Πώς να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού στα Windows 11 (2 Μέθοδοι)

Κάθε έκδοση των Windows σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πολλαπλά προφίλ χρηστών. Εκτός από τον έναν λογαριασμό χρήστη που δημιουργείτε κατά την εγκατάσταση των Windows, μπορείτε να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις και να προσθέσετε περισσότερα για τα μέλη της οικογένειάς σας.

Το ίδιο ισχύει και για το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft – Windows 11. Αυτό που είναι πιο χρήσιμο είναι ότι τα Windows 11 σάς επιτρέπουν να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού μετά τη δημιουργία του. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού των μελών της οικογένειάς σας και να τα κάνετε διαχειριστή.

Αν και δεν συνιστάται η παροχή πρόσβασης διαχειριστή σε λογαριασμούς επισκεπτών, μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού σε Διαχειριστής εάν είστε κάτοχος υπολογιστή και χρησιμοποιείτε τυπικό λογαριασμό. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πλήρη έλεγχο της συσκευής και των εφαρμογών.

Επιπλέον, η αλλαγή του τύπου λογαριασμού σε Διαχειριστής θα εξαλείψει την ανάγκη για μη αυτόματη εκτέλεση εφαρμογών σε λειτουργία διαχειριστή, «Εκτέλεση ως διαχειριστής». Ομοίως, εάν θέλετε να παρέχετε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό χρήστη σε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον, μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού σε Τυπικός χρήστης .

Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης Ιστού στα Windows 11 ή 10(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι καλύτεροι τρόποι για να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού στα Windows 11

Η αλλαγή του τύπου λογαριασμού στα Windows 11 είναι αρκετά εύκολη. μπορείτε να το κάνετε μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις ή του Πίνακα Ελέγχου. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί δύο καλύτερους τρόπους για να κλείσετε τύπους λογαριασμών στα Windows 11 . Ας αρχίσουμε.

1) Αλλάξτε τον τύπο λογαριασμού χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις για να αλλάξετε εύκολα τον τύπο λογαριασμού. Για να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού στα Windows 11 χρησιμοποιώντας ρυθμίσεις, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

Πώς να δείτε το ιστορικό προστασίας από απειλές στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην καρτέλα Λογαριασμοί στο αριστερό παράθυρο.

 

3. Τώρα, στη δεξιά πλευρά, αναπτύξτε το λογαριασμό και επιλέξτε το κουμπί Αλλαγή τύπου λογαριασμού .

 

4. Στο παράθυρο Αλλαγή τύπου λογαριασμού, επιλέξτε είτε Τυπικό είτε Διαχειριστής . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ .

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού στον υπολογιστή Windows 11. Φροντίστε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να εφαρμόσετε τις αλλαγές.

10 καλύτερες εφαρμογές απορρήτου για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Αλλάξτε τον τύπο λογαριασμού χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Ελέγχου

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει τον Πίνακα Ελέγχου για να αλλάξει τον τύπο λογαριασμού. Ακολουθήστε μερικά απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω για να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού μέσω του Πίνακα Ελέγχου.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου .

 

2. Στον Πίνακα Ελέγχου, κάντε κλικ στο Λογαριασμοί χρηστών .

 

3. Επιλέξτε τον λογαριασμό χρήστη για τον οποίο θέλετε να αλλάξετε τον τύπο.

4. Στη σελίδα λογαριασμού χρήστη, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Αλλαγή του τύπου λογαριασμού .

 

5. Στο παράθυρο Επιλογή νέου τύπου λογαριασμού, επιλέξτε είτε Τυπικό είτε Διαχειριστής . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή τύπου λογαριασμού .

Πώς να ελέγξετε εάν έχετε δικαιώματα διαχειριστή στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού στα Windows 11 χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Ελέγχου.

 

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί απλοί τρόποι για να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού στον πιο πρόσφατο υπολογιστή με Windows 11. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αλλαγή του τύπου λογαριασμού

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian