστε ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά την υπηρεσία Hulu πριν λήξει το καθορισμένο χρονικό πλαίσιο παύσης.

Επίσης, η λειτουργία Παύση δεν είναι διαθέσιμη για άτομα που επιλέγουν ετήσια χρέωση ή πακέτα που προσφέρονται με άλλες υπηρεσίες ροής, εκτός από το Roku και το Amazon.

Αλλάξτε το σχέδιο σας

Εάν θέλετε να μειώσετε τα έξοδα, δεν χρειάζεται να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Hulu. Αντ’ αυτού, επιλέξτε ένα φθηνότερο πρόγραμμα συνδρομής. Φυσικά, θα σημαίνει περισσότερες διαφημίσεις, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Για να διαχειριστείτε τη συνδρομή σας στο Hulu:

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Hulu.

2. Μεταβείτε στην επιλογή Επιλογή σχεδίου. Η τρέχουσα συνδρομή σας θα επισημανθεί με πράσινο χρώμα.

3. Επιλέξτε το σχέδιο στο οποίο θέλετε να μεταβείτε πατώντας το κουμπί εναλλαγής.

4. Καταργήστε την επιλογή των πρόσθετων που δεν θέλετε και επιλέξτε Ανασκόπηση αλλαγών.

5. Επιλέξτε Υποβολή για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές στο σχέδιό σας.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Hulu στον Ιστό

Η ακύρωση της συνδρομής Hulu μέσω του ιστού είναι μόνο ένας από τους τρόπους για να το κάνετε. Μπορείτε να το κάνετε από οποιαδήποτε συσκευή με πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να αποκτήσετε πρόσβαση στον επίσημο ιστότοπο του Hulu.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο Hulu.com .

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με τα σωστά διαπιστευτήρια. Το κουμπί Σύνδεση βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού από την εικόνα του λογαριασμού σας ή το όνομα δίπλα του και επιλέξτε Λογαριασμός.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να βρείτε την ενότητα Ακύρωση της συνδρομής σας. Θα πρέπει να βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Επιλέξτε το κουμπί Άκυρο δίπλα του.

5. Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε Continue to Cancel.

Η Hulu θέλει να σας κρατήσει ως πελάτη και θα προσπαθήσει να σας πείσει να επιλέξετε μια άλλη επιλογή. Θα σας προσφέρουν να διακόψετε τη συνδρομή σας ή να επιλέξετε ανάμεσα σε ορισμένες από τις ειδικές προσφορές τους. Ο μόνος τρόπος για να αποσυνδέσετε τη συνδρομή σας είναι να συνεχίσετε να απορρίπτετε οποιαδήποτε προσφορά σας κάνουν. Δυστυχώς, μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να διαγραφείτε από το Hulu, επειδή θα πρέπει να επιλέξετε Συνέχεια στην Ακύρωση περίπου τρεις φορές πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μόλις τελειώσει οριστικά και ακυρώσετε επιτυχώς τη συνδρομή σας στο Hulu, το περιεχόμενο θα παραμείνει διαθέσιμο μέχρι τον επόμενο κύκλο χρέωσης.

Πώς να ακυρώσετε το Hulu σε μια φορητή συσκευή

Παρόλο που οι χρήστες iPhone και iPad μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό μέσω της εφαρμογής Hulu για iOS, δεν μπορούν να ακυρώσουν τη συνδρομή. Αντίθετα, η εφαρμογή σάς λέει να το κάνετε μέσω του προγράμματος περιήγησης για κινητά. Τα βήματα για την ακύρωση μιας συνδρομής Hulu μέσω του ιστού περιγράφονται στην προηγούμενη ενότητα.

Από την άλλη πλευρά, εάν είστε χρήστης Android, μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας και τη συνδρομή Hulu μέσω της εφαρμογής Android. Εάν θέλετε να το ακυρώσετε χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας Android, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Hulu στο κινητό σας τηλέφωνο.

2. Βρείτε το εικονίδιο λογαριασμού στην κάτω δεξιά γωνία και πατήστε το.

3. Στο παράθυρο Προφίλ χρήστη επιλέξτε Λογαριασμός.

4. Βρείτε την ενότητα Ακύρωση της συνδρομής σας και επιλέξτε Ακύρωση.

Πώς να ακυρώσετε το Hulu μέσω ενός προγράμματος χρέωσης τρίτου μέρους

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, τα πακέτα χρέωσης τρίτων είναι ελκυστικές επιλογές. Ωστόσο, γίνεται πολύπλοκο όταν αποφασίζετε να ακυρώσετε μία μόνο υπηρεσία. Εάν έχετε συνδρομή Hulu μέσω ενός από τα προγράμματα χρέωσης τρίτων, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να την ακυρώσετε.

Ακυρώστε το Hulu μέσω του iTunes

Μπορείτε να εγγραφείτε και να ακυρώσετε το Hulu μέσω του iTunes εάν η συνδρομή σας εκτελείται μέσω Apple ID. Η σύνδεση του Hulu με το Apple ID σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι καταχωρημένη στο iTunes.

1. Μεταβείτε στο iTunes και επιλέξτε το μενού Λογαριασμός.

2. Επιλέξτε Προβολή του λογαριασμού μου και συνδεθείτε με το Apple ID σας.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε την ενότητα Ρυθμίσεις, βρείτε Συνδρομές και επιλέξτε Διαχείριση δίπλα της.

4. Βρείτε το Hulu και επιλέξτε Επεξεργασία. Θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας.

Ακύρωση Hulu μέσω Amazon

Εάν χρησιμοποιείτε λογαριασμό με χρέωση στο Amazon, έχετε δύο επιλογές. Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφουν πώς να ακυρώσετε το Hulu μέσω του ιστού ή να το κάνετε μέσω του Amazon Pay.

1. Συνδεθείτε στο Amazon Pay.

2. Επιλέξτε Check Your Amazon Pay Orders.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Συμφωνίες εμπόρων

4. Στην ενότητα Διαχείριση συμφωνίας εμπόρου, βρείτε το Hulu και επιλέξτε Ακύρωση συμφωνίας.

Ελπίζουμε να βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο! Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις. Και φροντίστε να δείτε τα άλλα άρθρα μας σχετικά με την κοπή καλωδίου και τη ροή για περισσότερες συμβουλές και κόλπα!

 

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν Hulu (4 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4565

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: