Πώς να απενεργοποιήσετε τις μνήμες στο iPhone (iOS 16)

Πώς να απενεργοποιήσετε τις μνήμες στο iPhone (iOS 16)

Ενώ πολλές εφαρμογές συλλογής είναι διαθέσιμες για iOS, οι χρήστες iPhone συχνά μπαίνουν στην εφαρμογή Apple Photos για να βρουν όλες τις φωτογραφίες. Η εφαρμογή Apple Photos στο iPhone διαθέτει δυνατότητες iCloud που διευκολύνουν την παρακολούθηση όλων των εικόνων σε όλες τις συσκευές Apple.

Εάν είστε χρήστης iPhone, μπορεί να γνωρίζετε για το Photos Memories. Το Memories είναι μια αποκλειστική λειτουργία iPhone που είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Δεδομένου ότι είναι συνεχώς ενεργοποιημένο, θα βλέπετε κατά καιρούς μια ειδοποίηση για τις Μνήμες στις ειδοποιήσεις σας.

Ενώ οι Μνήμες iPhone μπορεί να είναι μια εξαιρετική δυνατότητα, για πολλούς, αυτό θα μπορούσε να είναι ενοχλητικές υπενθυμίσεις ανθρώπων ή πραγμάτων που δεν υπήρχαν πλέον στη ζωή τους. Με τον καιρό, η εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας μπορεί να σας ειδοποιήσει για αναμνήσεις των χαμένων κατοικίδιων σας ή για τυχόν δυσάρεστα γεγονότα.

Πώς να εμποδίσετε άλλους να αλλάξουν την ταπετσαρία των Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Απενεργοποιήστε τις Μνήμες στο iPhone

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες iPhone συχνά αναζητούν για να εξαλείψουν εντελώς τις ειδοποιήσεις μνήμης. Ως εκ τούτου, αν ψάχνετε επίσης για το ίδιο, έχετε προσγειωθεί στη σωστή σελίδα. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως τις ειδοποιήσεις μνήμης iPhone .

1. Απενεργοποιήστε τις Μνήμες στο iPhone

Λοιπόν, εάν χρησιμοποιείτε iOS 15 ή παλαιότερο, δεν θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε εντελώς τις Μνήμες φωτογραφιών. Αυτό συμβαίνει επειδή η επιλογή απενεργοποίησης των αναμνήσεων φωτογραφιών στο iPhone είναι διαθέσιμη από το iOS 16 και μετά. Εδώ είναι να απενεργοποιήσετε τις μνήμες στο iPhone .

1. Αρχικά, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του iPhone και πατήστε Φωτογραφίες.

2. Στις Φωτογραφίες, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε την επιλογή Μνήμες. Κάτω από τις Μνήμες, απενεργοποιήστε την επιλογή « Εμφάνιση εκδηλώσεων διακοπών ».

3. Μόλις τελειώσετε, απενεργοποιήστε το « Εμφάνιση επιλεγμένου περιεχομένου » για να απενεργοποιήσετε τις Μνήμες στο iPhone σας.

Πώς να μεταφέρετε τις Φωτογραφίες Google από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Εάν θέλετε η εφαρμογή Φωτογραφίες να αναγεννήσει τις Μνήμες, πατήστε στις επιλογές « Επαναφορά προτεινόμενων αναμνήσεων » και « Επαναφορά πρότασης ατόμων ».

Αυτό είναι! Δεν θα βλέπετε πλέον τις Μνήμες από την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας.

Ενσύρματο Επιτραπέζιο Τηλέφωνο Telco GCE-6216 (01.946)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Απενεργοποιήστε την Ειδοποίηση Μνήμες για Φωτογραφίες iPhone

Εάν δεν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις Μνήμες στο iPhone σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις Ειδοποιήσεις. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ειδοποιήσεις .

2. Στις Ειδοποιήσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Φωτογραφίες .

3. Στην εφαρμογή Φωτογραφίες, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Προσαρμογή ειδοποιήσεων .

 

4. Στην οθόνη Προσαρμογή ειδοποιήσεων, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για ” Μνήμες

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για τις αναμνήσεις φωτογραφιών στο iPhone σας.

Ενσύρματο Επιτραπέζιο Τηλέφωνο Telco GCE-6215 (Μαύρο)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Διαγράψτε τη συγκεκριμένη μνήμη από τις Φωτογραφίες iPhone

Η πλήρης απενεργοποίηση της λειτουργίας Μνήμες δεν είναι ιδανική επιλογή εάν δεν σας αρέσει μια συγκεκριμένη μνήμη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι καλύτερο να διαγράψετε τη συγκεκριμένη μνήμη βίντεο που δεν σας αρέσει. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας και επιλέξτε την καρτέλα « Για εσάς ».

2. Επιλέξτε τη μνήμη που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε στις τρεις τελείες .

3. Στη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε « Διαγραφή μνήμης ».

 

Αυτό είναι! Αυτό θα αφαιρέσει το επιλεγμένο βίντεο μνήμης από την εφαρμογή iPhone Photos.

 

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι για να απενεργοποιήσετε τις Μνήμες στο iPhone σας.

 

Πώς να μοιραστείτε ένα βίντεο YouTube σε μια συγκεκριμένη στιγμή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy