Πώς να αποκρύψετε την πλευρική γραμμή Google Meet, Chat και Spaces στο Gmail

Η Google κυκλοφορεί τώρα το νέο της σχέδιο Gmail σε όλους τους χρήστες. Εάν είστε ενεργός χρήστης του Gmail, ενδέχεται να χρησιμοποιείτε ήδη την εμφάνιση εμπνευσμένη από το υλικό σας για το Gmail. Ο νέος σχεδιασμός φαίνεται υπέροχος και μας δίνει την αίσθηση ότι χρησιμοποιούμε το Android 12 σε έναν υπολογιστή.

Εκτός από τη νέα σχεδίαση, το Gmail για το web πρόσθεσε επίσης μια νέα πλαϊνή γραμμή που εμφανίζει εικονίδια για Mail, Chat, Spaces και Meet. Η νέα πλαϊνή γραμμή βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της κύριας διεπαφής του Gmail και παρέχει πρόσβαση σε άλλες Υπηρεσίες Google.

 

Για πολλούς, η νέα πλαϊνή γραμμή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική προσθήκη επειδή παρέχει συντομεύσεις για μερικές Υπηρεσίες Google που σχετίζονται με το Gmail. αλλά δεν προορίζεται για όλους. Πολλοί χρήστες δεν χρησιμοποιούν το Google Chat ή το Meet. θα ήθελαν να κρύψουν εντελώς την πλαϊνή γραμμή για να ελευθερώσουν χώρο.

 

Απόκρυψη της πλευρικής γραμμής Google Meet, Chat και Spaces στο Gmail

Έτσι, αν δεν σας φανεί χρήσιμη η νέα πλαϊνή γραμμή και πιστεύετε ότι καταλαμβάνει απλώς λίγο οριζόντιο χώρο, μπορείτε να την κρύψετε εύκολα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν αναλυτικό οδηγό για την απόκρυψη της πλευρικής γραμμής Google Meet και Chat στο Gmail . Ας αρχίσουμε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Gmail.com. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google και τον κωδικό πρόσβασής σας.

2. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στο « Προσαρμογή » κάτω από το Chat and Meet.

 

4. Τώρα, επιλέξτε ποιες εφαρμογές θα χρησιμοποιήσετε στο μήνυμα προτροπής του Gmail, καταργήστε την επιλογή « Συζήτηση Google » και « Google Meet ». Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος .

 

5. Τώρα, θα δείτε ένα μήνυμα που σας ζητά να φορτώσετε ξανά το Gmail. Κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφόρτωση για να φορτώσετε ξανά τη διεπαφή του Gmail.

 

6. Εάν θέλετε να επαναφέρετε την πλαϊνή γραμμή Chat and Meet, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις και κάντε ξανά κλικ στο Προσαρμογή.

 

7. Τώρα, στο μήνυμα Επιλέξτε ποιες εφαρμογές θα χρησιμοποιηθούν στο Gmail, επιλέξτε « Συζήτηση Google » και « Google Meet ». Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος και φορτώστε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Αυτό θα επαναφέρει την πλαϊνή γραμμή.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκρύψετε την πλαϊνή γραμμή Google Meet, Chat και Spaces στη νέα προβολή Gmail.

Εάν δεν σας αρέσει η νέα σχεδίαση του Gmail, μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε στο παλιό Gmail με απλά βήματα. Έτσι, μπορείτε να αποκρύψετε την πλαϊνή γραμμή Google Meet και Chat στο Gmail.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: