Πώς να αποκτήσετε το Snapchat Dark Mode σε Android και iOS

Πώς να αποκτήσετε το Snapchat Dark Mode σε Android και iOS

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Snapchat σε Dark Mode στο iPhone ή το Android σας, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς; Μην ανησυχείς. Θα σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα της διαδρομής.

Εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο χρησιμοποιώντας το Snapchat στο iPhone ή το Android σας, η εναλλαγή του σε Dark Mode είναι η καλύτερη. Όχι μόνο η εφαρμογή φαίνεται υπέροχη σε πιο σκούρο θέμα, αλλά μειώνει επίσης την καταπόνηση των ματιών και εξαντλεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας πιο αργά σε συσκευές με οθόνες OLED.

Στο iPhone, η ενεργοποίηση της λειτουργίας Dark Mode είναι αρκετά απλή. Απλά πρέπει να αλλάξετε θέματα μέσα από την εφαρμογή. Ωστόσο, στο Android, πρέπει να βασιστείτε σε μια λύση για να εμφανιστεί η εφαρμογή σε Dark Mode.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Snapchat στο iOS

Η εφαρμογή Snapchat για το iOS της Apple διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη Dark Mode. Μπορείτε να μεταβείτε σε ένα εγγενές σκούρο θέμα όποτε θέλετε ή να ρυθμίσετε την εμφάνιση της εφαρμογής κοινωνικών μέσων ώστε να ταιριάζει με τον συνδυασμό χρωμάτων του συστήματος στο iPhone σας.

Ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat για iPhone

Το Snapchat για iOS έχει ένα ενσωματωμένο σκοτεινό θέμα που μπορείτε να το αλλάξετε όποτε θέλετε να δείτε την εφαρμογή σε Dark Mode. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε μέσω του παραθύρου ρυθμίσεων του Snapchat.

1. Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο bitmoji στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης του τηλεφώνου. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο μενού Ρυθμίσεις και πατήστε Εμφάνιση εφαρμογής.

3. Επιλέξτε την επιλογή Πάντα σκοτεινή.

Το Snapchat θα αλλάξει αμέσως από τη λειτουργία φωτός στη σκοτεινή λειτουργία. Εάν θέλετε να επιστρέψετε στο προεπιλεγμένο θέμα αργότερα, επισκεφτείτε ξανά την παραπάνω οθόνη και πατήστε Πάντα ελαφρύ.

Σημείωση: Εάν δεν βλέπετε την επιλογή Εμφάνιση εφαρμογής στον πίνακα Ρυθμίσεις του Snapchat, πιθανότατα χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής. Αναζητήστε το Snapchat στο App Store και πατήστε Ενημέρωση εάν δείτε το κουμπί.

Αντιστοιχίστε το Snapchat με το θέμα συστήματος του iPhone

Εναλλακτικά, μπορείτε να διαμορφώσετε το Snapchat ώστε να ταιριάζει το θέμα του με το θέμα συστήματος στο iOS. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε την επιλογή Match System στην οθόνη Appearance.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον συνδυασμό σκούρων χρωμάτων του iPhone σε όλο το σύστημα, μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε γρήγορα μέσω του Κέντρου Ελέγχου. Για να το κάνετε αυτό, σύρετε προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, πατήστε παρατεταμένα το ρυθμιστικό Brightness και πατήστε το εικονίδιο Dark Mode. Επαναλάβετε το ίδιο όταν θέλετε να επιστρέψετε στο προεπιλεγμένο φωτεινό θέμα.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη Σκοτεινή λειτουργία σε ένα χρονοδιάγραμμα—π.χ. να ενεργοποιείται αυτόματα τη νύχτα και να απενεργοποιείται κατά τη διάρκεια της ημέρας—μέσω των ρυθμίσεων του συστήματος iOS (ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε Οθόνη & Φωτεινότητα > Επιλογές). Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε πώς λειτουργεί η Σκοτεινή λειτουργία στο iPhone . Συνδυάστε το με την ενσωματωμένη νυχτερινή λειτουργία στο iOS για καλύτερα αποτελέσματα.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat για Android

Σε αντίθεση με το iOS, η εφαρμογή Android του Snapchat δεν υποστηρίζει πιο σκούρο θέμα. Ωστόσο, μπορείτε να βασιστείτε σε μια λύση για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή σε Dark Mode επιβάλλοντας τον πιο σκούρο συνδυασμό χρωμάτων του συστήματος σε εφαρμογές σε μη υποστηριζόμενες εφαρμογές.

Το πιάσιμο? Η λύση δεν θα λειτουργήσει σε εκδόσεις Snapchat από τις αρχές του 2020, επομένως πρέπει να κάνετε υποβάθμιση σε παλαιότερη έκδοση εφαρμογής. Ωστόσο, αυτό θα σας κάνει να χάσετε νέες δυνατότητες στο Snapchat—π.χ. Χάρτες.

Πριν ξεκινήσετε: Οι χρήστες Android με τηλέφωνα Oppo, Realme και OnePlus μπορούν να επιβάλουν τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat χωρίς να περάσουν από την παρακάτω λύση. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις ρυθμίσεις Display & Brightness > Dark Mode. Στη συνέχεια, αλλάξτε τη Σκοτεινή λειτουργία για εφαρμογές τρίτων (beta).

Ενεργοποιήστε τη δυνατότητα Force-Dark στο Android

Πρέπει να ξεκινήσετε επιβάλλοντας τη σκοτεινή λειτουργία σε μη υποστηριζόμενες εφαρμογές στο τηλέφωνό σας Android. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω της κρυφής οθόνης Επιλογές προγραμματιστή.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Σχετικά με το τηλέφωνο. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω ξανά και πατήστε Αριθμός δόμησης επανειλημμένα (5-10 φορές) μέχρι να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία προγραμματιστή.

2. Επιστρέψτε στην προηγούμενη οθόνη και πατήστε Σύστημα > Επιλογές προγραμματιστή.

3. Ενεργοποιήστε το διακόπτη δίπλα στην επιλογή Παράκαμψη δύναμης-σκότους.

Κατεβάστε την παλαιότερη έκδοση του Snapchat

Δεδομένου ότι είναι αδύνατο να υποβαθμίσετε μια εφαρμογή στο Android μέσω του Play Store, πρέπει να διαγράψετε την τρέχουσα εγκατάσταση και να φορτώσετε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής .

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο Snapchat στην αρχική οθόνη του Android ή στο συρτάρι εφαρμογών σας. Στη συνέχεια, σύρετέ το στο εικονίδιο απεγκατάστασης ή στο επάνω μέρος της οθόνης για να διαγράψετε την τρέχουσα εγκατάσταση του Snapchat.

2. Επισκεφτείτε ένα αποθετήριο APK όπως το APK Mirror και κατεβάστε το Snapchat v.10.72.0.0 στο Android σας.

3. Πατήστε Άνοιγμα για να ανοίξετε τη λήψη του Snapchat. Εάν κάνετε πλευρική φόρτωση μιας εφαρμογής για πρώτη φορά, πατήστε Ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε την επιλογή Να επιτρέπεται από αυτήν την πηγή.

3. Πατήστε Εγκατάσταση > Άνοιγμα.

4. Το Snapchat θα εμφανιστεί σε Dark Mode. Συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας και δώστε τις άδειες εφαρμογής για εκτέλεση στο τηλέφωνό σας.

5. Απενεργοποιήστε τις αυτόματες ενημερώσεις Snapchat για την εφαρμογή στο Google Play Store. Για να το κάνετε αυτό, αναζητήστε το Snapchat και καταργήστε την επιλογή του πλαισίου Ενεργοποίηση αυτόματης ενημέρωσης από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Σημείωση: Τη στιγμή της σύνταξης, το Dark Mode υποτίθεται ότι βρίσκεται σε ανάπτυξη beta στο Snapchat για Android. Ελέγχετε τακτικά το αρχείο καταγραφής αλλαγών του Snapchat στο Google Play Store για να γνωρίζετε πότε η λειτουργία βγαίνει από την έκδοση beta. Όταν συμβεί αυτό, διαγράψτε το πλευρικό αντίγραφο του Snapchat και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής μέσω του Play Store.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Snapchat σε Dark Mode

Η λήψη του Snapchat σε Dark Mode είναι η πιο εύκολη εάν είστε χρήστης iPhone. Στο Android, εφαρμόστε την παραπάνω λύση—δεν είναι τέλεια—ή περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί η επίσημη λειτουργία Dark Mode στα ράφια. Στη συνέχεια, μάθετε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Ghost στο Snapchat για να διατηρήσετε το απόρρητό σας.

Πώς να ρυθμίσετε το χρονόμετρο στο Snapchat (Φωτογραφίες και βίντεο)

Τι σημαίνει το X στο Snapchat; Πώς να το αφαιρέσετε

Πώς να αλλάξετε το όνομα Snapchat AI

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *