Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify το 2022

Η βιομηχανία ροής μουσικής έχει υποστεί μια τεράστια αλλαγή τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να ακούσετε τη μουσική, καθώς κάθε υπηρεσία ροής μουσικής έχει πλέον ένα δωρεάν πρόγραμμα. Από όλες τις υπηρεσίες ροής μουσικής, το Spotify ήταν το πιο δημοφιλές και χρησιμοποιήθηκε από εκατομμύρια χρήστες.

Εάν χρησιμοποιείτε το Spotify για να τροφοδοτήσετε τη δίψα σας για μουσική, ίσως γνωρίζετε ήδη τις λίστες αναπαραγωγής Spotify. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες λίστες αναπαραγωγής θέλετε στο Spotify, δωρεάν και premium, και μπορείτε ακόμη και να τις μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Ως ενεργός χρήστης του Spotify, πιθανότατα έχετε διαγράψει μία ή δύο λίστες αναπαραγωγής στο παρελθόν και μετανιώσατε που το κάνατε αργότερα. Εάν αυτό έχει ήδη συμβεί ή συμβαίνει με εσάς πολύ συχνά, είναι καλύτερο να μάθετε πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify.

Πώς να διορθώσετε το Spotify Keeps Crashing στο Android (8 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν από την ανάκτηση της λίστας αναπαραγωγής Spotify

Το Spotify σάς παρέχει μια επιλογή για να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Μπορείτε να ανακτήσετε μόνο μια λίστα αναπαραγωγής που έχει διαγραφεί τις τελευταίες 90 ημέρες. Εάν έχετε διαγράψει ένα playlist πριν από 3 μήνες, δεν μπορείτε να το επαναφέρετε στον λογαριασμό σας.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι η επιλογή ανάκτησης playlist του Spotify είναι προσβάσιμη μόνο από το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Spotify για κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές για να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής σας.

Λίστα αναπαραγωγής UK Turk Addon Kodi – Οδηγός εγκατάστασης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την ανάκτηση των διαγραμμένων λιστών αναπαραγωγής Spotify

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων ή να στείλετε μήνυμα στην ομάδα υποστήριξης του Spotify για να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού και τη σελίδα επισκόπησης λογαριασμού του Spotify . Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Spotify.

2. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στην επιλογή Ανάκτηση λιστών αναπαραγωγής .

 

3. Στα αριστερά, θα δείτε τη σελίδα Ανάκτηση λιστών αναπαραγωγής. Στη σελίδα θα εμφανιστούν όλες οι λίστες αναπαραγωγής που μπορείτε να επαναφέρετε .

 

4. Κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά πίσω από το όνομα της λίστας αναπαραγωγής για να το επαναφέρετε στον λογαριασμό σας.

 

5. Μόλις γίνει επαναφορά, το κουμπί Επαναφορά θα αλλάξει σε Επαναφορά . Αυτό σημαίνει ότι οι λίστες αναπαραγωγής σας έχουν αποκατασταθεί στο προφίλ σας στο Spotify.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ανακτήσετε χαμένες ή διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify στην επιφάνεια εργασίας σας.

 

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το πώς να επαναφέρετε χαμένες ή διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify με εύκολα βήματα. Μπορείτε να επαναφέρετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής μόνο εντός 90 ημερών. Εάν έχουν περάσει 90 ημέρες, δεν έχετε καμία επιλογή να ανακτήσετε τις λίστες αναπαραγωγής. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με την ανάκτηση των διαγραμμένων λιστών αναπαραγωγής στο Spotify, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Apple TV εναντίον Amazon Fire Stick: Τι είναι καλύτερο για ροή;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4969

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: