Πώς να αναπτύξετε μια αποτελεσματική διαδικασία ενσωμάτωσης;

Ψάχνετε να προσλάβετε νέους υπαλλήλους για την εταιρεία σας; Για αυτό, πρέπει να έχετε την καλύτερη διαδικασία ενσωμάτωσης για να προσλάβετε υπαλλήλους. Η διαδικασία ενσωμάτωσης βοηθά τον εργαζόμενο να είναι πιο άνετος κατά την ένταξή του στο χώρο εργασίας. Οι εταιρείες πρέπει να αναπτύξουν μια αποτελεσματική διαδικασία ενσωμάτωσης για να τις καταστήσουν πιο παραγωγικές, να δημιουργήσουν ζήλο σε αυτές και επίσης να τις εντάξουν στην εργασιακή κουλτούρα της εταιρείας. Η διαδικασία ενσωμάτωσης είναι απαραίτητη τόσο για την εταιρεία όσο και για τους εργαζόμενους. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε τι είναι μια διαδικασία ενσωμάτωσης και τις βέλτιστες πρακτικές της. Επιπλέον, θα εξηγήσουμε επίσης πώς ένα εργαλείο διαχείρισης έργου μπορεί να βοηθήσει σε τέτοιες διαδικασίες.

Σειρά απώλειας βάρους – GoldTouch Nutrtion(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι είναι μια διαδικασία ενσωμάτωσης;

Ο όρος διαδικασία επιβίβασης δεν είναι παρά η διαδικασία εισαγωγής νεοπροσληφθέντων στην εταιρεία. Αυτή η διαδικασία ενσωμάτωσης διαφέρει από τη μια εταιρεία στην άλλη. Σε ορισμένους χώρους εργασίας, τα τμήματα της ίδιας εταιρείας προσεγγίζουν διαφορετικές διαδικασίες ενσωμάτωσης.

Η διαδικασία ενσωμάτωσης διαρκεί συνήθως μια μέση περίοδο τουλάχιστον δύο μηνών ή λιγότερο για τις εταιρείες. Κατά τη διαδικασία ενσωμάτωσης, οι εταιρείες θα εμπλακούν για να ολοκληρώσουν τις διατυπώσεις των νέων προσλήψεων. Επιπλέον, αυτή η διαδικασία βοηθά τους εργαζόμενους να εξοικειωθούν με τη φύση της εργασίας της εταιρείας.

Σήμερα οι εταιρείες έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν εργαλεία διαχείρισης έργων για την πρόσληψη νέων υπαλλήλων. Η χρήση του εργαλείου μειώνει το κόστος και εξοικονομεί χρόνο για την εταιρεία.

Στην επόμενη ενότητα, θα περιγράψουμε την καλύτερη διαδικασία ενσωμάτωσης που πρέπει να ακολουθήσετε για την πρόσληψη νέων υπαλλήλων.

Καλύτερες διαδικασίες ενσωμάτωσης με χρήση του εργαλείου διαχείρισης έργου

Όπως είπαμε νωρίτερα, η διαδικασία ενσωμάτωσης μπορεί να διαφέρει από εταιρεία σε άλλη ή ακόμα και από τμήματα της ίδιας εταιρείας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες κοινές και καλύτερες διαδικασίες ενσωμάτωσης που πρέπει να ακολουθήσει η εταιρεία. Μερικές από τις καλύτερες διαδικασίες ενσωμάτωσης μπορούν να βοηθήσουν τους νέους υπαλλήλους να μάθουν τις νέες δεξιότητες , να αποκτήσουν γνώσεις και να εξοικειωθούν με τους συναδέλφους τους. Κάποιοι από αυτούς είναι,

Τηλεόραση LG 55” LED 4K ULTRA HD(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πριν από την πρώτη ημέρα επιβίβασης

Μόλις η εταιρεία προσλάβει έναν υπάλληλο, θα δώσει την ημερομηνία εγγραφής για να ξεκινήσει η εργασία. Κανονικά, οι εταιρείες περιμένουν έως ότου οι νέοι υπάλληλοι αρχίσουν να εργάζονται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Μερικές φορές υπάρχουν καθυστερήσεις στην αποδέσμευση της προσφοράς εργασίας στον εργαζόμενο. Κατά τη διάρκεια αυτών των καθυστερημένων περιόδων, η εταιρεία θα πρέπει να το κάνει καλό για να τους κάνει να νιώθουν καλύτερα και να τους κρατούν ενήμερους.

Δημιουργία Μοναδικής Διαδικασίας Προσλήψεων

Οι εταιρείες πρέπει να ξεκινήσουν τη διαδικασία πρόσληψης με μια μοναδική και όχι την παραδοσιακή διαδικασία. Η ύπαρξη διαφορετικής διαδικασίας πρόσληψης θα δώσει καλή εντύπωση στους νέους υπαλλήλους.

Αντί απλώς να προσλαμβάνετε και να τους ζητάτε να ξεκινήσουν τη δουλειά την ίδια την πρώτη μέρα, δοκιμάστε μια νέα λίστα μενού κατά την επιβίβαση. Σαν,

Αποστολή μερικών δώρων και εταιρικών κιτ στον υπάλληλο. Ένα πρόγραμμα προσανατολισμού για τις νέες προσλήψεις. Παροχή ορισμένων αφορμών για να συναντήσετε νέους συναδέλφους.

Σετ εργαλεία κουζίνας 7 τεμάχια με βάση Berlinger Haus(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εξηγήστε την εταιρική κουλτούρα

Η ενσωμάτωση νέων υπαλλήλων δεν είναι η μόνη δέσμευση στο τμήμα HR. Είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία της διαδικασίας ενσωμάτωσης, την προσέγγιση διαφορετικών μεθόδων πρόσληψης και πολλά άλλα. Τα μέλη της ομάδας όπως οι διευθυντές , τα ανώτερα στελέχη ή οι επικεφαλής της ομάδας θα πρέπει επίσης να συμμετέχουν στη διαδικασία ενσωμάτωσης των εργαζομένων

Μπορείτε να εμπλέξετε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ή τον ιδρυτή της εταιρείας για να εξηγήσετε την εργασιακή κουλτούρα, τις αξίες, το όραμα και τις αποστολές της εταιρείας. Μπορούν να εξηγήσουν με σαφήνεια τι πραγματικά χρειάζεται η εταιρεία από τους υπαλλήλους. Αυτό το είδος δραστηριότητας μπορεί να γίνει με τη διεξαγωγή παρουσιάσεων, την πρόσκληση νέων προσλήψεων για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο ή ακόμα και σαν μια περιήγηση στο γραφείο.

Εφαρμογή εργαλείων ενσωμάτωσης

Η εταιρεία χρειάζεται να εφαρμόσει εργαλεία ενσωμάτωσης όπως το Σύστημα Διαχείρισης Έργων που βοηθά τους νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους με διάφορους τρόπους. Ο λόγος πίσω από την εφαρμογή αυτού του εργαλείου είναι ότι παρακολουθεί κάθε εργασία και δραστηριότητα των νέων προσλήψεων από τις βασικές διατυπώσεις μέχρι το τέλος του προγράμματος κατάρτισης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία του συστήματος διαχείρισης έργου για να εφαρμόσετε την καλύτερη διαδικασία ενσωμάτωσης. Τα εργαλεία διαχείρισης έργου δεν βοηθούν μόνο στην ενσωμάτωση αλλά και στις καθημερινές εργασίες και δραστηριότητες. Διαθέτουν επίσης δυνατότητες προγραμματισμού έργου εντός κατασκευής που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση του έργου ή μιας εργασίας του υπαλλήλου σε μια χρονική περίοδο.

Η εφαρμογή αυτού του είδους εργαλείων ενσωμάτωσης μειώνει τη γραφειοκρατία και άλλες διατυπώσεις.

HYDRO Touch Protein (500g) Σοκολάτα – GoldTouchNutrition(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διεξαγωγή Συνεδριάσεων

Πρέπει να πραγματοποιείτε συσκέψεις, είτε στο γραφείο σας είτε διαδικτυακές συσκέψεις χρησιμοποιώντας το Zoom , με τον νεοπροσληφθέντα υπάλληλο σας σε μία προς μία βάση. Το κύριο κίνητρο πίσω από αυτές τις συναντήσεις είναι ότι έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε με τις νέες προσλήψεις. Διεξάγοντας αυτές τις συναντήσεις, μπορείτε να αναπτύξετε υγιείς σχέσεις με άλλους συναδέλφους καθώς και με τους διευθυντές. Αυτό μπορεί να είναι μέρος της διαδικασίας ενσωμάτωσης.

Ευκαιρία συνεργασίας με συναδέλφους

Κατά τη διαδικασία ενσωμάτωσης, οι νέες προσλήψεις θα χρειαστούν χρόνο για να συνεννοηθούν με τους συναδέλφους τους. Μπορείτε να παρέχετε υποστήριξη με διάφορους τρόπους στον νέο υπάλληλο για να συνεργαστεί με τα μέλη της ομάδας.

Διεξάγετε μια σύντομη συνάντηση για να εισαγάγετε τα μέλη της ομάδας στις νέες προσλήψεις. Μπορείτε να κάνετε ένα μέλος της ομάδας ως μέντορα στη νέα πρόσληψη. Διεξάγετε ορισμένες εκδηλώσεις της ομάδας για να εξοικειώσετε τα μέλη της ομάδας.

 

Offboarding

Το offboard βοηθά κυρίως την εταιρεία να κατανοήσει την εμπειρία των εργαζομένων. Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη διαδικασία, όπου μπορείτε να συλλέξετε σχόλια, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μέσω φόρμες έρευνας ή συνεντεύξεις εξόδου. Κατανοώντας την εμπειρία των εργαζομένων, η εταιρεία μπορεί να επικεντρωθεί στη διατήρηση των εργαζομένων.

Πλεονεκτήματα του Εργαλείου Διαχείρισης Έργων στη Διαδικασία Ενσωμάτωσης

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση του Εργαλείου Διαχείρισης Έργου για τη διαδικασία ενσωμάτωσης.

Διατήρηση & Πιστότητα

Οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους θα παραμείνουν περισσότερο στην εταιρεία εάν βιώσουν μια εξαιρετική και εντυπωσιακή διαδικασία ενσωμάτωσης με τη βοήθεια ενός εργαλείου διαχείρισης έργου.

Εταιρεία Πολιτισμού

Η εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης έργων για τη διαδικασία ενσωμάτωσης, συμπεριλαμβανομένων του οράματος, της αποστολής και των αξιών της εταιρείας, βοηθά τους νέους προσλαμβάνοντες να κατανοήσουν την κουλτούρα της εταιρείας.

Παραγωγικότητα

Η χρήση εργαλείων διαχείρισης έργου, σας βοηθά να αυξήσετε την παραγωγικότητα των εργαζομένων, μειώνει την επιβάρυνση και εξοικονομεί χρόνο.

The Diet Pack(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επιχειρηματικός κίνδυνος

Το εργαλείο διαχείρισης έργου λειτουργεί ως μέρος για τη διατήρηση των εντύπων συμβάσεων της επιχείρησης και των εργαζομένων, τις πολιτικές της εταιρείας, τα έντυπα μισθοδοσίας και πολλά άλλα.

Μείωση κόστους

Η ενσωμάτωση χωρίς εργαλείο διαχείρισης έργου διαρκεί πολύ. Με τη βοήθεια του εργαλείου, μπορείτε να προσλάβετε και να αλληλεπιδράσετε με νέους υπαλλήλους, αλλά και να τους ενσωματώσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, μειώνεται το κόστος και ο χρόνος.

Χρησιμοποιώντας εργαλεία διαχείρισης έργου, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να προσλάβετε τον καλύτερο υπάλληλο και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτόν. Αυτά τα εργαλεία σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια καλή εντύπωση στους νέους προσλήψεις από τη στιγμή που θα προχωρήσουν στο τέλος της διαδικασίας.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4924

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: