Πώς να αποσυνδεθείτε από το Reddit το 2020 (κινητά και επιτραπέζιοι υπολογιστές)

Το Reddit είναι ένας ιστότοπος που αυτοαποκαλείται «Μπροστινή σελίδα του Διαδικτύου». Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί; Είναι επειδή είναι ένας ιστότοπος που έχει πολλούς πολύτιμους πόρους.

Σε όποιο τομέα και αν ανήκετε, θα βρείτε κάτι σχετικό και χρήσιμο στο Reddit. Αυτήν τη στιγμή, το Reddit είναι ο καλύτερος πίνακας συζητήσεων για εξειδικευμένες θέσεις που είναι διαθέσιμος στον ιστό που μπορεί να συμμετάσχει και να χρησιμοποιήσει ο καθένας.

Ίσως γνωρίζετε πώς λειτουργεί ο ιστότοπος εάν είστε ενεργός χρήστης του Reddit. Έχετε ακόμη και την επιλογή να περιηγηθείτε στο Reddit ανώνυμα. Ωστόσο, οι χρήστες αντιμετωπίζουν συχνά το πρόβλημα ενώ η χρήση του Reddit είναι ο αγώνας για την εύρεση της επιλογής «Αποσύνδεση» .

Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα συζητήσει πώς να αποσυνδεθείτε από το Reddit με απλά βήματα. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα σας πούμε επίσης πώς να συνδεθείτε ξανά μετά την αποσύνδεση. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

Πώς να διορθώσετε τη μουσική του Instagram που δεν λειτουργεί το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Reddit;

Μπορεί να έχετε πολλούς λογαριασμούς Reddit και να θέλετε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους πιο συχνά. Η εναλλαγή λογαριασμού δεν είναι πρόβλημα, καθώς έχετε την επιλογή να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς στο Reddit.

Ο αγώνας ξεκινά όταν θέλετε να αποσυνδεθείτε από έναν λογαριασμό Reddit στην εφαρμογή ή στον ιστό. Σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, έχετε μια άμεση επιλογή για να αποσυνδεθείτε, αλλά δεν υπάρχει συντόμευση στο Reddit.

Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι χρήσιμος εάν δυσκολεύεστε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Reddit ή στον υπολογιστή σας.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Reddit

Είτε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Reddit στο Android είτε στο iPhone σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Χρησιμοποιήσαμε μια συσκευή Android για να δείξουμε τα βήματα. πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα στο iPhone σας.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στο Android ή το iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε στη φωτογραφία προφίλ ή στο avatar σας στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Αυτό θα ανοίξει το μενού Προφίλ. Πρέπει να πατήσετε στο αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο όνομα χρήστη σας στο Reddit.

 

4. Τώρα, στη γραμμή εντολών Λογαριασμοί, πατήστε στο εικονίδιο Αποσύνδεση δίπλα στο όνομα του λογαριασμού.

 

5. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Εδώ πρέπει να πατήσετε το κουμπί Αποσύνδεση .

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να αποσυνδεθείτε από το Reddit .

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Reddit Desktop

Εάν δεν είστε λάτρης της εφαρμογής Reddit για κινητά και χρησιμοποιείτε την έκδοση ιστού, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το Reddit Desktop .

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Reddit.com .

2. Τώρα, η έκδοση web του Reddit θα φορτώσει. Πρέπει να πατήσετε το αναπτυσσόμενο κουμπί δίπλα στο όνομα χρήστη σας στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Αποσύνδεση .

Πώς να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το Reddit στην επιφάνεια εργασίας.

Πώς να συνδεθείτε ξανά στο Reddit;

Εάν δεν έχετε λογαριασμό συνδεδεμένο στην εφαρμογή Reddit για Android ή iOS, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε από την αρχή. Ωστόσο, εάν έχετε αφαιρέσει με μη αυτόματο τρόπο όλους τους λογαριασμούς αποσυνδεόμενοι, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Reddit και πατήστε στο avatar του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Από τη λίστα επιλογών, πατήστε στο αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο όνομα χρήστη σας.

 

3. Στη γραμμή εντολών Λογαριασμοί, πατήστε στο « Προσθήκη λογαριασμού »

 

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ή να συνδεθείτε με τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο Reddit. Συνήθως, χρειάζεται μόνο να ανοίξετε την εφαρμογή Reddit, να πατήσετε στο κενό εικονίδιο του προφίλ και να επιλέξετε την επιλογή «Εγγραφή/Σύνδεση».

Στην εφαρμογή web Reddit, πρέπει να ανοίξετε τον ιστότοπο και να πατήσετε το κουμπί Σύνδεση στο επάνω μέρος. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας για να συνδεθείτε ξανά στο Reddit.

 

Γιατί πρέπει να αποσυνδεθείτε από το Reddit;

Όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης χωρίς να αποσυνδεθείτε, επιτρέπετε σε οποιονδήποτε έχει πρόσβαση στον υπολογιστή ή το smartphone σας, νόμιμα ή μη, να ανοίξει τους ιστότοπους/τις εφαρμογές σας και να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα σας. Οι κακόβουλοι άνθρωποι μπορούν ακόμη και να εγκαταστήσουν κακόβουλες επεκτάσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας και να συλλάβουν όλα τα δεδομένα. Επομένως, η κοινή χρήση υπολογιστή/κινητού δεν συνιστάται επίσης.

Εάν μοιράζεστε συχνά το smartphone σας με άλλους, είναι καλύτερο να αποσυνδεθείτε από το Reddit για να παραμείνετε ασφαλείς. Εάν δεν το κάνετε, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό σας μπορεί να ελέγξει την εφαρμογή Reddit και να δει όλες τις απειλές στις οποίες έχετε συμμετάσχει.

Το ίδιο ισχύει και για την web έκδοση του Reddit. Η αποσύνδεση από ιστότοπους και υπηρεσίες μετά τη χρήση τους είναι μια καλή πρακτική ασφάλειας που πρέπει να συνηθίσετε. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Μενού σε εφαρμογές για κινητά και να πατήσετε το κουμπί αποσύνδεσης μόλις ολοκληρώσετε τη χρήση τους.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τον τρόπο αποσύνδεσης από την εφαρμογή και τον ιστότοπο Reddit με απλά βήματα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Reddit, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: