Εγγραφείτε

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο GPT-4 αυτή τη στιγμή (2 μέθοδοι)

Το GPT-3 είχε ήδη εκτοξεύσει το τμήμα AI και τώρα το OpenAI κυκλοφόρησε το διάδοχό του – το GPT-4. Η κυκλοφορία του GPT-4 έχει ήδη μειώσει την τρέλα του πρόσφατα ανακοινωθέντος μοντέλου PaLM AI της Google, το οποίο υποτίθεται ότι είναι ανταγωνιστής του GPT-3.

Τι είναι το GPT-4;

Με απλά λόγια, το GPT-4 είναι ένα μεγάλο μοντέλο γλώσσας που δημιουργήθηκε από το AI Powerhouse OpenAI. Είναι ο διάδοχος του GPT-3, το οποίο κατέλαβε το διαδίκτυο και είναι πιο προηγμένο.

Το GPT-4 μπορεί πλέον να δέχεται εικόνες ως είσοδο. Από την άλλη πλευρά, το GPT-3 και το GPT 3.5 μπορούν να χειριστούν μόνο εισαγωγές κειμένου. Αυτό σημαίνει ότι οι δημιουργοί βίντεο και οι επεξεργαστές εικόνων μπορούν να λάβουν τη βοήθεια του GPT-4 για να δημιουργήσουν μοναδικό περιεχόμενο.

Η ισχύς χειρισμού στο GPT-4 αυξάνεται επίσης σημαντικά. Μπορεί να χειριστεί πάνω από 25000 λέξεις κειμένου. Εκτός αυτού, το GPT-4 μπορεί πλέον να επεξεργάζεται περισσότερες πληροφορίες κάθε φορά.

Το GPT-4 κυκλοφόρησε επίσημα από το OpenAI στο ChatGPT Plus(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο GPT-4 AI αυτήν τη στιγμή;

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι πρόσβασης στο μοντέλο GPT-4 AI. Ωστόσο, σημειώστε ότι το GPT-4 δεν είναι δωρεάν. πρέπει να αγοράσετε ένα $20/μήνα συνδρομή για πρόσβαση στο νέο μοντέλο AI.

Εάν είστε συνδρομητής του ChatGPT Plus, μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στο GPT-4 και να απολαύσετε τα τεράστια οφέλη.

Πρόσβαση στο GPT-4 (Επίσημη μέθοδος)

Πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο μόνο εάν έχετε συνδρομή ChatGPT Plus. Επίσης, εάν δεν έχετε συνδρομή στο ChatGPT Plus, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα για να εγγραφείτε και παίρνω πρόσβαση στη λειτουργία AI GPT-4μεγάλο.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα. Αυτό θα ανοίξει τον ιστότοπο ChatGPT.

2. Στην οθόνη καλωσορίσματος, κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό, κάντε κλικ στο Εγγραφείτε κουμπί.

Η Microsoft αποκάλυψε το «Νέο Bing» που υποστηρίζεται από το ChatGPT του Open AI(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Τώρα προχωρήστε στη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας.

διαδικασία δημιουργίας λογαριασμούδιαδικασία δημιουργίας λογαριασμού

4. Εάν δεν είστε συνδρομητής στο ChatGPT Plus, θα δείτε ένα νέο ‘Αναβάθμιση σε Plus‘ επιλογή στην κάτω αριστερή γωνία. Κάντε κλικ στην επιλογή «Αναβάθμιση σε Plus».

Αναβάθμιση σε PlusΑναβάθμιση σε Plus

5. Στην προτροπή Ο λογαριασμός σας, κάντε κλικ στο ‘Σχέδιο αναβάθμισηςστο ChatGPT Plus.

Σχέδιο αναβάθμισηςΣχέδιο αναβάθμισης

6. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής και τη διεύθυνση χρέωσης. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εγγραφείτε κουμπί.

εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής και τη διεύθυνση χρέωσηςεισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής και τη διεύθυνση χρέωσης

7. Μόλις γίνει η πληρωμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μοντέλο GPT-4 χωρίς κανέναν περιορισμό. Επιλέξτε ‘GPT-4‘ στο Μοντέλο αναπτυσσόμενο μενού και συνεχίστε να το χρησιμοποιείτε.

 

Αυτό είναι! Αυτή είναι η επίσημη μέθοδος πρόσβασης στο GPT-4 αυτή τη στιγμή στον υπολογιστή σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το GPT-4 δωρεάν;

Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια συνδρομή ChatGPT Plus, μια εναλλακτική λύση σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το GPT-4 δωρεάν.

Η Microsoft πρόσφατα αποκάλυψε ότι η νέα μηχανή αναζήτησης Bing χρησιμοποιεί το GPT-4, το πιο πρόσφατο από την προσφορά του OpenAI. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα μηχανή αναζήτησης Bing για να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο μοντέλο AI GPT-4 χωρίς να ξοδέψετε τίποτα.

GPT-4 δωρεάνGPT-4 δωρεάν

Ωστόσο, το να αποκτήσετε χέρια με το νέο AI Chat του Microsoft Bing μπορεί να είναι δύσκολο. Θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια μακρά λίστα αναμονής για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Το νέο AI Cha της Microsoft BingΤο νέο AI Cha της Microsoft Bing

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το νέο Bing AI, ακολουθήστε τον οδηγό μας για να αποκτήσετε πρόσβαση στη συνομιλία με το Bing AI GPT-4 Powered σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Και, αν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη στη λίστα αναμονής για πρόσβαση στο νέο Bing AI Chat, ακολουθήστε τον οδηγό μας – Χρησιμοποιήστε το ChatGPT στο Microsoft Edge & Bing

Η Microsoft θα μπορούσε σύντομα να αποκαλύψει τη δυνατότητα τύπου ChatGPT για εφαρμογές του Office(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ποιο είναι καλύτερο, το Bing AI ή το GPT-4;

Η νέα υπηρεσία Bing AI τρέχει τώρα στο GPT-4, επομένως δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των δύο. Ωστόσο, το GPT-4 περιορίζεται στο σύνολο δεδομένων Σεπτεμβρίου 2021 και από την άλλη πλευρά, η συνομιλία Bing AI χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να φέρει τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα.

Το Bing AI μπορεί να μην σας παρέχει την ολοκληρωμένη εμπειρία GPT-4, αλλά καλύπτει όλα τα συμβάντα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, εάν μπορείτε να προσαρμοστείτε στον περιορισμό του GPT-4, μια συνδρομή ChatGPT Plus θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

Εάν θέλετε να αποφύγετε την αγορά μιας συνδρομής ChatGPT Plus, το Bing AI θα μπορούσε να είναι μια προφανής επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT σε Microsoft Edge & Bing

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το GPT-4 που κυκλοφόρησε πρόσφατα και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την πρόσβαση στο νέο GPT-4, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top