Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό Snapchat το 2023

Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό Snapchat το 2023 (Όλες οι μέθοδοι)

Οι καθημερινές μας ρουτίνες περιστρέφονται γύρω από την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, τα κοινωνικά δίκτυα και τις εφαρμογές email. Αυτά τα τρία πράγματα είναι απαραίτητα για να εκτελέσουμε τα περισσότερα από τα καθήκοντά μας.

Τώρα που βασιζόμαστε υπερβολικά σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, η απώλεια του λογαριασμού μας στο διαδίκτυο μπορεί να είναι οδυνηρή. Το Snapchat, η δημοφιλής εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών, δεν είναι ποτέ γνωστή για τη δυνατότητα επικοινωνίας της, αλλά πολλοί χρήστες εξακολουθούν να τη χρησιμοποιούν για να συνδέονται με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Το Snapchat έχει σχεδιαστεί για εφήβους και ενήλικες που θέλουν διασκέδαση κατά την ανταλλαγή μηνυμάτων ή βιντεοκλήση. Σήμερα, το Snapchat σάς προσφέρει διάφορες λειτουργίες για να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας από προσπάθειες εισβολής, αλλά παρόλα αυτά, μπορεί να υπάρξει κάποια στιγμή που μπορεί να χάσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου; 8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα Snapchat(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό Snapchat

Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat. Ανάκτηση λογαριασμού Snapchat είναι εύκολο; πρέπει να ξέρεις τον σωστό τρόπο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς απλούς τρόπους για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat. Ας αρχίσουμε.

1. Αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης, ανακτήστε τον λογαριασμό σας στο Snapchat

Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Snapchat, δεν μπορείτε αποκτήστε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Snapchat. Ωστόσο, το καλό είναι ότι το Snapchat σάς επιτρέπει να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο smartphone Android.

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες Instagram & Βίντεο στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο Σύνδεση κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης.

Σύνδεση

3. Στην οθόνη σύνδεσης, πατήστε Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Σύνδεσμος.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

4. Τώρα, θα δείτε ένα μήνυμα που σας ζητά να επιλέξετε εάν θέλετε να ανακτήσετε τον λογαριασμό Snapchat χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

τηλέφωνο ή email

5. Αν επιλέξετε το «Μέσω τηλεφώνου» επιλογή, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τη δική σας Τηλεφωνικό νούμερο.

Τηλεφωνικό νούμερο

6. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να επιλέξετε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή κλήσης ή μηνύματος. Διαλέξτε την επιλογή σύμφωνα με την επιθυμία σας.

7. Μόλις τελειώσετε, θα λάβετε ένα OTP στον εγγεγραμμένο αριθμό σας. Πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό και στη συνέχεια να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης.

8. Εάν έχετε επιλέξει το «Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου’ επιλογή, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το email που έχετε καταχωρίσει στον λογαριασμό σας στο Snapchat. Εισαγάγετε το email και κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή.

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου'

9. Το Snapchat θα σας στείλει μέσω email έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας. Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο και επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείς ανακτήστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Snapchat με εύκολα βήματα.

2. Ανακτήστε τον λογαριασμό σας στο Snapchat εάν ξεχάσατε το όνομα χρήστη/το email σας

Εάν μόλις ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Snapchat, μπορείτε εύκολα να τον επαναφέρετε ακολουθώντας τη μέθοδο που έχουμε μοιραστεί παραπάνω.

Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά πράγματα εάν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στη διεύθυνση email ή δεν μπορείτε να τη θυμηθείτε.

Χρησιμοποιήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας: Κάτω από το πεδίο Όνομα χρήστη ή Email, μπορείτε “Χρήση αριθμού τηλεφώνου” αντι αυτου.

Χρησιμοποιήστε τον αριθμό τηλεφώνου

Εάν έχετε καταχωρήσει τον αριθμό τηλεφώνου σας, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας χωρίς email. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat χωρίς email.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του Snapchat: Εάν ξεχάσετε τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email σας, επικοινωνήστε με το Ομάδα υποστήριξης Snapchat.

Ο μόνος τρόπος για να ανακτήστε έναν λογαριασμό Snapchat χωρίς αριθμό ή email είναι επικοινωνώντας με την Υποστήριξη Snapchat για βοήθεια. Για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Snapchat, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

3. Πώς να ανακτήσετε τον κλεμμένο/παραβιασμένο λογαριασμό Snapchat

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε εάν ο λογαριασμός σας στο Snapchat έχει παραβιαστεί. Αυτός που παραβίασε τον λογαριασμό σας στο Snapchat μπορεί να αλλάξει πρώτα το όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης.

Μπορείτε μόνο επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του Snapchatσυμπληρώστε τη φόρμα και ελπίζουμε ότι η ομάδα υποστήριξης θα λάβει μέτρα για την αναφορά σας.

Εάν η ομάδα υποστήριξης εντοπίσει οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας, μπορεί να σας ζητήσει να παράσχετε λεπτομέρειες για να επαληθεύσετε την ιδιοκτησία του λογαριασμού σας, όπως το όνομα χρήστη, τις πληροφορίες της συσκευής σας και άλλες πληροφορίες που συνδέονται με αυτόν.

Ωστόσο, εάν πιστεύετε ότι κάποιος έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Snapchat, πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης και να ενεργοποιήσετε αμέσως τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Πώς να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat

Μπορείτε να κάνετε αρκετά πράγματα για να αποφύγετε τον κίνδυνο του λογαριασμού σας στο Snapchat. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί ορισμένα σημαντικά μέτρα ασφαλείας που πρέπει να ακολουθεί κάθε κάτοχος λογαριασμού Snapchat.

Τι σημαίνει το X στο Snapchat; Πώς να το αφαιρέσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Ρυθμίστε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης

Ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης προστατεύει τον λογαριασμό σας από ωμή βία ή άλλες απόπειρες εισβολής.

Η δημιουργία ενός ισχυρού κωδικού πρόσβασης είναι πιο δύσκολη από όσο νομίζετε. πρέπει να δημιουργήσετε έναν μοναδικό συνδυασμό κεφαλαία, πεζά, αριθμούς και ειδικούς χαρακτήρες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για τη δημιουργία και αποθήκευση κωδικών πρόσβασης. Διαφορετικά, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να δημιουργήστε εξαιρετικά ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης για τους διαδικτυακούς σας λογαριασμούς.

2. Βεβαιωθείτε ότι το αναγνωριστικό email και ο αριθμός τηλεφώνου σας είναι ενημερωμένα

Ένα από τα καλύτερα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να διατηρείτε πάντα ενημερωμένα το αναγνωριστικό email και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Εάν αλλάξατε πρόσφατα τον αριθμό τηλεφώνου σας, ενημερώστε τον στην εφαρμογή Snapchat.

Βεβαιωθείτε ότι το αναγνωριστικό email και ο αριθμός τηλεφώνου σας είναι ενημερωμένα

Η διεύθυνση email σας και ο αριθμός τηλεφώνου που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας στο Snapchat θα σας βοηθήσουν να ανακάμψετε. Επομένως, ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε το Εικονίδιο Bitmoji > Ρυθμίσεις. Στις Ρυθμίσεις, βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και η διεύθυνση email έχουν επαληθευτεί.

Πώς να αποκτήσετε το Snapchat Dark Mode σε Android και iOS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Snapchat

Ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Snapchat

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι μια δυνατότητα ασφαλείας που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας πάνω από τον λογαριασμό σας στο Snapchat.

Με τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων ενεργοποιημένο, το Snapchat σάς στέλνει έναν μυστικό κωδικό σύνδεσης στον εγγεγραμμένο αριθμό τηλεφώνου σας. Μόνο αφού εισαγάγετε τον κωδικό σύνδεσης θα έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail (4 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτή η δυνατότητα αποτρέπει τις προσπάθειες εισβολής. θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε στο smartphone σας. Για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα ασφαλείας, ακολουθήστε τον οδηγό μας για ενεργοποίηση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων στο Snapchat.

Έτσι, είναι τόσο εύκολο να ανακτήσετε τον λογαριασμό Snapchat. Οι μέθοδοι που έχουμε κοινοποιήσει παρακάτω θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης ή το όνομα χρήστη. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ανάκτηση του λογαριασμού σας στο Snapchat, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *