Πώς να ανακτήσετε μπλοκαρισμένα μηνύματα στο WhatsApp το 2023

Πώς να ανακτήσετε μπλοκαρισμένα μηνύματα στο WhatsApp το 2023

Το WhatsApp είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων διαθέσιμη για όλους. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτήν την εφαρμογή στο Android, το iPhone, τα Windows ή το MacOS του για να ανταλλάξει μηνύματα κειμένου μέσω Διαδικτύου.

Παρόλο που το WhatsApp είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, εξακολουθεί να μην διαθέτει επιλογές αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Δεν έχετε επιλογές για να αποκλείσετε τους αποστολείς ανεπιθύμητων μηνυμάτων. ούτε χρησιμοποιεί κανένα φίλτρο για να αποτρέψει ανεπιθύμητα μηνύματα.

Η επιλογή αποκλεισμού είναι το μόνο που έχετε για να αποτρέψετε την προσγείωση ανεπιθύμητων μηνυμάτων στα εισερχόμενά σας. Μπορεί επίσης να θέλετε να αποκλείσετε χρήστες με τους οποίους δεν θέλετε να μείνετε σε επαφή.

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες Instagram & Βίντεο στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ανάκτηση αποκλεισμένων μηνυμάτων στο WhatsApp

Ενώ ο αποκλεισμός και η απεμπλοκή χρηστών στο WhatsApp είναι εύκολη, τι γίνεται με τα μηνύματα που στέλνει ο χρήστης μετά τον αποκλεισμό; Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να ανακτήσετε μπλοκαρισμένα μηνύματα στο WhatsApp. Ας αρχίσουμε.

Πώς λειτουργεί η λειτουργία αποκλεισμού WhatsApp;

Εάν έχετε κάποιον στη λίστα επαφών σας στο WhatsApp με τον οποίο δεν θέλετε να συνδεθείτε, μπορείτε να τον αποκλείσετε. Μόλις αποκλείσετε μια επαφή στο WhatsApp, σταματάτε να λαμβάνετε μηνύματα, κλήσεις και ενημερώσεις κατάστασης.

Σύμφωνα με το WhatsApp, δείτε τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στην εφαρμογή:
Ο αποκλεισμένος χρήστης δεν θα βλέπει τις τελευταίες ενημερώσεις κατάστασής σας που είδατε στο διαδίκτυο.
Τα μηνύματα, οι κλήσεις και οι ενημερώσεις κατάστασης που αποστέλλονται από την αποκλεισμένη επαφή δεν θα εμφανίζονται στο τηλέφωνό σας.
Ο αποκλεισμός μιας επαφής θα αφαιρέσει μόνο την επαφή από τη λίστα επαφών σας στο WhatsApp. Δεν θα αφαιρέσει την επαφή από τον τηλεφωνικό σας κατάλογο.

Εάν έχετε αποκλείσει κάποιον, μπορεί να αναρωτηθείτε εάν είναι δυνατή η ανάκτηση μηνυμάτων από μια επαφή που έχετε αποκλείσει;

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail (4 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να ανακτήσετε μπλοκαρισμένα μηνύματα στο WhatsApp;

Μόλις αποκλείσετε ένα άτομο στο WhatsApp, μπορεί να σας στείλει μηνύματα. αλλά δεν θα τα λάβεις. Θα λάβετε τα μηνύματα μόνο αφού τα ξεμπλοκάρετε.

Επίσης, μόλις αποκλείσετε κάποιον στο WhatsApp, δεν θα βλέπετε πλέον τις κλήσεις ή τα μηνύματά του στα εισερχόμενά σας.

Τώρα ας έρθουμε στο ερώτημα, “Μπορώ να ανακτήσω μπλοκαρισμένα μηνύματα στο WhatsApp‘; Τεχνικά, δεν μπορείτε να ανακτήσετε τα μπλοκαρισμένα μηνύματα, αλλά μερικές λύσεις σας δίνουν κάποιες πιθανότητες να δείτε τα μπλοκαρισμένα μηνύματα.

Οι μέθοδοι ανάκτησης αποκλεισμένων μηνυμάτων ενδέχεται να διαφέρουν και οι περισσότερες από αυτές εξαρτώνται από τη χρήση εφαρμογών τρίτων. Ας δούμε τους καλύτερους τρόπους ανάκτησης αποκλεισμένων μηνυμάτων στο WhatsApp.

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ανακτήσετε μπλοκαρισμένα μηνύματα στο WhatsApp;

Εάν χρησιμοποιείτε ενεργά το WhatsApp, ίσως γνωρίζετε ήδη τη δυνατότητα αρχειοθέτησης μηνυμάτων. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να αποκρύπτετε μηνύματα από τη λίστα συνομιλιών σας.

Μερικές φορές, οι χρήστες αρχειοθετούν κατά λάθος τα μηνύματα αντί να τα διαγράφουν. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ελέγξετε την ενότητα αρχειοθέτησης εάν διαγράψετε τα μηνύματα πριν αποκλείσετε κάποιον στο WhatsApp. Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε επιλέξει κατά λάθος την επιλογή αρχειοθέτησης αντί για Διαγραφή. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο τηλέφωνό σας και μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της ροής συνομιλίας σας.

2. Πατήστε στο Αρχειοθετημένα επιλογή στο κάτω μέρος της οθόνης.

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Ελέγξτε τώρα εάν τα μηνύματα της αποκλεισμένης επαφής έχουν αρχειοθετηθεί. Επιλέξτε τη συνομιλία και πατήστε στο Κατάργηση αρχειοθέτησης εικόνισμα.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε την ενότητα αρχειοθέτησης του WhatsApp για να βρείτε μπλοκαρισμένα μηνύματα. Αφού καταργήσετε την αρχειοθέτηση, μπορείτε να δείτε τα μηνύματα που έχετε λάβει πριν αποκλείσετε το άτομο.

Ανάκτηση αποκλεισμένων μηνυμάτων WhatsApp μέσω του Google Backup

Το WhatsApp σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τις συνομιλίες σε μια νέα συσκευή Android. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάκτηση μπλοκαρισμένων μηνυμάτων WhatsApp.

Αυτή η μέθοδος θα ανακτήσει μόνο μηνύματα που έχετε ήδη λάβει στον λογαριασμό σας. Εάν το άτομο σας στείλει μηνύματα μετά τον αποκλεισμό, δεν θα το δείτε. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

 

1. Πρώτα απ ‘όλα, απεγκαταστήστε την εφαρμογή WhatsApp από το smartphone Android.

2. Αφού απεγκατασταθεί, εγκαταστήστε το ξανά από το Google Play Store.

3. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp και επαληθεύστε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

4. Θα έχετε μια επιλογή να επαναφέρετε τις συνομιλίες σας από το Google Drive. Επιλέξτε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας και πατήστε στο Επαναφέρω κουμπί.

5. Τώρα, περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποκατάστασης. Μόλις ολοκληρωθεί, πατήστε στο κουμπί Επόμενο.

Αυτό είναι! Μόλις αποκατασταθεί, θα βρείτε τις συνομιλίες σας πίσω. Αυτή η συνομιλία θα έχει τα μηνύματα του ατόμου που έχετε αποκλείσει.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Messenger(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ανάκτηση αποκλεισμένων μηνυμάτων χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων

Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εφαρμογές τρίτων στον ιστό που ισχυρίζονται ότι ανακτούν αποκλεισμένα μηνύματα WhatsApp. Αυτές οι ομάδες εφαρμογών είναι γνωστές ως WhatsApp Mods ή τροποποιημένες εκδόσεις του επίσημου WhatsApp.

Οι περισσότερες εφαρμογές απαγορεύονται και καταργούνται για λόγους ασφαλείας και απορρήτου. Επίσης, το WhatsApp λαμβάνει αυστηρά μέτρα εναντίον όσων χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές mod για να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες.

Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος εισβολής, ιών και κακόβουλου λογισμικού που συνδέονται με τη χρήση του WhatsApp Mods και συνιστάται η αποφυγή τέτοιων εφαρμογών. Επίσης, υπάρχει ο κίνδυνος να δοθούν όλες οι ευαίσθητες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των συνομιλιών, στους προγραμματιστές εφαρμογών.

Ωστόσο, εάν δεν αντέχετε την παρόρμησή σας να προβάλετε αποκλεισμένα μηνύματα WhatsApp, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοιες εφαρμογές για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή mod είναι καθαρή από ιούς και δεν έχει κανέναν κίνδυνο ασφάλειας/απόρρητου.

Διαβάστε επίσης: Πώς να στείλετε ανώνυμα μηνύματα στο WhatsApp

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι για να ανακτήσετε μπλοκαρισμένα μηνύματα στο WhatsApp. Τεχνικά, μπορείτε να δείτε μόνο τις συνομιλίες σας με το άτομο πριν από τον αποκλεισμό. Δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξετε τα μηνύματα που αποστέλλονται μετά τον αποκλεισμό τους. Εάν αυτό το άρθρο σας βοηθά, φροντίστε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top