Πώς να αλλάξετε το χρώμα φόντου στο Instagram Story

Τα Instagram Stories έχουν γίνει το νούμερο ένα εργαλείο στην πλατφόρμα για την αλληλεπίδραση με τους ακόλουθους. Το Instagram έχει προσθέσει πολλές επιλογές προσαρμογής στη λειτουργία Ιστορίες για να παίξετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα και μουσική στο Instagram Story σας και να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών μέσα στο Stories σας.

Σε αυτό το σύντομο σεμινάριο, θα σας δείξουμε πώς να αλλάξετε το χρώμα φόντου της ιστορίας σας στο Instagram χρησιμοποιώντας τα εργαλεία Σχεδίαση και δημιουργία Instagram.

Πώς να αλλάξετε το χρώμα φόντου στο Instagram Story

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο τρόπους για να αλλάξετε το χρώμα φόντου ενός IG Story. Ένα από αυτά σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στο Instagram Story σας και το άλλο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ιστορία μόνο με κείμενο και αυτοκόλλητα Instagram.

Οι οδηγίες είναι παρόμοιες για χρήστες iOS και Android. Ωστόσο, η επιλογή δημοσίευσης Ιστοριών είναι τώρα διαθέσιμη μόνο για χρήστες smartphone, επομένως εάν χρησιμοποιείτε τον Ιστό του Instagram , δεν θα μπορείτε να τα εφαρμόσετε

Πώς να αλλάξετε το χρώμα φόντου της ιστορίας του Instagram χρησιμοποιώντας το εργαλείο σχεδίασης

Τα περισσότερα Insta Stories έχουν μια εικόνα ή ένα βίντεο σε αυτά. Εκτός εάν η εικόνα σας καλύπτει ολόκληρη την οθόνη, θα μείνει κενός χώρος στο φόντο. Το Instagram θα το συμπληρώσει με ένα προεπιλεγμένο χρώμα φόντου, αλλά υπάρχουν καλύτερες λύσεις από το προεπιλεγμένο χρώμα.

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή όπως το No Crop που θα γεμίσει το φόντο με ένα μονόχρωμο ή θαμπές επεκτάσεις της εικόνας σας. Αλλά αν δεν θέλετε να κάνετε τον κόπο να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε μια επιπλέον εφαρμογή, μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα του κενού φόντου απευθείας στην εφαρμογή Instagram. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Draw στα Instagram Stories για να δημιουργήσετε ένα νέο χρώμα φόντου.

Για να αλλάξετε το χρώμα φόντου μιας ιστορίας Instagram χρησιμοποιώντας το εργαλείο Draw, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ανοίξτε το Instagram στο smartphone σας.

Πατήστε παρατεταμένα την ιστορία σας στο επάνω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προσθήκη στην ιστορία σας για να δημιουργήσετε μια νέα ιστορία.

Επιλέξτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο από το ρολό της κάμερας που θέλετε να ανεβάσετε. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός του ή να το μετακινήσετε στην οθόνη σας όπου θέλετε.

Στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες. Στη συνέχεια, επιλέξτε Σχέδιο.

Θα δείτε ένα μενού γραμμής εργαλείων να εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά τα εργαλεία (όπως ένα εργαλείο στυλό) για να δημιουργήσετε ένα σταθερό φόντο για την Ιστορία σας. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε μία από τις επιλογές χρώματος στο κάτω μέρος της οθόνης ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο σταγονόμετρου χρώματος για να εντοπίσετε το χρώμα στην εικόνα.

Πατήστε παρατεταμένα οπουδήποτε στην οθόνη για να εφαρμόσετε το επιλεγμένο χρώμα.

Εάν προτιμάτε να έχετε ένα διαφανές φόντο ιστορίας αντί για ένα σταθερό χρώμα φόντου, επιλέξτε το εργαλείο επισήμανσης από τη γραμμή εργαλείων και επαναλάβετε τη διαδικασία.

Τώρα που το φόντο σας είναι έτοιμο, επιλέξτε το εργαλείο Γόμα από τη γραμμή εργαλείων και χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε το χρώμα που καλύπτει την εικόνα ή το βίντεό σας. Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία και μπορεί να διαρκέσει λίγο. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Αναίρεση επάνω αριστερά αν κάνετε λάθος.

Όταν τελειώσετε, μπορείτε επίσης να προσθέσετε αυτοκόλλητα ή GIF στο Story σας πριν το δημοσιεύσετε.

Πώς να αλλάξετε το χρώμα φόντου της ιστορίας σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας

Μια άλλη τεχνική που σας επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα φόντου του Instagram Story σας είναι το εργαλείο Δημιουργία. Αυτό το εργαλείο σάς παρέχει πολλά πρότυπα ιστορίας για να διαλέξετε και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημοσιεύσετε γρήγορα μια δημοσκόπηση, μια ευχή για χρόνια πολλά, ένα GIF, ακόμα και τις δικές σας προηγούμενες Ιστορίες από το Αρχείο Ιστοριών. Ωστόσο, το εργαλείο Δημιουργία δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε νέες φωτογραφίες ή βίντεο στην ιστορία.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Δημιουργία για να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα ως φόντο του Instagram Story σας.

Ανοίξτε το Instagram και σύρετε προς τα δεξιά για να ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας νέας ιστορίας.

Από το μενού στα αριστερά, επιλέξτε το εικονίδιο Aa Create.

Επιλέξτε ένα πρότυπο ανάλογα με τον τύπο της ιστορίας που θέλετε να δημοσιεύσετε.

Στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, επιλέξτε το εικονίδιο του κύκλου χρώματος για να αλλάξετε το χρώμα του φόντου. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα συμπαγή ή ντεγκραντέ χρώματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία ως φόντο της ιστορίας σας

Ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη φωτογραφία ή εικόνα στο τηλέφωνό σας ως φόντο της ιστορίας σας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

Όταν δημιουργείτε ένα νέο Instagram Story, ανοίξτε το ρολό της κάμερας του τηλεφώνου σας και επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως εικόνα φόντου.

Χρησιμοποιήστε χειρονομίες τσιμπήματος για ζουμ για να προσαρμόσετε το μέγεθος της εικόνας.

Από το Μενού στο επάνω μέρος της οθόνης, επιλέξτε Αυτοκόλλητα και προσθέστε τη φωτογραφία που θέλετε να εμφανίζεται στην ιστορία σας.

Μπορείτε να αλλάξετε το σχήμα και το μέγεθος της εικόνας του αυτοκόλλητου για να ταιριάζει στο Instagram Story σας.

Όταν είστε ευχαριστημένοι με τις εικόνες σας στο Story, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, μουσική ή άλλα αυτοκόλλητα πριν τις δημοσιεύσετε.

Κάντε την ιστορία σας στο Instagram να ξεχωρίζει

Εκτός από την αλλαγή του χρώματος του φόντου, μπορείτε να προσαρμόσετε την ιστορία σας με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές γραμματοσειρές, μουσικά κομμάτια, αυτοκόλλητα και συνδέσμους για να κάνετε τις ιστορίες σας πιο διαδραστικές για το κοινό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να αναδημοσιεύουν, να στιγματίζουν και να μοιράζονται Ιστορίες που φαίνονται αυθεντικές και διασκεδαστικές. Με τη σειρά του, θα αυξήσει την επισκεψιμότητα και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:Πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου Story στο Instagram

Πώς να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική 

Πώς να προσθέσετε πολλές φωτογραφίες στο Instagram Story

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *