Πώς να αποκλείσετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Snapchat το 2023;

Ο γονικός έλεγχος είναι απαραίτητος, ειδικά αν έχετε παιδιά στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Εφόσον δεν μπορείτε να αρνηθείτε τον δανεισμό ενός τηλεφώνου στα παιδιά σας, μπορείτε να ακολουθήσετε μερικές προφυλάξεις για να αποκλείσετε ευαίσθητο περιεχόμενο.

Οι περισσότεροι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, το Instagram, κ.λπ., παρέχουν επιλογές γονικού ελέγχου. Το Snapchat προσφέρει επίσης μια λειτουργία Family Center που επιτρέπει στους γονείς να βλέπουν και να παρακολουθούν τις δραστηριότητες του εφήβου τους.

Με αυτή τη νέα δυνατότητα, οι γονείς μπορούν πλέον να παρακολουθούν τις συνήθειες χρήσης του Snapchat του παιδιού τους. Η νέα λειτουργία έλαβε επίσης μια λειτουργία Περιορισμός ευαίσθητου περιεχομένου που προστατεύει τα παιδιά από την προβολή ευαίσθητου περιεχομένου, όπως Ιστορίες και προτάσεις Spotlight.

Ως εκ τούτου, εάν είστε γονέας που αναζητά τρόπους για να αποτρέψετε τα παιδιά σας από το να βλέπουν ευαίσθητο περιεχόμενο στο Snapchat, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά εύκολα βήματα για τον έλεγχο και αποκλεισμός ευαίσθητου περιεχομένου στο Snapchat.

Πώς να φιλτράρετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Instagram το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκλείσετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Snapchat;

Για να αποκλείσετε Ευαίσθητο περιεχόμενο στο Snapchat, πρέπει πρώτα να ενημερώσετε την εφαρμογή Snapchat. Αφού ενημερωθείτε, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το App Store του τηλεφώνου σας και ενημερώστε την εφαρμογή Snapchat.

2. Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία.

εικόνα προφίλ

3. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα του προφίλ σας. αγγίξτε το Ρυθμίσεις γρανάζι εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία.

Ρυθμίσεις γρανάζι εικονίδιο

4. Στις Ρυθμίσεις, πατήστε στο ‘Οικογενειακό Κέντρο‘.

Οικογενειακό Κέντρο

5. Στην οθόνη Welcome to Family Center, πατήστε το Να συνεχίσει κουμπί.

Να συνεχίσει

6. Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον λογαριασμό Snapchat του εφήβου σας. Επιλέξτε τον λογαριασμό και πατήστε στο ‘Στελνω ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ‘.

Στελνω ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

7. Τώρα, πρέπει να το ζητήσετε από το παιδί σας Αποδεξου την προσκληση. Μόλις γίνει αποδεκτή η πρόσκληση, μπορείτε να δείτε τη λίστα φίλων τους και όλες τις πρόσφατες συνομιλίες.

8. Θα έχετε επίσης μια επιλογή περιορισμού του Ευαίσθητου Περιεχομένου. Για αυτό, πατήστε στο Περιορίστε το ευαίσθητο περιεχόμενο επιλογή και ενεργοποιήστε την εναλλαγή στην επόμενη οθόνη.

Περιορίστε το ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε και να αποκλείσετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Snapchat.

Τι είναι το Snapchat Plus και πρέπει να το αποκτήσετε;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι είναι το Ευαίσθητο Περιεχόμενο στο Snapchat;

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή που έχει δύο διαφορετικούς τύπους περιεχομένου – Κανονικό και Ευαίσθητο. Το κανονικό περιεχόμενο της εφαρμογής μπορεί να προβληθεί από όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Από την άλλη πλευρά, το Ευαίσθητο περιεχόμενο φιλτράρει ορισμένα πράγματα που φαίνεται να είναι ευαίσθητα. Σύμφωνα με το Snapchat, αυτά τα πράγματα θεωρούνται ως «Ευαίσθητο περιεχόμενο».

  • Γυμνό ή περιεχόμενο για ενηλίκους που είναι ακατάλληλο για προβολή.
  • Περιεχόμενο που περιλαμβάνει ρητές λέξεις ή προτάσεις.
  • Περιεχόμενο που απεικονίζει τρομοκρατία, βία, μίσος και παρενόχληση.

Το Instagram θα περιορίσει το πιο ευαίσθητο περιεχόμενο για νέους έφηβους χρήστες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές Ερωτήσεις

Το Family Center στο Snapchat είναι δωρεάν;

Ναι, η δυνατότητα Family Center στο Snapchat είναι δωρεάν. Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Snapchat για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα γονικού ελέγχου.

Πώς να αποκλείσω ευαίσθητο περιεχόμενο στο Snapchat του παιδιού μου;

Για να αποκλείσετε ευαίσθητο περιεχόμενο στον λογαριασμό Snapchat του παιδιού σας, πρέπει να ρυθμίσετε το Family Center και να προσθέσετε τον λογαριασμό του παιδιού σας. Στη συνέχεια, το παιδί σας πρέπει να αποδεχτεί την πρόσκληση να μοιραστεί μαζί σας τα στοιχεία του λογαριασμού του.

Πώς να αποκλείσω κάποιον στο Snapchat;

Το Snapchat έχει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να αποκλείετε όλους τους ενοχλητικούς φίλους σας. Η δημιουργία μιας λίστας αποκλεισμού στο Snapchat είναι αρκετά εύκολη. ακολουθήστε τον οδηγό μας – Αποκλείστε ή ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat.

Η Apple κυκλοφορεί τη λειτουργία κοινοτικής ασφάλειας για τα παιδιά παγκοσμίως(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι τύπο δραστηριότητας μπορώ να δω με το Family Center;

Το οικογενειακό κέντρο σάς επιτρέπει να βλέπετε τους φίλους του εφήβου σας, να βλέπετε σε ποιους έχουν στείλει μήνυμα, να περιορίζετε το ευαίσθητο περιεχόμενο κ.λπ.

Διαβάστε επίσης: 15 καλύτερες συμβουλές και κόλπα Snapchat

Ο αποκλεισμός ευαίσθητου περιεχομένου στο Snapchat είναι εύκολος. πρέπει να γνωρίζετε τον σωστό τρόπο να το κάνετε. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων απορρήτου του Snapchat, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μοιραστείτε τον με τους φίλους σας που θέλουν να κάνουν το Snapchat ασφαλές για το παιδί τους.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *