Πώς να ανοίξετε εικόνες WebP στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)

Κατά την περιήγηση στον Ιστό, μερικές φορές βλέπουμε μια εικόνα που θέλουμε απεγνωσμένα να αποθηκεύσουμε. Η λήψη φωτογραφιών από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι εύκολη. πρέπει να κάνουμε δεξί κλικ στην εικόνα και να χρησιμοποιήσουμε τη συνάρτηση Αποθήκευση.

Μερικές φορές, πραγματοποιούμε λήψη εικόνων από τον Ιστό και αργότερα διαπιστώνουμε ότι αποθηκεύτηκαν σε μορφή WebP. Αυτό συμβαίνει επειδή το WebP είναι μια πολύ νέα μορφή εικόνας και δεν την υποστηρίζουν όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού ή τα προγράμματα προβολής εικόνων. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10 ή 11, δεν μπορείτε να ανοίξετε τα αρχεία WebP χωρίς πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών τρίτου μέρους.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για το άνοιγμα εικόνων WebP στα Windows 11. Επομένως, εάν κατεβάζετε συχνά μορφή αρχείου WebP στον υπολογιστή σας και το διαγράφετε αργότερα επειδή δεν μπορείτε να τις προβάλετε, μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμος αυτός ο οδηγός. Ας αρχίσουμε.

10 καλύτερα δωρεάν λογισμικό μετατροπέα ήχου για Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1) Ανοίξτε το WebP Image στα Windows 11 μέσω της εφαρμογής Photos

Για να ανοίξετε την εικόνα WebP στην εφαρμογή Φωτογραφίες, πρέπει να κάνετε αλλαγές στις επιλογές της Εξερεύνησης αρχείων. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω για να ανοίξετε την εικόνα Webp στα Windows 11 .

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Επιλογές Εξερεύνηση αρχείων . Στη συνέχεια, ανοίξτε τις επιλογές της Εξερεύνησης αρχείων από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

 

2. Στις επιλογές Εξερεύνηση αρχείων, μεταβείτε στην καρτέλα Προβολή , όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

 

3. Στις Ρυθμίσεις για προχωρημένους, κάντε κύλιση προς τα κάτω και καταργήστε την επιλογή Απόκρυψη επεκτάσεων για τους γνωστούς τύπους αρχείων .

 

4. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή και στη συνέχεια στο Ok.

5. Τώρα, εντοπίστε το αρχείο WebP που θέλετε να ανοίξετε. Κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε Ιδιότητες .

Πώς να μετατρέψετε βίντεο MKV σε μορφή MP4 (Ταχύτερος μετατροπέας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Στο τέλος του ονόματος αρχείου, αντικαταστήστε την επέκταση .webp με .jpg , .jpeg ή .png. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

 

7. Θα δείτε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι για να συνεχίσετε.

 

8. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στην εικόνα που μόλις μετονομάσατε και επιλέξτε Άνοιγμα με > Φωτογραφίες .

 

Αυτό είναι! Μπορείτε να προβάλετε το αρχείο WebP στα Windows 11 χωρίς μετατροπή.

2) Μετατροπή WebP σε JPG

Ένας άλλος καλύτερος τρόπος για να ανοίξετε εικόνες WebP στα Windows 11 είναι να τις μετατρέψετε σε οποιαδήποτε άλλη μορφή αρχείου εικόνας. Μπορείτε να μετατρέψετε το WebP σε JPG ή PNG με απλά βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε εικόνες WebP σε μορφή JPG.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε τον ιστότοπο του cloudconvert .

2. Στον μετατροπέα WebP σε JPG, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή αρχείου όπως φαίνεται παρακάτω και εντοπίστε την εικόνα WebP.

 

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Μετατροπή σε και επιλέξτε τη μορφή αρχείου εξόδου .

 

4. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή όπως φαίνεται παρακάτω.

10 καλύτερες εφαρμογές Gallery για το τηλέφωνό σας Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Μετά τη μετατροπή, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη στην κάτω δεξιά γωνία.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CloudConvert για να μετατρέψετε τις εικόνες WebP σε μορφή αρχείου JPG. Όπως το CloudConvert, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλους μετατροπείς εικόνας για να μετατρέψετε εικόνες WebP σε υπολογιστές με Windows 11.

3) Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών τρίτου μέρους για αρχεία WebP

Εάν δεν θέλετε να κάνετε τη χειροκίνητη εργασία, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών τρίτου κατασκευαστή συμβατό με τα αρχεία WebP.

Στο Techviral, έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με το καλύτερο πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών για Windows 11 για άνοιγμα αρχείων WebP . Μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε από τα προγράμματα προβολής φωτογραφιών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για να ανοίξετε τα αρχεία WebP στον υπολογιστή σας χωρίς μετατροπή.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για να ανοίξετε αρχεία WebP στα Windows 11

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian