Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram το 2022

Σχεδόν κάθε ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης και η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων έχουν αποδείξεις ανάγνωσης. Εάν δεν γνωρίζετε, οι Αποδείξεις ανάγνωσης είναι μια δυνατότητα που προσθέτει ένα σημάδι επιλογής σε κάθε μήνυμα μετά την ανάγνωσή του.

Για παράδειγμα, στο Instagram, η εφαρμογή ετοιμάζει αυτόματα μια απόδειξη ανάγνωσης όταν στέλνετε ένα μήνυμα σε κάποιον. Όταν το άτομο στο οποίο στείλατε μήνυμα ανοίγει τη συνομιλία και δει το μήνυμά σας, σας στέλνει τις αποδείξεις ανάγνωσης.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Reddit το 2022

Οι αποδείξεις ανάγνωσης σάς λένε ότι ο παραλήπτης έχει διαβάσει τα μηνύματά σας. Ομοίως, στέλνετε αποδείξεις ανάγνωσης στους φίλους σας όταν ανοίγετε τα μηνύματά τους σε μια συνομιλία. Αν και αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη, οι χρήστες του Instagram συχνά θέλουν να την απενεργοποιήσουν.

Απενεργοποιήστε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι που θα ήθελε κάποιος να απενεργοποιήσει τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram . Ίσως δεν θέλουν ο αποστολέας να γνωρίζει ότι έχει διαβάσει τα μηνύματά τους ή ίσως λόγω προστασίας του απορρήτου τους.

Επομένως, εάν είστε ο παραλήπτης και δεν θέλετε να στείλετε τις αποδείξεις ανάγνωσης, καλό είναι να τις απενεργοποιήσετε στο Instagram. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι το Instagram δεν σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε απευθείας την απόδειξη ανάγνωσης. αλλά λίγες λύσεις κάνουν τη δουλειά.

Απενεργοποιήστε την Ειδοποίηση μηνυμάτων Instagram

Αρχικά, πρέπει να απενεργοποιήσετε εντελώς τις Ειδοποιήσεις μηνυμάτων Instagram στο τηλέφωνό σας. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν πατάτε στην ειδοποίηση μηνύματος Instagram, το μήνυμα επισημαίνεται ως αναγνωσμένο. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις Άμεσες Ειδοποιήσεις Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία.

 

2. Στη συνέχεια, στη σελίδα προφίλ, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

 

3. Στη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, πατήστε Ρυθμίσεις .

 

4. Στη συνέχεια, στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ειδοποιήσεις .

 

5. Τώρα, στην περιοχή Ειδοποιήσεις, πατήστε Μηνύματα και κλήσεις .

 

6. Επιλέξτε Απενεργοποίηση τόσο για Αιτήματα μηνυμάτων όσο και για Μηνύματα .

 

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιήσει εντελώς τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων Instagram.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης και διαβάστε τα μηνύματα

Η επόμενη γενιά του iPhone SE μπορεί να μοιάζει με το iPhone XR

Εάν έχετε απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων Instagram, μπορείτε να διαβάσετε τα μηνύματα ενώ βρίσκεστε σε λειτουργία πτήσης. Το κόλπο είναι να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης πριν ανοίξετε τη συνομιλία όπου λάβατε το μήνυμα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το σύμβολο Messenger στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Αυτό θα ανοίξει τα Direct Inbox του Instagram . Μην ανοίγετε τα μηνύματα τώρα.

3. Τραβήξτε προς τα κάτω το κλείστρο ειδοποιήσεων και ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης . Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το WiFi είναι απενεργοποιημένο.

 

4. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και διαβάστε τα μηνύματά σας. Αφού διαβάσετε τα μηνύματά σας, επιστρέψτε στη σελίδα του προφίλ σας. Συνιστάται να διακόψετε αναγκαστικά το Instagram ή να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας πριν απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης.

5. Αφού απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης, μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Instagram.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να διαβάσετε τα μηνύματά σας στο Instagram χωρίς να στείλετε τις αποδείξεις ανάγνωσης.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τον τρόπο απενεργοποίησης των αποδείξεων ανάγνωσης στο Instagram. Εάν δεν θέλετε ο αποστολέας να γνωρίζει ότι έχετε διαβάσει τα μηνύματά του, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης και να διαβάσετε τα μηνύματά του.