Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις Chrome στα Windows (4 Μέθοδοι)

Το Google Chrome είναι ίσως το καλύτερο και πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές που είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή και προσφέρει στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες και στοιχεία ελέγχου από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ενώ το Chrome σάς επιτρέπει να απενεργοποιείτε τις περισσότερες από τις δυνατότητες και τις επιλογές του, το μόνο πράγμα που δεν μπορείτε να ελέγξετε είναι οι αυτόματες ενημερώσεις.

Το Google Chrome ενημερώνεται αυτόματα κάθε φορά που συνδέετε τον υπολογιστή σας στο διαδίκτυο. Αν και είναι μια εξαιρετική δυνατότητα, καθώς σας απαλλάσσει από την ταλαιπωρία της μη αυτόματης ενημέρωσης αρχείων Chrome, δεν προορίζεται για όλους.

Αρκετοί χρήστες έχουν περιορισμένο εύρος ζώνης διαδικτύου ή χρησιμοποιούν μετρημένες συνδέσεις και δεν θέλουν το Chrome να κατεβάζει τις ενημερώσεις κάθε φορά που συνδέονται στο διαδίκτυο αυτόματα. Επιπλέον, οι αυτόματες ενημερώσεις του Chrome μπορούν ακόμη και να επιβραδύνουν τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και να αυξήσουν τη χρήση της CPU.

Πώς να απενεργοποιήσετε τη βελτιστοποίηση παράδοσης στα Windows 11 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4 καλύτερες μέθοδοι για να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις Chrome στα Windows

Επομένως, εάν βρίσκεστε σε μετρημένη σύνδεση, είναι σημαντικό να απενεργοποιήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις Chrome . Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες μεθόδους για την απενεργοποίηση των αυτόματων ενημερώσεων chrome στα Windows 11. Ας ξεκινήσουμε.

1) Μετονομάστε το φάκελο ενημέρωσης του Google Chrome

Ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις του Chrome είναι να μετονομάσετε το φάκελο ενημέρωσης του Chrome. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, μεταβείτε στη διαδρομή όπου είναι εγκατεστημένο το Chrome . Η διαδρομή βρίσκεται συνήθως στο “C:Program Files (x86)GoogleUpdate”

 

2. Στο φάκελο Ενημέρωση, πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο GoogleUpdate και να επιλέξετε την επιλογή Μετονομασία .

X99 MAX Plus 4GB/64GB Android 9.0 Amlogic S905x3 TV Box 8K@24FPS 4K@60FPS Ενημέρωση OTA 2.4G+5.8G WiFi Bluetooth 1000Mbps LAN USB3.0(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Μετονομάστε το εκτελέσιμο αρχείο GoogleUpdate σε κάτι όπως GoogleUpdate123, NoUpdate, κ.λπ.

 

Αυτό είναι! Τώρα, θα αποτύχει κάθε φορά που το Google Chrome επιχειρήσει να πραγματοποιήσει λήψη των ενημερώσεων.

2) Απενεργοποιήστε τις Ενημερώσεις του Chrome από τη Διαμόρφωση συστήματος

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης παραμέτρων συστήματος για να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις του Chrome. Για αυτό, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πατήστε το κουμπί Windows Key + R στο πληκτρολόγιό σας. Αυτό θα ανοίξει το πλαίσιο διαλόγου RUN. Στο πλαίσιο διαλόγου RUN, πληκτρολογήστε msconfig και πατήστε το κουμπί Enter .

TV Box Android 10.0 4 GB με RAM 64 GB ROM H616 Smart TV Box Set Top Box με Mini Tastiera USB 2.0 Ultra HD 4 K 6 K HDR…(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στην εφαρμογή Διαμόρφωση συστήματος, μεταβείτε στην καρτέλα Υπηρεσίες .

 

3. Κάτω από τις Υπηρεσίες, κάντε κύλιση προς τα κάτω και καταργήστε την επιλογή της “Υπηρεσία Google Update (gupdate)” και “Υπηρεσία Google Update (gupdatem)” .

 

4. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή και μετά στο κουμπί ΟΚ .

 

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11 για να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις chrome.

3) Απενεργοποιήστε τις Αυτόματες ενημερώσεις Chrome μέσω των Υπηρεσιών των Windows

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη Διαχείριση υπηρεσιών των Windows για να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις του Chrome. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε το κουμπί Windows Key + R. Στο παράθυρο διαλόγου RUN, πληκτρολογήστε services.msc και πατήστε το κουμπί Enter .

Πώς να προσθέσετε προγράμματα στο μενού περιβάλλοντος στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Αναζητήστε το Google Update (update) στις Υπηρεσίες των Windows. Κάντε διπλό κλικ πάνω του και επιλέξτε Disabled στον τύπο εκκίνησης . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ .

 

3. Τώρα αναζητήστε το Google Update (gupdatem) και κάντε διπλό κλικ σε αυτό. Στις Ιδιότητες της Υπηρεσίας Ενημέρωσης Google (gupdatem) , επιλέξτε Disabled στον τύπο εκκίνησης και κάντε κλικ στο κουμπί Ok .

 

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows. Μετά την επανεκκίνηση, το Google Chrome δεν θα πραγματοποιήσει αναζήτηση για τις διαθέσιμες ενημερώσεις.

4) Απενεργοποιήστε τις Αυτόματες ενημερώσεις του Google Chrome μέσω του Επεξεργαστή Μητρώου

Εάν το Google Chrome εξακολουθεί να αναζητά τις διαθέσιμες ενημερώσεις, πρέπει να κάνετε μερικές αλλαγές στο αρχείο μητρώου των Windows. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις του Chrome μέσω του Επεξεργαστή Μητρώου.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Μητρώο. Στη συνέχεια, ανοίξτε τον Επεξεργαστή Μητρώου από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

Πώς να εισαγάγετε δεδομένα Chrome στον Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στον Επεξεργαστή Μητρώου, μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή:

Πολιτικές ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE

 

3. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο φάκελο Πολιτικές και επιλέξτε Νέο > Κλειδί .

 

4. Ονομάστε το κλειδί που δημιουργήθηκε πρόσφατα ως Google .

 

5. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στο φάκελο Google και επιλέξτε Νέο > Κλειδί .

 

6. Ονομάστε το κλειδί που δημιουργήθηκε πρόσφατα ως Ενημέρωση .

 

7. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Νέο > Τιμή DWORD (32-Bit) .

 

8. Ονομάστε το νέο κλειδί ως Updateddefault .

 

9. Μόλις τελειώσετε, κάντε διπλό κλικ στο κλειδί Updateddefault και πληκτρολογήστε 1 στο πεδίο Value Data. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ .

 

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιήσει εντελώς τις αυτόματες ενημερώσεις Chrome στον υπολογιστή σας με Windows.

 

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι για να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις Chrome στο λειτουργικό σύστημα Windows. Οι κοινόχρηστες μέθοδοι λειτουργούν σε κάθε έκδοση των Windows, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων Windows 11. Εάν έχετε κολλήσει κάπου στα βήματα και χρειάζεστε βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: