Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης στο Chrome

Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης στο Chrome

Σημαντικά σημεία

 • Απενεργοποιήστε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης για να βελτιώσετε την ασφάλεια στο διαδίκτυο για τα παιδιά ή την ασφάλεια στο χώρο εργασίας.
 • Μπορείτε να απενεργοποιήσετε οριστικά την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης για να παρακολουθείτε αποτελεσματικά το ιστορικό περιήγησης.
 • Παρέχονται διαφορετικές μέθοδοι για την απενεργοποίηση της κατάστασης ανώνυμης περιήγησης του Chrome σε κινητά, Windows και Mac.

Είτε είστε γονέας που θέλει να εξασφαλίσει ασφαλείς συνήθειες περιήγησης για τα παιδιά σας είτε εργοδότης που προσπαθεί να βελτιώσει την ασφάλεια στο χώρο εργασίας, ίσως θελήσετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης του Chrome για να αποτρέψετε τη χρήση της. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του Chrome σε κινητά, Windows και Mac.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber  

Διαβάστε επίσης : Πώς να ενεργοποιήσω τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης στο Chrome

Πώς να ξεκινήσετε το Chrome χωρίς επεκτάσεις στα Windows 11

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε οριστικά τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης;

Μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό εάν αναρωτιέστε αν μπορείτε να απενεργοποιήσετε οριστικά την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Αν αναζητάτε καλύτερους τρόπους για να ρυθμίσετε τον γονικό έλεγχο στην επιφάνεια εργασίας του παιδιού σας, η απενεργοποίηση της λειτουργίας ανώνυμης περιήγησης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε.

Η απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε το περιεχόμενο και να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό του προγράμματος περιήγησης του παιδιού σας, διασφαλίζοντας την ασφάλειά του στο διαδίκτυο. Σας επιτρέπει επίσης να περιηγείστε υπεύθυνα και να παρακολουθείτε τη δική σας ψηφιακή συμπεριφορά.

Πώς να κλείσετε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στο κινητό

Εάν χρησιμοποιείτε την κινητή συσκευή σας, δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε οριστικά την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, αλλά μπορείτε εύκολα να βγείτε από την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 1. Ξεκινήστε ανοίγοντας μια καρτέλα ανώνυμης περιήγησης στο Chrome.
 2. Πατήστε στο στρογγυλό πλαίσιο με έναν αριθμό.
 3. Κάντε κλικ Επεξεργασία και μετά επιλέξτε Κλείστε όλες τις καρτέλες.

Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης στο Chrome στα Windows

Για να απενεργοποιήσετε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στο Chrome στην επιφάνεια εργασίας των Windows, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της επιφάνειας εργασίας σας.
 2. Κάντε κλικ Αρχή ή πατήστε το κουμπί Windows.
 3. Πληκτρολογήστε “CMD” στη γραμμή αναζήτησης.
 4. Κάντε δεξί κλικ στο Γραμμή εντολών εφαρμογή και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής.
 5. Πληκτρολογήστε τα ακόλουθα στο παράθυρο γραμμής εντολών που εμφανίζεται:
  REG ADD HKLM\SOFTWARE\Policies\Google\Chrome /v IncognitoModeAvailability /t REG_DWORD /d 1
 6. Εισαγωγη.

Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης του Chrome σε Mac

Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης του Chrome σε Mac, αλλά η διαδικασία διαφέρει ελαφρώς. Για να απενεργοποιήσετε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στο Chrome σε Mac, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Κάντε κλικ Πηγαίνω στο Finder.
 2. Κατευθύνομαι προς Βοηθητικά προγράμματα.
 3. Μόλις μεταβείτε στη σελίδα Βοηθητικά προγράμματα, ανοίξτε το Τερματικό εφαρμογή.
 4. Πληκτρολογήστε τα ακόλουθα στο παράθυρο Terminal που εμφανίζεται:
  defaults write com.google.chrome IncognitoModeAvailability -integer 1z
 5. Εισαγωγή.

Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης μπορεί να προσφέρει μια πολύτιμη εμπειρία περιήγησης, αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι συνοδεύεται από περιορισμούς. Ευτυχώς, δεν είστε αναγκασμένοι να διατηρήσετε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης ενεργοποιημένη. Οι οδηγίες που αναφέρονται παραπάνω θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε την περιήγηση χωρίς την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους περιορισμούς της ιδιωτικής περιήγησης, καθώς εξακολουθείτε να μπορείτε να παρακολουθείτε.

Προτού απενεργοποιήσετε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, ίσως θέλετε να μάθετε πώς να διαγράφετε το ιδιωτικό ιστορικό περιήγησής σας σε υπολογιστή, Android, iPhone και Mac μέσω του λεπτομερούς οδηγού μας. Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε ιδιωτική περιήγηση, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία Virtual Private Network (VPN) και ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως το Brave ή το Firefox.

FAQ

Ε: Είναι ασφαλής η χρήση της κατάστασης ανώνυμης περιήγησης στο Chrome;

Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στο Google Chrome είναι σχετικά ασφαλής, αλλά δεν είναι τόσο ιδιωτική όσο νομίζατε. Για παράδειγμα, δεν εμποδίζει τους ιστότοπους να γνωρίζουν τη διεύθυνση IP σας ή να σας παρακολουθούν χρησιμοποιώντας cookie και δεν εμποδίζει τον εργοδότη, το σχολείο ή τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου να δουν τη δραστηριότητα περιήγησής σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να μάθετε πώς να βελτιώνετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης στο Chrome.

Ε: Ποιος μπορεί να δει το ανώνυμό μου ιστορικό;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθείτε ενώ χρησιμοποιείτε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Ο εργοδότης, το σχολείο, ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου, οι ιστότοποι που επισκέπτεστε και τα άτομα που έχουν πρόσβαση στη συσκευή σας μπορούν όλα να δουν το ιδιωτικό ιστορικό περιήγησής σας. Εάν το απόρρητο σας απασχολεί πολύ, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να μεταβείτε σε αυτά τα ανώνυμα προγράμματα περιήγησης ιστού που είναι εντελώς ιδιωτικά.

Ε: Μπορείτε να διαγράψετε το Ιστορικό ανώνυμης περιήγησης;

Ναι, μπορείτε να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης, αλλά η διαδικασία για να γίνει αυτό εξαρτάται από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να μάθετε πώς να διαγράφετε το ιδιωτικό ιστορικό περιήγησής σας σε υπολογιστή, Android, iPhone και Mac μέσω του λεπτομερούς οδηγού μας. Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε ιδιωτική περιήγηση, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) και ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως το Brave ή το Firefox.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *