Πώς να αποσυνδεθείτε από το Netflix στην LG Smart TV

Οι εφαρμογές ροής όπως το Netflix, το Hulu και το Amazon Prime προσφέρουν αυτόνομες εφαρμογές για Smart TV. Αλλά το UI αυτών των εφαρμογών δεν είναι τόσο υπέροχο. Η επιλογή Αποσύνδεση ή Έξοδος στο Netflix δεν είναι απλή. Εάν θέλετε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας Netflix σε Roku ή LG Smart TV, πρέπει να ακολουθήσετε μια σειρά βημάτων. Δεν είναι μια εργασία με ένα πάτημα όπως με τα smartphone και τους υπολογιστές σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε τον λογαριασμό Netflix στην LG Smart TV σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποσυνδεθείτε από τον παλιό σας λογαριασμό.

Δείτε και αυτό:live streaming | Ολα εδω

Για ταινίες και σειρές θα κατεβάσετε το stremio στο MECOOL KM2 Plus Android 11 TV Box  και θα δείτε τον παρακάτω οδηγό Απόλυτος οδηγός για το Stremio + Torrentio + real debrid

Πώς να αποσυνδεθείτε στο Netflix στην LG Smart TV

1. Στην εφαρμογή Netflix στην τηλεόρασή σας LG, μεταβείτε στο μενού Αριστερή πλοήγηση .

2. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη βοήθειας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Θα λάβετε μια λίστα επιλογών. Κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος .

4. Στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι .

Σημείωση : Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί Έξοδος από το Netflix , θα κλείσει η εφαρμογή Netflix στην τηλεόρασή σας.

5. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο λογαριασμός σας στο Netflix θα αφαιρεθεί από την εφαρμογή. Θα εμφανιστεί η οθόνη Είσοδος .

6. Κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος και εισαγάγετε τα νέα σας διαπιστευτήρια Netflix για ροή των ταινιών.

Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας Netflix στην LG Smart TV σας. Ωστόσο, ορισμένα παλαιότερα μοντέλα τηλεοράσεων LG θα έχουν διαφορετική διεπαφή χρήστη για την εφαρμογή Netflix. Με βάση αυτό, τα βήματα μπορεί να διαφέρουν.

Χρήση της επιλογής Premium

Εάν βλέπετε την επιλογή Premium στην εφαρμογή Netflix, ακολουθήστε την παρακάτω εντολή για να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Netflix.

Μεταβείτε στις Premium Εφαρμογές → Επιλέξτε Ρυθμίσεις → Πατήστε Επιλογές → Κάντε κλικ στην Απενεργοποίηση Netflix . Αυτό θα καταργήσει τον λογαριασμό σας στο Netflix. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Επιλογές , πατήστε το πράσινο κουμπί με δύο τελείες στο τηλεχειριστήριο.

Χρήση της επιλογής Netcast

Εάν δεν μπορείτε να δείτε την επιλογή Premium, αλλά μπορείτε να δείτε την επιλογή Netcast , ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Κάντε κλικ στην επιλογή Netcast → Πατήστε Ρύθμιση → Επιλέξτε Συντήρηση υπηρεσίας → Πατήστε Απενεργοποίηση Netflix . Εάν εμφανιστεί κάποιο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης, πατήστε το κουμπί OK . Εάν δεν μπορείτε να δείτε το κουμπί Service Maintenance , μεταβείτε στο επόμενο βήμα.

Χρήση της Επιλογής Εγκατάστασης

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν λειτουργεί για εσάς, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Setup για να καταργήσετε τον λογαριασμό Netflix από την LG Smart TV σας.

Μεταβείτε στο μενού Ρύθμιση → Επιλέξτε Δίκτυο → Επιλέξτε την εφαρμογή Netflix → Πατήστε Απενεργοποίηση Netflix . Εάν εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι .

Χρήση απομακρυσμένων συντομεύσεων

Εάν είστε πολύ τεμπέλης για να πλοηγηθείτε στις συγκεκριμένες επιλογές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις απομακρυσμένες συντομεύσεις για να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας Netflix στην τηλεόρασή σας LG. Πάρτε το τηλεχειριστήριο και πατήστε τα πλήκτρα με την ακόλουθη σειρά ενώ βρίσκεστε στην αρχική οθόνη του Netflix.

Πάνω → Πάνω → Κάτω → Κάτω → Αριστερά → Δεξιά → Αριστερά → Δεξιά → Επάνω → Πάνω → Πάνω → Πάνω.

Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές, Έξοδος, Έναρξη από την αρχή, Απενεργοποίηση ή Επαναφορά. Πατήστε το κουμπί για να αποσυνδεθείτε από το Netflix στην LG Smart TV σας.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Netflix σε όλες τις συσκευές

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την κατάργηση του λογαριασμού σας Netflix στην τηλεόρασή σας LG, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο του Netflix για να καταργήσετε τον λογαριασμό σας.

1. Στον υπολογιστή ή το smartphone σας, μεταβείτε στον ιστότοπο του Netflix .

2. Κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος και εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας Netflix.

3. Πατήστε το εικονίδιο Προφίλ στο επάνω μέρος.

4. Κάντε κλικ στο μενού Λογαριασμός και μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις .

5. Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος από όλες τις συσκευές .

6. Στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος . Αυτό θα αφαιρέσει τον λογαριασμό σας Netflix από όλες τις συσκευές.

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο χρησιμοποιώντας και την εφαρμογή Netflix.

FAQ

Πώς μπορώ να αλλάξω χρήστες στο Netflix στην τηλεόρασή μου LG;

Στο μενού Αριστερή πλοήγηση, θα δείτε τη λίστα με τα προφίλ στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Επιλέξτε το κουμπί Εναλλαγή προφίλ. Επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να αλλάξετε. Εάν το προφίλ προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για πρόσβαση στον λογαριασμό.

Μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου στο Netflix στην τηλεόραση κάποιου άλλου;

Ναι μπορείς. Αλλά, αν υπερβείτε το αρ. του ορίου συσκευών, ο λογαριασμός σας Netflix στην προηγούμενη συσκευή θα καταργηθεί.

Γνωστοποίηση : Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω ενός συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε, διαβάστε περισσότερα για αυτό στη γνωστοποίηση συνεργατών μας .

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Netflix

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Netflix

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Netflix

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4606

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: