Πώς να αποκλείσετε ιστότοπους στο Android μέσω Digital Wellbeing

Η πανδημία του COVID 19, η οποία ανάγκασε σχεδόν όλους να μείνουν και να εργάζονται από το σπίτι, έχει αυξήσει σημαντικά τον χρόνο που αφιερώνεται στην οθόνη σε κινητές συσκευές. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πολλοί χρήστες πέρασαν χρόνο στο σπίτι παίζοντας παιχνίδια για κινητά, παρακολουθώντας βίντεο, παρακολουθώντας συσκέψεις ή πηγαίνοντας σε διαδικτυακά μαθήματα.

Αν και δεν μπορείτε να αποφύγετε σημαντικές διαδικτυακές συναντήσεις ή διαδικτυακά σεμινάρια, μπορείτε σίγουρα να αποφύγετε να χάνετε περιττό χρόνο παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ή παρακολουθώντας ταινίες στο Android σας για να βελτιώσετε τη σωματική, ψυχική και συναισθηματική σας υγεία.

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι παρασύρονται όταν χρησιμοποιούν τα smartphone τους και δυσκολεύονται να βρουν τη σωστή ισορροπία με την τεχνολογία. Αυτές τις μέρες, οι νέοι προτιμούν να παρακολουθούν βίντεο TikTok παρά να παρακολουθούν μια εκπομπή TED, η οποία δείχνει την τρέχουσα ψυχική κατάσταση της γενιάς.

Ως γονέας, μπορείτε να λάβετε μερικά προστατευτικά μέτρα για να αποτρέψετε τα παιδιά σας από το να χάνουν περιττό χρόνο στα τηλέφωνά τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Digital Wellbeing της Google για Android για να αποκλείσετε έναν ιστότοπο που πιστεύετε ότι τα παιδιά σας δεν πρέπει να βλέπουν ή να αφιερώνουν χρόνο σε αυτόν.

https://directvortex.gr/product/laptop-acer-chromebook-r13-cb5-312t-k5g1-13-3-fhd-mediatek-mt8173-4gb-32gb-chrome-os/

Μπορείτε να αποκλείσετε ιστότοπους με την ψηφιακή ευημερία;

Λοιπόν, το Digital Wellbeing της Google δεν σας παρέχει καμία αποκλειστική επιλογή για τον αποκλεισμό ιστοτόπων. Ωστόσο, βρήκαμε έναν τρόπο που θα σας βοηθήσει να αποκλείσετε ιστότοπους μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome μέσω του Digital Wellbeing.

Οι ιστότοποι που θα αποκλείσετε στο Digital wellbeing θα αντικατοπτρίζονται μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome. Εάν χρησιμοποιείτε άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού για Android, όπως Brave, Opera κ.λπ., είναι καλύτερο να παραλείψετε αυτόν τον οδηγό.

Βήματα για τον αποκλεισμό ιστοτόπων στο Android μέσω Digital Wellbeing

Είναι πολύ εύκολο να αποκλείσετε ιστότοπους στο Android μέσω της εφαρμογής Digital Wellbeing. Εάν χρησιμοποιείτε Android 10 ή νεότερη έκδοση, η εφαρμογή Digital Wellbeing είναι ήδη μέρος της συσκευής σας. Ακολουθούν μερικά από τα απλά βήματα για να αποκλείσετε ιστότοπους στο Android.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android.

 

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ψηφιακή ευημερία και γονικοί έλεγχοι .

 

3. Στην εφαρμογή Digital Wellbeing, πατήστε στον πίνακα ελέγχου σας .

 

4. Τώρα κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε και πατήστε στο Chrome .

 

5. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα και πατήστε την τοποθεσία στο εικονίδιο του χρονοδιακόπτη πίσω από το όνομα της τοποθεσίας που θέλετε να αποκλείσετε.

 

6. Εάν θέλετε να αποκλείσετε τον ιστότοπο αμέσως, ρυθμίστε το χρονόμετρο σε 0 ώρες και 0 λεπτά . Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Ok .

 

7. Τώρα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και επισκεφτείτε τον αποκλεισμένο ιστότοπό σας. Θα δείτε μια οθόνη όπως αυτή.

 

Αυτό πιθανότατα θα αποκλείσει τους ιστότοπους στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Google Chrome. Πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα για κάθε ιστότοπο που θέλετε να αποκλείσετε.

https://directvortex.gr/product/laptop-acer-chromebook-314-cb314-1ht-c6xm-14-fhd-intel-n4000-4gb-64gb-google-chrome-os/

Πώς να ξεμπλοκάρετε έναν ιστότοπο;

Εάν θέλετε να ξεμπλοκάρετε έναν ιστότοπο που έχετε αποκλείσει μέσω της εφαρμογής Digital Wellbeing, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο smartphone Android.

 

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Digital Wellbeing και γονικοί έλεγχοι .

 

3. Στη συνέχεια, πατήστε στον πίνακα ελέγχου στην εφαρμογή Digital Wellbeing.

 

4. Τώρα κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε και πατήστε στο Chrome .

 

5. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα της τοποθεσίας και πατήστε στο εικονίδιο του χρονοδιακόπτη πίσω από το όνομα της τοποθεσίας που θέλετε να αποκλείσετε.

 

6. Στη γραμμή εντολών Ορισμός χρονοδιακόπτη τοποθεσίας, πατήστε στην επιλογή Διαγραφή χρονοδιακόπτη .

 

Αυτό θα ξεμπλοκάρει αμέσως τον ιστότοπο που έχετε αποκλείσει στο smartphone Android.

Άλλοι τρόποι αποκλεισμού ιστοτόπων στο Android;

Σε αντίθεση με τα Windows, το Android δεν έχει πολλές επιλογές για τον αποκλεισμό ιστότοπων. Για αυτό, πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων ή να χρησιμοποιήσετε προγράμματα περιήγησης με λειτουργία αποκλεισμού ιστοτόπων. Μπορείτε να αποκλείσετε αυτόματα ακατάλληλους ιστότοπους στο Android μέσω DNS, αλλά δεν μπορείτε να αποκλείσετε ιστότοπους με μη αυτόματο τρόπο.

Αυτό αφορά το πώς να αποκλείσετε ιστότοπους σε smartphone Android μέσω του Digital Wellbeing. Αυτό δεν απαιτεί εγκατάσταση εφαρμογών τρίτου μέρους ή πρόσβαση root. Εάν γνωρίζετε οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποκλεισμού τοποθεσιών στο Android, ενημερώστε μας στα σχόλια.

https://directvortex.gr/product/ex-skliros-diskos-western-digital-my-passport-go-ssd-500gv-usb-3-0-kitrino/

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5253

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *