Πώς να αλλάξετε το διάστημα εικονιδίων επιφάνειας εργασίας στα Windows 11

Χρησιμοποιώντας τα Windows 11 , ίσως γνωρίζετε ήδη ότι είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιου υπολογιστή. Με τα κατάλληλα εργαλεία, μπορείτε να προσαρμόσετε όλα τα οπτικά στοιχεία των Windows 11, συμπεριλαμβανομένου του χρώματος της γραμμής εργασιών, των θεμάτων, του φόντου και άλλων.

Ωστόσο, η απόσταση των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας είναι ένα πράγμα που δεν μπορείτε να αλλάξετε κατεύθυνση. Από προεπιλογή, τα Windows 11 σάς προσφέρουν τρεις διαφορετικές επιλογές για να προσαρμόσετε την εμφάνιση των εικονιδίων επιφάνειας εργασίας – Μικρό, Μεσαίο και Μεγάλο.

 

Η επιλογή του μενού περιβάλλοντος αλλάζει μόνο το μέγεθος των εικονιδίων της επιφάνειας εργασίας σας. δεν αλλάζει την απόσταση των εικονιδίων. Επίσης, ούτε η εφαρμογή Ρυθμίσεις ούτε ο Πίνακας Ελέγχου προσφέρουν καμία επιλογή προσαρμογής για την αλλαγή της απόστασης εικονιδίων επιφάνειας εργασίας στα Windows 11.

Αν και δεν έχετε κανέναν άμεσο τρόπο αλλαγής του διαστήματος των εικονιδίων της επιφάνειας εργασίας, μπορείτε να επεξεργαστείτε το αρχείο Μητρώου για να κάνετε την κατάλληλη αλλαγή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το WinAero Tweaker για να αλλάξετε την απόσταση των εικονιδίων για τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας στα Windows 11. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τους δύο καλύτερους τρόπους αλλαγής της απόστασης εικονιδίων επιφάνειας εργασίας στα Windows 11 . Ας τσεκάρουμε.

Xiaomi Redmi Note 11 Global Version Snapdragon 680 50MP Quad Camera 33W Pro Fast Charge 64GB 128GB 6,43 ιντσών 90Hz AMOLED Octa Core Smartphone 4G

1) Αλλάξτε τις ρυθμίσεις εικονιδίων επιφάνειας εργασίας στα Windows 11 χρησιμοποιώντας το Μητρώο

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει τον Επεξεργαστή Μητρώου των Windows 11 για να αλλάξει το διάστημα των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Επεξεργαστής Μητρώου . Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Επεξεργαστής Μητρώου από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.
Στον Επεξεργαστή Μητρώου, μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή:
ComputerHKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktopWindowMetrics

Tuya WiFi Smoke Wireless Smart Fire Smoke Alarm with Auto Self-Check Λειτουργία App Remote Alarm

Επιλέξτε το κλειδί WindowsMetrics και στη δεξιά πλευρά, κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε τη συμβολοσειρά IconSpacing .
Κάντε διπλό κλικ στη συμβολοσειρά IconSpacing και διαγράψτε το -1125 από το πεδίο δεδομένων τιμής. Το -1125 είναι το προεπιλεγμένο διάστημα που χρησιμοποιείται στα Windows 11 για εικονίδια επιφάνειας εργασίας. Πρέπει να αυξήσετε τον αριθμό για να αυξήσετε την απόσταση . Για παράδειγμα, η εισαγωγή -1170 θα αυξήσει ελαφρώς το οριζόντιο διάστημα για τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας σας.
Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ . Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε διπλό κλικ στη συμβολοσειρά IconVerticalSpacing .
Στο πεδίο δεδομένων τιμής για το IconVerticalSpacing, διαγράψτε το -1125, την προεπιλεγμένη τιμή, και ορίστε την ίδια τιμή που ορίσατε για το IconSpacing , δηλαδή -1170.
Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Ok και κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου.

Η αλλαγή δεν είναι άμεση. πρέπει πρώτα να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Μετά την επανεκκίνηση, θα διαπιστώσετε ότι το διάστημα των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας σας έχει αλλάξει. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αλλαγή, πρέπει να εισαγάγετε -1125 και για τις τιμές συμβολοσειράς IconString και IconVerticalSpacing.

Xiaomi Redmi Note 11 Global Version Snapdragon 680 50MP Quad Camera 33W Pro Fast Charge 64GB 128GB 6,43 ιντσών 90Hz AMOLED Octa Core Smartphone 4G

2) Αλλάξτε το διάστημα εικονιδίων επιφάνειας εργασίας με το Winaero Tweaker

Λοιπόν, το Winaero Tweaker είναι ένα εργαλείο προσαρμογής διαθέσιμο για λειτουργικό σύστημα Windows. Το εργαλείο προσαρμογής για τα Windows 11 μπορεί επίσης να αλλάξει το διάστημα των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Winaero Tweaker για να αλλάξετε την απόσταση των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας στα Windows 11.

Πρώτα, κατεβάστε το αρχείο ZIP Winaero Tweaker στον υπολογιστή σας και εξαγάγετε το.
Αφού εξαχθεί, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης του Winaero Tweaker και ολοκληρώστε τη διαδικασία εγκατάστασης.
Μόλις εγκατασταθεί, εκτελέστε την εφαρμογή και μεταβείτε στις ρυθμίσεις εμφάνισης για προχωρημένους στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.
Τώρα επιλέξτε Εικονίδια και προσαρμόστε το οριζόντιο και κάθετο διάστημα στη δεξιά πλευρά. Μπορείτε να σύρετε το ρυθμιστικό για να προσαρμόσετε το διάστημα. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή αλλαγών .
Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11 .

Πώς να αφαιρέσετε το Drop Shadow από τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Μετά την επανεκκίνηση, θα δείτε ότι η απόσταση των εικονιδίων έχει αλλάξει.

Όπως αναφέραμε, με τα κατάλληλα εργαλεία, μπορείτε να προσαρμόσετε σχεδόν όλα τα οπτικά στοιχεία των Windows 11. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το αρχείο μητρώου ή να χρησιμοποιήσετε το Winaero Tweaker για να αλλάξετε την απόσταση των εικονιδίων. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αλλαγή του διαστήματος των εικονιδίων επιφάνειας εργασίας στα Windows 11, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διάδρομος Μαγνητικός Tfk Slim Mag(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *